Автор Тема: Блогът на Nahuatl  (Прочетена 7403 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nahuatl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Блогът на Nahuatl
« -: Март 24, 2018, 01:23:22 am »
Споделям ви блогът на Nahuatl, който иска да чете ;)

https://nahuatl-adventurer.blogspot.com.es/

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2020, 21:37:18 pm »
Цитат
Здравейте отново драги Читатели!

Преди курсът, който предстои в началото на ноември, искам да сте на ясно с това, какви предимства ви дава практиката на Remote Viewing. Особено тези от вас, които така силно са заинтересовани от опитностите извън тялото, и други подобни, изменени състояния на Съзнанието. На пръв поглед, и наистина е така, няма никаква директна връзка между RV, и ОИТ

Аз лично бих помолила, този Блогър да не се подиграва с хората, които нямат представа от сънища, ОП, и изменение на съзнанието по време на сън,  и курсове да им организира,платени!
 :blush:


Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2020, 12:24:49 pm »
 :D
Тоя блогър март месец се беше наакал от страх. Ето част от писанията му в блога по онова време:
Цитат
  Какво да правим ние нормалните хора?


1. Спрете с теориите на конспирацията, и вярвайте на това, което очите ви виждат. Мислете стратегически и в по-глобална перспектива.

2. Ако във вашата държава има много заразени, спазвайте това, което институциите диктуват като правила за сигурност, защото дори в България, най-вероятно ще важат същите международни протоколи за сигурност, които се наложиха в Испания.

3. Ако в държавата ви има много заразени, или вие самите живеете на място, където има струпване на случаи на заразени, запасете се главно със: сапун, гел за почистване на ръце, мокри кърпички, тоалетна харитя, препарати за почистване, спирт, и въобще всичко свързано с хигиената. Тя е от критично значение за превенцията на експанзията на вируса.

4. Следете по какъв начин еволюира вируса в съответната държава, град и респективно по местата където живеете. Няма нужда от паника, дори и при обявяване на световна пандемия. Има няколко нива на пандемия, и не всички са свързани със сериозни ограничаващи мерки.

5. Ако се намирате на място, примерно град където има доста заразени, използвайте маски с филтри от FFP3 нагоре, или маски предназначени за боравене с изпарения, като тези които ползват професионалистите, които се занимават с паркет, индустриалните бояджии, и т.н Филтри, и маски за изпарения са добри в случая, това са FFP3.

Най-важното от всичко: бъдете реалисти, и не се поддавайте на изкуствено насаждане на страх и паника. Днес видях какво прави изкуствената паника, и утре ше ми се наложи да дишам изпарения от хлорна киселина, без нужните маски за да предпазя себе си, и хората си, защото хиляди олигофренясали съграждани са се поддали на паниката, и са изкупили без никакъв смисъл всички маски на пазара. Ето за това ви говоря. Бъдете ралисти, мислете трезво, и действайте с яснота.
   


Без коментар.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2021, 13:06:08 pm »
Във връзка с измислиците,които си измислям (и когато се престраша ще ги предложа на читателя),тия дни разглеждах в нета за Р.Монро,което ме отведе и към RV,което пък - към блога на Нахуатъл(*) и тази тема ми се струва подходящо място.
Свалих няколко книги,но сега нета ми е изнервящо бавен и ще ги кача по-нататък.Една от тях е:
„Penetration.The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy“ от Ingo Swann

Споменавана е в ПР.На корицата има някакво съоръжение,над което наднича едно дете с тумбеста извънземноподобна глава,а от челото му излиза един лъч.Само че е преснимана и после правена на пдф,затова е около 17 МБ.И не може да се копира директно текста,който е със шрифт като от старите пишещи машини.
Но това не би било пречка за истинските ентусиасти по темата.

Попаднах и на The Farsight Institute,като последвах линка който е името на Къртни Браун в новата статия  на ПР,която прочетох тия дни.(От  Къртни Браун се отива в статия за цивилизацията на Япет и по-долу в интервюто е линка към Фарсайт института.
Тази статия май съм я пропуснал преди,но съм чел за Окото на Япет в романа на Артър Кларк за Одисеята в космоса).
А от PDF Drive намерих две книги на Къртни Браун,които всъщност са на сайта му и може да се свалят:

„Cosmic Voyage“
http://courtneybrown.com/publications/CosmicVoyageByCourtneyBrown.pdf
Глава 10 е за Галактическата Федерация

„Cosmik Explorers“
http://courtneybrown.com/publications/CosmicExplorersByCourtneyBrown.pdf

И тук,освен другите неща,има за рептилите и Федерацията.
Но струва ми се,че е пропуснал един немаловажен топик,а именно „Прасета в космоса“.
Вероятно от ЦРУ са му подшушнали,че има неща,които е по-добре да бъдат оставени настрана.Национална сигурност,няма как.

В новата статия на ПР в интервюто с Д. той споменава сред книгите,които са му били препоръчани и „Алиса“,което е похвално.
Споменава и друга книга - „Времето преди това“ на Николас Монсарат.Ако някой англочетящ се заинтересува,може да я прочете тук,но трябва да се регистрира:
https://www.scribd.com/read/283854857/The-Time-Before-This

Това беше от библиотекарската ми инкарнация,която е услужлива към потенциалните читатели.


(*).За мен Нахуатъл е един от интересните автори,когото следя редовно за нови материали.Симпатизирам на устрема му,а също така има неща,с които съм съгласен...с изключение на това,че по странни причини си мисли,че Федерацията и рептилите-окупатори са различни неща.Откъде иде това объркване,не знам...навярно някакви излъчвания от Луната са пообъркали парадигмата на паралелните колеги.
.....

