Автор Тема: Телепатия, Телекинеза и Телепортация  (Прочетена 4117 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Saint_Germain

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Телепатия, Телекинеза и Телепортация
« -: Ноември 09, 2013, 21:50:17 pm »
Здравейте,

предварително моля за извинение ако темата не е за този под раздел и нека бъде преместена ако е така. Загледах се в един сериал, а именно The Tomorrow People и се замислих, че нали според изследвания официални използваме 7-10% от капацитета на мозъка си. Останалите проценти какво ли не може да се развие предполагам. Замислих се, че има данни, че извънземните използват Телепатия, но не помня някъде да съм чел да са показвали телекинеза. Чели ли сте нещо по въпроса, разполагате ли с някакви материали и прочее светлина по въпроса, както и по въпроса как някой може да развие подобни умения. Докато пиша в момента се сетих, че има документирани случай на Телепортация (на Мъжете В Черно"), но това дали е само-телепортация като в сериала или влизат в отворен от някой друг портал не се знае.
Надявам се, че темата ви е интересна и ще се радвам ако споделите какво знаете по въпроса, поздрави  :hi:

Неактивен Spoke

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 58
Re: Телепатия, Телекинеза и Телепортация
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2013, 15:48:57 pm »
Човешкият мозък е едно от най- сложните известни устройства. Той се нуждае от големи количества енергия. Макар да представлява едва 2 % от теглото на нашето тяло, той използва около 20 % от запасите му и 20 % от енергията му- и произвежда около 20 % от топлината му. Една от заблудите е именно тази, която ти каза, че човек използва определен ( малък процент ) от мозъка си. Тази заблуда вече е в обръщение близо век и продължава да се разпространява.  Тази заблуда е развенчана, благодарение на новите технологии за сканиране ( като поситронната емисионна темография и др.), които могат да покажат метаболизма на мозъка. При всяка дейност, извършвана от човек, ( имам в предвид хранене, четене, ходене и т.н), ние използваме само малка част от мозъка си- но в течение на денонощието целият ни мозък ще светне на скенера. Най- вероятно, ако използваме целия си мозък едновременно, има вероятност да получим силен епилептичен припадък.

Неактивен VangelisII

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re: Телепатия, Телекинеза и Телепортация
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2014, 20:27:16 pm »
Човешкият мозък е съставен от тридесет милиарда неврона. Всеки неврон общува със съседите си чрез множество синапси. Което води до приблизително един милион милиарда синаптични връзки. Тези връзки от своя страна създават огромен брой неврални вериги. И като казвам „огромен“, имам предвид нещо от порядъка на десет с милион нули отзад. :o

 — За да стане по-ясно… Представете си го така — бройката на всички атоми в цялата вселена е само десет с осемдесет нули отзад. :yes:


THERE IS NO GOD BUT MYSELF,KNOWING THIS, WHO DARES WORSHIP THE FALSE GODS

Неактивен ranilota

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 114
Re: Телепатия, Телекинеза и Телепортация
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2014, 21:20:01 pm »
В "Холографската вселена" има обяснение. Айнщайн, според изследователи е използвал по-често от други хора баланса на двете полукълба. Учените казват,  че се постига чрез вниманието. Не съм чувала да е припадал. :D
Някои хора, обединения, лобита...имат интерес да ни всяват страх като хора. Щом мозъкът ни е непознаваем, тогава какво изобщо знаем?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27