Автор Тема: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow  (Прочетена 12701 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Do you have strange, inexplicable experiences including:
buzzing, humming, high-pitched noises, or voices in your head ?
an aversion to, or an affinity for, flashing lights and rotating fans?
obsessive compulsive behavior, anorexia, bulimia, or abuse issues?
strange body markings, out-of-body or abduction dreams/experiences?
repetitive dreams of escalators, ladders, slides, or elevators?
night time vomiting, night sweats, nightmares, or night terrors?
sexual dysfunction, promiscuity, or disassociate personality disorder?
bone-chilling cold from which you cannot get warm?
pressure at the forehead or around the top of the head?
feelings of loneliness, isolation, depression, or suicide?
irrational fears, paranoia, anxiety, inability to focus, or set goals?
sudden behavior changes, aggressiveness, or violent outbursts?
knowing that something is just not right but you cannot put your finger on it?
If this happens to you, then it is highly probable that you are specifically programmed. Surprised? Intrigued? Skeptical? Want to know more?
13 clients present their personal experiences; some bizarre, some seemingly normal, but all with the same common denominator of mind-control and programming. Read Stewart's fascinating analyses—perhaps you will recognize yourself or someone you know and love.
Ex-secret government mentalist and clairvoyant Stewart Swerdlow once again explores the unknown zone where few dare to tread. Globally known for his ability to guide others out of the same darkness that tried to envelope his own life, this is definitely one book that will cause you to question your own reality.


Dedication

To humankind so that all victimization may be removed from every mind-pattern causing all oppressors and tyrants to be removed from the Earth.
A special thank you to John V. Booth for his support in making this work possible.Table of Contents

SECTION 1: Case Studies & Analyses   

Case #1: Stalker Programming   
Case #2: Presidential Model Programming   
Case #3: The Seeding Program   
Case#4: Experimental Monarch Programming   
Case#5: Male Monarch Programming   
Case #6: Disney Programming   
Case #7: Green Star Programming   
Case #8: Elite Descendent Programming   
Case #9: Failed Termination   
Case #10: Androgyny Programming   
Case #11: Monarch Breeding Programming   
Case #12: Cult Programming   
Case #13: Vigilante Sleeper Programming   

SECTION 2: Unusual Programming & Experiments   
Chapter 1: Destroyers   
Chapter 2: Name Changers   
Chapter 3: Channelers   
Chapter 4: Walk-ins   
Chapter 5: Religious Fundamentalists   

SECTION 3: Common Programming   
Chapter 1: Seeding Programming   
Chapter 2: Suicide Programming   
Chapter 3: Green Star Programming   
Chapter 4: Monarch Programming   

SECTION 4: Deprogramming   
Chapter 1: Deprogramming Techniques   
Chapter 2: Technology Techniques   
Chapter 3: Elixirs   
Chapter 4: Deprogramming Training   

SECTION 5: Supportive Articles by Janet Swerdlow   
Chapter 1: Layers of Mind-Control 8c Programming   
Chapter 2: Compartmentalization   
Chapter 3: Nowhere to Hide but Deep Inside   
Chapter 4: Exploring the Darkness   
Chapter 5: Red, White & Blue-Are These Triggers for You?   
Chapter 6: Do Unto Others...The Reptilian Balance   
Chapter 7: Wake-Up Call   
Chapter 8: Who's Going to Win?   
Chapter 9: Becoming Invincible   
Chapter 10: Practical Tips & Affirmations
384 стр.« Последна редакция: Май 06, 2008, 23:43:34 pm от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 571
  • Сериалът Heroes
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swer
« Отговор #1 -: Януари 11, 2008, 14:07:21 pm »
Пращай. [email protected]

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swer
« Отговор #2 -: Януари 11, 2008, 15:22:41 pm »
Ако мога и аз да получа един мейл :)
Не гарантирам на 100% че ще я прочета, но ако я имам е по вероятно.
[email protected]

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swer
« Отговор #3 -: Януари 11, 2008, 20:46:23 pm »
Ето и една лична история, с агент на Илюминати - пример за Destroyer в комбинация с Monarch и Stalker Programming, описана от Swerdlow в книгата "BLUE BLOOD,TRUE BLOOD, CONFLICT & CREATION".


АГЕНТ НА ИЛЮМИНАТИ

Историята на Йоханес фон Грюбер е по-сложна, отколкото преди я бях описал. Въпреки че той беше семеен с жена и две деца в Хайделберг, той имаше и любовница на име Роузи. Тя беше 30 годишна, когато Йоханес напусна Германия и отиде в САЩ за предстоящото му участие в експеримента във Филаделфия.
Роузи беше шпионка, обучена от нацисти и илюминати в сексуална магия, наркотици, оръжия, незабелижими екзекуции и дезинформиране. Тя нямаше проблеми да се сприятелява с неподозиращите си жертви чрез чара и сексуалността си, след което да ги убива хладнокръвно. Роузи докладваше директно на Йоханес, който всъщност имаше няколко такива роботозирани убийци в антуража си. На свой ред Йоханес докладваше директно на Германското Централно Командване.
Роузи беше обезпокоена, когато Йоханес замина на мисия толкова секретна, че не можеше дори да говори за нея. Докато него го нямаше, тя беше ходеща мишена. Тя знаеше, че други офицери биха използвали услугите й, след което да я захвърлят на вълците, за това направи всичко възможно да не издава присъствието си. След като минаха няколко месеца и Йоханес не се върна, всички приеха че той е мъртъв. Беше издадена заповед за ликвидирането на Роузи, тъй като знаеше твърде много. Така че тя беше извикана на служба на илюминатите в планините на Южна Германия, където трябваше да извърши жертвоприношение. Единствено началниците пропуснаха да споменат, че жертвата беше тя.
Те запазиха душевната й същност в астралните нива докато дойде ден отново да имат нужда от нея. В края 1940-те тя беше съживена в ново тяло в САЩ. Обучението й на убиец беше засилено и сексуалността й беше запазена. Нейните контрольори я въведоха в демонологията и накрая я включиха в програмата за психоконтрол “Монарх”. Мисията й беше да намира и контролира програмирани мъже, които или бяха напуснали програмата или бяха станали некотролируеми или бяха считани за опасност за илюминатите. Мисията й беше да ги събужда от настоящата им среда, да им презаписва старите програми, да ги тренира за нови задачи и унищожава връзките им със семейството или бизнеса.
Беше й дадено ново име и самоличност и Роузи 2 беше оставена на свобода в неподозиращия за нея свят. Бяха й определени и двама мъже за помощници. Единият се представяше за неин съпруг, а другият като нейния невинен азиатски приятел, който направи контакт с мене през март 1998, обаждайки се за консултация. Каза ми, че е довел родителите си до банкрут, използвайки всичките им кредитни карти, след което използвайки едната, за да покрие другата и така нататък. Също твърдеше, че на 27 години не е бил с жена, твърдение, което сега знам, че беше лъжа. Покани ме да представя семинар в Орландо, Флорида следващия юни.

