Автор Тема: Логота на фирми в България с масонски символи  (Прочетена 45278 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

KaL

• Гост
Отг: Логота на фирми в България с масонски символи
« Отговор #15 -: Март 07, 2006, 14:36:20 pm »
не става въпрос за конспирации, а за явна (или не чак дотам) масонска символика в логотата на някои български фирми.. В последния пример по явна няма как да стане.. далеч не съм от хората които виждат конспирации на където се обърнат.
Всички знаем че в Бг след 89-та масоните се връщат и много от тях са влиятелни бизнесмени и/или политици..имам добър приятел, чиито баща  е влиятелен варненски бизнесмен и висока степен масон... както и да е, скоро ще отворя един топик, който не видях да е обсъждан досега и който ще заинтересува всички.. тогава ще разберете какво влияние има масонството в Бг.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #16 -: Март 07, 2006, 15:42:59 pm »

Масонската конспирация е много по-дълбока от представеното тук. Eon е прав - това са просто случайни повторения. Но KaL също е прав - това е законспирирана масонска (или друга еднозначна в нашия смисъл с масонството) символика.

Да обясним как тези на пръв поглед противоречиви твърдения излизат по едно и също време от устата ми и аз продължавам да имам съзнанието, че говоря истина.

По принцип е вярно, че голяма част от редовите шефове нямат и помен от хералдика, от история на образа и от неговата физика, значение, въздействие. Също така е вярно, че в масонските (и други такива подобни от наша гледна точка) структури, подобни знания се развиват и предават от векове. За нас не е тайна и фактът, че тези демонични структури са овладяли и експлоатират огромен ресурс в медиите, образователните и възпитателни механизми, политика, мода, естетика. И точно в това е ключът за свързване на двете ми противоречащи си твърдения в една единна истина.

Истината е, че тези организации се възползват от позициите си, за да насаждат една разрушителна и унищожителна естетика. Посредством своите могъщи лостове за масово въздействие те убеждават хората да се подчиняват на една или друга мода, да предпочитат една или друга изразност, а от там - и стил на поведение, мироглед и вяра! В този капан са много и от дизайнерите, които са ставали жертви на демонично заразените художествени академии. Сценарият е много подобен на влиянието, което преди време е имала например църквата. Разликата е в това, че църквата, поне официално, възпитаваше към богопослушание, кротост, благост. Сегашната зъбчата "църква" възпитава към страх, подчинение и зависима сигурност, блясък и превъзходство, власт. И новите "иконописци", на които им липсва всякакво езотерично разбиране, не закъсняват да издигнат символите на Злото навред: във всички реклами, психоигри, медии and showrooms with the power of the traiding pleasure. Това е приказката за двете истини на Eon и на KaL.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #17 -: Март 09, 2006, 11:28:53 am »
Нали и аз пиша това по-нагоре...

Неактивен nigery

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #18 -: Септември 30, 2006, 10:33:34 am »
Ето това заснех на морето.
« Последна редакция: Септември 30, 2006, 14:39:29 pm от Horus »

Eon

• Гост
« Отговор #19 -: Септември 30, 2006, 10:38:00 am »
Не мисля, че тук има нещо масонско.
« Последна редакция: Септември 30, 2006, 14:39:59 pm от Horus »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #20 -: Септември 30, 2006, 11:17:17 am »
М като...море  :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен sunflower

• Четящ
  • *
  • Публикации: 207
« Отговор #21 -: Октомври 01, 2006, 02:34:38 am »
Не схващате тънкостта в иначе верните неща, които твърдите.

Първо - няма случаен знак и случаен човек. Дори и да не съзнава, шефа, който е поръчал логото е просто проводник на егрегора си, за който е важно логото да е именно такова.
Второ - Всеки един масонски знак, макар и случайно сложен от незнание относно специфичната хералдика, си носи отрицателната вибрация на знака. Какво като е олигофрен и го е сложил "случайно" (всъщност по заповед на кармичният си егрегор). Нали пръска негативизъм. Нека си сложа пирамидата с окото на Луци, пък да ми е кеф...

Няма такъв филм...

Така е-съгласна съм с теб :D
"В изпълнение волята на Бога е силата на човешката душа."                                           

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
Re: Логота на фирми в България с масонски символи
« Отговор #22 -: Октомври 05, 2006, 11:31:54 am »

ПЛАНЕКС е масонска издънка , но за нещастие нямам логото. Хубавата новина е че познавам някой , който е много силно внедрен и скоро ще имам малко повече информация директно от Извора

ЕЗК 
« Последна редакция: Октомври 05, 2006, 12:16:52 pm от esoundc »

Eon

• Гост
« Отговор #23 -: Октомври 05, 2006, 11:43:03 am »
1990 г.
Началото
„Планекс” е създаден през октомври 1990 година като еднолична фирма – ЕТ „Планекс – Пламен Андреев” с предмет на дейност проектиране и строително-ремонтни работи. Фирмата стартира с 10 души персонал. Първите обекти, ново строителство, са частни къщи и Котелна централа и Битова сграда на Елдоминвест – Варна. В следващите три години фирмата развива дейността си в две посоки: реконструкцията на хотели в КК „Златни пясъци”, на магазини и офис-помещения, реставрирация на стари сгради и строителство на жилищни сгради на предприемачески принцип. За три години персоналът е увеличен тройно.

Собствеността на компанията е 100% частна. Собственици и основатели на “Планекс” са инж. Пламен Иванов Андреев и инж. Христо Атанасов Димитров. Същите са и управляващи дружеството.

Неактивен miamotobg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 175
  • Шинмен Миамото Мусаши
« Отговор #24 -: Октомври 05, 2006, 15:05:03 pm »
Има една охранителна фирма "Отговор - Да ", във Варна охраняват данъчното срещу Мебелната палата, та на емблемата им има всичко, което искате от пресечената пирамида с окото, до пергели и други дивотии, разни G-та и други, просто ако някой е от Варна нека заснеме емблемата за да я видят и другите, аз нямам тази техническа възможност.
1. Не носи злоба в себе си. 2. Прави разлика между печалбата и загубата във всекидневието. 3.Развива

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #25 -: Октомври 05, 2006, 18:42:18 pm »
Само "Планекс" не знам какво общо имат тъука.Майка ми работи с тях и гарантира мче нямат нищо масоно-илюминатско
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Eon

• Гост
« Отговор #26 -: Октомври 05, 2006, 18:44:10 pm »
Само "Планекс" не знам какво общо имат тъука.Майка ми работи с тях и гарантира мче нямат нищо масоно-илюминатско

ask esoundc

Дъвиан

• Гост
« Отговор #27 -: Октомври 05, 2006, 18:50:42 pm »

А колко други фирми и неща са набедени за масонски или илюминатски, ако знаем...

Но ще ти кажат, че всичко е тайно и никой естествено няма да разгласи, че фирмата е масонска - примерно.
« Последна редакция: Октомври 05, 2006, 19:43:40 pm от Дъвиан »

hari

• Гост
« Отговор #28 -: Октомври 06, 2006, 02:17:23 am »
тва на АРМЕЕЦ го разбирам аз по друг начин,пирамидата е черна
а щита е син а коня бял(коня е благородно животно),според мен щита е символ на това че небето(синято и бялото)
ни пази от масоните(черното) и че има небесни воинства...

Неактивен miamotobg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 175
  • Шинмен Миамото Мусаши
« Отговор #29 -: Октомври 06, 2006, 18:50:50 pm »
Нищо не знаете за Армеец, а който знае мълчи.
1. Не носи злоба в себе си. 2. Прави разлика между печалбата и загубата във всекидневието. 3.Развива

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27