Автор Тема: Въпрос около прераждането  (Прочетена 138791 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Re:Въпрос около прераждането
« Отговор #120 -: Декември 03, 2009, 08:29:56 am »
След загуба на съзнание ученичка проговори 120 езика

"Руската ученичка Наташа Бекетова от градчето Анапа говори на 120 езика, без при това да е учила нито един. Сред езиците, които в момента владее, са суахили, фарси и древни диалекти. Наташа получавала редовно двойки по немски език в училище.

Не била добра ученичка по принцип. Когато станала девети клас, не се справила с контролно по математика и учителката й се разкрещяла. Момичето така се уплашило, че припаднало. Викнали медицинската сестра, но в това време Наташа вече се съвзела и започнала да говори на непознат език, което ужасило всички.

Дотичали всички учители и учителката по английски разбрала, че Наташа говори на староанглийски. Рускинчето казало на древен английски, че се казва Ан Макдоналд и написала на същия език, че не иска да й крещят.

Веднага я приели в болница и се оказало, че е напълно здрава. Тя напълно забравила родния си руски език, затова пък свободно говорела на монголски, виетнамски, испански, фарси. Освен това тя говорила и мъртви езици: суаму, хоко, уавуалу и други.

Московските лингвисти се видяли в чудо. Според специалисти припадъкът е събудил нейната прапамет. Наташа смята, че тези 120 езика са нейните 120 предишни живота. Тя разказва за живот в първобитно племе, в средновековна Япония, в Англия през 17-ти век и във Франция по време на Наполеон.

В момента тя се подвизава под името Тита Вало, защото е убедена, че в последното си прераждане е била скандинавка. Още повече, че с лекота борави със скандинавски думи, които просто няма откъде да е научила."

Източник: http://sanovnik.bg/n4-5852-%D0%A1%D0%BB%D0%B5%D0%B4_%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8_120_%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #121 -: Декември 03, 2009, 08:55:30 am »
Освен от спомен от предишни преживявания, случаят може да е отключил някаква команда в нея, която й дава достъп към глобалното планетарно (под)съзнание. Юнг мисля, че го наричаше, 'колективно неосъзнато'.

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #122 -: Декември 04, 2009, 10:53:26 am »
Мислех си, че ако си спомня своите прераждания ще е по- добре и си го мислех " защо Господи си ми взел този спомен" и тогава Той ми отговори, че това е  БЛАГОСЛОВИЯ- изведнъж осъзнах всичко - ние идваме отново на тази Земя- НА ЧИСТО БЕЗ СПОМЕНИ за да можем необременени да общуваме с предишните си врагове или убийци и чрез прошката и Любовта да развържем кармичния възел на миналото. А и целта на прераждането е за да завършим пълния кръг на себеопознаването- защото ако ние не си познававаме всички свои опитности- т.е. да бъдеш и беден и богат, лош и добър, щедър и стиснат- т.е. да знаеш кое какво ти носи- това е урокът на всяко едно прераждане всъщност и докато ТИ не си опитал всичко НЯМАШ НАУЧЕНИ уРОЦИ, ЗАТОВА И СЕ КАЗВА-  НЕ СЪДИ- ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #123 -: Декември 04, 2009, 18:09:53 pm »
Освен от спомен от предишни преживявания, случаят може да е отключил някаква команда в нея, която й дава достъп към глобалното планетарно (под)съзнание. Юнг мисля, че го наричаше, 'колективно неосъзнато'.

И аз си помислих първоначално това. Обаче тогава защо има избирателност в  езиците които придобива и защо е забравила родния си език ? Иначе принципа с планетарното съзнание може пак да е в сила и да има различни механизми на действие, които да отключват само определена информация.

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #124 -: Декември 04, 2009, 18:32:38 pm »
Много интересно наистина...с това девойче. Сигурен съм, че не е първият случай на подобно свръхестествено явление.
Чувал съм и за обладани от зъл дух хора, които започват да говорят на някакви странни диалекти и изчезнали древни езици. Докато не дойде екзорсиста разбира се.  ;D
Тя и Ванга четох някъде, е говорила когато изпадне в транс на някакви неразбираеми езици.
Ами на Петдесетница например - този голям християнски празник когато Светят Дух слиза чрез вихрушка във вид на огнени езици. Тогава апостолите и не само те придодиват множество качества и най-вече владеене на различни езици, чрез които да разпространят Словото.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #125 -: Декември 04, 2009, 22:19:08 pm »
Мислех си, че ако си спомня своите прераждания ще е по- добре и си го мислех " защо Господи си ми взел този спомен" и тогава Той ми отговори, че това е  БЛАГОСЛОВИЯ

Какво бе  съществото  от  твоето  видение? Спомените  от  миналите  прераждания  се  възтановяват  само  на  силни  личности, личности  които  могат  да  понесат  тежеста  на  негативите  от  предишни  прераждания!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Roswell

