Автор Тема: Май - 2006: Нибиру и Ануннаки  (Прочетена 167813 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Относно: Май - 2006: Нибиру и Ануннаки
« Отговор #120 -: Май 02, 2006, 15:17:56 pm »
Ми щото ония шматки са си копнали половината фолклор
предават се от уста на уста (не така :-*) от хората/търговците, които са ходили до Шумер.
и ония копират без да им мигне окото (ей така ;)).

Взели са си фолклора от Шумер, без да им пука за какво става на въпрос.

Ей тва е.

Oberon

• Гост
« Отговор #121 -: Май 03, 2006, 21:35:54 pm »
Седим си тука с Еон, пийм си бира и конспираторствамее....
Ето ви за размисъл:)))

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #122 -: Май 03, 2006, 23:16:16 pm »
Хъх, Еон-е, хубаво че го снимахте, че аз оттук няма как :D

llara

• Гост
« Отговор #123 -: Май 04, 2006, 09:53:02 am »
Вижте какво предлагат от www.winamp.com  :D

>:(

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #124 -: Май 16, 2006, 22:02:10 pm »
с риск да ме нахулите :).... това е просто мое мнение и не ангажирам никой с него, но тази статия е по скоро сценарии за научно фантастичен филм и не се позовава на факти, а по - скоро на фантазии... сериозно ли има хора които вярват на това?
И аз тва викам 8)
Иначе статията е развлекателна. Очаквам скоро и филм да направят ;)
Аз не вярвам на нищо докато не видя доказателство (пък и след това) а тези писания подкрепени с няколко имена (които чувам за пръв път) и с няколко снимки (photoshop anyone?) не могат да ме убедят в нищо друго освен, че има мноо заблудени хора на тоя свят.
Ама съвсем честно вярвате ли на тези измислици ?
Тъп съм не ме слушайте.

llara

• Гост
« Отговор #125 -: Май 16, 2006, 22:41:50 pm »
Sikozu®, това все пак е сайт за конспирации и уфология, въпреки че всеки избира в какво да вярва и в какво не.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #126 -: Май 23, 2006, 02:43:44 am »
Важното е да подхождаш непредубедено към нова информация, като в същото време не вЯрваш на всичко което ти казват.
« Последна редакция: Май 23, 2006, 08:45:24 am от Eon »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Eon

• Гост
« Отговор #127 -: Май 23, 2006, 08:44:52 am »
Важното е да подхождаш непредубедено към нова информация, като в същото време не вярваш на всичко което ти казват.

asdfghjkl ГО КАЗА МНОГО ТОЧНО!

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #128 -: Май 23, 2006, 17:10:07 pm »
Прочетох статията съвсем непредубеден (както винаги) и мисля, че някой от нещата написани в нея са възможни (дори мисля, че са факт), но само някой от тях.
"Думата "вяра" е за в църквата, в останалите случай се прави разследване" (Д-р П.Берон, канал3)
Например, че извънземни са били първите "богове" е доста научно автентично.
Сега ми хрумна едно сравнение. Когато попитам някой дали вярва в извънземни и той ми каже "не" ми става супер смешно, защото съм убеден на 100%, че има. Но когато някой ме попита дали вярвам в Бог отговарям "не" , предполагам и на него му става смешно. И за двата случая няма доказателства, но всеки си държи на неговото.
Това показва, че теориите за Бог и за извънземни са противоположни - ако вярваш в едното, отричаш другото.(не винаги)
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #129 -: Юни 03, 2006, 21:14:20 pm »
Sikozu® двете твърдения за бог и извънземните изобщо не си противоречат, дори напротив - в земната история много често са били едно и също. Тук идва момента, в който да се даде обаче някаква дефиниция за Бог. Защото аз под Бог разбирам създателя на тази вселена. А съвсем отделен е въпроса че този творец може да е част от нещо много по-голямо. Бог не бива да бъде определян от някакви религиозни канони и някой да си слага права да определя кой и какво е Бог и от тази гледна точка да отхърля всички други форми на живот и извънземни раса само щото пряко не са описани в Библията или Корана. А то може и да са били описани и умишлено премахнати впоследствие.

