Автор Тема: Въпрос около прераждането  (Прочетена 138672 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Re:Въпрос около прераждането
« Отговор #225 -: Септември 07, 2010, 13:55:06 pm »
[quote author=mitko    
       Да  доказателства  за  съществуване  след  смъртта  бол!  
[/quote]

А след като ти самия казваш че няма доказателства, кое те кара да вярваш в прераждането.
[/quote]  
      Да  ти  преведа  изречението:  Да,  доказателства  за  съществуването  след  смъртта  бол!  Да,  доказателства  за  съществуването  след  смъртта  много!

А след като ти самия казваш че няма доказателства, кое те кара да вярваш в прераждането.
Митко винаги е вярвал и той е самото доказателство за това.Той вярва в това че, личноста умира, духа се инкарнира (въплащава) в друго тяло а то е вече друга личност, това е.
[/b]  
       Кратко  ясно  и  точно!   Изгледай  филмчето!                                http://rutube.ru/tracks/703888.html?v=39feba6ddd44260ac364422167b887d2
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 14:00:09 pm от mitko »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен VS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #227 -: Септември 07, 2010, 14:51:24 pm »
[quote author=mitko    
       Да  доказателства  за  съществуване  след  смъртта  бол!  

[/quote]  
      Да  ти  преведа  изречението:  Да,  доказателства  за  съществуването  след  смъртта  бол!  Да,  доказателства  за  съществуването  след  смъртта  много!

[/quote]

Е аз не съм толкова зле колкото ти се е видяло, че да ми трябва превод......помислих си че го казваш в ироничен смисъл, за това го взех на обратно.

Филма не съм го гледала не знам какво има и дали ще го възприема като доказателство..............гледах първите 10 минути, като имам време ще видя и останалите.

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #228 -: Септември 07, 2010, 15:34:23 pm »
за  съществуване  след  смъртта  бол! 
Що ли не се намира някой да разкаже как е там? Живот след смъртта и прераждане са различни неща.

http://rutube.ru/tracks/703888.html?v=39feba6ddd44260ac364422167b887d2
Митко виж му зениците в 1:48  :---

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #229 -: Септември 07, 2010, 15:43:19 pm »
Според едната книга до 5-10 години ще стават чудеса....
Какво мислите?

Мисля, че ако ми дадеш достатъчно време и ако ми дадеш прав път, аз самия ще направя чудеса за по-малко от година. Или може би за тъкмо една година.

Ако до 5-10 години ще има чудеса, това само означава, че за 5-10 години ще мода да си набавя нещата, които няма да ми дадеш сега и ще мога да стигна дотам, докъдето не можеш да ми дадеш прав път.

Неактивен VS

• Четящ
  • *
« Отговор #230 -: Септември 07, 2010, 16:02:54 pm »
Ако приемем хипотетично че има прераждане на 100%.

Тa в едно семейство това означава че душите на родителите не би трябвало да имат нищо общо от генетична гледна точка с душите на децата. А как тогава се предават душевните заболявания, някои от тях имат и се наблюдава генетичен произход?!
Например Аз в рода си нямам болни с шизофрения, аз също не съм.....следващото поколение след мен също не е. От лични наблюдения мога да кажа че знам хора с шизофрения при които и предишните поколения са имали шизофрения.

След като душите на поколенията не са свързани от къде идва това генетично предаване.

А към по запознатите според хипотезата за прераждането какво става с човек който се е самоубил?

« Последна редакция: Септември 07, 2010, 18:07:27 pm от VS »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #231 -: Септември 07, 2010, 16:09:36 pm »
Лечители през времето
Брайън Л. Уейс

http://star05.net/e-books/za.doma.semeistvoto/zdrave/braian.ueis-leciteli.prez.vremeto.pdf

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #232 -: Септември 07, 2010, 16:19:23 pm »
Ако приемем хипотетично че има прераждане на 100%.

То в едно семейство това означава че душите на родителите не би трябвало да имат нищо общо от генетична гледна точка с душите на децата.

Граници... граници...

То да бяха правилно поставени граници, а те не са и правилно поставени.

Генетичност и душа има ВСИЧКО общо! Но според теб излиза, че значи няма прераждане на 100%, щото си поставила границите грешно.

Не търси противоречия! Търси ВЗАИМООБЯСНЕНИЯ! Има ли противоречие, значи не разбираш. Има ли обяснение, значи разбираш.

Не казвай НЕ! Питай ЗАЩО! И ЗАЩО НЕ! Питай, не давай отговори.
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 16:20:47 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен VS

• Четящ
  • *
« Отговор #233 -: Септември 07, 2010, 16:28:20 pm »

Добре аз не съм поставила правилно границите, аз не разбирам.....
А ти защо не казваш нищо  по въпросите ми след като .....явно би трябвало да разбираш повече от мен. Точно това търся отговори на някой който разбира и е чел повече от мен по въпроса.
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 21:47:54 pm от Mirotvorec »

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #234 -: Септември 07, 2010, 16:36:53 pm »
Генетичност и душа има ВСИЧКО общо!
Сигурен ли си в това което казваш.Обясни да видим но смени стила си на писане с по достъпен.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #235 -: Септември 07, 2010, 16:55:10 pm »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #236 -: Септември 07, 2010, 18:01:36 pm »

А към по запознатите според хипотезата за прераждането какво става с човек който се е самоубил?

Тоя който се е самоубил духа супата ;D

Ааа,за генетиката...ми ако съм решила да бъда душевно болна болна в този си живот,то много ясно,че ще си избера такива гени които да ми помогнат най-много!

Неактивен VS

• Четящ
  • *
« Отговор #237 -: Септември 07, 2010, 18:11:00 pm »

Eee, въпросите ми клонят към сериозност......!
Никой не си избира да бъде болен от шизофрения примерно.
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 21:48:56 pm от Mirotvorec »

Неактивен алибаба

• Пишещ
  • Публикации: 794
« Отговор #238 -: Септември 07, 2010, 18:42:37 pm »
Това е все едно да кажеш "никой не би избрал да мине през мост". Всеки, който знае, че пътят му е свързан с прекосяване на река би избрал точно това.Друг е въпросът, че прекосяването на река може да се окаже опасно начинание и човекът да заседне някъде...което според мен е случаят с болните от шизофрения. Това са хора, които просто не са успяли да направят прехода от едно ниво на друго, по една или друга причина...

Неактивен VS

• Четящ
  • *
« Отговор #239 -: Септември 07, 2010, 18:53:51 pm »

А според мен това което описваш с прекосяването на реката НЕ важи за психични болести от типа шизофрения, циклофения, а важи за болести от типа неврози - депресия, паническо разстройство, ОКР и др..........но да отклоних се!

« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 21:49:19 pm от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27