Автор Тема: Възпламеняване на Решетките  (Прочетена 19010 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Възпламеняване на Решетките
« -: Юли 14, 2007, 13:45:04 pm »
Пускам едно съобщение от Махатма хаус в Цюрих, което ще преведа утре, защото смятам, че е наистина важно.
Повече информация има на ето този сайт:
http://www.firethegrid.com/


Любими мои,
може би вече сте чули, може би не, затова искам да разпространя тази информация:

На 17 Юли в 11:11 (по Гринуич) започва една от може би най-важните световни медитации. Всички хора, които ще отговорят на този повик или чувстват резонанс с него, са приканвани да седнат по това време, да отворят сърцето си и да медитират върху лечението и баланса на Земята и нейните обитатели. Ако искате да прочетете повече по този въпрос погледнете тук: www.firethegrid.com

За тези, които не обичат да четат дълги материали, а този сайт е наистина огромен, ще подчертаем най-важното тук:

Ние, човешките същества, решихме преди много хиляди години да прекъснем връзката си с колективните решетки на съзнание, така че да можем да приложим свободната си воля. Това разделение ни помогна да взимаме свои собствени решения и да бъдем независими. Но също така ни даде възможност да направим и много грешки, които повлияха на планетата - и тя затрудни много нашата директна връзка с Източника. Сега се намираме в повратна точка, в която тази отделеност може да означава край на Земята, такава каквато съществува в момента.

Това е Планът, който ще ни позволи да възстанвим връзката със светлинните решетки и да започнем лечението на тази планета. Заедно ще възстановим тази връзка чрез "ВЪЛНАТА ОТ ЛЮБОВ". Ако отделим един час за обща медитация върху решетките на съзнание, ще обединим глобуса и ще свържем всички региони на Земята. По време на този процес нашите Души ще бъдат свързани в Любов, Мир, Хармония и колективен фокус за един по-добър свят за всички хора, днес и за вбъдеще.

Съществата от Светлина използват понятието "Възпламеняване на Решетките", когато говорят за тази колективна медитация на 17. Юли. 2007, в която човечеството ще бъде подпомогнато чрез божествената сила с енергия. Те казват, че чрез Възпламеняването на Решетките ще се случат две неща: Първо ще бъде изпратена Лечебна енергия към центъра на Земята  и ядрото или сърцето на Земята ще бъде регенерирано. По този начин всички ние, всеки един от нас, ще сподели и предаде подаръка на насоченото намерение, подаръка на нашата собствена индивидуалност и подаръка на нашите лечебни енергии към всичко, което живее на Земята. Ние трябва да влеем част от нашата лечебна енергия към Земята и сборът от всички лечебни потоци ще възстанови Земята. Съществата от Светлина казват, че всеки човек е като малък гръмоотвод: като канал от енергия, през който светлината на Създателя може да достигне до планетата. Тъй като ние сме прекъснали връзката между светлинните решетки и планетата, божествената енергия не може да достига безпрепятствено до физическата структура на Земята и да я захранва. Когато ние, хората, решим, че можем да се обединим, за да излекуваме нашите решетки на съзнание, ще възобновим този двупосочен поток от светлина и съзнание - между нас и Създателя, между Създателя и Земята и между човек и човек. Можете ли да разберете колко прекрасен е този подарък? Тази енергия ще остане завинаги с планетата и човечеството - потенциалът, с който Създателят ни е създал, ще бъде проявен в сътворяването на тези нови енергийни полета за нашата Земя.

И вие питате, как можем да направим това? - Датата на това събитие е 17. Юли. 2007, 11:11 часът по Гринуич (14:11 часът българско време). Нямам никаква представа защо точно тази дата и този час са били избрани, но те са ми били давани всеки път. Искам да помоля колкото се може повече хора да се съберат, от всеки край на глобуса, в целия свят. По това време единственото, което трябва да направите е да седнете, да се насочите в себе си и да медитирате. С ваша помощ ще съберем достатъчно голям брой хора, обединени за лечението и любовта на нашата планета и нашите души ще бъдат пробудени за истинската им цел... да станем едно с нашия Източник на Светлина.

