Гелене,аз не исках да кажа, че си вдигал бяло знаме като капитулация, а че по-скоро си си заравял главата в пясъка, въпреки нещата, които казвам.Има разлика, нядявам се я разбираш.
Естествено че имам лични наблюдения от собствените си родители, това са първите родители, които ти идват на вниманието и е логично да е така.Но не се основавам само на тях, аз общувам и работя с всякакви хора и наблюденията ми са доста широки.
А от собствените си родители съм се откъснал напълно, но това вече е лична информация, която ти споделям само, за да ти покажа колко недоказуеми са нещата, които смяташ за "твърд факт".
mitko, мисля, че не можеш да наречеш мнението ми за теб необосновано, а то е, че мисълта ти е плитка.За пореден път цитираш нещо, което съм писал, като го разбираш така, както ти е угодно, въпреки елементарната и очевидна грешност на интерпретирането ти.
В случая всички читатели виждат, че с казаното искам да посоча влиянието на общото аурично поле върху личното аурично поле(попиването на командна информация).Докато ти се хващаш за стериотипизирани думички като "зрял", която за теб винаги е положителна въпреки контекста й, защото са те учили, че тя не може да е отрицателно заредена.Тук обсъждаме неща, чиито смисъл се оформя на базата на сложно-съставни изречения с цялостен смисъл, а не на базата на ключови думи, независими от контекст, mitko.
И понеже това се вижда от всеки един читател и трябва да го изяснявам само на теб, за в бъдеще ще се въздържам от такива твърде лични пояснения, губещи време на читателската аудитория, погледната като цяло.Това специално по твой адрес, защото винаги трябва да ти се обяснява като на първолаче.
За останалите, естествено, ще се раздавам колкото мога, за да имаме пълноценен диалог.