Интерпретациите по случая са безкрайни.Вероятността обаче това да е звук от индустриална или строителна дейност отпадат,защото по сведения на ушевидци в техните райони такива дейности няма.В същото време има такива наблюдения и от селата,където няма техника с която да се генерира подобен звук,което значи че явлението не се създава от техниката за авариино оповестяване.Преди да си кажаи мойта глупост ще напиша няколко гледни точки на колегите конспиратори от ссср.
1.това е звук наблюдаван често преди заметресения,бил образуван от разместването на пластове,в повечето случаи след това имало трусове,да ама няма
2.космически кораби невидими за очите на хората
3.HAARP....I T.Н.
КАКВОТО И ДА Е ако това е явление с обективна причина то значи че тепърва този феномен ще се превръща в често наблюдавано явление,примерно като житните кръгове.
Лично аз звука го разпознавам като високо технологичен шум генериран от източник със съзнание. Ефекта някак си лесно прониква като асоциативна форма в съзнанието, и предизвиква подсъзнателно послание,в повечето случаи на страх.Но тогава остава въпроса защо някои ще плаши избирателно... ,и тук личната ми позиция е че причинита за това всъшност може да не е задължително плашило.За мен това е "звукът на неизбежното",факт които поражда избор в общото съзнание...чиято неизбежна посока е .....