Изпращам своята любов към всички вас,
Приска Арнолд
www.mahatma-haus.ch

други организатори на събитието: www.worldpuja.org
www.spiritofmaat.com, както и такива, които го подкрепят: www.shamballa-bg.net
« Последна редакция: Юли 14, 2007, 21:20:31 pm от WhiteRider »

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #1 -: Юли 14, 2007, 18:34:50 pm »
 ;D Повече от съмнителна е тази работа  8)

Ако беше наистина така, както го представят, никой нямаше да им позволи да се разпространи.
Пак някакви номера от манипулацията на илюминатската клика.

Твърдо НЕ !!!

 :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #2 -: Юли 14, 2007, 19:44:48 pm »
Разбира се, че е по-вече от съмнителна ... за някои  ;)

Твърдо ЗА!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #3 -: Юли 14, 2007, 21:18:25 pm »
твърдо за, разбира се. никакви илюминати или масони не могат да устоят и на една капка светлина, ако светлината съществуваше на капки :) страхът е изпълнил своето предназначение, когато така е завардил съзнанието, че само не иска да излезе и да поиска своята сила обратно. а всеки един от нас може сам да поиска и да се възстанови, независимо в какво падение и контрол си мисли, че се намира. твърдо за, защото няма нищо по-силно от едно искрено намерение, усилено през стотици хилядите лупи на други съ-създатели.
« Последна редакция: Юли 14, 2007, 21:19:27 pm от WhiteRider »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #4 -: Юли 14, 2007, 22:40:54 pm »
От известно време вярвам в своевременното синхронно случване на нещата и днес отново се потвърди с една информация, дошла ми без да я търся и точно по тази тема .
Говорим за нещо, което ще се случи на 17 юли, да видим какъв ден е това според българския календар  ;)
Цитат
Огнена Марина

Тя се почита за предпазване от пожари. Огнена Марина има царски произход. Нейната майка е Домна царица, която я ражда след като взема билка за да зачене, дадена й от Слънцето. Светицата е обречена да стане жена на Слънцето и то я взема на Гергьовден. Нейният празник  (17 юли) се пада в средата на лятото и е известен като Горещници, траещ три дена. На него се пали нов, божи, див огън, който е бил загасен на първия Горещник (15 юли). Името й се смесва с това на Богородица – света Мария. Самото име Марина може да се преведе като “огнена, слънчева”, тъй като е от един корен с източноиранското название на Слънцето “mar”. В Странджа, Родопите и по поречието на р. Струма и р. Места светицата е известна като господарка на змиите и лечителка от тяхното ухапване. Тя се почита като лечителка и покровителка на брака. От една песен за разделяне на земята между трима светци се разбира, че св. Илия, св. Иван и св. Никола са братя на светицата.

Прави впечатление  "На него се пали нов, божи, див огън"... Не е ли нещо подобно и намерението на тази медитация?
И още:
Цитат
Св. Марина често е изобразявана като победителка на дявола, причинител на злото – може би като отглас на легендата, че убива дракона-изкусител, като с кръстен знак се избавя от търбуха му.
Така е, на някои ще им се стъжни тогава  ;D
И още нещо за Живия Огън, който се пали точно на 17 юли и е почитан в Тракия от стари времена:
Цитат
В Тракия огънят е един от основните елементи в религиозната практика. Той има очистваща и целебна сила, посредничи между световете на живи и мъртви, а като източник на топлина се смята за символ на плодородието.
Разбира се и Св.Марина не доживява до старини, както и останалите светци, но:
Цитат
- Радвай се, Марино, защото ти победи злобата на врага!

Каква стана тя...пак конспирация. Що пък точно на 17 юли някой е решил за тази медитация, дали пък не са гледали българския календар?   :-\
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #5 -: Юли 15, 2007, 00:35:59 am »
 ;D Като се знае, че много малко хора са осъзнали реалността, в която се намира, фактът, че в едно мероприятие и масовка изведнъж се хващат да участвуват много хора и на всичкото отгоре от цял свят, не може да не бъде съмнително, ако човек иска да остане в реалността и не се поддава тотално на илюзиите.

