Адвент,
Това е моя последен пост към теб.
Първо ( и най-важно ): Ако не престанеш с това копи/пейст на Библията, лично ще се погрижа да те банна от форума, и повярвай ми, няма да се почуствам гузен.
Второ: Не ме заплашвай със смърт, защото всички на тази земя един ден ще умрем. Не си ти този, който ще ми казва защо и как ще бъда обречен на вечна смърт.
Трето: За пореден път се опитвам да ти набия в каската, че никой не говори против Библията. Има неща оттам в които просто се съмняваме. Нима съмнението е грях? Говорим против твоя едва ли не фанатизъм, граничещ с ироня вече...
Четвърто: Видях, че драскаши във форума на абв.бг. Спориш с някакъв православен. Нали Словото е едно, учението и идеитя са едни....какво толкоз спорите? Нашия форум не е църковен. Тук мислим, и следваме което изберем за своя истина. Тук сме добри хора, интелигентни, на никого зло не правим. Не ни заплашвай с фалшивата си смърт. Не култивирай отрицателни мисли към теб. Опомни се.
Държа да ми отговориш точно и ясно по всяка една точка. В противен случай, до 24 часа си извън борда. Нищо лично, може да си прекрасен младеж ( дори съм сигурен ) , но мразя пропагандатата във всичките и форми.
Оберон