Привет,
Каквото и да пишете за прераждането, без да сте изпитали болката от ножа пронизващ плътта ви; болката от въжето отнемащо последният ви дъх; болката от куршума пронизал гърдите, ще бъдат думи без реална стойност!!!!! Има ли прераждане ДА
Спомени от минали животи могат да се възстановят само частично, тоест спомени касаещи сегашният ни живот, спомени обясняващи ни кармичната обвързаност на сегашният ни живот с миналото. Затова спомените са винаги негативни, САМО НЕГАТИВНОТО НОСИ КАРМИЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ Ето защо трябва да си изключително силна личност за да позволят духовните ти водачи да се запознаеш с кармичните зависимости съставляващи канавата на сегашният ти живот. Преценката е тяхна и е окончателна, те преценяват доколко дадена личност е в състояние да понесе това знание като количество и подробности!!
Да ви кажа още нещо за водачите: Това са приятели на чето приятелство можеш да разчиташ безрезервно!!!!! Те в никакъв случай не са господари, защото духовната ни същност е частично свързана с тях - нашите грешки са и техни, нашите проблеми са и техни!! На тях също им е трудно да ни опазят от собствените ни глупости без да ограничават свободната ни воля! Забелязал съм, че проявя ли зависимост и в най-малка степен от тях те млъкват и се отдалечават! Никога до сега не са ми казвали какво да правя и как да постъпвам!!!! Това трябва да се случи и ще се случи и винаги се е случвало, без обяснения защо! Такъв е подхода на моите водачи, но предполагам, че този подход е специфичен само за мен и произтича от силно изразената индивидуолност на характера ми! И съм забелязал, че те променят (влияят) някак на ситуацията така, че да вземеш определено решение, но ти да го вземеш, а не да ти бъде наложено! Всички случайности са така нагласени реалности, че да не се чустваме принудени или манипулирани при вземане на каквото и да е решение!!!!!
Отегчих ви, извинявайте!