Свалих си и две книги от Joseph McMoneagle (Stargate).
Ако се чудите кой е той,вероятно сте от новото поколение начинаещи читатели...или сте сбъркали темата или дори форума.
Мнението му за здравословния скептицизъм съвпада с моето.Извадка от книгата му „Remote Viewing Secrets“:

„И така, защо дискусията за скептицизма би била от съществено значение към глава ( chapter) за менталното състояние на един римоут вюър?
Защото, когато се отклонявате от здравословния скептицизъм, вие влизате в съвсем различно царство - царството на вярващия.“
(стр. 39;наклонения шрифт е на автора)

„Паранормалната арена е изпълнена с измами - поне три вида. Първият всъщност е един от най-лесните за откриване - това би било умишлена измама. Ако сте си направили домашното и преследвате  паранормалното по подходящ и научен начин, вашия дизайн на протокола, партньорска проверка и експерименталните предпазни мерки трябва да открият по-голямата част.
Вероятно най-голямата грешка, която повечето хора правят е напълно да разчитат на онези факти и  самонадеяно предполагайки, че са помислили за всичко. Е, познайте какво? Те не могат.
Факт по темата е,че светът на паранормалното е изпълнен с измами. Там без съмнение има стотици хора, които твърдят, че са екстрасенси, които са напълно измамни и много добри в това.“
(стр. 41)

(И сега,прескачайки един пасаж,не че е маловажен,а защото този абзац според мен е важен не само  при RV,но и за всеки,който си мисли,че е много езотеричен):

„Това, което се случва, е, че  се създава атмосфера, която силно подкрепя третата и най-смъртоносна форма на измама - която аз наричам самозаблуда (self-delusion).
Това е, когато правите значителен брой по-малки грешки, позволяващи фалшив резултат, който допринася за промяна на собственото ви убеждение, че това, което правите е правилно.
Наистина е невероятно как хората стават дефанзивни (заемат отбранителна позиция), когато се опитате да посочите възможна пътека за изтичане, която трябва да бъде запечатана,дори когато те знаят, че вероятно сте прави.
(стр. 42 ;удебеляването е от мен в случая).

Във връзка с горното,нека  предложа един тест на тези,които се занимават с ОИТ.
Според мен това преживяване е истинско по принцип,но в някои случаи то е изместено от или съчетано със вътрешен „имагинариум“.
Да ходите в разни измерения или на други планети може да е интересно,но няма как да се гарантира чрез проверка доколко е истинско.
А чрез този метод може да разберете с реалността или с фантазии се занимавате.
Трябва да се въведе фактор,който е проверим в 3Д,същевременно е непредсказуем и да изключва напълно несъзнателната телепатия.
Да няма в стаята някой,който знае отговора преди вас,понеже е погледнал,докато вие лежите на креватчето си и после да каже: „Верно,позна!“.

И така,лягате,държите в ръка зарче или кубче и го пускате в картонена кутия примерно,която е до леглото ви и  с подходящ размер,така че да не можете да видите дъното ѝ.Зарчето ще е с едната си страна нагоре.Това е целта.След това се ОИТ-вате с любимия си метод,и поглеждате как е.Връщате се в тялото и после пак проверявате.
Ако стаята ви в ОИТ изглежда същата но има разминаване между „показанията“ на зарчето в ОИТ и когато сте в тялото си,оставям на вас извода дали преживяването ви е било истинско.

Разбира се, един успех от един опит е статистически недостоверен.5 от  10  още не е гаранция.7 от 10 е интересно,а 9 от 10 е почти сигурно,че се справяте.Когато достигнете стабилно 10 попадения от 10 опита,значи владеете това състояние така,както владеете пръста си - надявам се той се сгъва и разгъва по ваше желание,а не по негово си.
И всичките ви пръсти всъщност.И всъщност,под „пръсти“ разбирайте собствения си ум.

За протокола:Не мога да се ОИТ-вам,имал съм може би не повече от три близки до или подобни преживявания.
Уместно тогава някой би казал: "Е па,к'ъв си ти,само теоретизираш,че и тестове предлагаш".

Благодаря за забележката.По този повод ще му отвърна - цитатите от Макмонигъл и удебеленото са специално за Теб.


 

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2021, 10:00:25 am »
Прикачен файл ( rar ) -  три книги (общо около 7МБ),които са:

От Joseph McMoneagle  са две,от първата са цитатите по-горе.
1. „Remote Viewing Secrets“
2. Mind Trek Exploring Consciousness, Time, and Space Through Remote Viewing“

И от Дейвид Морхаус.
3. „Psychic Warrior The True Story of America's Foremost Psychic Spy and the Cover-Up of the CIA's Top-Secret Stargate Program“

Тя е издадена на български под заглавието „Воинът екстрасенс“:
https://iztok-zapad.eu/deyvid-morhaus/voinat-ekstrasens

И сайта на автора:
https://davidmorehouse.com/

В секцията Resources > Downloads има аудио - CRV Cooldown CD.Това изглежда е упражнение за „охлаждане“,тоест успокояване на ума преди  вюърска сесия.
Сред препоръчаните книги за четене има разни заглавия,включително за индиговите деца от Лий Карол (онзи с Крионизирането).
Препоръчан е и Дийпак Чопра.Негов си е сайта,ще препоръчва каквото си иска.А аз препоръчвам медитация върху следния коан:

„Има ли наистина бивши агенти на ЦРУ и сродни служби?“

Като стана въпрос за Чопра,ето едно видео.Брилянтно,но не заради него.

