Автор Тема: Блогът на Nahuatl  (Прочетена 3903 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nahuatl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Блогът на Nahuatl
« -: Март 24, 2018, 01:23:22 am »
Споделям ви блогът на Nahuatl, който иска да чете ;)

https://nahuatl-adventurer.blogspot.com.es/

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 394
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2020, 21:37:18 pm »
Цитат
Здравейте отново драги Читатели!

Преди курсът, който предстои в началото на ноември, искам да сте на ясно с това, какви предимства ви дава практиката на Remote Viewing. Особено тези от вас, които така силно са заинтересовани от опитностите извън тялото, и други подобни, изменени състояния на Съзнанието. На пръв поглед, и наистина е така, няма никаква директна връзка между RV, и ОИТ

Аз лично бих помолила, този Блогър да не се подиграва с хората, които нямат представа от сънища, ОП, и изменение на съзнанието по време на сън,  и курсове да им организира,платени!
 :blush:


Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2020, 12:24:49 pm »
 :D
Тоя блогър март месец се беше наакал от страх. Ето част от писанията му в блога по онова време:
Цитат
  Какво да правим ние нормалните хора?


1. Спрете с теориите на конспирацията, и вярвайте на това, което очите ви виждат. Мислете стратегически и в по-глобална перспектива.

2. Ако във вашата държава има много заразени, спазвайте това, което институциите диктуват като правила за сигурност, защото дори в България, най-вероятно ще важат същите международни протоколи за сигурност, които се наложиха в Испания.

3. Ако в държавата ви има много заразени, или вие самите живеете на място, където има струпване на случаи на заразени, запасете се главно със: сапун, гел за почистване на ръце, мокри кърпички, тоалетна харитя, препарати за почистване, спирт, и въобще всичко свързано с хигиената. Тя е от критично значение за превенцията на експанзията на вируса.

4. Следете по какъв начин еволюира вируса в съответната държава, град и респективно по местата където живеете. Няма нужда от паника, дори и при обявяване на световна пандемия. Има няколко нива на пандемия, и не всички са свързани със сериозни ограничаващи мерки.

5. Ако се намирате на място, примерно град където има доста заразени, използвайте маски с филтри от FFP3 нагоре, или маски предназначени за боравене с изпарения, като тези които ползват професионалистите, които се занимават с паркет, индустриалните бояджии, и т.н Филтри, и маски за изпарения са добри в случая, това са FFP3.

Най-важното от всичко: бъдете реалисти, и не се поддавайте на изкуствено насаждане на страх и паника. Днес видях какво прави изкуствената паника, и утре ше ми се наложи да дишам изпарения от хлорна киселина, без нужните маски за да предпазя себе си, и хората си, защото хиляди олигофренясали съграждани са се поддали на паниката, и са изкупили без никакъв смисъл всички маски на пазара. Ето за това ви говоря. Бъдете ралисти, мислете трезво, и действайте с яснота.
   


Без коментар.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 326
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2021, 13:06:08 pm »
Във връзка с измислиците,които си измислям (и когато се престраша ще ги предложа на читателя),тия дни разглеждах в нета за Р.Монро,което ме отведе и към RV,което пък - към блога на Нахуатъл(*) и тази тема ми се струва подходящо място.
Свалих няколко книги,но сега нета ми е изнервящо бавен и ще ги кача по-нататък.Една от тях е:
„Penetration.The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy“ от Ingo Swann

Споменавана е в ПР.На корицата има някакво съоръжение,над което наднича едно дете с тумбеста извънземноподобна глава,а от челото му излиза един лъч.Само че е преснимана и после правена на пдф,затова е около 17 МБ.И не може да се копира директно текста,който е със шрифт като от старите пишещи машини.
Но това не би било пречка за истинските ентусиасти по темата.

