Не ме притеснява факта че Блаватска е Масон 33 степен, защото не е (за 33 степен масон се иска да имаш поне 1 000 000 000 доляра). Съвсем ясно посочихме няколко пъти, трудовете на Блаватска от Къде идват. Тя критикува силно масонството и еврейството, ако беше масонка бъди сигурна че книгите и щяха да миришат от километри на мърша. Ако не ти е ясно какво е тайното учение ще ти кажа:
Това е Световната Религия на 4-та корена раса даже и на по-ранешни раси, която се е знеала и практикувала в целият свят, истините които сега едвам, едвм се опитваме да доловим, някога са се знаели и осъзнавали и е били нещо обикновенно и нормално(както космическите закони така и духовните). След четвъртото преминаване на Крилатата планета и Потъването на Антлантида нещата явно силно са се променили, с появяването на нашата пета коренна раса(арииската), явно става въпрос за световен заговор, голяма част от истината за НАС е скрита и световните символи унищожени, как точно това е станало никой не знае, но следствията се виждат. Доктрината на Блаватска не е нейна измишлйотина, а буквален превод и разкодиране(опит за разкодиране) на стари писмени източници от рода на Песни на Джиян, Ригведа, Халдейската Кабала-която еврете така хубвао открадват и други.
Основните цели на масонските книги е да заблудят хората и да ги объркат, като внедряват в себе си Сатаниски идеи,както при Дънов , докато Блаватска взима риска да покаже на света кава е истината.
Как така ЯРОСТНО и БЕЗОГЛЕДНО, та аз ако не се оглеждах и не бях спокойна досега да съм попаднала 100 пъти в капана в който ти се намираш. Освен това няколко пъти, елегантно и мило предложих конструктивен разговор, нещо което наистина повечето хора спазиха и аз съм доволна. Разбирам, че за теб сигурно е трудно да говориш на тая тематика тъй-като си пристрастна все пак, но аз не съм толкова запалена. Ако докжеш че Блавтска е масонка, ще го приема но просто го докажи. Не знам да е имало връзка между нея и Черният Папа Албърт Пайк. В световна литература даже тя е известна като родоначалник на самобитен масонски езотеризъм, представи си каква неподходяща фраза, заедно с полковник Олкот. Това е заради неразбирането на повечето издатели от теософия и много често я бъркат за такава, аз обясних вече от къде произлизат тези бърканици. Колкото до Дънов това че е СЕКСМАНЯК за мен е очевидно, самата му доктрина е сексманиаклна, а това че е бъркал под поличките на своите ученички и им е обарвал коремите за да родят дяволи е показателно.
Освен това, тук този саит е саит за конспирации, тук се опитваме да мислим от гледна точка на СВТОВНИЯТ ЗАГОВОР, а не да защитаваме сляпо религите си или философските си системи. Ако искаш да проповядваш, разпространяваш, рекламираш и да учиш хората на нещо Тройно-Лице мисля че това не е подходящото място, аз мисля че съвсем балансирано разсъждаваме в тоя форум, за да изпадаш в подобни кризи на необосновани обвинения.
Ти вярваш ли в световният заговор? Виждаш ли го най-вече?