Зрител от аудиторията излиза и казва:
„Въпросът ми е към Дийпак и към епископа.Предното ви изказване беше,че всички вярвания са прикритие (или прикриват) несигурност,нали така?“
Отговор: „Мхм“,демек потвърждение.
Зрителят: „Вярвате ли в това?“
Отговор: „Да“.
Зрител: „Благодаря“.Връща се на мястото си.

И после виждате как някои са с изражения на ботове,на които им „забива“ процесора.
Най-адекватно според мен реагира епископът - със смях.
Изражението на Чопра е антитезата на „умно“.
https://www.youtube.com/watch?v=QroVkt0xTJo


От  списъка за четене на Морхаус си свалих книгата  „The Field: The Quest for the Secret Force of the Universe“ by  Lyn McTaggart
( „Полето: Търсенето на тайната сила на Вселената“ от Лин МакТагарт)
Бих предложил на читателя и тази книга от списъка,която е от Ицках Бентов,за когото писах в предишния форум.
„Stalking the Wild Pendulum: On the Mechanics of Consciousness“  by Itzhak Bentov
(„Преследването на дивото махало: За механиката на съзнанието“)

Тогава си мислех,че ако имах нерви и постоянство бих я превел...ама нямам.
На руски е издадена под заглавието  „Мир как маятник.Человек и сознание Вселенной“ ( Светът като махало.Човекът и съзнанието на Вселената).
Споменавам  я,защото е спомената и  в разсекретения доклад на ЦРУ относно процеса „Гейтуей“ на Р.Монро.
Въпросният доклад може да се прочете преведен в Академията,а ако тук ми трябват някои извадки,ще ползвам моя редакция на авт. превод от англоезичен източник.
Например този („Нечестивият Дайджест“).Рисунката е от книгата на Бентов.

https://impiousdigest.com/declassified-cia-explains-consciousness-the-matrix-non-existence-of-solid-matter-telepathy/

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2021, 14:13:30 pm »
И защо е нужно толкова  файлове на книги да прикачваш, точно в тази тема не разбрах?!
Хората вече спряха да четат, подообни сценарии, защото сценарият е от ясен по ясен за всички и най-вече е видим, а не невидим.

Цитат
5. Ако се намирате на място, примерно град където има доста заразени, използвайте маски с филтри от FFP3 нагоре, или маски предназначени за боравене с изпарения, като тези които ползват професионалистите, които се занимават с паркет, индустриалните бояджии, и т.н Филтри, и маски за изпарения са добри в случая, това са FFP3.
 

Не е ли ясно?
FFP3...маски препоръчва, нашия Söder поне още е на FFP2 маски.

Според RKI ( Робърт Кох Институт), цялата планета е заразена.
Дори и Папуа Нова Гвинея, Океaния, Сахара...места където няма хора дори.

И този блогър ни препоръчва маски
FFP3 да носим в заразените райони ...
(Може би е имал предвид да предпази хората работещи в строителството и индустрията, за което няма спор)

Но, останалото, което препоръчва за така наречените "Заразени райони"  , е без коментар и за мен!

Кой ли му диктува?

 :)« Последна редакция: Февруари 13, 2021, 14:29:46 pm от Noris »

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #6 -: Юли 16, 2021, 19:01:52 pm »
Четейки блога на Нахуатъл и коментарите на читатели,съм си мислел дали да не напиша нещо там,но реших,че не е много удачно,защо да ги дразня хората на тяхна територия,пък и най-вероятно коментарът ми нямаше да бъде одобрен.
Тук обаче има по-широко пространство за коментиране,което е по-удобно за мен,а също така несъгласни с мен паралелни инкарнации свободно биха могли да ме критикуват...ако Висшият им Аз има нужда от това преживяване,дет'се вика.

Темата "Когато бях паралелна инкарнация" май не се получи много успешна,защото подходих малко несериозно.
Като своеобразно нейно продължение тук ще опитам да ви представя как и защо се "разкачих" от някои паралелни индоктринации.
Може би,само може би,някои читатели на Нахуатъл биха могли да намерят нещо интересно тук,защото според мен те са се качили на влак,който не е техния.Има и една категория читатели,които независимо от парадигмата в която са,имат нужда от овчар,който да им каже каква точно инкарнация са,примерно.Такива овчи глави търсят своя "Дънов",все едно кой е той,в случая -  Нахуатъл,който за тях е нещо като Бате Бойкото на БГ езотериката.Той самият няма такива мераци и дори понявга ги хока,затова,че му вменяват своите очаквания.Е точно на тех нема да им стана симпатичен,за което предварително им благодаря.

И понеже тук още няма картинка,ето една,която е анонс на една информация,която не видях Нахуатъл да е споменавал,но може би съм недовидял.

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #7 -: Март 12, 2023, 15:20:30 pm »
Аз съм редовен читател на Нахуатъл.
В началото на статията за комунизма той казва,че понякога му се нажежават нервичките с некои хора...на мен ми се нажежава целият мозък,особено от 24.02.2022 насам.

И поредният случай е нещо,което прочетох;сега извадки,а после целия текст:


„Русия се защити и доказателствата сочат, че тя не е агресорът, а Западът е
, тъй като руската инвазия от самото начало се смяташе за необходима от Кремъл, като се има предвид, че западните сили вече бяха гнездили в Киев, целяйки така или иначе да атакуват Русия. Русия просто ги изпревари...“

„Причината за самата война от руска гледна точка беше премахването на заплахата, която Западът налагаше на Русия, използвайки Киев като прокси. С други думи, Русия от самото начало просто се защитава.“Миналата година  с един съселянин разменихме дума-две за войната и когато казах,че подкрепям Украина,той рече:
„Аа,ти си с проамериканска позиция.“

Аз извадих малкия си  „Браунинг“ от вътрешния джеб,опрях го в главата му ,както ходехме по улицата и гръмнах.

