Автор Тема: Откровението на един член на Синедриона за плана срещу славянските на  (Прочетена 21990 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Най-страшните фашисти

(със съкращения)

Това писмо е било изпратено в редакцията на в-к Славянин от равина от Синедриона Ребе Менахем Мендел Шнеерсон – същия, на когото се кланя Путин!

1. Нашата специална тактика с борбата със славяните, по своята херметична същност представлява Тайно знание. Основните сили в нашата борба ще хвърлим срещу славянството. А родоотстъпниците, които са се сближили с нас, поради общи интереси, след като бъдат употребени за нашите цели, ще изхвърлим от нашето общество. Славянството, най-вече руснаците са най-непокорния народ на земята. Те са непокорни заради своите психически и умствени способности, заложени в техните гени от много поколения, гени, които не се поддават на манипулация. Славянинът може да бъде унищожен, но никога поробен!
2. Нашите методи на борба съвсем не са военни, а идеологически и икономически, с използване на силовите структури, снабдени с най-съвременните оръжия на физическо унищожение на бунтуващите се. Най-напред ние ще разединим всички славянски народи (те са 300 000 000, половината от които руснаци) на малки, отслабени държавици, с прекъснати връзки между тях. Тук ще използваме нашият стар изпитан метод: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ще се погрижим да настроим тези държавици една срещу друга, да ги въвлечем във войни помежду им с цел взаимно унищожение. В същото време, обаче, ние няма да позволим на нито една страна да се самоопредели на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупаците славянското котило ще отслабва, а нашите сили ще укрепват. Ние сме главните виновници за войните, но уж стоим настрана и не само не участваме в кървавите събития, но изглежда, че изобщо не се месим в тях. Освен това ние ще си създадем гаранции за пълна безопасност. В съзнанието на славяните-профани (непосветените), ще заложим такива стереотипи на мислене, при които най-страшната дума ще бъде “антисемит”, думата “евреи” ще се произнася шепнешком.
3. Тъпият славянски етнос не разбира, че най-страшните фашисти са тези, които никога и никъде не говорят открито за фашизъм, а организират всичко по най-демократичен начин. Ние дори ще забраним думата “фашист”. От този етикет ще се страхува всеки, на когото го лепнем. Ние много добре знаем, че национализмът сплотява нацията и я прави силна. Лозунгът “интернационализъм” вече е остарял и не действа, затова ще го заменим с “общочовешки ценности”, което е същото. Ние не ще допуснем да се надигне никакъв национализъм, а тези националистически движения, които се стремят да освободят народа си от нашия диктат, ще унищожим с огън и меч, както правим това в Грузия, Армения и Сърбия. За сметка на това пък ще осигурим пълно процъфтяване на нашия национализъм – ционизма, или по-точно еврейският фашизъм, който благодарение на своята тайна и мощна организация, представлява свръхфашизъм. Неслучайно генералната асамблея на ООН в 1975 г., прие резолюция, в която ционизма се определя като най-отявлена “форма на расизъм и расова дискриминация”, но в резултат на нашето победно шествие по цялата планета, в 1992 г. това решение е отменено. Този международен орган ние превърнахме в наше оръжие, за да властваме над “всички царства и народи”.
4. Ние ще лишим многочислените славяни от националния им елит, който реално определя развитието на събитията, прогреса на страната, и, в крайна сметка хода на цялата история. За тази цел ще понижим образователното им равнище, още през идните 5 години ще закрием половината от висшите им институти, а в другата половина ще учим ние. Там ще пуснем също арменци, чеченци, цигани и други етноси. Ние ще се погрижим в правителствата на славянските страни да има колко е възможно по-малко представители на коренните народи, които ще бъдат подменени с нашия еврейски елит. В средствата за масова информация – по радиото, телевизията, в печата, в изкуството, в литературата, театъра, киното, ние постепенно ще изместим националните кадри и ще ги заменим с наши (или, в краен случай, космополитни). Ще проведем “хуманизация” в образованието, в резултат на която предметите, които възпитават логическото мислене, ще бъдат омаловажени и унищожени – а) език и литература, б) физика и математика. За историята няма какво да говорим. Ще дадем на стадото