И Тесла и Айнщайн са били аутисти. Или по точно със синдром на Аспергер. Характерно за тези деца е, че от малки възприемат света на молекулярна и квантова основа. И съзнанията им функционират на база пълна концентрация ВЪВ всеки обект или модел.
В чуждестранните сайтове, има доста информация как функционира съзнанието им. И също за картинките им молекулярно изградени.
Странни са и са отчуждени, избягват социалните контакти, поради това, че виждат света по друг начин
П.П. Другата версия, която мога да споделя е , че много от откритията на съвременната наука, както и на способностите на човека ( свръх-Технически имам предвид, се дават на 'Човек' със отстранено АСТРАЛНО ТЯЛО. )
Тъй, че мислете и ако ИМАТЕ силата ме оборвайте , да не се получи като в оня форум, че нито имат сетивата, нито способноститите, нито връзките със себе си и ВСЕВИШНИЯ, да нищят кво е Етер и Пространство...
Все едно през стъкло да ближеш бучка захар, и ПРЕДПОЛАГАШ какъв е вкуса й ?!?
Или през бинокъл да наблюдаваш ябълка, и ПРЕДПОЛАГАШ кво има в нея ?!?...

Е, ми как да не се подигравам с тях, след като самите те са затънали до ГУША в слепота, и са успели да прекъснат връзката си, какго със себе си така и със създателя си ..!!!