Е,това беше във въображението ми.В реалността просто се отказах да обяснявам каквото и да е,а пулсът ми отскочи към ушите: ТУ-ТУП-ТУ-ТУП!
Нямам „Браунинг“ аз и стрелям само с думи,понякога и с картинки.Ето тези две вариации по една музикална тема(*) показват откъде са горните цитати,за тези,които още не са се досетили:


(*). https://www.youtube.com/watch?v=3ZZJJ1k8xAE

Всъщност,отделно от идеологическия пълнеж,песента ми харесва като мелодия и ритъм.Би се комбинирала добре като звуков фон на видео с отстрел на окупаторска техника.
Пускам този превод тук,защото искам да направя съпоставка с две статии на Нахуатъл.

Войната в Украйна - Анализ - Заключения от тайгетанското разузнаване

Първоначално на испански - 3 март - 2023 г
Източник:
https://swaruu.org/transcripts/war-in-ukraine-analysis-taygetan-intelligence-conclusions

Swaruu X (Athena): Тази информация, или по-скоро заключения, е събирана в продължение на една година. Идва от наблюдение от орбита и от нашите полети, които наблюдават всичко отблизо. Тя идва и от няколко други важни анонимни източника.

Въпреки че има неща, които не пасват съвсем, както ще забележите по-долу, заключението е следното: това, което стои зад като обосновка за войната, е опит на Запада да премахне режима на Путин и да установи марионетно правителство на Западния Кабал в Русия.

Това, което знаем от нашите източници е, че Западът води война на изтощение срещу Русия, за да я отслаби и да принуди към политическа и режимна промяна срещу Путин и неговите поддръжници... използвайки Украйна като пълномощник (прокси). Тоест, те поставят капан на Русия, за да я принудят да се намеси в Украйна, и докато са там, захранват украинската военна машина със западно оборудване, за да удължат войната.

През март 2022 г., само седмици след началото на войната, Киев и Москва постигнаха споразумение за прекратяване на огъня, което беше удобно и за двете страни. Това беше независимо потвърдено от наши източници на различни дати.

Примирието не беше спазено от страна на украинските сили, като те започнаха да атакуват гранични обекти на територията на Русия под опеката и подкрепата на западните въоръжени сили. Това също беше потвърдено от множество източници. Това накара Москва и Киев да се върнат на масата за преговори, което западните медии премълчават в новините си. Където марионетният президент на Украйна Зеленски, агент на ЦРУ, беше инструктиран да отрече всякакъв вид споразумение за прекратяване на огъня. И с това Западът започна да вкарва оборудване в Украйна, за да се бие срещу Русия. Не само оборудване, но и пехота и персонал от специалните сили на Запада на НАТО, които са действали и продължават да действат в Украйна срещу Русия под украински флаг.

ВВС на САЩ и ВМС на САЩ непрекъснато извършват бомбардировки в Украйна, уж срещу руски цели. Въпреки това, както се случи във Виетнам, по-голямата част от тези цели, които ще бъдат бомбардирани, се оказват разрушени сгради или цели в гори, където няма нищо друго освен растения и катерици. Това е, за да се оправдае производството на ракети и бомби. Целта беше да се отстрани Путин, както вече казах, въпреки че войната се проточи, защото основната цел е Русия да загуби военна сила чрез „изтощение“.

Москва обаче знае как да модулира силите си, запазвайки най-добрите, което обяснява защо не сме виждали модерна руска военна техника на бойния фронт, както вече коментирахме тук.

Обобщението на това, което се е случило или е постигнато досега, е, че западният трик не проработи, тъй като Русия остава по-силна от всякога както във военно, така и в икономическо отношение. И vox populi, изпратен до мен от моя източник, показва, че Путин и неговата партия имат рейтинг на одобрение от над 75%, което е най-високото в исторически план в цяла Русия.

Това, което се случва сега в Украйна, не е добро и беше потвърдено на живо от два наземни "самолета", които имат тайгетанците, от класифициран тип, с фототехника на 26 февруари. Да, ние използваме тези самолети, въпреки че са "малко" променени.

Войната е локализирана и е фалшива в по-голяма степен по отношение на политическите причини, но теренът, селата са опустошени и приблизителните данни, дадени ни, показват, че общото население на Украйна е намаляло с 30% до 40% от началото на войната.

Трябва да се отбележи, че цивилните села са най-засегнати, повечето от тях са напълно разрушени, докато по-„престижните“ цели, като местата от политически интерес за Кабала, остават непокътнати.

Това, което виждаме да се случва, е, че силите на НАТО се бият с руските сили в украинската територия и това, което достига до западните медии, са само лъжи и пропаганда. Както Мари Свару току-що каза, войната няма да ескалира глобално, но може да ескалира регионално.

Русия се защити и доказателствата сочат, че тя не е агресорът, а Западът е, тъй като руската инвазия от самото начало се смяташе за необходима от Кремъл, като се има предвид, че западните сили вече бяха гнездили в Киев, целяйки така или иначе да атакуват Русия.
Русия просто ги изпревари и по този начин усложни плана на западняците, защото доказателствата потвърждават, че техният план за сваляне на правителството на Путин не работи. И войната на изтощение влиза в сила, но от противоположната страна, срещу НАТО.

