Автор Тема: Няма нищо свръхестествено  (Прочетена 8665 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Няма нищо свръхестествено
« -: Ноември 03, 2006, 23:34:37 pm »
Стотинки с различен номинал и метални левчета се появяват в дома на 52-годишната Севинч Балъкчъ от село Нова Махала в Родопите.
Сякаш падат от небето. Монетите понякога я удрят, друг път се залепват върху корема й. Изникват под нея в леглото, върху възглавницата.
Семейството не е богато, но не смее да харчи падналите от небето пари. Събират ги в един буркан. Сумата вече е стигнала 6.50 лв. Монетите са от 5, 10, 20 и 50 стотинки плюс два метални лева. Всичките са в обръщение с изключение на една от 20 стотинки. Тя е с емисия 1974 година. Появила се е на 17 ноември 2000 год. Заедно с нови 5 стотинки.
Не зная как става това. Не усещам нищо, освен когато едни 50 стотинки се появиха на корема ми. Събличах се, за да вляза в банята, и над пъпа почувствах нещо студено и тежичко. Погледнах надолу и видях стотинките. Размърдах се – не падат. Дъщеря ми дръпна кожата насам-натам и ги махна” - разказва Севинч.
На два пъти край нея са се появявали монети от по лев плюс дребни стотинки.
Преди да тръгне на работа, мъжът ми обикновено ми оставя 1.20 лв. За два хляба. Една сутрин имаше само 50 лева на цяло. Започнахме да търсим дребни.
Не намерихме. Изведнъж виждаме върху възглавницата ми метален лев и 20 стотинки
”, спомня си Севинч.
Други лев и десет се появяват от нищото тази неделя, когато семейството се приготвя да отиде да гласува. В понеделник по обяд други 20 стотинки удрят Севинч по крака.
Професорът по психология от Националната спортна академия Димитър Кайков, който наблюдава и изследва феноменалните способности на жената от Нова махала, обяснява странната поява на монетите със сложните механизми на материализацията.
В съвременната наука има доказателства за това явление. То се свързва с т.н. торсионни полета. В Индия, Русия и други държави се правят много сериозни изследвания. При Севинч това е спонтанен процес. За сега тя не може да го контролира”, твърди проф. Кайков.
Около Севинч от години стават странни работи. Жената вижда в миналото и бъдещето, предсказва събития, говори с отдавна починали хора, а предметите в дома й често оживяват, когато предстои нещо да се случи.
Хората в селото казват, че е наследила дарбата от дядо си. Той бил ходжа. Можел е не само да предсказва бъдещето, но и да лекува всякакви болести.
Севинч първо усещала бедите, които предстоят да се случат с най-близките й, с хората от селото. Опитва се да ги предупреди. Някои й вярват и успяват да избегнат нещастията. Днес мнозина се допитват до нея във важни моменти.
След време Севинч започва да вижда какво има да става по цялата земя. През май 1999 год. Усеща, че в Турция ще има голямо земетресение. Казва на човек от селото, който живее там, да предупреди всички наши изселници – да правят, да струват, но през август да си дойдат в България. Не знае дали са й повярвали, но още страда за загиналите сред руините хора.
Преди атентатите в Ню Йорк от 11 септември 2001 год. Пророчицата описва трагедията на съпруга си Басри. „Всичко, което ми разказа, го видяхме после по телевизията”, спомня си той.
Следва нещастието на река Лим, железопътната катастрофа край Драма. В първия случай знамението идва на рождения ден на дъщерята Муаззез. В разгара на тържеството пред очите на много гости 20 килограмова саксия в хола започва да се движи сама. После пада и от нея се изсипва пръст. „Ще загинат деца. Не са нито много малки, нито много големи. И някой в нашето семейство ще умре.”, предсказва тогава Севинч и за съжаление всичко се сбъдва.