Попаднах и на The Farsight Institute,като последвах линка който е името на Къртни Браун в новата статия  на ПР,която прочетох тия дни.(От  Къртни Браун се отива в статия за цивилизацията на Япет и по-долу в интервюто е линка към Фарсайт института.
Тази статия май съм я пропуснал преди,но съм чел за Окото на Япет в романа на Артър Кларк за Одисеята в космоса).
А от PDF Drive намерих две книги на Къртни Браун,които всъщност са на сайта му и може да се свалят:

„Cosmic Voyage“
http://courtneybrown.com/publications/CosmicVoyageByCourtneyBrown.pdf
Глава 10 е за Галактическата Федерация

„Cosmik Explorers“
http://courtneybrown.com/publications/CosmicExplorersByCourtneyBrown.pdf

И тук,освен другите неща,има за рептилите и Федерацията.
Но струва ми се,че е пропуснал един немаловажен топик,а именно „Прасета в космоса“.
Вероятно от ЦРУ са му подшушнали,че има неща,които е по-добре да бъдат оставени настрана.Национална сигурност,няма как.

В новата статия на ПР в интервюто с Д. той споменава сред книгите,които са му били препоръчани и „Алиса“,което е похвално.
Споменава и друга книга - „Времето преди това“ на Николас Монсарат.Ако някой англочетящ се заинтересува,може да я прочете тук,но трябва да се регистрира:
https://www.scribd.com/read/283854857/The-Time-Before-This

Това беше от библиотекарската ми инкарнация,която е услужлива към потенциалните читатели.


(*).За мен Нахуатъл е един от интересните автори,когото следя редовно за нови материали.Симпатизирам на устрема му,а също така има неща,с които съм съгласен...с изключение на това,че по странни причини си мисли,че Федерацията и рептилите-окупатори са различни неща.Откъде иде това объркване,не знам...навярно някакви излъчвания от Луната са пообъркали парадигмата на паралелните колеги.
.....

Свалих си и две книги от Joseph McMoneagle (Stargate).
Ако се чудите кой е той,вероятно сте от новото поколение начинаещи читатели...или сте сбъркали темата или дори форума.
Мнението му за здравословния скептицизъм съвпада с моето.Извадка от книгата му „Remote Viewing Secrets“:

„И така, защо дискусията за скептицизма би била от съществено значение към глава ( chapter) за менталното състояние на един римоут вюър?
Защото, когато се отклонявате от здравословния скептицизъм, вие влизате в съвсем различно царство - царството на вярващия.“
(стр. 39;наклонения шрифт е на автора)

„Паранормалната арена е изпълнена с измами - поне три вида. Първият всъщност е един от най-лесните за откриване - това би било умишлена измама. Ако сте си направили домашното и преследвате  паранормалното по подходящ и научен начин, вашия дизайн на протокола, партньорска проверка и експерименталните предпазни мерки трябва да открият по-голямата част.
Вероятно най-голямата грешка, която повечето хора правят е напълно да разчитат на онези факти и  самонадеяно предполагайки, че са помислили за всичко. Е, познайте какво? Те не могат.
Факт по темата е,че светът на паранормалното е изпълнен с измами. Там без съмнение има стотици хора, които твърдят, че са екстрасенси, които са напълно измамни и много добри в това.“
(стр. 41)

(И сега,прескачайки един пасаж,не че е маловажен,а защото този абзац според мен е важен не само  при RV,но и за всеки,който си мисли,че е много езотеричен):

„Това, което се случва, е, че  се създава атмосфера, която силно подкрепя третата и най-смъртоносна форма на измама - която аз наричам самозаблуда (self-delusion).
Това е, когато правите значителен брой по-малки грешки, позволяващи фалшив резултат, който допринася за промяна на собственото ви убеждение, че това, което правите е правилно.
Наистина е невероятно как хората стават дефанзивни (заемат отбранителна позиция), когато се опитате да посочите възможна пътека за изтичане, която трябва да бъде запечатана,дори когато те знаят, че вероятно сте прави.
(стр. 42 ;удебеляването е от мен в случая).