нашите възгледи за историята, където ще покажем, че цялата човешка еволюция върви към признаването на богоизбраната нация на юдеите за владетели на целия свят. Ние няма да допуснем в тези страни да се развиват науките, а тяхното ядро (Академията на науките), ще приюти само наши хора. Няма да допуснем развитието на високи технологии, което ще доведе до пълен упадък на промишлеността. Тя ще бъде сведена до производството на предмети от първа необходимост за ограничения контингент роби, които ще добиват суровини за нашата промишленост. Сред гражданите има много инженери, квалифицирани работници, учители. Ние ще им създадем такива условия за живот (безработица, високи наеми, високи цени на комуналните услуги и транспорт), че те сами ще избягат в глухите села.
Разложете младежта и ще погубите нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим вашето общество от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, т.е. ще лишим вашето общество от бъдеще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта. Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставил е кървави следи. Ние действаме много по-хитро: не оставяме следи. Не се е родил. Няма виновни. От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото. Амнистията ще важи само за крадците и убийците, накратко за всички престъпници освен осъдените за “разпалване на междуетнически вражди”, което засега замества закона против антисемитизма. Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече нищо няма да струва, страх за работното място, което всяка минута може да бъде изгубено, страх за бъдещето на вашите деца. Ще ви управляваме със страх.
5. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени в няколко етапа. Истина е, че има още една структурна организация – Православната църква. Ние ще изпратим там за свещеници свои юдейски представители. Талмудът разрешава показно да се изпълняват ритуали на други религии, стига да се изпълнява в душата юдейската вяра. Останалите ще подкупим. А тези които са неподкупни ще унищожим. Славяните нямат други що годе организирани структури, а освен това стадото е неспособно да се обединява и да създава такива, тъй като вече се е сплуло и е деградирало.
6. За провеждането на тези изключително важни за нас мероприятия, под предлог за “демократични преобразувания” ще дадем на славянското стадо президент-марионетка. С повече блясък, шум и помпозност! Това ще отвлече вниманието от нашата тайна активна работа по “структуриране на населението” по новия образец, който ни е необходим. Президентът е само параван, ужим избран от целия народ (а ние ще нагласим избирателните процедури така, че всичко да изглежда законно), зад който ще управляваме всички необходими процеси. На президентът ще бъдат дадени неограничени правомощия. Чрез подмяна на висшите кадри в силовите структури той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Тайните служби и всички видове специални поделения ще бъдат пряко подчинени на президента, а значи – на нас. Ние само ще държим конците, с които са вързани ръцете на президента. И ние ще дърпаме тези конци така, както е необходимо за осъществяването на грандиозния ни замисъл да покорим всички племена и царства, да ги подчиним на нашият свръхнарод, избран от израелевия бог.
7. Но най-важното са парите. Те правят всичко. Те са власт. Те са сила. Който има пари, той има оръжие. Свръхсъвременно! Той притежава наемна армия. Парите управляват средствата за масова информация, които баламосват милиардното човешко стадо. С тях се купуват необходимите хора. Те очистват “непокорните”. Бомбардират съпротивляващите се фанатици, иракчани, сърби, а в перспектива – и руснаци. Всичко се решава от капитала и от държавната власт. Ние вече над 3 000 години практикуваме тези занаяти – натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!
Ние безкрайно ви мразим! Тази ненавист ни дава сили да ви се усмихваме мило, да печелим вашето доверие и да ви ръководим, демонстрирайки “загриженост” за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци и правнуци, които така и няма да се родят.
Засега главното е да се задържим поне още 2-3 години. След това няма да имаме никакви проблеми. Ще си създадем такива защитни средства, че никой от вас няма да смее да надигне глава. Всичко, което става в обществото ще ни бъде известно, ще бъде под пълен контрол и тайно ще управляваме и никой не може да ни попречи!