И това също беше наблюдавано от CIC, след като атаката срещу газопровода "Северен поток" беше потвърдена като извършена от ВМС на САЩ по време на "тренировъчните" маневри в Балтийско море през предходните седмици, когато знаем кой е взривил бомбата това, което унищожи тръбопровода, всъщност беше норвежкото правителство, бидейки част от НАТО.

Това беше, за да се ограничат огромните печалби, които те твърдяха, че руското правителство прави от продажбата на газови доставки на Европа, по-специално на Германия, което всъщност работи обратното, отслабвайки Германия и Европа дори индустриално и, като следствие, военно също така. И не Русия, която, след като видя това, взе своите предпазни мерки, защото цифрите, които ни бяха показани, независимо потвърдени от други източници, показват, че руската икономика се е засилила от началото на войната. Като се има предвид, че международните санкции срещу Русия не постигнаха нищо друго, освен да навредят на икономиката на санкциониращите. Планът за свалянето на Путин буквално се обърна срещу западняците. В този процес обаче хората на Украйна са били унищожени с приблизително 45%.

Руската военна машина има абсолютно надмощие над Украйна и това обективно се потвърждава от нас. Това, което се случва е, че Западът, използвайки „прокси“, за да атакува Русия, т.е. Украйна, не действа там с пълния си военен капацитет, нито ще може да го направи.
Докато Русия е.

Това, което Западът използва сега, когато му е удобно, е призивът на пехота, новобранци от Европа да водят много „старомодна“ война, много в стила на Първата световна война, където пехотата ще върви напред и ще носят най-тежките жертви, като се има предвид, че една съвременна война не би имала нужда от много пехотна намеса. Което ни кара да заключим, че е част от програмата за обезлюдяване. Както винаги.

Въпреки че този доклад звучи много про-Путин и е така, това показват всички събрани данни след упоритата работа на CIC да свърже точките, за да направи заключения. Тук обаче има голям камък в обувката на Путин и това е пълното му съдействие, когато се случи фалшивата пландемия.

Знаем, че в крайна сметка всичко е свързано и няма да се противопоставя на това, което току-що каза Мари, че Кабалът контролира и двете страни. Просто ви давам този доклад от по-3D, гледна точка от вътрешната страна на играта, а не от позицията на върха на играта, която имат Mari и Yazhi.

Кой печели войната? Никой, но тактически погледнато по отношение на войната, Русия има пълно надмощие.
.....

(След кратка почивка за цигара ще продължа с останалата част.Вервам,че Нахуатъл няма нищо против Мирослава.)
https://www.youtube.com/watch?v=Mvusgs0a_So


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #8 -: Март 12, 2023, 15:47:33 pm »
(Продължение)

Робърт: Благодаря ти, Тина.

Swaruu X (Атина): Добре дошъл си. Това, което говорят по медиите за свалените руски хеликоптери и дрън-дрън, са боклуци и просто западна пропаганда. И самият факт, че YouTube не позволява да се говори открито за тази война, ясно показва, че Кабалът крие нещо много сериозно. И това е, което току-що ви казах по-горе.

Гося: Благодаря ти. Това, което казваш, има много смисъл. Въпреки че ще ми е интересно да знам как Путин и другата страна, работеща за едни и същи хора, се вписват в тези заключения?

Swaruu X (Athena): Както нашите източници потвърждават, в Русия има борба за власт и Путин няма контрол над всичко. Тази борба за власт е очевидна, тъй като Западът финансира опонентите на Путин и вече ги разполага на ключови места, за да бъдат използвани в подходящия момент, когато свалят руското правителство и поставят своето марионетно правителство. Тези опоненти на Путин вече са готови да наложат свое правителство, което да върви изцяло в съответствие с директивите на илюминатите, с дневния ред до 2030 г. и глобализацията.
Правителството на Путин е против подобна глобализация, така че е необходимо да го отстранят бързо.

И правителството на Путин знаеше за това и предприе необходимите мерки, което го принуди да започне войната срещу Украйна, защото това беше единственият начин Москва да спре подкрепата, както тактическа, така и финансова, за вътрешните руски групи, които се противопоставят на неговото правителство. Така че можем да заключим, че всичко показва, че от едно или друго ниско ниво Путин все още е „добрата страна“ тук.

Причината за самата война от руска гледна точка беше премахването на заплахата, която Западът налагаше на Русия, използвайки Киев като прокси. С други думи, Русия от самото начало просто се защитава.

Гося: Разбирам. Но все още не ми е ясно по какъв начин Путин и другата страна работят заедно? Ако Путин и Украйна вече имаха сделката и след това тя не беше спазена и всичко беше удължено, това би означавало, че на някакво ниво няма да работят заедно или поне не знаят, че шефовете им са едни и същи. Но Путин нямаше ли да знае за това? Това би означавало, че той е на ниско ниво.

Swaruu X (Athena): Нямаме тези данни, все още не можем да се доверим напълно на Путин. И точно това показва, че има фракции или групи в опозиция в самата Русия. Както обясних, това отново предполага, че западняците са съставяли план за сваляне на правителството на Путин.
Тоест, има части от Русия, които силно се противопоставят на правителството на Путин.

Има и елемент, че Путин не изглежда оригиналът.

Госия: И какво казват Каристус?

Swaruu X (Athena): Каристус не казват нищо, ние дори не знаем дали все още са директно в орбита, въпреки че винаги са в базите си там долу, защото са в големи количества.

Робърт: И Путин не знае кои са тези марионетки в сянка, за да ги изпрати на "ваканция" в Сибир?