Във връзка с горното,нека  предложа един тест на тези,които се занимават с ОИТ.
Според мен това преживяване е истинско по принцип,но в някои случаи то е изместено от или съчетано със вътрешен „имагинариум“.
Да ходите в разни измерения или на други планети може да е интересно,но няма как да се гарантира чрез проверка доколко е истинско.
А чрез този метод може да разберете с реалността или с фантазии се занимавате.
Трябва да се въведе фактор,който е проверим в 3Д,същевременно е непредсказуем и да изключва напълно несъзнателната телепатия.
Да няма в стаята някой,който знае отговора преди вас,понеже е погледнал,докато вие лежите на креватчето си и после да каже: „Верно,позна!“.

И така,лягате,държите в ръка зарче или кубче и го пускате в картонена кутия примерно,която е до леглото ви и  с подходящ размер,така че да не можете да видите дъното ѝ.Зарчето ще е с едната си страна нагоре.Това е целта.След това се ОИТ-вате с любимия си метод,и поглеждате как е.Връщате се в тялото и после пак проверявате.
Ако стаята ви в ОИТ изглежда същата но има разминаване между „показанията“ на зарчето в ОИТ и когато сте в тялото си,оставям на вас извода дали преживяването ви е било истинско.

Разбира се, един успех от един опит е статистически недостоверен.5 от  10  още не е гаранция.7 от 10 е интересно,а 9 от 10 е почти сигурно,че се справяте.Когато достигнете стабилно 10 попадения от 10 опита,значи владеете това състояние така,както владеете пръста си - надявам се той се сгъва и разгъва по ваше желание,а не по негово си.
И всичките ви пръсти всъщност.И всъщност,под „пръсти“ разбирайте собствения си ум.

За протокола:Не мога да се ОИТ-вам,имал съм може би не повече от три близки до или подобни преживявания.
Уместно тогава някой би казал: "Е па,к'ъв си ти,само теоретизираш,че и тестове предлагаш".

Благодаря за забележката.По този повод ще му отвърна - цитатите от Макмонигъл и удебеленото са специално за Теб.


 

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 326
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2021, 10:00:25 am »
Прикачен файл ( rar ) -  три книги (общо около 7МБ),които са:

От Joseph McMoneagle  са две,от първата са цитатите по-горе.
1. „Remote Viewing Secrets“
2. Mind Trek Exploring Consciousness, Time, and Space Through Remote Viewing“

И от Дейвид Морхаус.
3. „Psychic Warrior The True Story of America's Foremost Psychic Spy and the Cover-Up of the CIA's Top-Secret Stargate Program“

Тя е издадена на български под заглавието „Воинът екстрасенс“:
https://iztok-zapad.eu/deyvid-morhaus/voinat-ekstrasens

И сайта на автора:
https://davidmorehouse.com/

В секцията Resources > Downloads има аудио - CRV Cooldown CD.Това изглежда е упражнение за „охлаждане“,тоест успокояване на ума преди  вюърска сесия.
Сред препоръчаните книги за четене има разни заглавия,включително за индиговите деца от Лий Карол (онзи с Крионизирането).
Препоръчан е и Дийпак Чопра.Негов си е сайта,ще препоръчва каквото си иска.А аз препоръчвам медитация върху следния коан:

„Има ли наистина бивши агенти на ЦРУ и сродни служби?“

Като стана въпрос за Чопра,ето едно видео.Брилянтно,но не заради него.

Зрител от аудиторията излиза и казва:
„Въпросът ми е към Дийпак и към епископа.Предното ви изказване беше,че всички вярвания са прикритие (или прикриват) несигурност,нали така?“
Отговор: „Мхм“,демек потвърждение.
Зрителят: „Вярвате ли в това?“
Отговор: „Да“.
Зрител: „Благодаря“.Връща се на мястото си.

