Автор Тема: За това, което наистина се случи с "Титаник"...  (Прочетена 29527 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Тук общеах да разкажа за конспирацията Титаник и вдъхновен от думите asdfghjkl: "Хорус във всичко вижда конспирации.", реших да поразкажа това-онова и да се позащитя :PВсичко тръгва от строежа на кораба. Това, което не се съобщава на публиката, е че в Белфаст редом с Титаник, се строи и негов кораб-близнак - Олимпик. Корабите се строят рамо до рамо както виждате на по-долните снимки.

Всъщност Олимпик е първият построен кораб и се явява по-голямата сестра на Титаник ако мога да се изразя така. Тъй като Олимпик е завършен по-рано той се пуска в действие.
И така всичко е окей - компанията печели пари от Олимпик, докато Титаник все още се строи... Тогава в един злощастен ден Олимпик се сблъсква с военният катер Hawke който му отваря доста голяма пробойна - можете да я видите долу.Избухва пожар. Корабът се поврежда - нанесени са както става ясно по-късно - непоправими щети. В последствие всички виждат и знаят, че Олимпик е повреден. И понеже винаги, преди един кораб да се пусне на дълго пътуване бива оглеждан от застрахователи, същата участ не подминава и Олимпик. Разбира се агентите казват, че те не могат да застраховат кораб-развалина, тъй като нанесените щети от катера по корпуса на кораба са очевидни. Олимпик не получава застраховка. Това разбира се е кошмарна новина за собствениците, тъй като губят самосвали пари... Ако нещо се случи на кораба докато е в океана, остават с пръст в уста, освен това, трябва да плащат и лични щети на роднините на загиналите, тъй като няма застраховка и никой няма да даде пукнат долар - компанията ще бъде разорена. Понеже е ясно, че това рано или късно ще се случи с кораба, собственикът решава да вземе предварително парите. И тогава става подмяната на повреденият Олимпик и току-що завършеният Титаник. Единственото, което трябва да се направи, е да се сменят надписите и мебелите - което става точно за 1 седмица. Така счупеният Олимпик е представен за чисто новият Титаник. Всичко се изпипва - лъскава боя, гирлянди, празници, гости, развълнувани пътници. Всичко е замаскирано до степен, в която няма да се усетят простите хора - достатъчно, за да отпътува живият ковчег без никой да не разбере.
За всичко това са знаели само няколко човека... Накрая един от тези хора от персонала разкрива всичко. Във въпросният филм "Titanic - The Ship That Never Sank" дават как персонала гледа с ужас кораба преди да тръгне, защото са знаели че ще потъне. Виновникът за всичко това е собственикът-евреин Дж. П. Морган.

И така, това, което се случва е нещото, което сме наблюдавали много пъти в нашата история. Всичко се прави за пари... :'( Корабът представян за Титаник, всъщност е повреденият Олимпик. Истинският Титаник плава успешно години след инцидента... Разбира се крайната цел на евреина е изпълнена. Запазва здравият си кораб и прибира застраховката от "Титаник". Айсберг не е имало... Всичко е било само камуфлаж. Повредата е била голяма и няма нищо общо с айсберга. Потапят го с всички хора със сатанинско хладнокръвие! Не е учудващо за масон...

Това е историята на една от големите и забравени конспирации на миналият век.
Това е плод на работата на много изследователи и има зад гърба си солидни доказателства.
Наскоро в колибка пуснаха филмът "Тайните на века - Титаник" - на руски е. Не съм го гледал, но предполагам, че ще застъпи горната теза.Благодаря за помощта при съставянето на материала на човекЪТ (прегръдки). Той ще получи награда тези дни :P


Н.
« Последна редакция: Март 05, 2006, 02:24:11 am от Horus »

