За истината е говорено много, и няма да спре да се говори. Да поговорим и ние...
Как можем да отделим манипулацията, която ни се внушава отвсякъде, от истински ценното и духовното, което съхранява продължаващият свят? Можем ли да вярваме на всичката литература, която четем? Доколко? Правим ли своята собствена истина?
Четем все по-страшни и страшни неща. За световно господство, за масов контрол, които за съжаление са в толкова напреднала фаза, че не можем да спрем. Идва момент, в който човекът си задава въпроса на кое да вярва. Ако системата на илюминатите е толкова перфектна, как излиза тази информация? Не е ли и тя част от програмата на NWO? И ако тези страхотии, които четем, са част от манипулацията, колко ли по-страшна е истината? Как можем да допуснем да повярваме на един David Icke например, който пише тези ужасни неща? Как е допусната тази информация да изтече, ако тя е истина? Как се позволява това, ако всичко написано е вярно? Как въобще е стиганло до ниво "печат"? Не е ли допуснато умишлено? Дали те не са кукли? Трябва ли да си затваряме очите, само защото отпред посланието е: "Благодаря на издателството, което имаше смелостта да издаде тази книга"? Може да си мислят че работят за благото, но всъщност всичко да е поръчково. Много добре ни е известно, че цяла книга може да бъде едва ли не внушена. Методи и апаратура за това не липсват... А когато започнем да вярваме 100 % на нещо, просто ни повлича поредният егрегор, което не е добре.
Заляти сме от окултната литература. Всеки ден излизат поне по 5 нови заглавия. Тайно е, и е от програмата. Преиздават се книгите на Ленчето и на Кастанеда. Повличат ни в низшият астрал. Вчера видях книгата "Магия за тийнейджъри", от която ме сви сърцето. Как да се борим? Как да говорим на хората, като ние самите не знаем дали сме на правият път? И в същото време не е ли егоистично да стоим и да се стремим единствено към собствената си нирвана? Трябва ни чистка. Трябва ни тази 2008-(?)-12 година. Трябва Земята да бъде излекувана. Тези, които постигнат честотата, ще бъдат спасени. Но другите хора? Какво за тях? Има много добри хора, които просто по стечение на живота така и не са се докоснали до тази литература. Какво за тях? Какво за нас? Как да се предпазвам??? Това че не си купувам GSM умишлено, не значи че се предпазвам от всичките вредни честоти, които са навсякъде около мен. Не мисля и за правилно да отида в планинска колибка, да стана дзен-монах и да се отдам на медитация (която също е проникване в низшия астрал). Доген е казал: "Къде другаде смяташ да търсиш истината, освен там където си?" И ако точно това е изпитанието, да постигна това, което ми е отредено, точно тук където съм, ще успея ли? На прав път ли сме? Има ли смисъл да се развиваме в тази посока, ако тя е изначално грешна. Ако и тя е част от new age, който е прикрит под всеобщата любов и справедливост? Трябва ли просто да скръстим ръце и да си кажем: "Както Господ е решил"? Еволюционното ни ниво (и нашето и на планетата) ни явно е такова. Кали Юга свършва. Какво следва след нея? Ще се възродим ли като раса и енергия? Ще се възродим ли като добро - Божие проявление???
Много добре знаем също, че и този сайт и форум се следят, но въпреки това сме тук...
Как? Кога? Защо?
Enjoy