Получавам информация от едно бяло пространство. Сама си идва, но е точна. И да искаш да промениш някои неща, не можеш. Така беше при железопътната катастрофа край Драма. Бях там, за мен няма граници. Имаше много ранени хора. Опитвах се да помогна, но не можах. Целия ден не бях добре. Много е тежко. Винаги страдам, когато стават такива неща.”, споделя Севинч.
Нощно време като спи, не диша и сърцето й не бие. Прилича на умряла. В началото се плашех, но вече свикнах. Знам, че просто излиза от тялото си и после се връща.”, твърди съпругът й Басри.
Според проф. Кайков пророчицата наистина има такива способности. „Това са техники от медитацията, фини механизми за интерпретация. Явлението има много сериозни научни обяснения. Няма нищо свръхестествено” – категоричен е професорът.
От близо година Севинч проявява и друга своя дарба – да лекува душевни и физически болести. „Мога да навлизам в енергийното поле, виждам кой орган е болен и организирам съпротивителните сили на организма против злото, против болестите. Понякога от ръцете ми тече кална вода”, обяснява пророчицата.
В дома й непрекъснато идват хора от цяла България. Мнозина описват преживяното в една тетрадка. Други разказват в дълги писма до Севинч. Трети рисуват видяното по време на сеансите.
Бях отчаяна, депресирана. Смятах, че всички ме мразят и са срещу мен. Не ми вървеше в нищо. След като бях при Севинч, всичко се промени. Чувствах се лека и щастлива. Още на другия ден шефката ми, с която винаги съм имала конфликти, без никакъв повод ми подари седефена гривна. От тогава отношенията ни са отлични”, разказва пред „168 часа” Мая В. От София.
За способностите на Севинч свидетелства и съседката й Йълдъз. Младата жена работи в шивашкия цех в селото. Един ден усетила силна болка в кръста. Едвам станала от леглото и отишла при пророчицата. „Излекува ме със зехтин и няколко сеанса без лекарства, без хапчета. Сега всеки ден ходя при нея и се съветвам за всичко. Каквото е казала, става точно така”, твърди Йълдъз.
Севинч не отрича официалната медицина. Напротив. Тя често казва на хората при кой лекар да отидат за помощ.
Не можем да изместваме медицината. Има прекрасни доктори. От ръцете на някои излиза светлина. В Пазарджик работи такъв лекар. Невероятен е. Аз лекувам повече душата и психиката. Операции не правя, а понякога човек има нужда точно от това. Тогава му казвам в коя болница да върви”, обяснява Севинч. Пари не взима от никого.
Господ ни помага. Имаме една крава и по-малко от декар земя. Повече не ни трябва”, казва Севинч.
Семейството открай време живее в Нова махала, на три километра от Батак. Къщата е като повечето в този край – скромна и чиста, с малък подреден двор. Отпред понякога спира стар джип на Националното управление на горите. Съпругът Басри е служител на горското в Пазарджик. Вече три пъти е нападан от бракониери, но продължава да им пише актове. Друго не може да направи, за да спре незаконната сеч. Пък и в семейството само той работи.
На необикновената дарба на жена си Басри гледа със смесени чувства – малко е смутен, малко е горд.
Нито ходжата, нито попът в селото могат да направят такива неща като Севинч. Това от Господ й е дадено”, казва той.
В началото е странно, но после се свиква”, допълва дъщерята Муаззез, която също е свидетел на чудото с монетите и сбъднатите предсказания.