Като се знае, че всичко е под контрол, не може да не е съмнително по всички правила на логиката. Но когато човек не иска да види истината всички логики и истини отпадат и там е проблема като цяло в момента на цялото човечество. Така че, нищо чудно от реакциите на повечето от цялата тая дъндъния, която както си е в навиците на Илюминатите, да използват добрите намерения и мисли на хората за лоши, цели като я канализират в  негативната посока.
Явно са решили не само да глобализират света, но и мислите на човечеството да събират на едно място и това място в никакъв случай няма да е добро нито целта.

Това си е мое лично мнение и не ангажирам както винаги никой с него. Всеки си е господар на мислите, желанията и най-вече на вървенцата.
 :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #6 -: Юли 15, 2007, 00:59:56 am »
 ;D

Да, бе, да !!!

Ще взпламените решетките с мислите и медитациите си, през които може и да виждате това онова, за да могат на тяхно място да построят високите затворнически зидове през коитоу дори и късчета синьо небе, няма да можете да съзрете.

Дерзайте, но вие знаете много добре повечето тук, че те са станали голями специалисти в областта на медитациите и прочее екзерсиси от тибетските монаси още от хитлеровото време, пък и много други нещица в областта ??? !!!

Тази работа и гнила, колкото и всичките им други масовки
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #7 -: Юли 15, 2007, 02:14:59 am »
два отговора един след друг? изглежда си започнал възпламеняването по-рано  ;D прави ми впечатление, че точно хората, които най-много викат и крещят, колко много са контролирани и не могат да се измъкнат, са тези, които всъщност доста лесно приемат всякакъв вид помощ, стига да не е пряко предложена.  :-*

п.с. решетките на съзнание на земята, нямат общо с каквито и да е затворнически решетки или зидове
« Последна редакция: Юли 15, 2007, 02:18:09 am от WhiteRider »

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #8 -: Юли 15, 2007, 02:50:37 am »
 :-\
http://www.xnetbg.com/www/site/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=40

 8)...за да бъде контролиран начина на мислене на населението на земята по едно и също време...
и т.н. и т.н.

http://www.xnetbg.com/www/site/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=94

Моята личност няма никакво значение тук, а само истината която е една, а не като лъжата, която има хиляди образи и е закривена за да бъде лесно и завинаги налапана от балъците в бокала на Матрицата.
 
Би трябвало да говорите по същество и с аргументи и върху проблема конкретно.

ПП Няма по-високи и страшни зидове от невидимите, които са зазидали съзнанието и духовете на хората.

 :-*
_________________
http://enkade.blogspot.com/
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #9 -: Юли 15, 2007, 03:08:54 am »
твърдо за, разбира се. никакви илюминати или масони не могат да устоят и на една капка светлина, ако светлината съществуваше на капки :) страхът е изпълнил своето предназначение, когато така е завардил съзнанието, че само не иска да излезе и да поиска своята сила обратно. а всеки един от нас може сам да поиска и да се възстанови, независимо в какво падение и контрол си мисли, че се намира. твърдо за, защото няма нищо по-силно от едно искрено намерение, усилено през стотици хилядите лупи на други съ-създатели.

И аз съм за! Даже няма да обърна никакво внимание на бръщолевенето за конспирации,контрол и тем подобни.Важно е какви чувства влагаш и колко вярваш в това което правиш.Толкова се радвам за това начинание,защото ми дава надежда,че все пак шестата раса ще успее,колкото и противници да има :D

@Scorpion Забрави,че твоята истина може и да не важи за някои от нас!Ние си имаме наши истини,което не значи че твоята истина не е истина.Въпрос на гледна точка или по-точно на вътрешно усещане. ;)

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #10 -: Юли 15, 2007, 03:09:45 am »
Скорпион, успокой се малко и помисли, райдъра е прав.Мисълта работи в обикновенният всекидневен живот, обединена е възможно и чудеса да извърши.Съгласен съм с теб за много неща, но с агресията си не само че нищо не помагаш, но и пречиш на себе си, и отблъскваш евентуални замислящи се, накратко казано храниш ниският астрал., а матрицата това и е нужно...просто се успокой и помисли разумно :), казвам го със най-добри чувства.