Дъвиан

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #1 -: Март 05, 2006, 02:27:25 am »
Това е меко казано удивително, а тежко казано - поразително.
Чел съм, че на тръгване от пристанището въпросния кораб е носел отпред плакат: "И Бог не може да ни потопи"!
Интересно! Поздрави за статията!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #2 -: Март 05, 2006, 02:52:22 am »
Аз пък четах че  авторите на филма Титаник които са изхарчили над 200 милиона за снимането му при подводните снимки където е потънал Титаник ясно се вижда че е имало вътрешна експлозия в сектора за въглища и се предполага че е било саботаж тъй като по това време Англия и Германия въртят шионски интриги а малко по-късно почва войната. А филмаджиите не са споменали нищо за да не рискуват масата вложени пари във филма и не са повдигнали изобщо въпроса за огромната вътрешна експлозия която се е видяла от подводницата.
« Последна редакция: Март 05, 2006, 10:28:30 am от Alien »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #3 -: Март 05, 2006, 09:26:06 am »
За "титаник" са виновни евреите.НАистина! как ви звучи Айсберг?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

coroviev

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #4 -: Март 09, 2006, 20:09:11 pm »
  Да, ама има страшно много свидетелства за сблъсъка с айсберга. И  то не само от богатите , а и от екипажа и от трета класа-пътници. Ако има конспирация  с размяна на корабите , то не значи че са потопили нарочно "Титаник". Имали са много изгоден случай да вземат застраховката още като напуска Белфаст. Щял да се блъсне в друг параход на излизане от пристанището.
  Впрочем ,"Титаник" докарва  " Уайт Стар Лайн" почти до фалит , защото реномето на компанията драстично пада. Едва ли евреи ще извършат такова финансово самоубийство.
 За следите от взрив бих казал , че е нормално да гръмнат котлите, след като са залети с вода.
 

coroviev

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #5 -: Март 09, 2006, 20:30:32 pm »
 Само нещо да допълня. "Олимпик "  не е нещо което се крие и е малко известно.Напротив.Има доста интересна съдба. Използван е през WWI има и  дълъг стаж  като " пасажер". Не е по-голям , "Титаник" е с  1004 тона по-голям.
  И в крайна сметка , като разменят корабите , все пак на единия не могат да вземат застраховката. Абе не е по еврейски тая работа.

Saturn5

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #6 -: Април 14, 2006, 00:09:55 am »
  Да, ама има страшно много свидетелства за сблъсъка с айсберга. И  то не само от богатите , а и от екипажа и от трета класа-пътници. .....
 За следите от взрив бих казал , че е нормално да гръмнат котлите, след като са залети с вода.

Ама че интересно!!!!!!! Има не повече от пръстите на ръката "свидетелства" за сблъсък с айсберг.
А това, че няколко души организират бой със снежни топки - ами че това е ясно на всеки пътуващ в зимата през океана :D и за това не е нужно айсберг (повярвайте ми).
« Последна редакция: Април 14, 2006, 00:16:00 am от Horus »

Saturn5

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #7 -: Април 27, 2006, 01:03:50 am »
  Да, ама има страшно много свидетелства за сблъсъка с айсберга. И  то не само от богатите , а и от екипажа и от трета класа-пътници.
 За следите от взрив бих казал , че е нормално да гръмнат котлите, след като са залети с вода.
 
Това за котлите че са гръмнали нали не го твърдиш сериозно, че е имало "свидетели" на гърмежа пътници от 3-та класа а? :-[
« Последна редакция: Април 27, 2006, 22:43:58 pm от Horus »

Дъвиан

 • Гост
Предсказание за потъването на Титаник
« Отговор #8 -: Август 30, 2006, 19:09:04 pm »
Предсказание за потъването на Титаник

