Автор Тема: Българските подземия! Кой какво знае?  (Прочетена 290471 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
Относно: Българските подземия! Кой какво знае?
« Отговор #150 -: Август 07, 2008, 14:36:56 pm »
Аз искам!Други?
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен erase_sf

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #151 -: Август 07, 2008, 18:28:36 pm »
свържи се с мен ( Л.С. ) за да се разберем
СОФИЯ UNDERGROUND TeAm , който иска да слиза в бункерите да ми пише ЛС или на пощата

Неактивен erase_sf

• Четящ
  • *
« Отговор #152 -: Август 09, 2008, 22:22:38 pm »
Знае ли някой в Борисовата градина каде са точно входовете за под Цариградско определено там е наи интересно ???? Ако някой има нужната ми инфоемация моля да драсне едно две редчета ;) ;)
СОФИЯ UNDERGROUND TeAm , който иска да слиза в бункерите да ми пише ЛС или на пощата

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
  • Публикации: 2 314
« Отговор #153 -: Август 21, 2008, 21:40:46 pm »
Подземните градове на България  :-\
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=2375&Itemid=31

Неактивен erase_sf

• Четящ
  • *
« Отговор #154 -: Август 31, 2008, 17:00:32 pm »
Никой ли неможе да даде ИНФО за бункера в борисовата ?  ??? ??? ??? :'(

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
« Отговор #155 -: Август 31, 2008, 18:33:03 pm »

Бункер в Южния парк плаши деца и старци :P
24 април 2007 / News.dir.bg

В столичния квартал “Лозенец” има изоставен бункер, който представлява истинска опасност не само за околните, но и за случайните минувачи.
Бункерът, който е изграден преди доста десетилетия, се намира на една от централните пътечки в Южния парк. В него се влиза абсолютно свободно и входът не се охранява от никой вече дълго време, разказват живущите около бункера. Те споделиха пред БГНЕС, че много често тук се събират съмнителни хора. Местните граждани даже твърдят, че в бункера има тунели, които водят до центъра на града. Читател написа в блока към новината, че като ученик преди 15 години е влизал в бункера, но отрече тунелите да водят до центъра на града. Според него тунелите са строени в началото на Втората световна война.
http://dnes.dir.bg/2007/04/24/news1607678.html

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
« Отговор #156 -: Август 31, 2008, 18:41:34 pm »
   10000 бездомници обитават катакомбите под София  :-\
.....
- Кое е най-интересното нещо, което крият катакомбите?

- Знам, че под НДК има специална зала, където и до днес се съхраняват два бронетранспортьора. За залата се влиза през единия от подземните паркинги.
....
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1643

Неактивен Katerlejka

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
  • =)
    • www.myspace.com/katerlejka
« Отговор #157 -: Септември 05, 2008, 02:50:31 am »
Аз във Варна знам едно дето започва от паметника на Българо-съветската дружба. С едни приятели влизахме там и беше супер яко!! Супер стари комунистически стаи и петолъчки навсякъде много комунистически надписи навсякъде!! И пълна тъмница а под този паметник има тунел който е много дълъг  и голям може и кола да мине от там даже и камион!!! А след него имма голяма врата затворена с някаква решедка която води до най голямото бомбоубежище във варна!! Което стига до плажа и до морската и навсякъде под града!!! Ако някои знае някои друг вход за там или има карта или знае някои входове в морската или от римски терми да ми пише аз много искам да вляза там!!! Много е интересно и е много старо!!! Говори се че преди 50 години са изсипали там бетон колкото за цял квартал!! Ако някои знае моля кажете и ако искате елате да разгледаме заедно =)  8)
No Words!!!

Неактивен ashtree

• Четящ
  • *
Относно: Българските подземия! Кой какво з
« Отговор #158 -: Ноември 09, 2008, 20:19:23 pm »
Подкрепям инициативата за изследване на софийските подземия. Обществеността трябвяа да знае за тях - строени са с наши пари, а сега повечето от тях са занемарени, не се използват за нищо, обитавеат се от клошари  и създават потенциална опасност. А могат да се използват  и по по-разумен начин. Разбира се, София не може да се сравнява с Москва по дължина на тунелите, нямаме си второ секретно метро от типа на московското Д6, а и не ни е нужно- прекалено малка и не дотам богата държава сме, нямаме си и подземни конмандни центрове на по 10 нива, да не говорим за подземни заводи.Но това, което имаме, трябва да се изследва и да се опише, а информацията да се публикува, за да се избегнат спекулации и измислици, лансирани от жълтата преса.   
Вижте какво са направили в този план московските "дигъри" - групи ентузиасти, които слизат в подземията на Москва и правят детайлни изследвания:
www.duskzone.ru
www.diggers.ru 
« Последна редакция: Ноември 09, 2008, 20:30:58 pm от ashtree »

