Автор Тема: Логота на фирми в България с масонски символи  (Прочетена 50206 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MacTeP

• Гост
Re: Логота на фирми в България с масонски символи
« Отговор #45 -: Октомври 16, 2006, 21:46:56 pm »
Ти пък ако мислиш, че там са случайни хора и някои фирми не искат точно определен цвят, лого, ъгъл и внушение, много се лъжеш ;)

Ами ще ти кажа че с това се занимавам ... и че много често става дума точно за случайни хора и идеи.
А това че някой си някъде е видял нещо някъде си и му е харесало и е използвал елементи от него е друга тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #46 -: Октомври 16, 2006, 21:50:19 pm »
Аз мога да ти кажа, че истинския масон, никога няма просто ей така да си избере емблемата ;)

MacTeP

• Гост
« Отговор #47 -: Октомври 18, 2006, 18:37:08 pm »
Ти май не четеш какво пиша?
Имам в предвид че повечето емблеми са хрумнали ей така на някой си дизайнер. Защо всичко трябва да е свъразно с конспирации и тн...

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #48 -: Октомври 18, 2006, 18:52:08 pm »
Ами по точно ти май не четеш...
за ТЕБ е НЯКОЙ си дизайнер, за ТЯХ - надали ...

MacTeP

• Гост
« Отговор #49 -: Октомври 20, 2006, 07:36:10 am »
Май че сте прекалено обсебени от идеята че всичко е конспирация?

Опитвам се да обясня, че не може да си вадите изводите по едно лого... Ще ви дам пример:
Идва при нас клиент и иска да му направим сайт и лого и ала бала. Пускам го проекта на дизайнерите и те го правят. И в логото се повява нещо си... дето ви е решавате че е масонски символ... айдеееееее отиде човека, направихте го масон заради някаква идея родила се в главата на някой СЛУЧАЕН дизайнер.

Не е ли така? Или аз пак не чета и сигурно и разговора не следя?
Искам да ви кажа че не можете да съдите за фирмите по едното лого...

Апък те масоните нямало така да се оставят, незнам си к'во... Ами сигурно, ама не всичко дето фърка се яде нали?

Извинявам се за тона, но просто е добре понякога нещата да се гледат и от другата възможна страна... нека не се превръщаме и ние в чалнати фанатици.

Неактивен miamotobg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 175
  • Шинмен Миамото Мусаши
« Отговор #50 -: Октомври 22, 2006, 14:54:34 pm »
Добре дошли и приятни забавления в хотелски комплекс "Тамплиер"http://www.tamplier.com/?page=news&lang=bg
1. Не носи злоба в себе си. 2. Прави разлика между печалбата и загубата във всекидневието. 3.Развива

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #51 -: Октомври 22, 2006, 15:19:57 pm »
Какво да каже човек-хубава колибка за "бели" хора.  :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
« Отговор #52 -: Октомври 23, 2006, 20:13:49 pm »
Ко толкоз му има на хотел Тамплиер ?!
маниаци  :P

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Re: Отг: Логота на фирми в България с масонски символи
« Отговор #53 -: Октомври 30, 2006, 11:59:58 am »

Масонската конспирация е много по-дълбока от представеното тук. Eon е прав - това са просто случайни повторения. Но KaL също е прав - това е законспирирана масонска (или друга еднозначна в нашия смисъл с масонството) символика.

Да обясним как тези на пръв поглед противоречиви твърдения излизат по едно и също време от устата ми и аз продължавам да имам съзнанието, че говоря истина.

По принцип е вярно, че голяма част от редовите шефове нямат и помен от хералдика, от история на образа и от неговата физика, значение, въздействие. Също така е вярно, че в масонските (и други такива подобни от наша гледна точка) структури, подобни знания се развиват и предават от векове. За нас не е тайна и фактът, че тези демонични структури са овладяли и експлоатират огромен ресурс в медиите, образователните и възпитателни механизми, политика, мода, естетика. И точно в това е ключът за свързване на двете ми противоречащи си твърдения в една единна истина.

Истината е, че тези организации се възползват от позициите си, за да насаждат една разрушителна и унищожителна естетика. Посредством своите могъщи лостове за масово въздействие те убеждават хората да се подчиняват на една или друга мода, да предпочитат една или друга изразност, а от там - и стил на поведение, мироглед и вяра! В този капан са много и от дизайнерите, които са ставали жертви на демонично заразените художествени академии. Сценарият е много подобен на влиянието, което преди време е имала например църквата. Разликата е в това, че църквата, поне официално, възпитаваше към богопослушание, кротост, благост. Сегашната зъбчата "църква" възпитава към страх, подчинение и зависима сигурност, блясък и превъзходство, власт. И новите "иконописци", на които им липсва всякакво езотерично разбиране, не закъсняват да издигнат символите на Злото навред: във всички реклами, психоигри, медии and showrooms with the power of the traiding pleasure. Това е приказката за двете истини на Eon и на KaL.

