Дейвид Айк
Тайните на Матрицата
Трета част
Брикстънската Академия - юни 2003 г.
Освободи Ума Си
Защо да търсите звездите,
когато вие сте звездата?
В тази последна част смятам да навляза в някои доста странни области. Всички, които ме смятат за луд, сега напълно ще се убедят в това, защото... ами, странно е някак... В този луд свят, ако не ви считат за луд, нямате потвърждение за здравия си разум, нали така? Представяте ли си този луд свят да ви счита за нормални?!? О, Божичко, какъв ужасен кошмар!
Искам да говоря за някои от аспектите на матрицата, този затвор на ума, в който всъщност живеем, как го създаваме и как той бива манипулиран, така че реалността ни става тази, която ни налагат манипулаторите, защото тя устройва плановете им. Част от това е осъзнаването, че не сме физически тела, независимо дали са черни, бели или небесносиньо-розови. Това не сме ние, това е средство да преживеем тази реалност. Ние сме едно безкрайно съзнание, което не умира - тази дума не съществува в съзнанието. Следователно, ако се считаме за физически хора, Дейвид Айк не съществува. Дейвид Айк е само името на едно преживяване на безкрайното съзнание в тази реалност - само едно преживяване! Но ако започнем да се идентифицираме като Дейвид Айк на отделни части, започваме да се възприемаме като малки незначителни хора. “
О, аз съм толкова малък и жалък, какво мога да направя?” Затова непрекъснато биваме тласкани в това откъснато състояние, като се отъждествяваме с това, което правим.
Малко е странно... хората да се отъждествяват с работата си. Питат ви “
какво си ти?” – “
Аз съм миньор”, “
аз мета улиците”, “
аз съм пилот”, “
аз съм от Лондон”. Съдим, както и съдят за нас какви сме, според това, което правим. Но това е само преживяване, нищо повече. Колко хора, когато им кажат “
Приятно ми е, кой си ти?” отговарят: “
Аз съм всичко, което съществува, приятно ми е да се запознаем.” Ние не правим така. В един просветен свят другият би отвърнал: “
О, аз също, май те познах.”
Разделението съществува, за да ни разделя. Ще говоря за това и за много други странни неща...
Кой управлява управляващите?
Това е интересен въпрос, защото след години осъзнах, че тук има някаква другоизмерна връзка. Не говорим само за вътрешни хора, а за много други различни хора. Хора, участвали в проектите за контрол на ума, са видели нещата отвътре.
Въпросът ми беше кой управлява управляващите, защото това е една йерархия, която излиза извън това... измерение.
Трябва да помним едно нещо: Ние не живеем в свят.
Под 1 % от откриваемата материя може да бъде възприета чрез физическите сетива. Това е онази информация от този последен раздел, която е в основата на манипулирането, потискането на човешката раса. Това е средството, чрез което разбираме кои сме ние, как създаваме реалност, която харесваме или не и как да я променим в друга. Това ни задържа в матрицата. Гледайки с очи, не виждаме света, както си мислим. Това, което виждаме, е честотен обхват, до който имат достъп петте ни сетива. Той е изключително тесен. А извън този честотен обхват е безкрайността! Безкрайност от възможности, преживявания... места за съществуване. А ние виждаме само една частица - все едно имате радиоприемник, който сте настроили на честотата на Радио 1. Така приемате само Радио 1, не и Радио 2, 3 или 4. И все пак, всички тези радиостанции излъчват в същото пространство. Те съществуват, както и измеренията, в същото пространство, което сме заели. Но радиото е настроено на честотата на Радио 1 и приемаме само него. Прехвърляте се на Радио 2 и сега приемате Радио 2. Радио 1 не е спряло да излъчва, само защото сте се прехвърлили, вие просто вече нямате достъп до него. Същото е и с тази илюзия, която наричаме физически свят. Приемайки физическа форма, ние се заключваме в тази реалност, затова и преживяваме само този честотен обхват. Котките и някои други животни имат по-широк визуален честотен обхват и реагират на празни пространства в стаята, а ние се чудим: “
Какво й става на тая хамава котка?!?” Но за котката, която е с по-широк визуален честотен обхват, това не е празно пространство, както ни се струва на нас. Наблюдавалите НЛО казват: “
Видях НЛО, ама внезапно изчезна...” - “
Абе, ти да не си изперкал?!” Не, нищо не е изчезнало, а е излязло извън честотния обхват на сетивата ни и затова само ни се струва, че е изчезнало, това е всичко. Всичко това е свързано с честота, на която сме настроени.