Нейка Кръстева


Няма нищо свръхестествено

Интервю с проф. Кайков, преподавател по психология в НСА:

- Проф. Кайков, как се запознахте със Севинч?
- Съвсем случайно. Научих за нейните способности от дъщеря й, която беше студентка в Пловдивския факултет на НСА. Като специалист във феноменалната енергийна психология правя наблюдения върху хора като Севинч. Установих, че тя не само вижда събития, но може да поставя диагнози и да лекува.
- Какво е вашето обяснение на този феномен?
- Всички тези неща са доказани. Верни са. Тя може да помага на хората и да им въздейства със своето биополе. Възстановява енергии, на базата на което се лекуват различни болести. Повишава се психическата и физическата работоспособност, човек става по-щастлив и здрав. Въздействието върху енергийните канали и определени точки е познато от китайската традиционна медицина. Севинч е на доста високо ниво и нейните възможности се разширяват. Тепърва ще предскаже много важни неща за света и за България.
- Тя твърди, че напуска тялото си. Възможно ли е това?
- Има такива възможности. Това са техники от медитацията. Всеки човек има такива способности, но не са развити достатъчно. Няма нищо свръхестествено.
- Защо официалната медицина не признава такива лечители?
- За съжаление е така. Донякъде с основание. Има хора, които си въобразяват, че могат да лекуват, а някои наистина са шарлатани. Манипулират болните, за да им изсмучат парите. Критерият е морален. По принцип, когато човек силно вярва, настъпва положителен ефект. Но ако целта на лечителя е комерсиална, този ефект е временен. Мисълта е много важно нещо. Тя е двигател на енергиите и контролира емоциите.
- Лошите мисли ли разболяват хората?
- Категорично. Имаше официални публикации наскоро в американската преса, че основният фактор за малко на 95% от всички болести е психогенен, т.е. психически. Омразата е най-разрушителното отрицателно преживяване. Силно атакува черния дроб, жлъчния мехур, сърцето, нервната система. На следващо място са гневът, ненавистта. Друго преживяване, което се среща много често сега, е тревогата, страхът от бъдещето. Тя силно атакува стомаха, далака, панкреаса и оттук сърцето. Преди години имаше много интересно изследване. Според него голяма част от фобиите, от страховете на българина са свързани със смъртта от инфаркт, инсулт и рак. Това се сбъдна за съжаление и вече сме на първо място в Европа по тези болести. Усещането на много хора, че това е нещо фатално, е основна причина да се случи. Страхът, който се развива в момента, силно атакува бъбреците.
- Българинът лош човек ли е?
- Той е много добър, но е силно притеснен и уплашен най-вече за децата си. Как ще ги изучи, как ще ги осигури с жилище. Този страх силно атакува бъбреците. Човек трябва да поддържа в себе си позитивно отношение към всички хора и цялата планета. Мисълта е двигател на енергиите и контролира емоциите. Това е доказано научно. Хора, които са злобни, ненавиждат, преследват, ревнуват, по-често изпитват мъка, болка.
- Има ли бум на екстрасенси у нас?
- Не. Просто сега няма ограничение в изявата на способностите. Преди хората избягвали да коментират такива неща. Поначало в нашите земи, в генетичния код на българите има силна енергетика. Тепърва според мен ще се появят доказателства за енергийни хора и енергийни места точно тук, в този регион.


В. 168 часа, 2.11.2006 г.

Адрес:
1504 София,
Бул. Цариградско шосе” 47
Главен редактор Николай Пенчев
« Последна редакция: Юни 24, 2011, 11:23:11 am от Mirotvorec »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Тоя ако е наистина психолог аз съм кан Крум.
А историята за тая женица ми звучи много "Шокски"(ма то си пише-168 часа)
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Казваш-те такова животно нема? Е да, ама има.  ;)
« Последна редакция: Ноември 04, 2006, 13:33:23 pm от Mirotvorec »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Казваш-те такова животно нема? Е да, ама има.  ;)
Аз съм от другите животни - дето за нула време парите им отиват в нищото ;) ;) ;) И аз като тази Севинч не знам как го правя, но  е факт.... ;)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Oberon

 • Гост
Тоя ако е наистина психолог аз съм кан Крум.
А историята за тая женица ми звучи много "Шокски"(ма то си пише-168 часа)

Бих казал, че човека си го казва много точно - бъдете позитивно настроени:)

Неактивен GNOSTIC

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 255
Ако това е истина, сигурно не е случайно, че тази жена е в Родопите-много енергийно място. ::)

Oberon

 • Гост
Трандеф, пак не четеш !!!

"Стотинки с различен номинал и метални левчета се появяват в дома на 52-годишната Севинч Балъкчъ от село Нова Махала в Родопите."

СЕ ПОЯВЯВАТ !!!
Демек жената владее изкуството на материализацията, което само по себе си е вече върха

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Няма нищо свръхестествено...
« Отговор #7 -: Ноември 03, 2007, 01:57:04 am »
   За малко да наруша призива
Цитат
Моля поствайте статии, в които да не става въпрос за ясновидци, гледачки, магии и тем подобни неща, които не искам да има в този форум. Само чиста езотерика.
   Мисля, че ще е полезна информацията от интервюто с проф. Кайков във в. "168 часа"