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 285
  • They are already among us!
« Отговор #126 -: Декември 05, 2009, 01:34:21 am »
Как ги преброиха тези 120 езика ::).Шегата на страна може би наистина част от под съзнанието и се е отключило не знам. :o Интересна статия :P :P
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #127 -: Декември 05, 2009, 04:10:31 am »
Мислех си, че ако си спомня своите прераждания ще е по- добре и си го мислех " защо Господи си ми взел този спомен" и тогава Той ми отговори, че това е  БЛАГОСЛОВИЯ- изведнъж осъзнах всичко - ние идваме отново на тази Земя- НА ЧИСТО БЕЗ СПОМЕНИ за да можем необременени да общуваме с предишните си врагове или убийци и чрез прошката и Любовта да развържем кармичния възел на миналото. А и целта на прераждането е за да завършим пълния кръг на себеопознаването- защото ако ние не си познававаме всички свои опитности- т.е. да бъдеш и беден и богат, лош и добър, щедър и стиснат- т.е. да знаеш кое какво ти носи- това е урокът на всяко едно прераждане всъщност и докато ТИ не си опитал всичко НЯМАШ НАУЧЕНИ уРОЦИ, ЗАТОВА И СЕ КАЗВА-  НЕ СЪДИ- ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН
НЕ е само това според мен.Това,което си го написала е-ок,но има доста но-та...Ако знаеш миналите си прераждания е по-лесно,но ние самите хора сме избрали да ни е по-трудно.Макар че за доста хора да знаят,че са вършили в миналите си животи зверства и сега да отказват да платят за тях е разбираемо-и е по-добре да не помнят...но,както добре знаем човек 1/3 от живота си проспива и използва едва 6-12% от капацитета на мозъка си.Тъй че дали наистина не помним?!Или съзнанието ни отказва да ни даде информацията,за да не полудеем...
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #128 -: Декември 05, 2009, 18:32:14 pm »
И така, трябва да обясня отначало- когато човек умре той се явява пред своята съвест, коята му показва изминалия живот, тогава човек вижда всичко ОБЕКТИВНО и започва да съжалява за нещо, свършено или несвършено, до него са и Светлите същества и Ангели и тогава в безкрайната си Любов Бог дава ШАНС на Душата да се върне отново, но вече декорите са други, както и костюмите, както и външностите, но... Душата е в сходната ситуация, душите създават сходна картина и  ....Урокът започва отново, но вече можеш да проявиш свободна воля и да постъпиш по друг начин.
Веднъж близка ми разказа следното 3-ма приятели били лекари, а децата им със сходни тежки- нелечими заболявания- даде се, че някога бащите и децата са били врагове на бойното поле- тракийци и тези, които някога са убили онези- сега ще се грижат за тях- между другото и сега тези синове били в лоши отношения с бащите си- т.е. сега се изплащат дълговете за отнетия живот, но Душите пазят на подсъзнателно ниво спомена за това, че онези са причинили нещо..., но и всеки си има Волята, а това е много широка тема. И не виждам никой, нито чувам само питам и ми се отговаря- писмено. Душата е като отворена книга с безброй листа, един живот е една страница и само Бог е прочел цялата книга, защото Той е автора- една страница е един живот- кой може да разбере книгата от една страница?!
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 08:13:53 am от Mirotvorec »

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #129 -: Декември 05, 2009, 18:40:09 pm »
Извинявай,но какво мислиш за Едгар Кейси или хората,които преживе стигат до нирвана?
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 08:14:15 am от Mirotvorec »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #130 -: Декември 05, 2009, 23:19:37 pm »
 ;D ;D Осъзнати и неосъзнати манипулации-това с някои данни за прераждането :P

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #131 -: Декември 06, 2009, 12:51:16 pm »
Всъщност аз не обичам това човешко делене на обучени или не, на духовни или не, защото вече знам, че всеки е тук и сега за СВОЯ УРОК и за Бог всеки е негово свидно дете, защо се делим ние тогава!?

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #132 -: Декември 09, 2009, 13:34:31 pm »
  :) Егото и желанието за доминиране над останалите ни дели на такива и онакива,"елит" и "обикновенни".  :hi:
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 20:33:29 pm от Mirotvorec »
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #133 -: Декември 10, 2009, 13:20:16 pm »
Точно казано.
На "елита" го възпитават като такова от раждането.Даже си има такава дисциплина и специални учители.
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 20:17:37 pm от Mirotvorec »

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #134 -: Декември 10, 2009, 19:33:46 pm »
  :)  Ако псевдо елита беше наистина ЕЛИТ по заслуги и умствен багаж... Ех мечтииииии  :dance:
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 20:17:52 pm от Mirotvorec »
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27