Една от присъстващите беше Роузи 2, която твърдеше, че е от Чероки, Блак Фут и че е от ирландско потекло. След семинара имах мигрена и тя настоя да масажира главата ми. Докато ме масажираше тя пъхна ръцете си под ризата ми, ощипвайки зърната на гърдите ми. Това беше една от техниките използвана при програмирането ми в Монтаук. Поглеждайки назад, сега осъзнавам, че в този момент тя беше активирала връзката между нас.
След като се върнах в къщи, тя започна да се обажда и да оставя съобщения колко е впечатлена от мен и колко иска да ме види на следващия ми семинар в Орландо през септември 1998. По време на обажданията си, Роузи 2 се опитваше да ми внуши че “знае” кой съм аз. Каза ми, че ще се разведа с жена си Джанет и че ще се посветя на света. С нейна помощ съм щял да стана известен.
Една нощ по време на септемврийския семинар в Орландо, Роузи 2 дойде в стаята ми. Отново ми каза, че ще се разведа с Джанет и че децата ми ще бъдат отнети. Уморен след дългия ден аз се поддадох на емоциите и нейното “успокояване” премина в сексуално. След това тя ми каза, че трябва да си тръгне към 4 часа, за да направи “нещо”.
Тя твърдеше че е 36 годишна, но ръцете й и лицето й издаваха истинската й възраст, която беше към 50. Каза ми, че държи къщи в околността за хора имащи нужда от втори шанс. Твърдеше, че това е благотворителност, но че отказва да приеме каквато и да е държавна помощ. Това ми се стори странно. Две години по-късно разбрах, че нейните къщи бяха известни като доставчици на секс и наркотици и че й осигуряваха солидни недекларирани доходи.

След това започнах да идвам във Флорида всеки два или три месеца. Тя винаги беше там и всеки път правехме необуздан и продължителен секс. В съзнанието си знаех, че това е нередно. Обичах жена си Джанет с цялото си сърце. Знаех, че нямах намерение да я напусна. Въпреки това не можех да спра сексуалните си занимания с Роузи 2. Тя знаеше всички кодови думи, които активираха програмираното в мен унищожително поведение, за което аз даже не подозирах.
Започнах да пия и да пуша повече, непрекъснато исках секс. Чувствах се като че ли тя имаше контрол над душата и тялото ми. Като че ли бях две различни личности. Просто бъдейки с нея или чувайки гласа й се активираше нещо в мен. В течение на една година тя постепенно пое семинарите във Флорида и започна да ми казва, че ще стана “Императора на Планетата”. Тя ми сподели, че е Влечугоподобна и че се гордее с това. Лично я видях да се превръща във Влечугоподобна – същество подобно на котка и на стара вещица. Бях шокиран, но не и уплашен.
Понякога тя ми се обаждаше в къщи посред нощ и ме държеше на телефона по няколко часа. Чувах я да крещи ругатни, но никога не разбрах на кого. По някое време в разговора тя започваше да плаче и ридае и да ми задава въпроси, които не разбирах. Чувствах ярост и неприязън към нея и ми се искаше да изчезне завинаги.
Непрекъснато ме ласкаеше, казвайки ми колко е красиво тялото ми. Твърдеше, че е способна на множествен оргазъм и че е нормално за нея да има шест или седем за един сеанс. Сега мисля, че тя се преструваше. Изглежда, че тези сеанси бяха предназначени да ме държат под контрол. Понякога тя дори казваше, че напуска тялото си и ме вижда като лъв. След време това се случи - аз забелязах, че променям формата си и се превръщам в крилат лъв. На едно пътуване до Швейцария тя каза на Пиет, че е програмирана сексуална робиня и че не чувства нищо сексуално.
Имах непоносими мигрени докато бях с нея. От отчаяние започнах да вземам някакви хапчета, за които тя ми каза, че ще помогнат. Когато не можех да заспя, тя ми даваше други. Скоро започна да изглежда, че тя пъхаше хапчета в устата ми няколко пъти на ден, а понякога и през нощта докато спях. Непрекъснато я питах какви бяха те, но тя не ми казваше. Каза ми само, че познава доктор във Флорида, който й е дал рецепти, за да помага на клиентите си. Била му казала за мен и той й е дал лекарства, за да ми помогне. Все още не знам дали тя казваше някакви кодови думи или получавах мигрените от лекарствата, които ми даваше. “Докторът” беше възрастен мъж от Югоизточна Азия с име произнасящо се като 4-буквена ругатня на английски. Винаги му плащаше в брой.
През лятото на 1999 Джанет и аз заведохме шестте момчета до Светът на Дисни. Трябваше да е едно прекрасно семейно пътуване с децата ми, което навярно не би се повторило вече. Роузи 2 пое грижата за самолета, хотела и за още един семинар, с който да платя за пътуването.
Хотелът, който Роузи 2 ни резервира, се оказа мръсен и занемарен. Сега ми се струва, че това беше направено с цел да ме скара със семейството ми. Климатикът на хотела спря да работи скоро след пристигането ни. Темпратурата навън беше над 35 градуса, а влажността беше ужасна. Момчетата бяха готови да се разбунтуват. Тогава Роузи 2 ни дойде на помощ с мнимия си съпруг, прехвърляйки ни в по-добър хотел с работеща климатична инсталация. Това беше стандартния й начин за действие през цялата ми връзка с нея. Тя създаваше ужасни проблеми, след което ме “спасяваше” от тях винаги излизайки като героиня. Никога не искаше пари за усилията си или поне така казваше. По време на престоя ни тя издебна Джанет сама в стаята й. Твърдейки, че е “медиум” тя каза на Джанет, че ще се разведе с мене. Каза й, че тя е тази, която ще иска да ме напусне. Още й каза, че е нямала интерес към мен, освен по отношение на лечителските ми способности и че ако е искала винаги можела да ме има, но не ме е искала. Джанет беше шокирана и разтревожена от раговора, но поради очевидната помощ, която ми оказваше Роузи 2 за работата ми, реши да изчака преди да си изгради мнение. След като се върнахме в къщи Роузи 2 се сприятели с Джанет чрез телефонни обаждания и електронна поща, обещавайки й да подпомогне кариерата ми и да възстанови Джанет на работа, когато тя е готова. Джанет не работеше вече пет години, за да роди и да отгледа децата ни. Джонатан беше само на няколко месеца, когато Роузи 2 се сприятели с Джанет. Джанет тогава се възстановяваше от тежка операция, грижеше се за бебето и за Закари, тогава три-годишен и за по-големите момчета и плюс това помагаше в начинаещия ни бизнес. Поради това тя прие помощта на Роузи 2 без много въпроси. Без знанието на Джанет, аз продължавах да се подчинявам на заповедите и заплахите на Роузи 2. Тя започна да посещава дома ми, след което реши, че може да се нарече равноправен бизнес партньор.Тъй като Джанет не можеше да пътува заради малките ни деца, Роузи 2 започна да пътува с мене. Тя беше убедила Джанет, че е лезбийка, така че пътуването й с мен не беше проблем. Каза на Джанет, че ще увеличи продажбите, ще намери нови спонсори, организира промоции, ръководи продажбите и като цяло ще помогне бизнеса да се разрастне. Въпреки че беше трудно да намерим допълнителни средства, ние очаквахме увеличените приходи да покрият допълнителните разходи.
Джанет все още нямаше представа, че Роузи 2 ме заплашваше и дрогираше. Тя не ни даваше документи за разходите както я бяхме помолили и по-късно разбрахме, че е прибирала средства от продажбите ни. Поддържаше домакинството ни в постоянен хаос и объркване. Когато Джанет се опитваше да седне с нея, за да проверят сметките, тя сменяше темата и се прехвърляше върху други проблеми.

