Липсата ти на толерантност е смешна и плашеща едновременно. Учениците са свободни да избират къде да планират бъдещето си
Това не са нормални ученици. Говорим за друго тука. Нормалните ученици ще прославят България. Имаме такива ,ако не знаете (вярно , че са все по-малко).Това са едни глезльовци ,които си мислят ,че света се върти около тях. Те не знаят историята на България , а и не искат да знаят.Не знаят каква хубава храна имаме. Не знаят колко пъти наши спортисти са ни прославяли. Не знаят ,че земята ни е благословена и колко вкусни са даровете и. Не знаят колко велика е била тази държава. Не знаят колко велики хора сме имали (имаме и сега). Те са готови да продадат всичко българско поради това ,че са неуки и невъзпитани. Такива са и хората които сега ни "управляват".
Заради толерантноста сме я докарали до тука ,да ни смятат за долнопробна държава пълна с престъпници (което донякъде е така). Не разбирате ли ,че трябва да има ред и да се спазват законите. На престъпниците трябва да им е ясно,че ги чакат големи мъки ако престъпят законите.
А ние сме мили , търпеливи , толерантни и разбира се хората който нямат човешко съзнание ни се качват на главата. Ние плащаме данъците. Ние пишем по форумите. Ние се опитваме да подадем глава над тинята. А на тях всичко им е позволено и заобикалят законите, и никой друг не ги интересува (дори собствените им деца).
Пак ви казвам това не са хора. Такива самозванци дръзват да се нарекат Българи.
Не трябва да има прошка за такива!!! Те са бактерията ,чрез която загнива нашето общество.
Мога да ви пиша още много и да ви дам още много примери ,но ще се въздаржа за да не ме изкара някой ,че съм фанатик. За разлика от гореспоменатите "хора" аз се съобразявам с мнението на другите хора за мен, и не искам да ме изкарват такъв какъвто не съм!!!
"За чиста и свята република"