Сега, вие какво мислите, как вървят нещата? Видяхте ли последните новини? Не е толкова добре, нали?
Много от вас ми задават въпроса: "Крион, защо сега има много повече ненавист, отколкото тогава, когато съм се родил? Защо ми се струва, че ние се приближаваме към пропастта и тъмнината?"
Някои са преминали през златния век, наречен петдесетлетие. Нищо подобно на днешната енергия. Това беше краят на войната и вие би трябвало да видите достатъчно, за да празнувате мира и процъвтяването. Вие казвахте: "Такава ненавист никога повече няма да има". Добре, нека да кажа: "Нея винаги я е имало, просто нямаше светлина, за да бъде показана". И изведнъж се появяват Сътрудниците на Светлината, които светят със собствена светлина. И тази светлина осветява нещо невероятно - всичко, което винаги го е имало, но е било скрито. По-рано ние казахме, че единственото, което вие променихте, е коефицента на светлината на планетата (съотношението светлина/тъмнина). Вие не създадохте повече ненавист, нея винаги я е имало. Вместо това, създадохте ситуация, която изискваше решение за човечеството. И това решение се нарича "мир на Земята".
Някога мислили ли сте за това - как вървят нещата? Някои биха отговорили: "Крион, не е съвсем добре. Ние пеем за мир на Земята и благопожелания към хората, но става все по-зле, а не по-добре". Ето това чуваме от хората. Сега ще ви разкажа и останалата част от историята.
Първо, ето нещо, което сме говорили и по-рано. Вие нямате представа какво става. Има неща, за които никога няма да чуете, защото няма да ви се кажат. Ще попитате: "Къде са героите? Кога ще се появят?" Моят отговор е: "Много скоро". Можете ли да празнувате невидимото, знаете ли, че зад този безпорядък и ненавист, които виждате, се случва още нещо, което може да създаде такива ситуации, за които даже не сте мечтали?
Възможно е, мечтата - това е мъдрост, която е много по-вече от това, което някой някога е виждал през живота си. Ние предупреждавахме: ще има сражение... и го има! Нима това за вас е новост? Казвахме: ще има сражение между старото и новото... и го има. Но много от вас крещят: "Трудно ми е, тъжно ми е!" Казвахме ви, че това е част от енергията 11:11. Предупреждавахме ви за промени в климата, вие забелязахте ли ги? (Смее се) Казвахме, че времето ще бъде сурово, че на места, където е имало богат урожай, повече такъв няма да има. И това беше още преди 17 години.
"Крион, защо такива неща се съпровождат с духовно извисяване и водят към мир на Земята? Като че ли нямат нищо общо?". И по-рано сме отговаряли и пак ще повторим - винаги такъв е бил начинът на работа на Бог. Нима не разбирате, че вашето съзнание влияе на Гея? Земята се раздвижи, защото вие така решихте за своето бъдеще.
"Крион, това не ни харесва". Не сме и очаквали, че ще ви хареса, та нали имате сърца, предназначени за състрадание. Някои казваха: "Не разбираме причината за ужасния ураган Катрина. Не разбираме и случилите се неотдавна земетресения". Вие няма да разберете и тези, които ще се случат по-късно, но всичко това е част от реакцията на Гея. Някои питат: "На каква цел може да служи това, че много души си отиват за една нощ?" Миналата година, по това време, в навечерието на празника, земята се раздвижи под океана много по-силно от всеки друг път. Резултатът беше цунами. Разтърсването на планетата беше толкова силно, че реално въртенето й промени своята скорост. Виждате ли това като духовно събитие? Или, гледайки на целия този ужас, мъка и страх, се чудите къде във всичко това е Бог?