ОТНОВО ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ:
Злото е липсата на Бог.
Проблема с физическото проявление на извънземните е, че не е доказано, а дори и да го докажат след време, ще си остане проява на свръхестествени сили, целящи да навредят на човека.
А проблема в посочените от мен практики е следният: (БЕЗ ДА НАМЕСВАМ ДЕМОНИ)
-При "Тийм Билдинг" ти промиват мозъка с определени схващания, обясняват ти как за да успееш, трябва да се обградиш САМО с успели хора например, вкарват скрити New Age схващания и те карат да си приятел с хора, с които не си длъжен да си - колегите ти.
-При йогата и източните практики също ти промиват мозъка с разни идеи за енергии, казват, че не са религия, но са си точно това - как иначе ще обясниш поздравите към слънцето и т.н. Също така те карат да общуваш с разни "енергии", които според тях влияят на живота ти, вярва се в аури и т.н., придават се "чудодейни" сили на предмети. Всичко това - ок, да си вярват хората, ама в един момент ти писва да чуваш колко си бил нетолерантен, защото не вярваш в техните измишльотини.
АКО ТИ НЕ ВЪЗПРИЕМАШ ФУНДАМЕНТА, ЧЕ ИМА ЕДНА ОСНОВНА И ОБЕКТИВНА ИСТИНА НА ТОЗИ СВЯТ, ТОГАВА СМЯТАМ, ЧЕ СПОРЪТ Е ПРИКЛЮЧЕН.
ИСКАМ СЪЩО ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ НЕ СЪМ ПРИМЕР ЗА ХРИСТИЯНИН, ТОВА СА СИ ЛИЧНО МОИ СХВАЩАНИЯ, НОВ СЪМ ВЪВ ВЯРАТА И НЕ ЗА ВСИЧКО СЪМ СЕ ДОПИТАЛ ДО ПО-КОМПЕТЕНТНИ ОТ МЕН ЛИЦА.
ПП: Ето една статия, писана от по-разбиращ човек от мен. Хвърлете й един поглед, ако желаете.
http://www.sarakt.org/viara-bul4.html