С напредването на изследванията започнах да осъзнавам, че само 1 % и дори по-малко от доловимата материя в тази Вселена можем да наблюдаваме чрез петте си сетива. Но ние до такава степен сме вкопани в условността, че това е реалността, че, когато се говори за нещо отвъд възприетото като съществуващо, реагираме: “
Ти си луд! Нещо ти става!” - “
Момент, не виждаме 99 % от онова, което съществува...” - “
Какво?”
Сега откриваме умовете си за възможностите. Както е казал гръцкият философ Сократ, “
Аз знам, че нищо не знам”. Това открива ума ти, не да приемаш всякакви измишльотини, а да е открит за възможностите, вместо да отхвърляш нещата, само защото са различни.
Сега да поговорим за нещо друго. Да започваме.
Kажете “НЕ” на Плана на Влечугоподобните
Това са неща, които лесно се отхвърлят: “
Влечугите управляват света?! Абе ти си луд!”
Моята философия е простичка: аз следвам информацията. Ако се опитате да разкриете какво се случва в света със система от убеждения, религиозни или други някакви, политическа система от убеждения и всички от този сорт, може би просто ще пиете една студена вода, защото ставащото в света е така различно от онова, което си мислим, че става, че ако имате система от убеждения, които да защитавате, а ако имате да отбранявате и его – “
Какво ще си помислят за мен хората”, умирате прави, защото не отивате, където ви отвежда информацията, защото системата ви от убеждения ще я отсее – “
Там не отивам, защото системата ми от убеждения не го позволява”. Аз просто следвам информацията.
Достигнах до идеята някъде през втората половина на 90-те години, докато работех върху манипулируемостта на петте сетива, структурите и тем подобни. Тогава започнах да попадам на нещо много странно и това са стотици хиляди хора от всички социални слоеве, които разказват, че са видели някого, често от управляващите, но не винаги, да възприема форма на влечуго пред очите им, а после пак да възвръща човешката си форма. Това в историята е известно като промяна на формата. Съвременният термин за това е „морфоза” или „морфинг”. Когато за първи път чуете нещо подобно, реакцията ви е: “
Какво?!?” При следващ подобен разказ реакцията ви вече се поомекотява. Имаше един период в Америка около 1997 г., когато пътувах доста и на 12 различни места се запознах с 12 различни души, които в рамките на 15 дни ми разказаха една и съща история. Помислих ги за хора от проектите за контрол на ума. Без да търся подобни истории, просто се натъкнах на тях.
“
Транс-формацията на Америка” е писана от умствено контролиран роб на ЦРУ от детството й през 50-те години до края на 80-те години на име
Кати О'Брайън. Чувайки тези истории , бях сигурен, че споменава влечугоподобните в книгата си. Разрових се из индекса на книгата и открих “
влечугоподобни” на 3-4 места. В тази книга се споменават Чейни, Джордж Буш-баща и още много видни американци, замесени в малтретиране на деца и какво ли още не. В началото на 90-те тя изпратила копия до конгресмени и всички медии, но нямало никаква реакция, само “
Махай се”. “
Не ми се занимава, защото ако се стигне до съд, не искам да ходя там”. “
Мълча си и си трая”.
Прегледах книгата, в която тя разказва за своите преживявания. Обяснимото е част от програмата за манипулиране и объркване на ума. Тя разказва как се е срещнала с един от хората, чийто роб е била - Джордж Буш-баща по време на Рейгъновата администрация. Според нея той й казал, че са, цитирам: “
извънземна раса от друга равнина на съществуване”, които са завзели света, но никой не забелязва, защото изглеждат като хора. Тя казва, че пред очите й Буш възприел частично форма на влечуго и после възвърнал човешката си форма. Тя решила, че просто се е объркала. В книгата си тя разказва и как отишла в Мексико и за кратко била подчинена на Мигел де ла Мадрид, тогава президент на Мексико. Той й разказал историята на расата “
игуана”. Това била не-човешка раса влечугоподобни, дошли на тази планета, които се кръстосали с хората в древния свят, създавайки хибридни кръвни линии, чрез които да манипулират света. Според нея, той казал, че те са “
идеални за световни лидери”. Тя твърди, че той й казал, че тези конкретни хибридни кръвни линии могат да преминават от форма на човек във влечугоподобно и обратно. Според нея той също възприел форма на влечугоподобно пред очите й. Но това, което тя счела за нереално, част от проекта за контрол на ума, е същото, което са преживели всички тези хора от различни части на света и всевъзможни социални прослойки - банкери, моделиери и какви ли още не.