От есента на 1999 до юли 2000 ние пътувахме с нея постоянно почти без да се разделяме. Когато не пътувахме заедно, тя отсядаше в дома ми, твърдейки че така е по-евтино отколкото да се връща във Флорида. Знаейки колко с Джанет мразим пътуванията, тя ни убеждаваше, че ако продължа обиклките поне една година, името ми ще стане достатъчно известно и няма да има нужда да пътувам повече.
Бях с нея повече отколкото със собственото си семейство. Пътувахме през цялата страна от Флорида до Мейн, от Тексас до Калифорния и Аляска.
Обиколихме и Латинска Америка от Панамския канал до Лима, от Сантяго до Буенос Айрес. В Европа бях навсякъде от Испания до Швейцария, Норвегия, Швеция, даже и в Исландия и Гренландия.
Спонсорите ми в Норвегия, Германия и Швейцария бяха възмутени от некоректността й и от начина, по който ме контролираше. Те смятаха, че тя възнамерява да ме убие. Много хора се опитваха да ме предупредят, но аз не ги слушах.
Веднъж отидохме в малък град в бившата Източна Германия, за да проведем семинар. Сградата, където бяхме отседнали беше построена над стар концентрационен лагер от Втората Световна Война. В стаята, където бяхме, имаше петна от кръв и мръсотия, а светлините присвяткаха сами. Всички започнахме да получаваме кошмари и главоболия. Роузи 2 каза, че мястото й харесва и че се чувства като у дома си. Както обикновено тя се отчужди от всеки там.
Където и да отидохме, тя уволняваше моите поддръжници и съсипваше бизнеса ми. Злепоставяше ме пред хората, наричайки ме женомразец и секс маниак. Непрекъснато и жестоко се карахме. Всеки път заплашваше да напусне, но никога не го направи. Носеше пистолет и ми каза, че е убивала хора. Твърдеше, че е била два пъти бременна, единият път с близнаци, след което незнайно как е пометнала и двата пъти. Твърдеше, че е имала двоен рак на гърдата, при което половината от едната й гърда и три четвърти от другата са били отстранени и възстановени хирургически с импланти. Сега осъзнавам, че тези импланти са били платени с парите, които тя е крадяла от нас!

ТАНГО В АРЖЕНТИНА

През февруари 2000 беше планирано да пътувам до Южна Америка преди да замина обратно в Европа и да посрещна Роузи 2 в Цюрих. Тя трябваше да бъде представена на европейските ми спонсори. Чакайки таксито да ме вземе до летището тази вечер, внезапно бях обзет от вълни на страх. Нещо в мен ми казваше, че ако замина за Аржентина сам, може би няма да се върна. Бях насрочил пътуването си за Буенос Айрес, където знаех, че ще срещна своят “дубъл”. Години преди това, през 70-те, аз знаех за Стюарт Свердлов, който живееше в Санта Моника, на Сан Висенте Булевард. През 1980 отидох до самата сграда, но бях тврърде изнервен, за да вляза. Той беше... е, другият аз.
Бяха ми казали, че в резултат на проекта “Монтаук” имам поне двама алтернативни аз-а от паралелни реалности. Единият беше в Лос Анжелис, другият в Буенос Айрес. Дубльорът ми в Лос Анжелис беше благосклонен, докато другия в Буенос Айрес определно беше нацист-илюминат. Мисълта, която мина през главата ми беше, че той ще ме убие. Така че час преди таксито да дойде да ме вземе аз отказах тази част от пътуването си и пренасочих полета си директно до Испания и от там до Цюрих. В момента, в който отказах южноамериканската част от пътуването, невероятна тежест падна от раменете ми. Отново бях щастлив и спокоен. Никога преди това не бях отказвал пътуване по такъв начин. В Европа никой не хареса Роузи 2 и срещите ни със спонсори в Швейцария, Германия и Норвегия бяха пълен провал. Всеки ясно виждаше как тя ме манипулира. В този момент бях като робот изцяло под нейн контрол. Мойте клиенти и студентите ми мислеха, че тя е проститутка по начина, по който се обличаше и държеше.
Когато пристигнахме в Стокхолм за последната част от пътуването ни, тя се беше превърнала в отвратителна манипулираща кучка. Наблюдаваше всичко, което правех, разпитваше за всеки, с който говорех и непрекъснато ме тъпчеше с лекарства.
« Последна редакция: Май 06, 2008, 23:44:26 pm от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swer
« Отговор #4 -: Януари 11, 2008, 20:49:40 pm »
Когато се върнахме в САЩ, Роузи 2 убеди Джанет да насрочи наново пътуването до Южна Америка, въпреки че бяхме почти банкрутирали. Каза на Джанет, че ще ме свърже с някои хора там и че ако аз не замина, с брака ни ще е свършено. Този път Роузи 2 щяла да ме придружава, за да ме “защити”. По това време,
април 2000, Роузи 2 започна да ми казва, че ще ме включи в секс филми като порно звезда. Това е добре известен протокол за програмиране. Тя се опита да ме убеди, че съм бисексуален и дори пусна обяви по Интернет за партнъори за групов секс въпреки моето нежелание.
Дънкан Камерън дойде за вечеря в деня преди нашето заминаване за Южна Америка, тъй като Роузи 2 искаше да го провери. Времето беше толкова ужасно, с тропически дъжд и силен вятър, че аз си мислех, че всички полети ще бъдат отменени.
Буквално 5 минути преди нашето заминаване от таксиметровата компания се обадиха да кажат, че таксито е попаднало в задръстване и че няма да може да дойде да ни вземе. Дънкан предложи да ни закара до летището. Пътуването беше бавно и навън трудно се виждаше. Малката кола на Дънкан на няколко пъти бе заливана с вода от профучаващите покрай нея автомобили. Магистралата беше като водопад от бързеи и беше станало тъмно, когато пристигнахме. Дъждът беше спрял, но бурята все още продължаваше. Насаме Дънкан ми каза, че ще бъде с мен енергийно и да му се обадя, ако имам нужда от помощ.
Веднага след качването в самолета, Роузи 2 напъха няколко хапчета в устата ми. Когато се събудих, бяхме над Панамския канал. Спомням си, че си помислих, че изглежда на зиг-заг вместо да е прав. Следващото нещо, което си спомням бяха два димящи вулкана в Еквадор. Спомних си, че четох за изригванията във вестниците. Най-накрая пристигнахме в Лима, Перу. Бреговата ивица ми напомни за Калифорния. Отидохме да пазаруваме в някакви малки туристически магазинчета. Аз намерих симпатична двойка статуи на лами, а тя купи вулгарни сексуални фрески, които щеше да раздаде за подаръци. Когато прелитахме над равнината Наска, аз се взрях да видя фигурите създадени по земята. Роузи 2 не изглеждаше заинтересована. Едвам успях да забележа някакви фигури и се зачудих защо е всичката шумотевица около тях. Знаех, че са създадени от древните Лемурийци. Тази брегова ивица беше на края на континента. Лемурийците обичат да използват земята като платно за рисуване. Харесва им да се носят над платото и да се наслаждават на произведенията си издълбани в земята. Тези изображения бяха архетипове на Влечуги – всеки един представящ някакво същество от тяхната култура. Не е за учудване, че Роузи 2 не се интересуваше въобще – тя навярно ги беше виждала много пъти до сега.
Сантяго, Чили има най-вълнуващият планински изглед от целия свят, кръстоска от Швейцарските Алпи и Скалистите планини, но и с малко от залива на Лос Анжелис. Единствените места, които могат да се доближат до тази страхотна гледка, са Гренландия и Исландия.
Седях сам в един бар, докато Роузи 2 беше в тоалетната. Жената зад бара, която не познавах, ме извика на испански, за да ме пита дали не искам да прочета местния вестник. Когато учтиво отказах, тя ми посочи към голяма статия със снимки за Чупракабра. Това е испанската дума за “смукач на кози” – митично същество, за което има сведения в Карибите и южните щати, че напада домашни животни.
Казват че Чупракабра първо ухапва животните, после напълно изпива кръвта им, а понякога и част от органите им. Жената ми каза, че това никога не се е случвало в Чили до скоро, а сега ги виждат из цялата страна.
Роузи 2 се върна от тоалетната, казвайки че непознат мъж е влязал вътре, викайки името й. Каза че незабавно трябва да се махнем от там.
По-късно, докато чакахме на аерогарата, името ми беше извикано по говорителите. Отидохме на информацията и добре облечен мъж ни даде пропуските за качване и ни насочи към изхода за полета към Буенос Айрес. Забелязах, че никой друг не беше извикан. Всички други пътници трябваше да чакат на опашка пред бюрото на изхода за излитане. Местата ни бяха на последния ред в самолета
Гледката на Андите между Чили и Аржентина беше невероятна. Помислих си за един филм от 70-те за самолетна катастрофа в този район, където оцелелите пътници трябваше да изядат мъртвите, за да оцелеят. Регионът изглеждаше твърде красив за такава зловеща трагедия. Но от друга страна много прекрасни места по света са ставали свидетели на жестоки и ужасяващи събития.
В Буенос Айрес беше като у дома. В момента, в който стъпих на Аржентинска земя се почувствах като че ли съм се върнал в къщи. Както много пъти преди, Роузи 2 намери шофьор на такси на летището, който се съгласи да ни разведе навсякъде срещу малко пари. Тези хора бяха повече като лични шофьори, а не таксиджии.
Хотелът и градчето, където трябваше да отседнем се оказаха място за гей-срещи. Докато шофьорът ни чакаше долу и ние отидохме до стаята си, аз казах на Роузи 2, че не мога да остана там. Тя поиска да останем, но аз отказах. Оставяйки багажа в хотела, шофьорът ни намери друг, по-модерен хотел със свободни места. Аз останах там докато шофьорът ни се върна с Роузи 2 за багажа. Тя се върна с окървавени ръце. Каза ми, че човека на рецепцията е бил гаден с нея така че тя е прескочила през тезгяха и го е ударила по устата. Бях ужасен. Разбира се, нямаше свидетели на това и сега си мисля, че тя си беше измислила цялата история, за да ме държи в напрежение.
Вероятно сме извървели над петдесет мили през няколкото ни дни в Буенос Айрес. Никога не попитах за упътвания, някак си просто знаех как да намеря това, което търся. Обиколихме целия град, даже и плажа, където видях Уругвай в далечината.