Swaruu X (Athena): Очевидно те са успели да заемат властови позиции, които ги правят временно недосегаеми, правомощия, които могат да бъдат премахнати само чрез спиране на западната помощ, която получават чрез Киев.

Гося: И едно нещо. По-горе споменахте, че сте видели, че Западът бомбардира само изолирани места или руини, за да оправдае разходите. Но вие също съобщихте, че има разрушения. И така, какъв е основният източник на това унищожение? Трябва да бомбардират нещо, ако има 40% разрушения.

Swaruu X (Athena): Да, но не всички цели са срещу инертни неща. Очевидно е имало западни бомбардировки на украинското население по фалшив флаг, обвинявайки руснаците, и аз лично ви докладвах за това миналата година. Но и руснаците бомбардират, по време на битки, да.

Робърт: Е, имаше области в Украйна, които бяха проруски. Може би те бяха най-силно засегнати.

Swaruu X (Athena): Точно така, тогава има онези три или четири украински провинции, проруски и граничещи с Русия, които бяха най-силно засегнати.

Робърт: Значи войната на изтощение ще продължи, докато доведе Европа до състояние като Венецуела?

Swaruu X (Athena): Възможно е, да, още повече, ако Русия отслабне, защото това е част от плана на Кабал да причини унищожението на западния свят, за да го възстанови от пепелта на предишната цивилизация. В случая всичко дотук показва, че Русия спира глобализма и дневния ред до 2030 г. Работата е там, че западният Кабал трябва да отстрани правителството на Путин или техните глобалистки планове няма да проработят.

Gosia: Мислите ли, че войната може да се разпространи в съседни страни като Полша?

Swaruu X (Атина): Ако Русия отслабне, да. Това, което спира войната от разрастване, е военната мощ на Русия. Докато Западът смята Русия за силна, войната няма да се разрасне. Ако Русия отслабне, тя ще се разпространи, защото НАТО ще се възползва от стратегическата ситуация, за да настъпи срещу Москва.

Този доклад, който ви дадох днес, е резултат от едногодишно проучване. Надявам се да е полезно. До следващия път!
*****

Значи според тайгетанската разведка Путин е от добрите злодеи.
Все още не ми е ясно относно Федерастите и Рептилите - кои са лошите и кои са злите.


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #9 -: Март 12, 2023, 18:19:35 pm »
Тази статия ми резонира емоционално.Също така има  информация,несгодна за  путинофилите.

Личен опит с украинските бежанци - без грам цензура


Изразът в синьо „Русия да стане част от НАТО“ е линк,но сега ще дам друг линк по темата за сближаването между Русия и НАТО (което беше успешно провалено...някак си).
Тъкмо да пробутам тази картинка,правена на 23 юли 2022.Линкът е от момента,в който Путин казва „Русия се завръща в семейството на цивилизованите нации“.За да покажа,че не съм написал измислена реплика.А иначе е по-добре да се гледа от началото,за който се интересува и разбира руски.Текст под видеото:

„Путин и руската пропаганда често оправдават войната си срещу Украйна с аргумента, че Русия само е искала да ограничи разширяването на НАТО на изток, което уж „представлява заплаха за Русия“. Направихме за зрителите на нашия канал специален голям филм по темата за разширяването на НАТО,
в който можете да видите уникални архивни кадри - какво каза Путин за разширяването на НАТО точно преди 20 години, когато то вече беше във финалната си фаза. Тогава нямаше „заплахи“ и „червени линии“, а самият Путин оцени ситуацията по съвсем друг начин.
Гледайте и правете изводи - и чакайте следващия филм за НАТО, където ще продължим да разобличаваме измислиците на руската пропаганда“

https://www.youtube.com/watch?v=WJdtqM_SpyE&t=1080s

Тайгетската разведка вероятно ще разобличи този руски опозиционер като агент на Западния Кабал.

А Истината,дека е тя?
Според мен е някъде там,в джунглата на Когнитивната Война ( натовски израз,който бих искал да представя в друга тема).
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #10 -: Март 14, 2023, 12:43:13 pm »
Реших да изчакам с този транскрипт,защото Гугъл не превежда толкова добре от испански.
И като се върнах от зъболекар - английската му версия ме очакваше.

А след това - една важна статия от Нахуатъл,за да направя съпоставяне и някои въпроси.
Аз нямам категорични отговоринека всеки си преценя сам.

И знайте - истината не се влияе от субективни преценки (макар че някои църкви намират тази теза за еретична).

Украйна - Доклад на CIC 2 - Директен опит и заключения

Източник:
https://swaruu.org/transcripts/ukraine-cic-report-2-direct-experience-and-conclusions

Първоначално на испански - 9 март 2023 г

Swaruu X (Athena): Отидохме да видим района директно, първо от въздуха и след това отдолу, ботуши на земята(*). Целта беше да се види възможно най-ясно какво се случва там от нивото на възприятие на хората в Украйна и Русия. Знаем, че хората не знаят какво се случва, но събрахме и свързахме точките и това беше изключително важна част от информацията, за да разберем цялата ситуация.

(*). Това ще да е израз,че лично са стъпили на терен с военните си „кубинки“.

Също така имахме за цел да видим дали това, което нашите източници ни казват е вярно или не. Те твърдят, че по-голямата част от разрушенията в Украйна и убитите хора, особено цивилни, са причинени от силите на НАТО. Да се говори за украинската армия е същото като за НАТО.

Това е война срещу Русия, използваща Украйна като прокси, както казах преди. Тоест НАТО снабдява Украйна с всичко под масата, за да могат с него да бият Русия. И така, всички боеве между Русия и украинската армия са само привидни, украинската армия е НАТО с украински знамена, наметнати върху тези на НАТО.