И после виждате как някои са с изражения на ботове,на които им „забива“ процесора.
Най-адекватно според мен реагира епископът - със смях.
Изражението на Чопра е антитезата на „умно“.
https://www.youtube.com/watch?v=QroVkt0xTJo


От  списъка за четене на Морхаус си свалих книгата  „The Field: The Quest for the Secret Force of the Universe“ by  Lyn McTaggart
( „Полето: Търсенето на тайната сила на Вселената“ от Лин МакТагарт)
Бих предложил на читателя и тази книга от списъка,която е от Ицках Бентов,за когото писах в предишния форум.
„Stalking the Wild Pendulum: On the Mechanics of Consciousness“  by Itzhak Bentov
(„Преследването на дивото махало: За механиката на съзнанието“)

Тогава си мислех,че ако имах нерви и постоянство бих я превел...ама нямам.
На руски е издадена под заглавието  „Мир как маятник.Человек и сознание Вселенной“ ( Светът като махало.Човекът и съзнанието на Вселената).
Споменавам  я,защото е спомената и  в разсекретения доклад на ЦРУ относно процеса „Гейтуей“ на Р.Монро.
Въпросният доклад може да се прочете преведен в Академията,а ако тук ми трябват някои извадки,ще ползвам моя редакция на авт. превод от англоезичен източник.
Например този („Нечестивият Дайджест“).Рисунката е от книгата на Бентов.

https://impiousdigest.com/declassified-cia-explains-consciousness-the-matrix-non-existence-of-solid-matter-telepathy/

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 394
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2021, 14:13:30 pm »
И защо е нужно толкова  файлове на книги да прикачваш, точно в тази тема не разбрах?!
Хората вече спряха да четат, подообни сценарии, защото сценарият е от ясен по ясен за всички и най-вече е видим, а не невидим.

Цитат
5. Ако се намирате на място, примерно град където има доста заразени, използвайте маски с филтри от FFP3 нагоре, или маски предназначени за боравене с изпарения, като тези които ползват професионалистите, които се занимават с паркет, индустриалните бояджии, и т.н Филтри, и маски за изпарения са добри в случая, това са FFP3.
 

Не е ли ясно?
FFP3...маски препоръчва, нашия Söder поне още е на FFP2 маски.

Според RKI ( Робърт Кох Институт), цялата планета е заразена.
Дори и Папуа Нова Гвинея, Океaния, Сахара...места където няма хора дори.

И този блогър ни препоръчва маски
FFP3 да носим в заразените райони ...
(Може би е имал предвид да предпази хората работещи в строителството и индустрията, за което няма спор)

Но, останалото, което препоръчва за така наречените "Заразени райони"  , е без коментар и за мен!

Кой ли му диктува?

 :)« Последна редакция: Февруари 13, 2021, 14:29:46 pm от Noris »

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 326
Re: Блогът на Nahuatl
« Отговор #6 -: Юли 16, 2021, 19:01:52 pm »
Четейки блога на Нахуатъл и коментарите на читатели,съм си мислел дали да не напиша нещо там,но реших,че не е много удачно,защо да ги дразня хората на тяхна територия,пък и най-вероятно коментарът ми нямаше да бъде одобрен.
Тук обаче има по-широко пространство за коментиране,което е по-удобно за мен,а също така несъгласни с мен паралелни инкарнации свободно биха могли да ме критикуват...ако Висшият им Аз има нужда от това преживяване,дет'се вика.

Темата "Когато бях паралелна инкарнация" май не се получи много успешна,защото подходих малко несериозно.
Като своеобразно нейно продължение тук ще опитам да ви представя как и защо се "разкачих" от някои паралелни индоктринации.
Може би,само може би,някои читатели на Нахуатъл биха могли да намерят нещо интересно тук,защото според мен те са се качили на влак,който не е техния.Има и една категория читатели,които независимо от парадигмата в която са,имат нужда от овчар,който да им каже каква точно инкарнация са,примерно.Такива овчи глави търсят своя "Дънов",все едно кой е той,в случая -  Нахуатъл,който за тях е нещо като Бате Бойкото на БГ езотериката.Той самият няма такива мераци и дори понявга ги хока,затова,че му вменяват своите очаквания.Е точно на тех нема да им стана симпатичен,за което предварително им благодаря.

И понеже тук още няма картинка,ето една,която е анонс на една информация,която не видях Нахуатъл да е споменавал,но може би съм недовидял.

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27