"Понякога хората оставят прах да покрие някои неща, а после вкупом се надпреварват да отричат своето късогледство. Този интересен факт, вероятно се обяснява и с липсата на въображение у голяма част от човечеството. Иначе няма как да си обясним факта, че ако стотици наистина загинат, това е ужас и трагедия, а ако някой опише всичко това в книга без да се е случило не предизвиква и грам интерес. Точно на този „феномен” се натъква и слабоизвестният английски журналист и фантаст Морган Робъртсън през 1898 г. След като никой не пожелал да публикува романите му, изпълнени с космически гущери и динозаври той решил да смени мястото на действието си в новото си произведение наречено Futility (в българската литература го превеждат като „Напразно”, „Безсмислено” или „Безсилие”, а дори и като „Гибелта на Титан”), като за сцена избрал Северния Атлантик. Главният герой на романа – суперголемият и суперлуксозен лайнер „Титан” тръгнал на първото си плаване от Англия за САЩ с милионерите на стария и новия свят. По време на плаването си в една студена априлска нощ „Титан с пълна скорост се врязъл в айсберг и потънал. На борда нямало достатъчно спасителни лодки и по-голямата част от около 2000-те му пътници загинала. Излишно е да споменавам, че фабулата никак не разчувствала британските души и 14 години романът трупал пласт след пласт прах върху кориците си. Да, но след 14 г. донесъл на своя автор място в първата колона на авторитетния „Таймс”. Англичаните не могли да повярват – съвпаденията им дошли в повече. А и само един бърз поглед ще покаже каквъв зъл гений се оказал Робъртсън: потъналият в романа кораб се казвал „Титан”, реалният – „Титаник”. И двата кораба имат по 4 комина и по 3 винта. „Титан” е дълъг 260 метра, а „Титаник” – 269 метра. Измисленият имал водоизместване 70 000 тона, а истинският 66 000 тона, Робъртсъновият имал мощност 50 000 конски сили, срещу 55 000 конски сили на този на „Уайт стар лайн”. Скоростите на двата парахода съвпадали – 25 възла. Да не говорим, че и двата лайнера пътували през април, в студено време, с пълна скорост, блъснали се в айсберг и потънали. На борда им се возели доста хора от висшето общество и лодките така и не достигнали за над 2000-те им пътника...
След катастрофата естествено се появяват голям брой „предвидили катастрофата”, „усетили я в съня си”, „отказали билети поради лошо предчувствие”, но Робъртсън ги отвял всички с „уменията си”. До злополучния зъл гений завалели стотици гневни и отчаяни писма на близки и роднини на загиналите, а романът му станал проклет, макар че той го преиздал. Злият гений починал не много след това – на 24. 3. 1915 г. е намерен мъртъв в хотела си в Атлантик сити."

Повече може да прочетете на http://www.bg-history.info/modules.php?name=News&file=article&sid=580
« Последна редакция: Август 30, 2006, 19:11:19 pm от Дъвиан »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Предсказание за потъването на Титаник
« Отговор #9 -: Август 30, 2006, 19:15:32 pm »
Предсказание за потъването на Титаник

"Понякога хората оставят прах да покрие някои неща, а после вкупом се надпреварват да отричат своето късогледство. Този интересен факт, вероятно се обяснява и с липсата на въображение у голяма част от човечеството. Иначе няма как да си обясним факта, че ако стотици наистина загинат, това е ужас и трагедия, а ако някой опише всичко това в книга без да се е случило не предизвиква и грам интерес. Точно на този „феномен” се натъква и слабоизвестният английски журналист и фантаст Морган Робъртсън през 1898 г. След като никой не пожелал да публикува романите му, изпълнени с космически гущери и динозаври той решил да смени мястото на действието си в новото си произведение наречено Futility (в българската литература го превеждат като „Напразно”, „Безсмислено” или „Безсилие”, а дори и като „Гибелта на Титан”), като за сцена избрал Северния Атлантик. Главният герой на романа – суперголемият и суперлуксозен лайнер „Титан” тръгнал на първото си плаване от Англия за САЩ с милионерите на стария и новия свят. По време на плаването си в една студена априлска нощ „Титан с пълна скорост се врязъл в айсберг и потънал. На борда нямало достатъчно спасителни лодки и по-голямата част от около 2000-те му пътници загинала. Излишно е да споменавам, че фабулата никак не разчувствала британските души и 14 години романът трупал пласт след пласт прах върху кориците си. Да, но след 14 г. донесъл на своя автор място в първата колона на авторитетния „Таймс”. Англичаните не могли да повярват – съвпаденията им дошли в повече. А и само един бърз поглед ще покаже каквъв зъл гений се оказал Робъртсън: потъналият в романа кораб се казвал „Титан”, реалният – „Титаник”. И двата кораба имат по 4 комина и по 3 винта. „Титан” е дълъг 260 метра, а „Титаник” – 269 метра. Измисленият имал водоизместване 70 000 тона, а истинският 66 000 тона, Робъртсъновият имал мощност 50 000 конски сили, срещу 55 000 конски сили на този на „Уайт стар лайн”. Скоростите на двата парахода съвпадали – 25 възла. Да не говорим, че и двата лайнера пътували през април, в студено време, с пълна скорост, блъснали се в айсберг и потънали. На борда им се возели доста хора от висшето общество и лодките така и не достигнали за над 2000-те им пътника...
След катастрофата естествено се появяват голям брой „предвидили катастрофата”, „усетили я в съня си”, „отказали билети поради лошо предчувствие”, но Робъртсън ги отвял всички с „уменията си”. До злополучния зъл гений завалели стотици гневни и отчаяни писма на близки и роднини на загиналите, а романът му станал проклет, макар че той го преиздал. Злият гений починал не много след това – на 24. 3. 1915 г. е намерен мъртъв в хотела си в Атлантик сити."

