Здравейте ! Аз съм момиче на 14 години. Странно и смешно,че посещавам такива форуми, знам... Бих искала да ви споделя нещо странно около мен.. Хм, не бях много сигурна дали точно в този форум трябваше да пусна темата, но както и да е.. Предупреждавам ви, може да е малко дълго, не ми се сърдете
Ще го смаля максимално
От няколко дена започнах да чета интересни статии, теми за "Астралната Проекция" или Преживявания извън тялото. Бях се впечатлила от един филм, дори реших леко да си "поиграя" като уж го пробвам, но не стана.Усетих странните неща, но се изсмях и си казах : Хах, тва са пълни глупости. И спрях да се интересувам толкова.
Днес сънувах някакъв много странен сън.Дори не знам от къде да започна.....Винаги съм сънувала странни сънища, пророчески, и каквито и да е.. Този е малко различен. Беше страшно дълъг.Около 15-16 часа.Абсолютно НИКОГА през живота ми не съм сънувала толкова дълъг сън !!!
Дори не се събуждах..Самото начало на съня беше странно. Сънувах себе си - адски сънлива. Легнах си в самия сън на мойто легло и заспах, след това започнах да се гледам как спя в съня си. Знам много е объркващо.В него можех да правя каквото си искам, да контролирам всичко и т.н. Обаче по едно време минавах в други измерения, дори в самия си сън споделях с хората. Бях в някакъв черен тунел, около него като че ли имаше някакви сребърни портали, аз се разхождах и мислех дали да мина през тях или да продължа напред. Докато се разхождах се появиха някакви същества, като духове на хора, които се приближаваха към мен.
Докато приближаваха, в съня си си спомних как съм чела тези статии за Астралната Проекция, и за това как може да се появят такива същества и как мога да се защитя. Пробвах мислено в съня си да изградя някакви щитове, не се получи. Те искаха да ме вземат, но всеки път като ме хващаха, изведнъж изчезваха, после пак се появяваха и т.н. Искаха да ме отведат в една червена врата, но пак не успяваха. Продължих да си пътувам из пространствата. Но пак трябваше да отида там.Бях и с други хора, разхождах се, премислях и казах: Трябва да се върна на "Оня Свят". Пътувах все по-нагоре или по-надолу. Всичко беше тъмно. Понякога самия сън ставаше сън, като например се опитвах да карам някакво сребърно колело, но не успявах, или пък разговарях със хората, и разбрах, че трябвало да се върна пак в другият свят, за да спася някого. Въобще много объркан сън.... А и да ви уведомя, сънят НЕ е целият !!!!!
Чудех се дали е възможно, чрез съня си, да съм преминала в Астрална Проекция..?
П.С : Моля не ме съдете, че съм споделила съня си.. Знам, че има много съновници, много форуми за сънища, но просто исках тук да го споделя. П.С 2 : Може да е леко неадекватен разказа, но сякаш съм леко объркана и някои спомени започват да се губят !