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #11 -: Юли 15, 2007, 03:24:00 am »
Райдър, защо не го постваш и в други форуми, ако не аз ще го направя :P

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #12 -: Юли 15, 2007, 03:36:18 am »
аз не пиша в много форуми, в чуждите, които посещавам е пуснато, можеш да го копи-пейстнеш, допълниш, промениш както сметнеш за добре, вярвам, че няма да се изгуби смисъла. 8)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #13 -: Юли 15, 2007, 09:30:05 am »
"Молитвата в информационните точки

По какъв начин тази молитва ще се различава от другите начини за молитва, с които ние сме свикнали? Главно с това, че при другите начини се иска нещо, докато новият начин ни кара да изградим чувството в своите тела, като че ли на молитвата ни е вече отговорено. Визуализациите са безсилни, освен ако не им вдъхнем живот посредством силата на емоцията и чувството така, сякаш тези визуализации са вече факт. Щом този начин за молитва работи според това в какво вярваме ние, то няма причина да преживеем катастрофалните предсказания, защото сега вече притежаваме колективната сила да променим реалността. Но трябва да се съберем, за да направим това чрез масова молитва, използвайки чувството, заредена с гориво от силата на човешките емоции. Това е толкова мощен инструмент, че хората изпитват много дълбок и оздравителен ефект, просто защото откриват как в сърцата им се отварят нови възможности и си дават разрешение да се променят.
Щом включим чувство, ние привличаме тази реалност и и външният свят отразява за нас онова, което е създал нашият вътрешен свят. Определяме какво ще преживеем според това, в което сме се превърнали в своя живот. Дали избираме мир или страх в своя личен живот, светът отразява обратно към нас същите тези качества, защото почита принципите на творението. Както древните Есеи казват: “Станете мир, защото това е нещото, което привлича мира към света”.
От перспективата на древните Есеи, всеки човек на Земята е посветен в Мистерийното Училище, което наричаме живот. Дали го съзнава или не, всеки човек ще преживее в присъствието на другите огледалата на самия себе си в този момент. Ако притежаваме мъдростта да разпознаем тези огледала, можем да ускорим еволюцията на своите емоции и разбирането."

За състоянието на планетата и какво можем да направим!

Ама как добре го казва Хорус, а   :)
Не мисли като човек!-Крион

Eon

 • Гост
Re: Възпламеняване на Решетките
« Отговор #14 -: Юли 15, 2007, 10:17:55 am »
Пускам едно съобщение от Махатма хаус в Цюрих, което ще преведа утре, защото смятам, че е наистина важно.
Повече информация има на ето този сайт:
http://www.firethegrid.com/


Любими мои,
може би вече сте чули, може би не, затова искам да разпространя тази информация:

На 17 Юли в 11:11 (по Гринуич) започва една от може би най-важните световни медитации. Всички хора, които ще отговорят на този повик или чувстват резонанс с него, са приканвани да седнат по това време, да отворят сърцето си и да медитират върху лечението и баланса на Земята и нейните обитатели. Ако искате да прочетете повече по този въпрос погледнете тук: www.firethegrid.com

За тези, които не обичат да четат дълги материали, а този сайт е наистина огромен, ще подчертаем най-важното тук:

Ние, човешките същества, решихме преди много хиляди години да прекъснем връзката си с колективните решетки на съзнание, така че да можем да приложим свободната си воля.
Как е станало това нещо? Всеки индивидуално ли го е решил? Значи преди това сме били като рептилианците, кошерно-съзнание?

Това разделение ни помогна да взимаме свои собствени решения и да бъдем независими.
Преди като сме били иначе, от кого сме били зависими? И как този от който сме били зависими е позволил да се отделим?

Но също така ни даде възможност да направим и много грешки, които повлияха на планетата - и тя затрудни много нашата директна връзка с Източника.
Връзката с Източника, не мисля, че ще се затрудни така. Все едно да вземеш един голям маркуч и да пълниш с него басейн (басейна е Източника), като потока вода сме ние. Това е при кошерното съзнание, а другия вариант е да завали дъжд, като всеки един човек е една отделна капка. Така или иначе капките падат в басейна (разбирай свързваме се с Източника) и при дъжд (индивидуално) и при маркуч (кошерно) съзнание. А с висшите Аз-ове какво става? И те ли са били в кошерното съзнание?

Сега се намираме в повратна точка, в която тази отделеност може да означава край на Земята, такава каквато съществува в момента.