Повече може да прочетете на http://www.bg-history.info/modules.php?name=News&file=article&sid=580

Дъвиане, как ги намираш бре :)

:D :D :D 8) 8) 8) ;D ;D ;D :-\ :-\ :-\

Дъвиан

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #10 -: Август 30, 2006, 19:16:41 pm »
Прочетох го в една книга и добре, че го имаше същото в интернет. :)

milenski

 • Гост
Отг: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #11 -: Август 30, 2006, 20:04:06 pm »
Ако приемем, че това не е просто съвпадение, а истинско пророчество, може би трябва да се доверим на автора и да приемем и, че Титаник наистина се е ударил в айсберг. Айде, решихме загадката, давайте следващата  :P

Жал ми е за този човек. Със сигурност е отнесъл много негативна енергия, щом като умира толкова скоро след истинското събитие. И защо да е зъл гений, или действаме по старата изпитана максима "Убийте вестоносеца"  :(
Аз бих се поразтърсила за други негови книги. Кой знае какво ще открием там.
« Последна редакция: Август 30, 2006, 20:20:10 pm от Lampyridus photuris »

Неактивен pimeto

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 118
 • Kin: 159 ::: Sun: CAUAC
Re: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #12 -: Май 23, 2007, 02:30:00 am »
е хубаво, а всичките оцеляли от "титаник" ? те кви са, лъжат ли кво ?
и как така само няколко човека знаят за подмяната на корабите ?
за една седмица няколко човека ли пренасят сичките мебели ? от кораб на кораб ?  :-\

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #13 -: Май 23, 2007, 17:28:56 pm »
Това са кораби-близнаци. И много хора знаят, за да има документален филм... Просто не е широко известно, пък и не е кой знае какво... :D

Неактивен pimeto

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 118
 • Kin: 159 ::: Sun: CAUAC
Re: За това, което наистина се случи с "Титаник"...
« Отговор #14 -: Май 23, 2007, 23:27:25 pm »
окей де, и какво от това ?
разбрах че са близнаци, но ти сам написа, че са местили мебели и обзавеждане, явно са били различни.
а и оцелелите от фалшивия титаник ?

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
31 Отговора
17497 Прегледи
Последна публикация Октомври 30, 2012, 11:37:01 am
от Гален
За "Нощния живот" в България

Започната от Particle « 1 2 » НЛО

16 Отговора
11457 Прегледи
Последна публикация Март 15, 2010, 07:32:47 am
от зико
14 Отговора
8960 Прегледи
Последна публикация Ноември 11, 2007, 20:54:58 pm
от Eon
1 Отговора
3331 Прегледи
Последна публикация Януари 08, 2008, 15:53:03 pm
от Alien
3 Отговора
2888 Прегледи
Последна публикация Ноември 06, 2006, 16:17:40 pm
от Albinoni

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27