Президентският дворец беше розов на цвят. Докато седяхме пред него, непрекъснато ми изникваха жертвоприношенията в подземията му, в които бях участвал. Продължавах да съживявам сцените отново и отново. Тогава се върнах назад предишния месец на конференция в Хюстън, когато по време на един любовен климакс с Роузи 2, аз видях как се превръщам в златен, крилат лъв. Но какво общо имаше това със случващото се тук и сега? Отговорът дойде следващия ден, когато се разхождахме до залата на Конгреса, точно срещуположна на Президентския Дворец на Плаца де Майо. От всички страни тази сграда беше заобиколена от крилати златни лъвове! Не можех да откъсна очи от тях. Трябва да сме били там с часове. Докато аз се взирах в тях, Роузи 2 отиде по-нататък по улицата, за да си купи секси кожено облекло.
Същата нощ в хотела, чухме изключително силни викове и стенания от съседната стая. По-рано през деня бяхме видяли една двойка да влиза там с дълги чанти, наподобяващи пушки. Сега чухме един човек да крещи с всичка сила нещо на испански. Тогава той простена, спря за малко и започна отново. Роузи 2 започна да се смее неистово и каза че жената е доминантка и че измъчва мъжа с отлагане на  оргазма. Тя поиска да направи това с мен, твърдейки че ще ми хареса. От това, което чувах в другата стая не можех да се съглася. Този уикенд беше Великден. Роузи 2 ми заяви, че следващия Великден съм щял да се оженя за нея. Щял съм да се разведа с Джанет и да я изпратя в психиатрична клиника, а децата да дам за осиновяване. Докато излагаше плановете си, часто от мен се събуди и осъзна, че трябва да се отърва от тази зла вещица. Една вечер аз се взрях внимателно в нея, при която тя нарочно се взря в мене. Изведнъж лицето и се трансформира в това на грозна влечугоподобна вещица. Без малко да падна докато успях да се съвзема, и погледнах отново. Тя се хилеше докато лицето й възвръщаше човешката си форма. Не казах нито дума за това, нито тя. Вътре в себе си крещях, исках с цялото си същество да съм с Джанет и с момчетата. Но следващия ден заминахме за Лос Анжелис.

МИСТЕРИОЗНИЯТ МЪЖ И КОМПАНИЯ

През 1999, един от присъстващите на семинара в Сан Луис Обиспо, Калифорния, беше лекар от Лос Анжелис. Ще го нарека Джордж. Джордж живееше на бързи обороти. Караше скутери, имаше порше, пилотираше самолети и държеше новаторска хиропрактика в долината Сан Фернандо. Веднага го разпознах като Монтаук/Монарх програмиран субект. Допадна ми и скоро станахме приятели. По време на личен разговор с него, видях минала трагедия и дълбоко запрогамирани слоеве в него. Като нищо би могъл да бъде убиец. Разказа ми за спомените си в друга реалност, където е бил привикван за секретни разчисващи задачи за правителството. Беше много добре запознат с мощни оръжия и всъщност беше прекарал известно време в настоящата си реалност на държавна служба. Беше изобретил множество неконвенционални устройства, включително и медицински.
Джордж ме представи на една добре известна секс робиня, която беше обявила историята си публично. Също се запознах и с нейния мъж господар, добре известен изследовател в проекта за Нов Световен Ред.
Така че ето ни всички в Лос Анжелис – аз, моята по-възрастна, демонична контрольорка, и червенокоса секс робиня с нейния по-възрастен господар. По това време не можах да разбера какво става. Измъчвам се, че не можах да спестя на себе си и на любимите ми хора една особено мъчителна година.
След време Джордж започна да ме спонсорира и рекламира в Лос Анжелис и околностите. През януари 2000, изнесох много успешен семинар в Хотела на Спортистите в Студио Сити. Моята любима актриса, Линда Грей, присъстваше на семинара. Тя играеше “Сю Елън” в световноизвестния сериал “Далас”. Роузи 2 присъстваше като мой мениджър, изолирайки ме от почти всекиго там. След семинара, Джордж и приятелката му, с която живееше, ни взеха с Роузи 2 и ни заведоха до “Интегратрон”. Тази сграда, разположена в центъра на пустинята, е близо до 99-та военновъздушна база “Палмс”. Създадена е от Джордж фон Тасел през 50-те – който твърди че е контактиран от извънземни и му е била дадена информация за построяването на кулоподобната структура с цел подмладяване на човешкото тяло.
На път към Интегратрон, се отбихме в националния парк “Джошуа Трий”. Там се почувствах като на повърността на Луната. Навсякъде имаше пътеки и пещери, до които никой не пристъпваше. Джордж и приятелката му ни поведоха по една от тези пътеки към някакви пещери в скалите. Вътре имаше каменни резби и символи, които изглеждаха много древни. В една от тези пещери имаше куполообразен таван, а на върха му имаше изрисувано слънчево изригване. Джордж ми каза да застана под купола така че короната ми да докосва изображението. Тавана беше достатъчно нисък, за да го направя. С всичката си глупост аз последвах нареждането. Незабавно почувствах виене на свят и отпадналост и трябваше да се върна в колата.
След това посетихме бивш мой сътрудник от Ню Йорк, който сега живееше с една жена, която в момента купуваше Интгратрон-а. Всички заедно отидохме до кулата. Заставайки в центъра на структурата, за да почувствам енергията, разбрах че тя всъщност беше построена, за да създаде водовъртеж за преминаване на Влечугоподобните в равнината на Земята, нещо като Стар Гейт.
Жената, закупуваща Итегратрона ме запита за инструкциите за завършване на сградата. Тя обясни, че след смъртта на Джордж фон Тасел, повечето от конструкциите за завършването й са били конфискувани от правителството. Моите отговори потвърдиха това, което тя беше видяла от някои секретни документи.
« Последна редакция: Януари 12, 2008, 04:22:15 am от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swer
« Отговор #5 -: Януари 11, 2008, 20:52:48 pm »
Тогава тя и моя предишен сътрудник буквално ме отнесоха до Джайънт Рок, няколко мили навътре в пустинята. Джордж фон Тасел всъщност беше живял под тази скала, в коплекс от стаи, докато кулата беше строена. След смъртта му, правителството затрупа входа, казвайки че там е твърде опасно за публичен достъп.   Видях, че това е вход към долната Земя, и по-точно към подзебните “гнезда” на Влечугоподобните, от които има много на брой под пустинята Мохаве.
През следващите няколко месеца, Джордж спонсорира неколко семинара в околностите на Лос Анжелис. Беше подпомогнат от един от своите клиенти, жената на бивш вицепрезидент на голямо киностудио. Роузи 2 се сприятели с тази жена, след което се опита да създаде проблеми между нея, Джордж, Джанет и мене. Това беше все едно да ни хвърлиш всички в блендера и да го включиш. Всички пострадахме.

