Те вземат мерки.Имат и ресурси.Ний да му мислим.
Ама пък дано не ни удари силно домуз-грипа. ;)Все пак не сме и в 10-ката цели на джихада-според мен де. 
Първо като се ваксинираш не се предпазваш от нищо защото ваксините заобикалят естествените пътища на организма при създаването на имунитет и директно ти се впръсква вируса в кръвта и по този начин не придобиваш никакъв имунитет а обратното дори се разболяваш от същото нещо за което си се ваксинирал особедно това важи за противогрипните ваксини.Второ бъкани са с толкова вредни вещества,че на човек може лошо да му стане само като ги прочете.Трето като се слагат ваксините епидемиите от дадената болест за която е предзначена ваксината се разрастват вместо да намаляват.Аз преди си слагах такава ваксина за грип и пак си боледувах спрях ваксината и не боледувам от грип само от някоя настинка не съм ходил на доктор от 2 години и не съм отцъствал от училище по болест или ако съм отцъствал от даскало то товае,че има "болест" мързел и,че там повечето материал няма да ми трябва и ще бъде забравен още на следвашатата година ако не и порано ,но това е друга тема.Този грип АН1N1 по нищо не се различава от сезоният грип и има смърни случаи както при сезония грип така и при този само при нарушена имунна с-ма или много други болести които има даденият човек.Четвърто ако преди поставянето е бил болен човекът от дадена болест в рамките на 30 дена преди ваксината при самото слагане на ваксината имунитетът е слаб и това може да доведе до летален изход или до усложнения.Те правят ваксинираните по-податливи на
болестта, която би трябвало да спират.Правят ги гостоприемници на други
бактериални и вирусни инфекции.Ваксините причиняват алергии,
чувствителност към храни и др. вещества.
АЗ ВЯРВАМ,че здравето е нещо повече
от бутилка или спринцовка.Тогава изниква въпроса как да сме здрави а отговорът е:Да не се ядът храни и пият неща които са само химия като кола,да не се пуши,да не се пие алкохол.
Здравето е директен резултат
от здравословния живот.Няма друг вид здраве освен естественото.Само ако лекарите слушаха най-великия
си учител - Хипократ,бащата на медицината:
Първо не причинявай вреда!Душите ни също се нуждаят от грижа
да се храним с добри мисли точно както се нуждаем да храним
телата си с добра храна.Трябва да упражняваме телата си,
да се движим.
Храна колкото се може по-близка
до естествения си вид.
Ако не си щастлив, няма причина
да имаш здраво тяло според мен.Много слънчева светлина.
Упражнения. Забавления. ;)Основно плодове,
салати, зеленчуци, малко зърна.Предимно вегетарианска диета.
Много чист въздух.