Неактивен Glarusman

• Четящ
  • *
  • Публикации: 120
« Отговор #130 -: Юли 13, 2006, 12:20:04 pm »
 Имам една неяснота относно статията. Сигурен съм че сме я коментирали някъде, но не мога да намеря къде затова ще запитам отново.
 Според статията планетата Х не е част от нашата слънчева система а от друга, чиято звезда е изгаснала и затова не я виждаме. Искам да ми се обясни какво означава "Изгаснала звезда". Звездите НЕ изгасват. Взависимост от масата си те стават неутронни звезди, бели джуджета или черни дупки когато им свърши горивото (като съответно ако имат достатъчно маса че да предизвикат синтез на желязо в ядрото един етап от процеса е супер нова). Така в първите два случая ще ги видим планетите. Но тогава поради близостта на двете звезди ще е неизбежна "Космическа катастрфа" (имам много интересни филмчета по въпроса мога да ги разпратя) тогава едната звезда може да оцелее поглъщайки другата, но на планетите им се *** *******. Да не говорим ако е неутронна звезда с нечовешката гравитация.
 Втори случай: черна дупка. Дам тогава няма да виждаме "изгасналата звезда" Но нашето съществуване ще е спряло мнооооооооооого преди слънчевата ни система всъщност да бъде погълната от черната дупка, което е неизбежно.
   Оправдания от сорта на "да ама планетата е много отдалечена от звездата си до такава степен че тя не си влияе със слънцето" не важат. Замислете се само. Звездата оказва достатъчно влияние на планетата за да се върти около нея но не и на Слънцето за да предизвика космическа катастрофа. И второ ако е толкова далече как подяволите се е формирал живот там??(при условие че им е родната планета). Има и други доводи, но засега толкова.
                        Love & Peace Y
I'm seeking for the light, but I always move into the shadows.  The destiny of every Guru, is to be a

Eon

• Гост
« Отговор #131 -: Юли 13, 2006, 12:25:30 pm »
Според статията планетата Х не е част от нашата слънчева система а от друга, чиято звезда е изгаснала и затова не я виждаме.

Не трябва да се спираме на такива "вербални" неясноти според мен.

Още повече, че статията може да е написана от някой който и понятие си няма от астрономия...

Не се сещам кой е автора...

Неактивен Glarusman

• Четящ
  • *
  • Публикации: 120
« Отговор #132 -: Юли 13, 2006, 12:29:19 pm »
  Ако не се сприраме на "вербални" неясноти и приемем че е част от нашата слънчева система, то тогава приемаме ли че тази планета е всъщност новооткритата десета планета? И ако да тогава тя родната им планета ли е , понеже е прекалено далече и няма как там да се е зародил живот на въглеродна основа.
  Освен това ако авторът на статията не разбира от астрономия, не мислиш ли че кредабилността на цялата статия тотално се срива.

Love & Peace Y
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 12:33:31 pm от Glarusman »
I'm seeking for the light, but I always move into the shadows.  The destiny of every Guru, is to be a

Eon

• Гост
« Отговор #133 -: Юли 13, 2006, 12:45:07 pm »
не мислиш ли че кредабилността на цялата статия тотално се срива.

Ами точно това имам предвид.  :P

Затова не се спирам на вербални неясноти... Ако мисля, че си заслужава да се спирам на "вербални" неясноти
то това ще бъде при статия, която мисля че е кредабилна.

Отдавна съм се научил да не оценявам кредабилността на контактьорските статии.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #134 -: Юли 13, 2006, 15:46:23 pm »
  Ако не се сприраме на "вербални" неясноти и приемем че е част от нашата слънчева система, то тогава приемаме ли че тази планета е всъщност новооткритата десета планета?

За да изчистим неяснотата  ;) Нибиру и неговото слънце Заос са или по точно били извън нашата слънчева система - тоест  Нибиру не е част от слънчевата ни система а според автора вече не е част от нищо защото е унищожена.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
224 Отговора
101712 Прегледи
Последна публикация Февруари 06, 2007, 08:03:30 am
от H.
11 Отговора
10043 Прегледи
Последна публикация Февруари 24, 2006, 10:49:47 am
от firma
37 Отговора
21100 Прегледи