Докато бяхме в Калифорния, Роузи 2 обработваше един от наблюдателите, който също представяше глобални семинари и лекции. Тя ме заплаши, че ще ме унищожи и че ще работи с него, ако не правя каквото тя ми каже. Тя ми каза, че и той и аз сме подготвяни за важна позиция в света на илюминатите, но само един от нас може да я заеме. Тя винаги настройваше хората един срещу друг. Сигурен съм, че спеше и с него, както и с всеки друг, от когото имаше нужда. С течение на времето, докато планирах бъдещето си, семинарите и лекциите ми намаляха до нула. Бях без стотинка и бракът ми беше разнебитен.
След това Роузи 2 уреди двама ни и Престън Николс да придружим Джордж и клиента му до базата Монтаук. Освен това Джордж доведе една актриса, която беше жена на известен актьор от телевизионните драми. Жената пишеше хроника за живота на Джордж може би за книга или за филм.
През първото ни посещение на базата с тази група, поради проливния дъжд Престън и аз чакахме в колата извън входните врати. Роузи 2 помогна на другите да се промъкнат в комплекса. Тогава Престън и аз видяхме един бял пикап с калифорнийски номер бавно да ни подминава и мъжът вътре да оглежда колата ни. Тогава той отиде до вратите пред нас, обърна обратно и паркира на другата страна на пътя, няколко метра зад нас. Въобще не излезе от пикапа и замина след около 30 минути.
Следващият ден беше слънчев и красив. Всички се върнахме в базата, промъквайки се през задния вход, покрай един черен път. Видяхме че Армейския Инженерен Корпус извършва някакви реконструкции. Събаряха някои сгради и разчистваха други. Тичахме и се криехме в целия комплекс, избягвайки белите патрулни ванове, бавно движещи се по основните пътища. Роузи 2 ме отведе в една стара сграда в ужасно състояние, където бях държан като дете. Въпреки че аз се съпротивлявах, тя настоя да вляза. Незабавно сърцето ми за почна да тупка бясно. Не можех да дишам докато сцени от миналото ми започнаха да се изнизват през съзнанието ми. Тази сграда беше, където бяха пазени “напредналите” деца. Аз отговарях за тях, въпреки че бях тинейджър по това време. Изскочих навън, пресякох пътя и се изкачих по горист хълм до близката радарна кула. Без малко да бъда засякан от един бял ван. Събрахме се под радарната кула и решихме да отидем до оградата до гората. Не можехме да минем през бодливата тел, трябваше да вървим покрай пътя близо до няколко изоставени сгради. Точно в този момент бяхме хванати! Бял патрулен пикап бавно спря пред нас. Шофьорът беше млад мъж, работещ по реконструкцията. Роузи 2 отиде сама, за да говори с него през прозореца. Всички останали помислихме, че сега ще ни арестуват.
Роузи 2 се върна и ни каза че шофьорът няма да докладва за нас, ако веднага напуснем от там откъдето сме влезли. Почти бягахме до дупката във входния портал. Сега осъзнавам че Роузи 2 “познаваше” този мъж и че очевидно е имала ауторизация да бъде там. Всеки открит в базата Монтаук бива арестуван или като минимум безцеремонно изхвърлян със заплахи.
По-късно тази седмица, клиента на Джордж се върна в Калифорния, и останалите четири от нас отидохме до Мейн, родното място на Джордж. Взехме скутер към островите близо до брега на Портланд. През 1976, британски “приятел”, който срещнах в Близкия Изток, ме за заведе до Пийк Айлънд, база за церемониите и ритуалите на илюминатите. Къщите са собственост на богаташкия елит на Североизтока, които прекарват летата си там. Нещо странно се случи в една от онези къщи тогава и ето ме пак там. Джордж ни заведе до стари, разпадащи се военни бункери, каквито бяха построени на повечето от външните острови. По принцип предназначени да защитават пристанището от нападащи го флотилии, подозрително защо, всички те бяха построени далеч от брега, без изглед към водата. Огромните подземия бяха зациментирани, както и в базата Монтаук. Джордж си спомняше, че е бил тук като дете. Опитваше си да си припомни дълбоко погребани спомени. На мен тези местата ми изглеждаха прокълнати и зловещи.
Както обикновено Роузи 2 управляваше нещата. Докато бяхме в Мейн тя даже купи годежни пръстени за нас двамата за хиляда долара в брой. Имаше даже и по-скъпи от тези, които тя повече хареса за пет хиляди. Смяташе да поиска от мнимия си съпруг да й изпрати парите за тях, но когато се върна вече бяха продадени. Настоя да кажа на всекиго, че аз съм ги купил за нея.
През последната ни вечер, ние отидохме до портала на Военновъздушната база Брунсуик. За мен нямаше съмнение, че този район беше използван за ритуали и церемонии. Градът имаше тежка, негативна енергия навсякъде в него. Тук беше, където по-малкия брат на Джордж беше ударен и убит като дете от кола, която беше следвала училищния им автобус мили наред. Бащата на Джордж никога не предяви обвинения срещу убиеца. Майка му беше изпратена на някаква електротерапия в Бостън и имаше странни отношения с лекуващия я лекар. По начина, по който беше станала катастрофата, приличаше на инсценирана от илюминатите. Само две години преди това на точно същото място, Джордж без малко да бъде убит от шофьор, каращ с превишена скорост. Очевидно по-ранно провалилото се жертвоприношение беше извършено по-късно. Чрез Джордж аз се запознах с една жена, която даде името ми на свой приятел в Парамаунт Студиос, който работеше за Ла Вар Бъртон. Те работеха по проект за възникването на живота на Земята. Историята беше измислица, базирана на известни факти. Обадиха ми се, искайки да базират един от героите на мен. Тогава ми казаха за една жена ангажирана в продукцията, която “по случайност” се оказа моята депрограматорка и контрольорка в началото на 90-те години!
Казах на Ла Вар, че не мисля, че тази жена ще бъде щастлива от моето участие. Бях прав! Тя заплаши студиото със съд, след което ми се обади в къщи да ме заплашва да не издавам повече информация. Проектът беше спрян и бях обвинен за това. Няколко месеца след нашето пътуване до Мейн, Джордж ми разкри, че тайно се е обадил на моята бивша депрограматорка и я е разпитвал за мен. Той е записал разговора на касета и клиентът му го е прехвърлил на хартия. Това се е случило преди нашето пътуване до Монтаук и Мейн. Той ми каза за всичко това едва след като се върнахме в Калифорния. Бях страшно разочарован, отново се почувствах използван и манипулиран. Как може да се преструва на мой приятел, когато тайно разговаря с някой, който открито заплашва да ме унищожи? Джордж очевидно беше далеч по-подъл отколкото можех да предположа. Всички тези хора бяха част от някаква голяма игра на илюминатите. Може би те съзнателно знаеха или може би те живееха изцяло под властта на програмирането си. И в двата случая картината беше доста грозна. Нямах повече нищо общо с никой от тях, освен с Роузи 2. Тя все още беше мой контрольор. Скоро след тези събития аз и Роузи 2 се оказахме в Анкорейдж, Аляска в последния й опит да ме отстрани от семейството ми и от обществото. Скоро след това се завърнах в Лонг Айлънд и бях обгърнат от изпратената ми от Бога жена и прекрасните ми дечица. Ако не бяха те, родителите, сестра ми и няколко добри приятели, сега щях да съм в плен на илюминатите.

