Автор Тема: Смъртната опасност от млякото и млечните продукти (интервю)  (Прочетена 125159 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
Виждам тази тема, и си мисля за веригите "Lidl". Чудно ми е от какво чак толкова е направено тяхното СУПЕР икономично мляко. Не мога да кажа точна цена но това мляко има и опаковка, и доставка...нямам думи просто.
" Trust no one."

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
Re:Смъртната опасност от млякото и млечните &
« Отговор #241 -: Февруари 16, 2011, 22:26:05 pm »
Що не вземеш вместо да търсиш и се занимаваш с "Lidl" от къде прави икономичното си мляко, да проследиш от къде "българските търгаши", внасят сухо мляко от Украйна и  на кого го предлагат? 

« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 23:51:08 pm от Mirotvorec »

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
« Отговор #242 -: Февруари 16, 2011, 22:33:49 pm »
Първо, нито търся, нито се занимавам с "Lidl", просто ми беше любопитно, второ, споменах темата за "Lidl" защото са голям хит и много хора купуват от там, и трето, темата с млякото не е нито единствения, нито най-големия проблем с който да се занимавам.
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 23:51:29 pm от Mirotvorec »
" Trust no one."

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
Като прочетох за украинското сухо мляко-много пъти съм се питал дали го мерят за радиоактивност? Чернобил беше в Северна Украйна, нали? Дали здравните инспектори си правят този труд и при нивото на корупция има ли смисъл?

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Химикалите, с които наблъскват сухото мляко са достатъчни да го избягваме, а какво остава и ако има бонус радиация.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
Ако има и бонус радиация, вече можем да ги категоризираме като канцерогенни.
" Trust no one."

Неактивен S.

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
Млякото е канцероген така или иначе. Естествените хормони в него стимулират растежа на тялото, а то самото как си интерпретира това и какво се получава - това е друг въпрос.
Дори и да е трудно само по себе си да го постигне, в комбинации с други неща е страшна работа.

Цитат
Виждам тази тема, и си мисля за веригите "Lidl". Чудно ми е от какво чак толкова е направено тяхното СУПЕР икономично мляко. Не мога да кажа точна цена но това мляко има и опаковка, и доставка...нямам думи просто.

Ееее, то е 99% вода сигурно. Тъй че, може да мине и за по-полезно от истинското.  :P

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Постигането на ниски крайни цени налага използването на евтини заместители, които от своя страна са от безвредни(рядко) до канцерогенни.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен muxaun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #248 -: Март 01, 2011, 13:56:45 pm »
Не е нормално и човешко да се лапа животинско млеко. Дори животните като порастнат не го лапат.

Разбира се че е пълно с вируси и нечовешки хормони. Дори и да има малко полезни качества, те са на цената на човешкото ни достойнство.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 13:55:53 pm от Mirotvorec »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Химикалите, с които наблъскват сухото мляко са достатъчни да го избягваме, а какво остава и ако има бонус радиация.

Raw Deal, Edge of Sanity - като ви слушам и се чудя защо живея, да си слагам въжето направо...

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил

Raw Deal, Edge of Sanity - като ви слушам и се чудя защо живея, да си слагам въжето направо...
      Недей  бе  Еоне,  обесените  са  много  грозни  мани-мани!  То  как  се  хранеше  бай  Тошо,  па  не  дочака  стоте!  Яж  и  пии  какво  ти  душа  иска!  От  нещо  трябва  да  се  мре!  Аз  съм  на  мнение,  че жените  ни  тровят  в  пъти  повече  от  която  и  да  е  храна!   
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
To хората се тровят повече с отрицателните мисли, които имат и с нервите, които образуват отколкото с храната.

Яжте каквото ви се иска. Щом това ви влече, значи ВА-то ви иска да изпита това усещане, това преживяване в тази реалност.

Няма да пия мляко, няма да пия вода, ще фотосинтезирам на терасата като мушкато и ще изляза до магазина да си купя магданоз да си направя здравословен сок и ще ме блъсне някой дебил с Порше Кайена си... И отиде всичко на кино.

Яжте каквото ви се иска, а не каквото ви се казва да не ядете.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
Висшият Аз би трябвало да бъде игнориран. Защото е константа.

Ако му се искало това преживяване, ако му се искало онова преживяване, ами ако му се иска да преживее съпротивата на млечни продукти? Ами ако му се иска да преживее двоумение и раздвоение в храненето?

Някои хора го въведоха тоя Висш Аз като извинение за всичко. Като страха на Фроид.

За всичко, за което няма решение или информация - Висшия Аз така му се иска.

И понеже той може да иска всичко, и понеже уж нищо не може да му попречи, значи трябва да се игнорира като математическа константа.

Защото приемането, че Висшия Аз контролира всичко, означава да подчиним на логиката нещо, което не може да се обясни с логиката.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
  Аз  съм  на  мнение,  че жените  ни  тровят  в  пъти  повече  от  която  и  да  е  храна!   

Да. На това се подписвам с двете ръце. Жената сега е бременна, и е направо непоносима.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
     Сега  ще  папкаме  и  японско  мляко!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27