Това е Планът, който ще ни позволи да възстанвим връзката със светлинните решетки и да започнем лечението на тази планета. Заедно ще възстановим тази връзка чрез "ВЪЛНАТА ОТ ЛЮБОВ". Ако отделим един час за обща медитация върху решетките на съзнание, ще обединим глобуса и ще свържем всички региони на Земята. По време на този процес нашите Души ще бъдат свързани в Любов, Мир, Хармония и колективен фокус за един по-добър свят за всички хора, днес и за вбъдеще.
Значи ли това, че това нещо което ще се направи е връщане към кошерното съзнание? Защото причината за повреждането на Земята е била индивидуализацията (така пише) и сега като тръгнем да правим такива масовки, излиза че се връщаме към колективното съзнание. Излиза, че индивидуализма е лошо нещо, защото при наличието му Земята се повредила, а когато сме били колективно съзнание такива проблеми е нямало...

Съществата от Светлина използват понятието "Възпламеняване на Решетките", когато говорят за тази колективна медитация на 17. Юли. 2007, в която човечеството ще бъде подпомогнато чрез божествената сила с енергия.
Тази енергия си е в нас. И не виждам защо трябва да я наричаме божествена :) Тя не е нещо извън, което ще дойде като атачмънт на нашите усилия.


Те казват, че чрез Възпламеняването на Решетките ще се случат две неща: Първо ще бъде изпратена Лечебна енергия към центъра на Земята  и ядрото или сърцето на Земята ще бъде регенерирано.
Сърцето на Земята не е в центъра. То е тука на повърхността. Всичко около нас е сърцето на земята. Онова дърво дето оня го отсече, оня делфин дето оня го одра, бай Генчо дето уби жена си и двете си деца... Ние и всичко живо около нас е сърцето на Земята и ние си го повреждаме. Кво ше правим в центъра?

По този начин всички ние, всеки един от нас, ще сподели и предаде подаръка на насоченото намерение, подаръка на нашата собствена индивидуалност и подаръка на нашите лечебни енергии към всичко, което живее на Земята. Ние трябва да влеем част от нашата лечебна енергия към Земята и сборът от всички лечебни потоци ще възстанови Земята.
Не е нужно да се възстановява Земята, нужно е тези лечебни потоци да спрат бай Генчо в последния момент и да му подшушнат в тиквата: "Алоооуу, шшш кво праиш бе.. ти нормален ли си? Олигофрен такъв..." И оня да спре ... Същото може да се приложи и към делфина и дървото и др. гадости дето се правят...

Съществата от Светлина казват, че всеки човек е като малък гръмоотвод: като канал от енергия, през който светлината на Създателя може да достигне до планетата. Тъй като ние сме прекъснали връзката между светлинните решетки и планетата, божествената енергия не може да достига безпрепятствено до физическата структура на Земята и да я захранва.

Когато ние, хората, решим, че можем да се обединим, за да излекуваме нашите решетки на съзнание, ще възобновим този двупосочен поток от светлина и съзнание - между нас и Създателя, между Създателя и Земята и между човек и човек. Можете ли да разберете колко прекрасен е този подарък?
Тука тънко ни приканват към кошерното съзнание мисля... слейте се в едно и ще се възобнови потока. Не може ли всеки индивидуално да го възобнови.

Тази енергия ще остане завинаги с планетата и човечеството - потенциалът, с който Създателят ни е създал, ще бъде проявен в сътворяването на тези нови енергийни полета за нашата Земя.
Как ще ги усетя тези енергийни полета?

И вие питате, как можем да направим това? - Датата на това събитие е 17. Юли. 2007, 11:11 часът по Гринуич (14:11 часът българско време). Нямам никаква представа защо точно тази дата и този час са били избрани, но те са ми били давани всеки път. Искам да помоля колкото се може повече хора да се съберат, от всеки край на глобуса, в целия свят. По това време единственото, което трябва да направите е да седнете, да се насочите в себе си и да медитирате. С ваша помощ ще съберем достатъчно голям брой хора, обединени за лечението и любовта на нашата планета и нашите души ще бъдат пробудени за истинската им цел... да станем едно с нашия Източник на Светлина.

А да видим какво ще стане.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27