КРАЯТ НА РОУЗИ 2

Където и да отидохме, Роузи 2 ме държеше лишен от сън и от храна, само на хапчетата, с които ме тъпчеше. Когато се завърнах в къщи през юли, 2000, имах 18 следи от спринцовки на гърба си. Тя оставяше стаите в хотела страшно горещи, след което ги правеше ужасно студени. Непрекъснато пръскаше някакви “парфюми” из стаите, твърдейки че прикриват миризмата от цигарите й. Наричаше ме мошенник и казваше на хората, че е следващата ми жена. Разправяше, че Джанет е психично болна и трябва да бъде затворена, а децата ни да бъдат взети от нея. Непрекъснато принизяваше семейството ми и правеше всичко възможно да ме изолира от каквато и да е подкрепа от близките ми.
Казваше ми, че децата ми са изгубени за мен и никога повече няма да ги видя. Блокираше телефонните обаждания от семейството ми и заплашваше да ги убие. Тя накара някой да се обади на сестра ми посред нощ, твърдейки че съм аз. Този човек й е казал, че съм бил взел наркотика екстази  и съм смятал да се самоубия.
Докато ме държеше в Анкорейдж, Аляска тя отвори банкова сметка под името “Роузи 2 Свердлов”. Оптиваше се да ми изкара шофьорска книжка в Аляска и да наеме апартамент за двама ни. Знаех, че трябва да избягам преди да бъда завинаги загубен за близките си. При пътуването от Анкорейдж обратно до дома й в Орландо спряхме в Ню Йорк и аз й казах, че трябва да видя децата си. Тя ми нареди да й се обаждам всеки ден и отхвърли всичко което семейството ми правеше, за да ме накара да остана.

Когато влязох през вратата на къщата си, се почувствах като че ли се събуждам от кома. Чувствах се като герой от филма “Плезантвил”, който вижда как светът от черно бял се превръща в цветен. Едва тогава осъзнах какво съм причинил на семейството си. За моя изненада Джанет ме посрещна топло. Според Роузи 2, Джанет е тази, която е крадяла пари от мен, отваряла е тайни банкови сметки и е имала множество любовни афери докато ме няма. Всеки ден Роузи 2 ми повтаряше тези неща отново и отново, наблюдавайки отговорите и реакциите ми, докато можеше да предизвика желаната от нея реакция само с един поглед към мен.
По време на последното ми отсъствие, Джанет беше се обадила на всеки, който имаше нещо общо с Роузи 2 и нас, лично или професионално и беше събирала и записала множество факти. Въпреки че не бях спал цяла нощ (което не беше необичайно за мен по това време), ние прегледахме с нея всичко, което беше записала. В течение на няколко седмици Джанет работеше с мен, за да депрограмира всичко, което Роузи 2 беше направила с мен, като в процеса доведе и цялото ми семейство, най-близки приятели и бизнес партньори, докато аз се върна до “нормалния” си вид. Всъщност отне няколко месеца докато успея да се възстановя.
След като ефектът от наркотиците отшумя, бях шокиран през какво бях преминал, но осъзнах че достатъчно от “истинското ми аз” беше останало, за да не може никой да ме контролира изцяло, както бяха направили в Монтаук. Въпреки наркотиците и псиконтрола, на някакво ниво аз достатъчно поддържах самосъзнанието си, за да се измъкна от ситуацията и да се върна в къщи при любимите ми. Роузи 2 беше успяла да намери слабите места и да подхрани страховете ми, използвайки ги срещу мене. Но това беше всичко, което тя бе успяла да направи. Тя не можеше и не успя да уязви най-дълбоката част от душата ми, съдържаща способностите и знанията ми.

Роузи 2 ми навреди по много начини. Отклоняваше средства от всичките ми семинари, след което запазваше част от печалбата като нейно “заплащане”, плюс Джанет и даваше 10% от всички приходи и плащаше пътническите й разходи. Тя открадна всичките ми камери, бележки, дрехи, дребни вещи, както и самоуважението ми. Тя даже открадна единствената снимка, която имах на баба си – снимка от Съветски паспорт от началото на 1900-те, която беше незаменима. Отмъкна и фотоалбум, съдържащ снимка на първата ми депрограматорка и снимка с автограф на мой клиент, който беше починал, както и няколко от фотоалбумите на Джанет. Открадна и едно 10-доларово радио, което много обичах. Открих, че списъкът от престъпленията й е по-дълъг от ръката ми. Уведомихме полицията и ФБР в Ню Йорк и Флорида, макар че не очаквахме нещо да излезе от това. Роузи 2 ми беше казала, че е имало заповед за арестуване, но не уточни за какво по-точно. Каза ми, че ще трябва да се укриваме около 2 години.
Тя беше обработвала няколко други човека докато беше с мен. Искаше да спи с тях, след което да им отнеме парите и бизнеса, през това време представяйки се за техен бизнес партньор. Между тези хора бяха Дейвид Муурхаус, организатора на Международния Научен Конгрес Дейн Стониър, и писателя Дейвид Ике. Аз предупредих всеки от тях, но само Девид Ике ми отговори. Сега това е техен проблем.
Тя беше омотала с игрите си още Аризона Уайлдър, Брайън Десбороу и Ройал Адамс. Примамваше хората с фалшивия си южняшки чар и лъжливи обещания. Нейните жертви са заможни богати хора или бедни хора с потенциал за реализация. Крайната й цел е тяхното унищожаване. Смъртта не значи нищо за нея. Тя се моли на много демони, между тях един на име Абраксис. Тя дори ми каза как е умъртвила новородени. Вземаше кръв и сперма от тялото ми, за да прави сексуални магии. Тя е истинска демонична чума, изпратена от дълбините на ада и контролирана от Влечугоподобните илюминати. Дръжте си очите отворени – тя е висока 160 см, изрусена, с тен, набраздена кожа и широк нос. Има дълбок, южняшки глас и говори вулгарно. Носи колко се може по-малко дрехи. Обича да излага на показ татуировката на два делфина на задните си части, която според мен е някакъв визуален тригер. Такъв тип изображения на тялото често се използват при програмирането. Тя твърди, че е към края на 30-те си, но всъщност е родена през 1940-те. Винаги носи оръжие и е опасна. Имаше информация за мен, която може да е дошла единствено от илюминатите. Използваше типични похвати на илюминатите – взимаше известни истини и ги преправяше така, че да служат за целите й. Непрекъснато ме държеше в състояние на объркване. Често ми разправяше нещо и когато по-късно се връщах към него в разговорите ни, тя казваше, че това никога не се е случило или се е случило по съвсем различен начин.
Накара ме да й издам информация, която не бях казвал на никого през живота си. Нейната психо техника беше “разделяй и владей”. Тя ме отдели от жена ми, семейството и децата ми, моят дом. Непрекъснато бяхме на път просто, за да бъдем на път. Казваше ми, че имам семинар някъде и когато пристигах, се оказваше, че няма никакви семинари. Тогава обвиняваше спонсорите ми и съсипа отношенията ми с тях. Взе голи снимки от мен и ми каза, че ще ме въведе в порно-индустрията. Принизяващи дейности са другия начин да се съсипе нечия индивидуалност, за да се програмира.
Разкривам всичко това, защото не искам някой друг да стане жертва на схемите и инсинуациите й. Освен това в случай, че нещо се случи с мен или семейството ми, тя трябва да е главната заподозряна. Също разкривам тази информация, защото искам всеки да знае, че въпреки всичките ми знания и способности, аз още веднъж бях жертва. Въпреки това, използвайки знанията си, аз успях да се измъкна.
2000-та година не беше лесна. Финансите ми бяха съсипани и въпреки това бях с приповдигнат дух – тя не беше успяла да осъществи плановете си. Не успя да  унищожи нито мен, нито брака ми, нито семейството ми, нито способностите ми да разпространявам знанията си. Семейният ми живот е по-пълноценен от всякога. Сега знам, че жена ми и децата ми ме обичат безусловно. Ние всички научихме важни уроци за психоконтрола и манипулирането и след като го преодоляхме, продължихме да показваме на другите как те също могат да бъдат подсъзнателно манипулирани на много нива и какво могат да направят за да се освободят.