Имаше голям брой малки фалшиви флагове, които се случиха от началото на войната преди повече от година. Когато хората съобщават, че самите украински войници или чуждестранни войници са подпалили и унищожили техните села и ферми и след това са обвинили руските сили.

Възприемането на хората в сепаратистките региони:
(Оранжевото - зони,контролирани от проруските сепаратисти (*) )

(*) Проруските сепаратисти са добри според Кремъл,а чеченските бяха лоши.Показаните на картата наистина са много проруски. Това е изключително важно. Самите хора, останали там, фермерите и тези, които все още са в селата, са силно проруски настроени. Възприемането на почти цялото население на тези райони на Украйна е, че това е западна инвазия и че Русия само им е помогнала(*). Има много истории за това как руски войници са помогнали на цели семейства да емигрират в Русия, търсейки безопасност.


(*). В никъкъв случай не отричам правото на тези хора да възприемат нещата по този начин.Субективното ми впечатление е,че повечето население там са етнически руснаци.Което не може да се каже за някои видни кремълски персонажи.

Заключаваме, че това е западна агресия срещу Русия, за да се наложи смяна на правителството с прозападно марионетно, както вече казахме. Русия доминира на бойното поле, а за НАТО нещата не се получиха, не както очакваха. Самият народ подкрепя Русия.
Това, което западните медии съобщават, е само военна пропаганда. Не е истината и не отразява какво наистина се случва там. Това са сложни лъжи за контролиране на възприятието на общото население.

Източна Украйна е унищожена предимно от война, но от западняци. Населението ни каза, че специалните сили на НАТО непрекъснато минават и унищожават всичко. И да, имаше тежки сблъсъци срещу руските сили, където украинското население и села са жертви на снаряди и от двете страни. Войната все още е предимно медийна, настояваме ние. Част от плана за прилагане на Новия световен ред. И необходима стъпка за тях.

Но възприемането на украинското население, дори в самия Киев, е силно проруско. Летяхме само над западната част на Украйна, защото това е зоната, доминирана най-много от НАТО. Няма големи материални щети, но е силно обезлюден. Украйна е загубила 1/3 от населението си до 1/2 от цялото си население, най-вече поради имиграцията. Но най-вече към Русия.

Робърт: Благодаря ти. Значи ще става по-лошо? Изглежда, че е по-сложно от това, което знаехме преди.

Swaruu X (Athena): Зависи от политиката. Да, може да се влоши. Но в момента ситуацията е, че Русия тотално доминира в бойните зони. А Русия определено НЕ е агресор. Тя печели тази война както в стратегически, така и в тактически аспект.

Гося: Благодаря ти! И мигрантите, които тръгнаха от Украйна към Запада, хиляди от тях, тези, за които се съмнявам, че са проруски, нали? Или мислите, че много от тях са?

Swaruu X (Athena): Това са тези, които най-много се поддадоха на западната пропаганда, която разбира се имаше и я има в западната част на Украйна, затова те мигрираха в Румъния и Полша и оттам на други места. Мнозина ще кажат, че украинското население е прозападно настроено, но Украйна е много голяма и се разпределя по региони. Има хора, които паднаха в западния разказ, да, и милиони украинци вярват в това. Но тази част, която е в по-голям контакт с Русия, тя е силно проруски настроена. И ако западната пропаганда беше вярна, те щяха да са тези, които най-много мразеха руснаците. А това не е така.

Робърт: Киев, населението, е предимно проруско? Не знаех тази подробност.

Swaruu X (Athena): Възприятието в Киев, това, което имахме лично, е много проруско, да.

Gosia: И едно нещо, и защо тогава не можем да предположим (само в името на аргумента), че онези, които са проруски вътре в страната, не са паднали в руския разказ? Откъде знаеш как да различаваш?

Swaruu X (Athena): Просто защото руснаците не са им навредили, както те самите казват. Защото са видели как западните сили унищожиха всичко, а не руснаците. Русия им даде голяма подкрепа, Западът не.

Друг момент е, че в районите на Украйна близо до руската граница хората са много бедни, те са основни фермери, те вярват в това, което виждат с очите си, а не в разкази, тъй като нямат телевизия, интернет или каквото и да било така. Предлагаха ни храна от печки на дърва и използваха керосин за нощните си лампи. Западната част на Украйна е тази, която слушаше западните разкази (наративи).
И все пак самият Киев, столицата, се възприема като силно проруски на ниво хора.

Робърт: Възможно ли е да има гражданска война?

Swaruu X (Athena): Вече има в Украйна, да. Всъщност започна като гражданска война вътре в Украйна и точно там НАТО я хвана.

*****

А сега статията от Нахуатъл.Миналия път не дадох линк,че се явява на маймуница,но сега да,за да може веднага да се премине към една различна гледна точка.За едни нова,а за други да си я припомнят и да направят съпоставка за себе си.

До изречението с трите смайлита е частта,която показва ,че Русия е агресор,а а НАТО е от добрите(или поне на правилната позиция в случая).И че военно-техническата мощ на Русия е мит,в който верват само задръстените с пропаганда.

https://www.nahuatl-adventurer.com/remote-viewing-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8/

Според Тайгетанската разведка,да напомня,нещата са различни,та чак противоположни.
Човек може да изпадне в когнитивна неопределеност,дисонанс и прочие.

Намираме се в агресивна информационна среда,Когнитивна война подло бърника в мозъците ни.

