Споделям мнението,че тялото е храма,в който живее истинското ни Аз.В този смисъл, прераждането в това физическо тяло е невъзможно.Но прераждането, като завръщане в друго физическо тяло,с цел придобиване на опитност,го вярвам безрезервно.Винаги има нещо недоразбрано и недоизживяно в текущия живот,за това се прераждат душите,търсят нещо,търсят се сродните души помежду си,или просто искат да намерят себе си...Кога,като какъв и дали изобщо ще се преродиш,не зависи от теб.Съвсем опростено,аз си го представям така:осъзнаваш какво искаш да направиш,ако се преродиш;споделяш го с този,от когото зависи и ако Той прецени,ти се дава шанс.В подходящия момент се появяваш на този или някой друг свят с амнезията кой си и какво искаш да направиш,но теб са те спуснали тук със сценарии,в който трябва сам да взимаш решения,постъпките ти определят какъв ще е следващия епизод.Поставят те в ситуации,в които трябва да правиш избор и така или постигаш целта или се объркваш още повече и не се справяш със задачата.По-често не се справяш,според мен,за това се прераждаме по повече от 1 път.Но в общи линии,твоята съдба е в твоите ръце.