Благодаря на всички, които ми се обадихте или ми писахте за молитвите и подкрепата ви. Има толкова много добри хора около нас. Детайлите, които споделих са само върха на айсберга. Моето намерение е да се уча от опита си, не да се осланям само на него и да продължа нататък. Имам още много работа за свършване и в момента съм се съсредоточил да възстановя живота си. Животът понякога е по-странен и от измисленото.
Сигурен съм, че тъй като се провали с мисията си с мен, Роузи 2 на свой ред е станала мишена. Единственият начин да се реабилитира пред илюминатите е да им предостави следващата им жертва. Тя действително има намерение да изземе известна международна конференция в Колорадо. Основателят на конференцията на свой ред също е Масон, така че той също може би участва в плана й. Той не я спря да идва на конференциите, въпреки че аз го предупредих за нея. Каза само, че е знаел, че тя лъже за възрастта си и че е по-близо до 60-те.
Другите й жертви самите те също са играчи. Предупредих всички. Сега остава играта да бъде изиграна. Научих ценни уроци от тези събития. По този начин Роузи 2 се превърна в най-добрия ми учител. Йоханес я обичаше, но за него тя беше “нещо”. Тези стари чувства биват използвани от майсторите играчи. Вече е време Роузи 2 да буде отрязана от лозата, на която тя расте. Това цвете загуби аромата си пред много много време.
Смятам, че Дийн беше убит от Роузи 2 през авуст 2001.

Превод: Пламката
Редакция: Таня Темелкова


Прикачвам и файл с Chapter 1: Destroyers, SECTION 2: Unusual Programming & Experiments от книгата 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING
« Последна редакция: Януари 12, 2008, 04:20:10 am от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #6 -: Януари 12, 2008, 03:33:20 am »
Отново ще напомня на всички потребители да, архивират файловете, които прикачват, ОСОБЕНО, ако са документи (doc.), защото обема им се намалява значително, особено ако няма снимки във файла. Засега място има, но предвид обема на информация, който има да се качва, се сещаме, че все пак си имаме граници. Затова, моля ви, архивирайте файловете си :D

Btw, Blue Blood, True Blood е на 90% преведена, затова ако някой друг също е започнал да я превежда, да знае, да не се гърмят общи усилия върху едно и също нещо паралелно :)
« Последна редакция: Януари 12, 2008, 03:37:15 am от H. »

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #7 -: Януари 12, 2008, 04:27:14 am »
Цитат
Отново ще напомня на всички потребители да, архивират файловете, които прикачват, ОСОБЕНО, ако са документи (doc.), защото обема им се намалява значително, особено ако няма снимки във файла. Засега място има, но предвид обема на информация, който има да се качва, се сещаме, че все пак си имаме граници. Затова, моля ви, архивирайте файловете си.


Благодаря за уместната забележка!

Цитат
Btw, Blue Blood, True Blood е на 90% преведена, затова ако някой друг също е започнал да я превежда, да знае, да не се гърмят общи усилия върху едно и също нещо паралелно.


Btw, всеки е свободен да превежда каквото и когато пожелае :D Това, че въпросната книгата се превежда от някого, в случая не ми върши работа, защото лично аз не разполагам с неговите  преводи, а и пояснението няма връзка със самата тема.С какво е полезно то на съфорумците? Ако трябва да изясня случая докрай-книгата ( и не само тази) отдавна е преведена 100 %.
Но ако ще се пести място, то би било по-уместно тези неща да се изясняват на Лични.
Често, това което не можем да проявяваме Тук, се проявява в паралелни реалности. :)
« Последна редакция: Януари 12, 2008, 06:29:58 am от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #8 -: Януари 12, 2008, 17:30:29 pm »
Това не беше поуст-заяждане, въпреки че се възприема като такъв. И ако беше предназначен за потребител "Fiery", то той наистина щеше да бъде на лични съобщения. Тъй като обаче НЕ Е, затова е публичен. А след като е преведена на 100%, можете да я поместите, за да я ползват и други. Че всеки е свободен да прави каквото си иска е безспорно и никой не е ограничавал другият ми се струва ;) Всичко, което казах е, че могат да се спестят нечии усилия, но както и да е. Enjoy :)

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 516
  • Music of the world
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swer
« Отговор #9 -: Януари 13, 2008, 12:33:13 pm »
Мога ли да те помоля да пуснеш преведената книга и тук, ако не е проблем? А на кои други негови книги имаш преводите, иначе? Можеш ли и от тях да пуснеш?  :)
« Последна редакция: Януари 13, 2008, 12:34:48 pm от Martin »

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #10 -: Януари 14, 2008, 04:24:59 am »
Разбирам интереса ви към преводите на тази литература, но не разбирам защо се отклоняваме от темата, в която това, което предлагам АЗ, е новоизлязлата книга на Swerdlow. Мисля, че никак не е малко, имайки предвид, че повечето от вас свободно владеят езика. :)

 
Цитат
Мога ли да те помоля да пуснеш преведената книга и тук, ако не е проблем? А на кои други негови книги имаш преводите, иначе? Можеш ли и от тях да пуснеш?
 

Пускам това, което преценям, че мога да пусна! Онова, което писах в отговор на Х.,и което  няма нищо общо с темата, е  че книгите са преведени, а не, че притежавам права върху нечии труд и мога да разполагам свободно с него.