« Последна редакция: Октомври 30, 2006, 12:07:07 pm от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен miamotobg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 175
  • Шинмен Миамото Мусаши
« Отговор #54 -: Ноември 07, 2006, 15:51:39 pm »
Програмата „Съдилища- партньори” на Инициативата за укрепване на съдебната система към Американската агенция за международно развитие.

Американската агенция за международно развитие (ААМР) чрез Проект за развитие на съдебната система и Инициатива за укрепване на съдебната система (ИУСС), осъществявани съвместно с Ийст-Уест Мениджмънт Институт, работи за подобряване на администрирането на съдилищата в България. ААМР и ИУСС подкрепя България за постигане на независима съдебна система, която подпомага демократичните процеси и пазарните реформи и съдейства за постигането на по-общата цел – присъединяването на България към Европейския съюз. Едно демократичното и стабилно общество се нуждае от съдилища, които са безпристрастни, ефективни, открити и отговорни и в които гражданите имат доверие.
Програмата “Съдилища-партньори” на Инициативата за укрепване на съдебната система /ИУСС/ има за цел да помогне съдилищата в ежедневните им усилия за по-ефективна и ефикасна работа на съдебната система. Новите съдилища-партньори са: окръжните и районни съдилища в Пловдив, Варна и Добрич, Окръжен съд – Сливен, районните съдилища в Ямбол, Бургас, Горна Оряховица и Хасково. ААМР вече успешно работи с окръжните съдилища във Враца, Велико Търново, Кюстендил, Кърджали и Монтана, както и с районните съдилища в София, Смолян, Шумен, Севлиево, Гоце Делчев и Чепеларе.
« Последна редакция: Ноември 07, 2006, 16:06:50 pm от miamotobg »
1. Не носи злоба в себе си. 2. Прави разлика между печалбата и загубата във всекидневието. 3.Развива

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
« Последна редакция: Ноември 09, 2006, 19:07:18 pm от Horus »

Oberon

• Гост
« Отговор #56 -: Ноември 09, 2006, 17:21:08 pm »
Е? Работил съм с Бон Марин, не знам да има нещо гнило там. Пергела ли е сега проблема? Че преди 30 години всеки капитан на кораб е имал поне 3 комплекта в каютата си:)

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
« Отговор #57 -: Ноември 09, 2006, 21:14:14 pm »
Е? Работил съм с Бон Марин, не знам да има нещо гнило там. Пергела ли е сега проблема? Че преди 30 години всеки капитан на кораб е имал поне 3 комплекта в каютата си:)
ами ако прочетеш по - внимателно с кого работи фирмата , кога е създадена и ако от личен опит знам за най - различни срещи с хора като СОЛОМОН ПАСИ и вечеринки с разни посланници , а и още неща за който  :-X , , пък и те бяха нещо като посредници м/у НАТО и БГ правителството преди време  :-X

но каткто и да е г-н БОНИН ,  УБО и 6 - то :-X :-X :-X като шпионин в Италия и сега е почетен член на камарата на незнам си какво си там   :-X :-X :-X

спам да става , нали така   :)

ЕЗК 

« Последна редакция: Ноември 09, 2006, 21:48:27 pm от esoundc »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
« Отговор #58 -: Ноември 12, 2006, 12:46:59 pm »
това е предаване по БТВ"Пирамидата",а продуцент е "Интерактив медия сървисиз"-много интересно лого!!!

http://piramida.btv.bg
http://ims.bg/index.html
Ти остави логото, тва предаване е ОТВРАТИТЕЛНО, немога ад го гледам !
На всеки 3 думи публиката пляска като МАЛОУМНА  >:( >:( >:( , незнам каде ми бърка това, ай на сериалите с изкуствения смях съм им свикнал ама тва ме подлудява

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 740
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #59 -: Ноември 12, 2006, 13:02:50 pm »
Пак казвам...потретвам се вече. 90% от логотата на този свят са просто дизайнерска концепция. Като дизайнер няма да ви казвам какви ли не логота съм правил и много от тях може и да не ви се харесат, но факт е, че клиента почти никога няма представа какво иска. Затова го дава на дизайнер...

Между другото... Според едни статистики на всеки 1 час в света се правят по около 20 логота за фирми и продукти. Представете си каква конспирация се върти на всеки един час... ОРГАНИЗИРАНА ДИЗАЙНЕРСКА КОНСПИРАЦИЯ...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27