Гален, за да си откровен и честен в отношенията си не означава, че трябва непременно да се използват остри реплики. Да не говорим пък за каквито и да са лични обиди и квалификации(това не се отнася до теб, но има и такива, които си го позволяват) и това при положение, че във форума не се познаваме лично. Едно е да му го кажеш в очите, друго е да го напишеш, така мисля . Едно от нещата, които трябва да се правят във форумите е да изкажеш личното си мнение по даден въпрос, без при това да засягаш мнението на другите. Просто по-лесно се афектираме пишейки, отколкото разговаряйки очи в очи, затова казвам-со кротце, со благо!

marhs, напълно съм съгласен с това:
А какви са критериите за сериозни писания във нашия форум.Логично е да е важно съдържанието,факти,аргументи, личен пример, а не формата и размера-донякъде. Всеки си има свой стил на изразяване.Има и много различни нива на познанието.
Смятам, че тук малоумни няма и всеки един е в състояние сам да определи кое е спам и кое не. И е естествено да се вкарват и емоции, стига да не са насочени
срещу мненията на другите. В края на краищата всеки е по своя път със своите преживявания и опитности и едва ли е признак на добро съдържание едно мнение, в което заклеймяваш опитността на някого като много, ама много грешна.
Не претендирам да имам тотален поглед върху абсолютно всички написани мнения, виждам само това, което е останало след модерирането. ;D Но ти пък си нямаш представа колко спам се трие, а за граматиката пък хич не искам и да зачеквам. Ти би ли написал името на Левски с малка буква, например, просто защото ... абе така си свикнал да пишеш-без главни букви?
Такива ми ти работи, момичета и момчета. Ще се оправят нещата, е така като си похортуваме, като си кажем каквото ни е в сърцата. И да не забравяме-нищо не е такова, каквото изглежда.