" Когнитивната война деградира способността да се знае, произвежда или предава знание."
 
Източник:


(В долната част на стр.6.)

Но вие нема да се плашите,защото

https://www.youtube.com/watch?v=h8JaarZtU54

We Are NATO.We Are The Good Guys."Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #11 -: Март 28, 2023, 20:30:10 pm »
https://www.nahuatl-adventurer.com/remote-viewing-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8/


Цитат от линка  :
на Nauhatl, за далечно виждане 
Обучението се води разбира се от единственият обучен в Европа Капитан : Стефанов
:D

Цитат
Ние сме Европа, ние сме НАТО , а ние ще се бием до последна капка кръв ...

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #12 -: Март 28, 2023, 20:37:27 pm »
Това са и думите на
Кирчо-Харвардски
, говореше същите глупости и то в множествено число, че Ние сме НАТО и ние сме ЕС ..

Много точно попадение!

 :hi:

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #13 -: Април 14, 2023, 16:17:45 pm »
Парафразирайки един израз,ще кажа,че нищо не може да спре издънка,чието време е дошло.

Вчера влязох в профила си,в тази тема,написах нещо,турих картинка...после се замислих,почесах се с опашка зад ухото,изтрих го и си излязох тихо,като мишленце.Понеже беше хейт,затова реших да се поохладя първо и сега вече публикувам самоцензурираната версия на вчерашното ми писание.


Не мишленце,а плъх фАнах аз на сайта на Нахуатъл.
И този плъх име си има и името му е Плагиатство.
Който има очи (не е задължително да са с вертикална зеница),да види.

Не обичам линкове на маймуница,но се налага.

https://www.nahuatl-adventurer.com/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1/

Чета аз третата част на този Наръчник за пробуждане,дето пише за ОПовете,чета и ме гепва Дежа Вю.
И не просто ме гепва за опашката,ами ме дига у въздуха,разтръсква ме и вика:

„А сЕти се дека си ме чел преди,а сЕти се,де!“

И аз кво да прая - сетих се къде съм чел това:А съм го чел тука,дека и некои от Вас са го чели,а ако не са - лесно е за намиране:Сега,важно уточнение - не съм аз плагиатствания,аз само съм публикувал превод на чужд текст,което не ми дава авторски права върху него.
То,ако сме много строги,може и аз да съм в нарушение,защото не съм питал Том Монталк разрешава ли да го преведа.
Виноват.

За свое полу-оправдание ще кажа,че на сайта на Монталк долу вляво има иконка,отваряща това:
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/

И не съм го представил като свой авторски текст,а надлежно съм посочил източник.
А точно в тази трета част,дето много,ама много прилича на превод от споменатия източник,Нахуатъл  се жалва,че мнозинството не ценяло авторския (му) труд.И отдолу е дежурната бележка,че всичките му материали за с Копирайт по закон за нещо си,на което той ми изглежда че е в нарушение(но не съм вещо лице).Дето се вика - нека всеки сам си преценя дали този мой пост е обоснована критика или безпочвен хейт от злобен завистник,който си нема бутонче за дарения (поради техническа некадърност и криви представи за етика).

И сега се питам,дали ако някой почне да проверява (аз немам нерви и търпение),дали няма да установи и други заемки оттук-оттам ,в други авторски текстове на БатеБойкото на БГ езотериката.
Не го твърдя,а и не е голема драма,и аз правя заемки,както съм споменавал.Реших само един опит да направя,да видя дали няма да намеря някой сайт,да речем на английски,да речем,че материалът е от 2011 г.,където некои изречения малко,само малко приличат на някои изречения от първите две части на Наръчника за пробуждане,ОПове и прочие.(Линк и ПДФ ще дам в тукашната тема за Оповете).

Намерих нещо,което може да е случайно съвпадение.А както е известно,случайностите се предизвикват от честотно преплитане на времевите линии,което е договорено като прединкарнационно споразумение от по-висша перспектива,от 5 ДЪ и нагоре.
А най-високото ДЪ,което ми е известно е 42 D.
Описано е в нецензурираната и поради това непубликувана версия на „Галактическия стопаджия“.
И го знам,защото аз съм го писал.И го доказвам веднага.

Ако лъжа,нека тутакси всички станете милионер(к)и.
Хоп - видяхте ли - не лъжа.

И с този триумф на доказателството за истинност приключвам настоящия си пост.
Но не и темата,защото ако Нахуатъл  реши да ползва правото си на реплика - добре дошъл.

Бонус:

Друго за което можете да сте сигурни,че е истина,защото аз пиша само на база лични опитности (направете проверката за истинност,описана по-горе) е че сериалът  Altered Carbon  е базиран върху реални мисии на моя паралелна инкарнация от друга времева линия.Бях шокиран,когато разбрах.
Само че го прекратиха с измислено за пред публиката обяснение,понеже показваше малко повечко истина отколкото бе планирано.

https://www.youtube.com/watch?v=rTvZeRpbktc

*****


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #14 -: Април 16, 2023, 09:33:23 am »
Homer, да те попитам, като по специалист по темата този блогър да не се е прибрал от Испания да ни обучава в стрелба по летищата и да ни раздава НАТО, курсове?;

https://www.alfa-metal.com/bg

Ще му препоръчам да се заеме с по благородни идеи, относно летищата оставени от комунистите, по които толкова плюе. Да ги ползват не НАТО, за стрелба и курсове , а за почивка и отдих. Да сключат братски споразумения с екзотични дестинации и ТУР оператори, вместо с НАТО-:психопати

https://www.alfa-metal.com/bg/courses/civilni/

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27