Няма нищо свръхестествено

Интервю с проф. Кайков, преподавател по психология в НСА

  - Проф. Кайков, как се запознахте със Севинч?
   - Съвсем случайно. Научих за нейните способности от дъщеря й, която беше студентка в Пловдивския факултет на НСА. Като специалист във феноменалната енергийна психология правя наблюдения върху хора като Севинч. Установих, че тя не само вижда събития, но може да поставя диагнози и да лекува.
   - Какво е вашето обяснение на този феномен?
   - Всички тези неща са доказани. Верни са. Тя може да помага на хората и да им въздейства със своето биополе. Възстановява енергии, на базата на което се лекуват различни болести. Повишава се психическата и физическата работоспособност, човек става по-щастлив и здрав. Въздействието върху енергийните канали и определени точки е познато от китайската традиционна медицина. Севинч е на доста високо ниво и нейните възможности се разширяват. Тепърва ще предскаже много важни неща за света и за България.
   - Тя твърди, че напуска тялото си. Възможно ли е това?
   - Има такива възможности. Това са техники от медитацията. Всеки човек има такива способности, но не са развити достатъчно. Няма нищо свръхестествено.
   - Защо официалната медицина не признава такива лечители?
   - За съжаление е така. Донякъде с основание. Има хора, които си въобразяват, че могат да лекуват, а някои наистина са шарлатани. Манипулират болните, за да им изсмучат парите. Критерият е морален. По принцип, когато човек силно вярва, настъпва положителен ефект. Но ако целта на лечителя е комерсиална, този ефект е временен. Мисълта е много важно нещо. Тя е двигател на енергиите и контролира емоциите.
   - Лошите мисли ли разболяват хората?
   - Категорично. Имаше официални публикации наскоро в американската преса, че основният фактор за малко над 95% от всички болести е психогенен, т.е. психически. Омразата е най-разрушителното отрицателно преживяване. Силно атакува черния дроб, жлъчния мехур, сърцето, нервната система. На следващо място са гневът, ненавистта. Друго преживяване, което се среща много често сега, е тревогата, страхът от бъдещето. Тя силно атакува стомаха, далака, панкреаса и оттук сърцето. Преди години имаше много интересно изследване. Според него голяма част от фобиите, от страховете на българина са свързани със смъртта от инфаркт, инсулт и рак. Това се сбъдна за съжаление и вече сме на първо място в Европа по тези болести. Усещането на много хора, че това е нещо фатално, е основна причина да се случи. Страхът, който се развива в момента, силно атакува бъбреците.

   - Българинът лош човек ли е?
   - Той е много добър, но е силно притеснен и уплашен най-вече за децата си. Как ще ги изучи, как ще ги осигури с жилище. Този страх силно атакува бъбреците. Човек трябва да поддържа в себе си позитивно отношение към всички хора и цялата планета. Мисълта е двигател на енергиите и контролира емоциите. Това е доказано научно. Хора, които са злобни, ненавиждат, преследват, ревнуват, по-често изпитват мъка, болка.
   - Има ли бум на екстрасенси у нас?
   - Не. Просто сега няма ограничение в изявата на способностите. Преди хората избягвали да коментират такива неща. Поначало в нашите земи, в генетичния код на българите има силна енергетика. Тепърва според мен ще се появят доказателства за енергийни хора и енергийни места точно тук, в този регион.

Статията е заета от www.spiralata.net
Който се интересува може да прочете цялата статия от линка горе.
   Само още един цитат, думи на професора за материализациите:
   „В съвременната наука има доказателства за това явление. То се свързва с т.н. торсионни полета. В Индия, Русия и други държави се правят много сериозни изследвания. При Севинч това е спонтанен процес. За сега тя не може да го контролира.”
------

Визирам предимно подчертания от мен текст, с призива всеки да си огледа болежките. Така вероятно ще е възможно да разберем къде е нужно да се самокоригираме. По-трудното е да го сторим.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
14 Отговора
10591 Прегледи
Последна публикация Ноември 08, 2008, 02:19:24 am
от soulmethod
44 Отговора
46996 Прегледи
Последна публикация Март 16, 2011, 00:35:15 am
от fishbone
10 Отговора
12530 Прегледи
Последна публикация Ноември 16, 2011, 00:08:36 am
от Нова Ера
37 Отговора
11855 Прегледи
Последна публикация Август 01, 2010, 00:49:05 am
от marhs
44 Отговора
18721 Прегледи
Последна публикация Октомври 07, 2012, 15:37:02 pm
от mitko

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27