Ако можеш да отложиш с няколко месеца, първо направи пълно плодово гладoлечение.
Съветвам те да посетиш центъра на д-р Емилова
www emilova org
Твърди се (а и аз го вярвам напълно ) , че с подходящата грижа за тялото - пречистване с плодове + малко физически упражнения се постигат чудеса, и жените почти 100% забременяват след това и то в чудесно състояние.
Аз лично съм бил в този център, без да страдам конкретно от някаква болест, и мога да те уверя , че ефекта върху организма е поразителен.
Теорията е такава , че тялото има огромни възстановителни функции, и всевъзможните болести и здравни проблеми, от които хората страдат напоследък са му природно неприсъщи и чужди.
Тези здравни проблеми се появяват единствено вследствие на неподходящ начин на живот, неправилно хранене ( с лоша храна), слаба физическа активност и др.
При излизане от този "модерен" начин на живот, организма се възстановява с гигантски темпове и е способен на истински чудеса
Не отричам метода ин витро, но ако можеш да постигнеш резултат по естествен път, ефекта и за тебе и за бъдещото бебе ще е 100 пъти по добър
Успех !