Масонската конспирация е много по-дълбока от представеното тук. Eon е прав - това са просто случайни повторения. Но KaL също е прав - това е законспирирана масонска (или друга еднозначна в нашия смисъл с масонството) символика.
Да обясним как тези на пръв поглед противоречиви твърдения излизат по едно и също време от устата ми и аз продължавам да имам съзнанието, че говоря истина.
По принцип е вярно, че голяма част от редовите шефове нямат и помен от хералдика, от история на образа и от неговата физика, значение, въздействие. Също така е вярно, че в масонските (и други такива подобни от наша гледна точка) структури, подобни знания се развиват и предават от векове. За нас не е тайна и фактът, че тези демонични структури са овладяли и експлоатират огромен ресурс в медиите, образователните и възпитателни механизми, политика, мода, естетика. И точно в това е ключът за свързване на двете ми противоречащи си твърдения в една единна истина.
Истината е, че тези организации се възползват от позициите си, за да насаждат една разрушителна и унищожителна естетика. Посредством своите могъщи лостове за масово въздействие те убеждават хората да се подчиняват на една или друга мода, да предпочитат една или друга изразност, а от там - и стил на поведение, мироглед и вяра! В този капан са много и от дизайнерите, които са ставали жертви на демонично заразените художествени академии. Сценарият е много подобен на влиянието, което преди време е имала например църквата. Разликата е в това, че църквата, поне официално, възпитаваше към богопослушание, кротост, благост. Сегашната зъбчата "църква" възпитава към страх, подчинение и зависима сигурност, блясък и превъзходство, власт. И новите "иконописци", на които им липсва всякакво езотерично разбиране, не закъсняват да издигнат символите на Злото навред: във всички реклами, психоигри, медии and showrooms with the power of the traiding pleasure. Това е приказката за двете истини на Eon и на KaL.