Хахаха... направо съм поразен. Вчера гледах Хари Потър 4... Започна разбиващо като на два - три пъти пуснаха в кадър българското знаме. Викам си... случайност ама после... взеха че излезнаха цял отбор български магьосници на мача по куидич... и това което ме разби - КРУМ, капитана на българския отбор беше световен шампион... а по късно беше с главна роля в целия филм... Не истина btw колко яки моменти имаше откопирани от прабългарите... Особено с премятаният по метлите... Тези от вас, които не са го гледали да го гледат само заради това... И представяте ли си... българите не бяха чак толкова лоши. Малко Тъпички и Неговорещи но ЗДРАВИ И ПЕЧЕНИ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
<in random>
хехе--
ако прочетеш книгата Крум не е толкова "physical being" както се изцепва Хермионе. В книгата той си е нормален, обаче май не знае много добре-английски и като цяло не се намеква, че е глупав- просто писателката не му дава много място за изява. Крум е пекан и докато останалите се чудят и маят кого да поканят на бала, Крум, братко, действа не си играе...

...drugo...
Във филма не стана много ясно, че Karkaroff (тва име дали ще да е от Кракра Пернишки) е от лошите, но Виктор не е..
! даже и гайди имаше на заден фон се чуваха...
Tази Rowling доста добре се потрудила над европейската интеграция- визирам, Румъния, България, Унгария, даже има и имена от Полски произход.
Та тъй де, очаквам Крум да се завърне в последната част, понеже то книги не останаха.
И BTW: във филма беше намекнато тъкмо обратното на това, което е в книгата: тука има една любовна драма между Хермионе и Крум и даже те се целуват и после ще си пишат по-късно... но стига и аз като една клюкарка дето гледа сапунени сериали по цял ден

;D ;D ;D ;D ;D