Вероятно, докато разискваме нещо, което е извън темата, 10-те % ще бъдат  преведени, и да се надяваме, че скоро книгата ще бъде поместена публично, за да се ползва и от други, и най-важно - да не излезе така, че нечии усилия са били напразно. :)
 
« Последна редакция: Май 06, 2008, 23:46:35 pm от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #11 -: Януари 21, 2008, 01:39:25 am »
Chapter 1
DESTROYERS

УНИЩОЖИТЕЛИ


Един от видовете програмирани хора са част от програмите „Vigilante” и „Stalker”. Тези индивиди, независимо дали са мъже или жени, имат за цел да унищожат или пренасочат живота на жертвите си. Първоначално се промъкват дълбоко в живота им спечелвайки  тяхното доверие, след което  подкопават и саботират всичко, което жертвата им прави. Унищожителят влошава или унищожава живота  на всеки от по-близките хора на жертва си, след което внезапно изчезва.
Много от вас са чели историята ми в „Blue Blood, True Blood”,  в която са описани приживяванията ми с агента на „Нов Световен Ред”- „Роузи 2”. Тя е пример на жена-унищожител, в комбинация  с „Monarch” и „Stalker” програмиране. По-късно същата  се зае с друг подчинен от йерархията, унищожи бизнеса и открадна парите му, което е стандартна процедура за този тип операции.
Унищожителите имат известно ниво на осъзнаване какво точно извършват. Много от тях подсъзнателно долавят, че нараняват друг човек или група от хора. В определени моменти, в тях се активират заложени ключове (програми), които ги насочват да преследват определени индивиди. Периодично унищожителите приемат ELF (Extremely Low Frequency) посредством чип, което спомага за опресняване  или променяне на  заложеното им програмиране.

Унищожителите обикновено работят по създаването на някакво разорително бедствие за мишената си. Когато човекът има нужда от помощ, унищожителят като по чудо се оказва на точното място и време, за да го “спаси”, създавайки  илюзорното впечатление, че е негов  приятел и закрилник. Отправят се и големи обещания към жертвата, без никакво намерение да се изпълнят когато и да е. Когато унищожителят усети, че жертвата им вече е лоялна към тях, той/тя се преструва, че се оттегля, защото така е “най-добре” за нарочения човек. Това предизвиква паника в жертвата, която придумва унищожителя да остане, засилвайки връзката помежду им.
Във всички случаи, унищожителят използва секса като средство да заложи програмирането в жертвата си. Точно за това унищожителите са обикновено от срещуположния пол. В случаите, когато жертвите са хомо- или бисексуални, те може да са от същия пол. Унищожителите са винаги бисексуални, за да са с по-широко  приложение.
Няма значение дали жертвата е семейна или е в по-сериозни взаимоотношения. Унищожителят саботира връзките им с намерението да ги унищожи, твърдейки, че партньорът е неверен, връзката им очевидно е пред разпад и само жертвата е тази която не може да погледне истината в очите.
Следващата стъпка е да се изолира жертвата като се постави клин между него и любимите му хора. Унищожителят изгражда образа на единствения човек, който е способен да разбере жертвата си и измисля лъжи и истории за семейството и приятелите му.
На този етап, унищожителят се опитва физически да отдели човека от познатото му обкръжение и близки хора, като става буфер между него и всички останали. По този начин, жертвата попада  в искуствено създадена “защитена” среда, встрани от останалия свят.С това започва пренасочването на живота му, така че да съвпадне с целите на контрольорите и програматорите .
На нарочения субект се дават алкохол и наркотици с цел да се притъпи осъзнаването на случващото се. Създават се и точно определени обстановки ( условия)  с цел инсталиране на програмите. Например, една стая се държи твърде гореща или студена, след което внезапно се охлаждат или затопля в противоположната посока. Това е програматорски ключ. Използва се лишаване от сън или храна, както цигари или обонятелни стимули. Унищожителят знае кодови думи и цифри, с които отслабва волята на жертвата си. Тези кодове активират промени, с които тя бива препрограмирана.
Жените унищожители са винаги експерти в сексуалните техники, с които държат мъжа жертва в тяхна власт. Често биват твърде сексуални, отговаряйки на всички техни прищевки. Купуват им скъпи подаръци и непрекъснато рекламират “достойнствата” им пред всекиго, особено пред непознати.
Мъжете унищожители са полезни в дома и владеят технически умения, с които жените често не могат да се справят. Те се превръщат едновременно в шофьор, готвач, бодигард и момче за всичко – истински  “мъж мечта”.
И мъжете и жените унищожители се нанасят при жертвите си, често казвайки че имат и друго място, където да отидат в случай че нещата не потръгнат. Непрекъснато се карат и спорят с  тях, като правят живота им напрегнат и несигурен. Заплашват, че ще си тръгнат,  внушавайки на жертвите си, че  ще останат сами, тъй като никой друг не би пожелал да сподели живота си с тях.
Ако жертвата се окаже неподатлива или ако мисията се провали по някаква причина, унищожителят изчезва внезапно. При успешно завършила мисия, унищожителят оставя някакво обяснение, което изглежда приемливо. Независимо какъв е изхода, или никой повече не чува за този човек или пък се появява някъде отново, където оплюва жертвите си, описвайки как е бил наранен или изоставен от тях. Целият епизод бива представен от унищожителя като изцяло вина на жертвата им...
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Rokambol

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 75
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #12 -: Март 04, 2008, 22:46:11 pm »
http://www.kconlineradio.com/jwr8/jwr8_feb16a.mp3
http://www.kconlineradio.com/jwr8/jwr8_feb16b.mp3
Това са радио интервюта със Swerdlow (Свердлов), които имат връзка с темите от книгата му. От линковете се сваля директно.     

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: 13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
« Отговор #13 -: Март 05, 2008, 01:07:09 am »
Нищо ново не казва, както и в повечето си интервюта. Слушал съм ги почти всички, откакто стана медиен последните 2-3 години. И той почва като Айк, а знае много повече. Жалко.

За маниаци, открих случайно онзи ден, че книгите му се предлагат в един български портал за книги, на абсурдни цени :P В смисъл, 100 пъти по-евтино ще ви е да си го купите през аmazon чрез някой, но ако не намерите начин, можете да ползвате тези образи. Малко са си повярвали прекаленко, но както и да е, по-добре да ги има книгите макар и на такива цени, отколкото да ги няма :P

http://import.book.store.bg/search?p=s&srchstr=swerdlow&s=0&sin=101


Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Цитат
Нищо ново не казва, както и в повечето си интервюта. Слушал съм ги почти всички, откакто стана медиен последните 2-3 години.

Нищо ново не казва, за знаещите всичко. Колко ли скучно е това  :P
Останалите могат и да открият нещичко.  :)


Цитат
И той почва като Айк, а знае много повече. Жалко.

Направи ми впечатление, че Айк на много места в новата си книга "The David Icke Guide to the Global Conspiracy (and how to end it)" цитира Swerdlow.

Освен това, попаднах на нещо любопитно около произхода на Swerdlow, пак в същата книга:

Stewart Swerdlow, who is himself Jewish, comes from a completely different research background to Freedman and Koestler. He gleaned much of his knowledge by being on the inside of the government-military mind control programme at Montauk on New York's Long Island.- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
715 Отговора
342870 Прегледи
Последна публикация Юли 04, 2015, 18:27:32 pm
от Митко
15 Отговора
15151 Прегледи
Последна публикация Юни 14, 2012, 21:34:13 pm
от Princess_Deja
15 Отговора
11131 Прегледи
Последна публикация Януари 16, 2006, 00:46:58 am
от asdfghjkl
2 Отговора
5500 Прегледи
Последна публикация Май 21, 2010, 23:13:18 pm
от sasho90
3 Отговора
6068 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 22:30:00 pm
от Peacekeeper

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27