Говорейки за това, може би звуча смешно. В Канада се запознах с една дама, която управлява компания във Ванкувър. Тя дойде на една от лекциите ми и каза: “
Хората ви се смеят, но аз знам, че казвате истината”. Тя ми разказа за преживяването си с един човек, който имал тъмна страна, която осъзнавал и се опитвал да управлява. В края на 90-те години те отишли у дома й. Влезли в спалнята, за да правят секс, разказва тя. Точно над леглото била “
Най-голямата тайна” - първата книга, в която започнах да пиша за всичко това. Въпросният човек демонстрирал отвращение към книгата, казал: “
За какво ти е този боклук?! Това са безсмислици! Не ги чети!” Тя му отвърнала, че това е просто една книга. После тя ми разказа, че правили секс, но той започнал да става грапав. Разказа ми как сложила ръка на гърба му и го погледнала в очите и той започнал да се превръща във влечугоподобно. Разсмях се, защото ми прозвуча доста странно. За нея нямало връщане назад. Тя се извърнала и видяла, че му пониква нещо като опашка. Тя го отблъснала и изпищяла, а той си възвърнал човешката форма. Изгонила го от дома си и повече не го видяла.
Колкото и странни да са тези истории, чувал съм ги и в други страни, където хората говорят за същото в общи линии преживяване. Удивително е, че имаме огромна генетика на влечуго - та в света все още има хора с опашки! Можете да ги напипате там, където някога е била опашката. В западната медицина наричат това “
връвни израстъци”. Отрязват ги при раждането и толкова. В други части на света, където нямат възможност да го правят, понякога в пресата им се появяват новини за родени такива бебета. Някакъв затворен ДНК-код се отваря по някаква причина и се изразява във физически признак. Колкото повече такива истории се появяваха, толкова повече се замислях.
После се върнах в Англия, където се запознах с една дама, която ми каза, че е приятелка и близка сътрудничка на принцеса Даяна. До този момент нищо от изложеното от нея не бе публично оповестено. Тази дама е била довереник на Даяна в продължение на девет години и бе приета като такава и от таблоидите. Името й е Кристин Фицджералд. Тя дойде да разговаря с мен за отвратителното отношение към Даяна. Докато си говорехме, тя ме попита: “
А знаете ли как Даяна наричаше Уиндзорите?” Отвърнах “
не”. “
Наричаше ги влечуги и гущери, твърдеше, че те не са хора.” Казах си: “
Стига вече с тия гнусни влечуги!” Рекох си, че ако този разговор продължи, доста ще се посмеем. Направих се на идиот и я питах какво има предвид под “
влечуги” - тя не знаеше за проучването ми. А тя каза: “
Уиндзорите са потомци на кръстоска между човек и влечугоподобно. Такива са аристократичните и кралските фамилии”. Затова още в древността се казва, че имат право да управляват заради потеклото си, заради своята ДНК, заради генетичната си връзка с онези, които били считани за богове.
Започнах да се ровя из всички тези древни текстове. В тях започнах да откривам, че много често се споменава за хибриди между човек и влечугоподобно, които можели да променят формата си. В Азия имало група хора, наричани “
наги”, които можели да го правят. После говорих с моя приятел Кредо Мутуа, който е шаман в Южна Африка, и той ми разказа всичко от тяхна гледна точка и това, в което е посветен. Не само че има сведения за много хора, наблюдавали този процес на морфоза от човек във влечугоподобно и обратно, но те са виждали и етерни форми на влечугоподобни, когато проследявали долните чакри, точките на енергийния вихър, които свързват различните ни нива с физическото.