Публикувано във в-к “Славянин”, бр. 4 (32), 2001 г.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Инзвънредно подчертавам, че материала не цели всяване на страх и омраза към евреите под каквато и да е било форма!!! Единствената цел на гореизложената информация е тя да бъде мощен събудител за населението, което не иска да се събуди! Написаното е нужно да бъде показано, за да се изгради защитен механизъм и определен тип самосъзнание, който да спре този многовековен сатанински план!!!
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 21:29:50 pm от Horus »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Цитат
Ние ще се погрижим в правителствата на славянските страни да има колко е възможно по-малко представители на коренните народи, които ще бъдат подменени с нашия еврейски елит.
Защо ли ми звучи твърде познато?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Абе май целият текст звучи като едно голямо deja vu, а ;)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Да, но каква е гаранцията, че наистина е написано он синедрионеца?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Не разбрахте ли че няма значение от кой е писано :)

Важното е че е написано от НЯКОЙ, който ЗНАЕ какво става, а истинността можем да я проверим с "времето".
Ако написаното е истинно, какво е значението кой е автора? Доказателството е налице - всичко съвпада! ПЛАН СЪЩЕСТВУВА И ТОЙ СЕ ИЗПЪЛНЯВА СТРИКТНО, ХЛАДНОКРЪВНО, ТОЧНО И БЕЗКОМПРОМИСНО!!!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Абе добре е да се знае не за друго, ами да не хвърчат грешни глави  :D
Не мисли като човек!-Крион

IYI

 • Гост
Цитат
Инзвънредно подчертавам, че материала не цели всяване на страх и омраза към евреите под каквато и да е било форма!!! Единствената цел на гореизложената информация е тя да бъде мощен събудител за населението, което не иска да се събуди! Написаното е нужно да бъде показано, за да се изгради защитен механизъм и определен тип самосъзнание, който да спре този многовековен сатанински план!!!
Много добре!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
тоя текст е ролкова смешен ,че нямам думи.
А как струи параноя от него
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Този текст може да предизвика параноя само в човек, който се е предал, който смята, че нищо не зависи от него. Иначе фактите са си много истински.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Струва ми се че някой е редактирал Протоколите и ги е вкарал в контекста на славянската нация. Само не мога да разбера какво прави славяните толкова специални че да не могат да им се манипулират гените.  ::)
It' oil stupid.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
И когато пита „ Защо не трябва да се бия?Защо казваш , че трябва винаги да отговарям с добро , защо казваш , че любовта е най-важна?Те ме бият а аз да ги обичам?” Как да му обясня за какво става въпрос?
Ами нека ги набие.Онези хора с атолкова заспали,че само болката би могла да ги събуди.
 Един приятел ми казваше по време на тренировка: "Удряй с любов,само така ударът ти ще е наистина силен"

А целият текст е смешен,просто защото си личи че не е писан от някой вътрешен,а от човек,който просто се  е огледал около себе си и  е написал това-онова,свързвайки го с "тъмната конспирация".А много от процесите,за които споменава,си имат историески и културни причини,прекалено мащабни з а да са "дирижирани. Ако не ме мързеше бих я дисекцирал тая статия и бих и направил подробна аутопсия
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Този текст може да предизвика параноя само в човек, който се е предал, който смята, че нищо не зависи от него. Иначе фактите са си много истински.
Така е, и аз не изпитвам страх. Тези хора искат да ни накарат да се страхуваме, но това което се случва в света е обяснимо следствие на поредица от хилядолетни причини. Ние сме щастливци, че сме родени и извикани за живот в този заключителен период на сегашното състояние на земята. Каквото и да се случва вече, надеждата, очакването на Новото са много по-големи от страха. И увереността, че ние сме призвани да преживеем ТОВА, да го ПРЕЖИВЕЕМ, в смисъл НАД... :)))
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Този ционистки текст е написан така, че човек да си помисли, че под "ние" се има предвид и всичките евреи - били те ционисти или не, така че отговорът на тази провокация да се стовари и върху не-ционистичните евреи.

И другото е, сега как така да вярваме, че самите заговорници ще пратят уведомление до техните жертви? Какъв заговор ще е тогава?

Третото е, този текст пак може да се съотнесе към други държави.

И четвъртото- нямаме доказателства, че изброените соцялни проблеми са реално вследствие от ционисткия заговор.

Затова, на пръв поглед изглежда провокация.

Но от друга страна, ако не е, то би означавало, че ако те казват истината, ние ще я отхвърлим под предлога, че е провокация понеже реално написаното би довело до издевателства над евреите (които издевателства ще потвърдят становището, че е провокация и че този план е фикция). Но тук навлизаме в зоната на болезнената параноя и консервативния конспиратизъм.

====


rspct hari! :) :P
« Последна редакция: Септември 20, 2006, 11:00:26 am от RedGuy »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27