Неактивен Jean-Luc Picard

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 351
  • Starfleet Captain
« Отговор #159 -: Ноември 10, 2008, 13:25:16 pm »
   10000 бездомници обитават катакомбите под София  :-\
.....
- Кое е най-интересното нещо, което крият катакомбите?

- Знам, че под НДК има специална зала, където и до днес се съхраняват два бронетранспортьора. За залата се влиза през единия от подземните паркинги.
....
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1643

Защо са ги скрили толкова надълбоко. Да не са колекционерски модел ..

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #160 -: Ноември 23, 2008, 02:34:47 am »
Тази 3 книги:

нямат нищо общо с тематиката, която е упомената на корицата, още повече с тази тема. Казвам го някой от интересуващите се по въпроса да не се подлъже :)
« Последна редакция: Януари 27, 2009, 16:44:13 pm от H. »

Неактивен krio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 23
Относно: Българските подземия! Кой какво з
« Отговор #161 -: Ноември 26, 2008, 18:36:21 pm »
От години сънувам един сън със странни подземия в сгради и проходи в стените, благодарение на които в съня си се крия от някакви хора, дето постоянно ме гонят  и все едни и същи места, уж прилича на София, а не е съвсем същотото .
По принцип се опитвам да си разтълкувам сънищата, но този така и не съм успял , често сънувам неща, които се сбъдват на истина. В последно време тези " пророчески" сънища твърде зачестиха, дори започнах сериозно да се замислям и да опитвам да ги предизвиквам .
Пишете повече по тази тема, лично аз много се интересувам, но нямам никаква информация .
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 22:42:32 pm от Mirotvorec »

Неактивен Sagittarius

• Четящ
  • *
  • Публикации: 56
« Отговор #162 -: Декември 04, 2008, 17:02:34 pm »
Преди работех в едно заведение в Стара Загора - в близост до Търговски комплекс Сити. Сега има магазин на място на заведението. Долу в едно помещение като мазе бяха кеговете на бирата. Там имаше вход към подземни тунели, които продължаваха далече навътре. С едно момче от персонала влезохме да разгледаме, но не открихме край и се върнахме обратно. Втори път не сме влизали. От него съм чувал, че тези тунели са под целия град.

Неактивен k0deinA

• Четящ
  • *
« Отговор #163 -: Декември 06, 2008, 12:48:32 pm »
Аз във Варна знам едно дето започва от паметника на Българо-съветската дружба. С едни приятели влизахме там и беше супер яко!! Супер стари комунистически стаи и петолъчки навсякъде много комунистически надписи навсякъде!! И пълна тъмница а под този паметник има тунел който е много дълъг  и голям може и кола да мине от там даже и камион!!! А след него имма голяма врата затворена с някаква решедка която води до най голямото бомбоубежище във варна!! Което стига до плажа и до морската и навсякъде под града!!! Ако някои знае някои друг вход за там или има карта или знае някои входове в морската или от римски терми да ми пише аз много искам да вляза там!!! Много е интересно и е много старо!!! Говори се че преди 50 години са изсипали там бетон колкото за цял квартал!! Ако някои знае моля кажете и ако искате елате да разгледаме заедно =)  8)

Зад тази голяма врата за която говорищ има склад, който са охранява от 2 кучета и пазач. Не съм влизал вътре но съм виждал през оградата, че там има някакви материали и 1 стар военен камион, може и да са повече. След този склад незнам какво има. Влизал съм в бункера, който се намира под самия хълм, на който е паметника, но той не е свързан с този склад. Влиза се през   един тунел, който е за печатан с метална врата, а отпред е затрупан с камани, но все пак намерихме начин да влезем. Който го интересува какво има вътре да пише.  :) :)

Неактивен sullen

• Четящ
  • *
Относно: Относно: Българските подземия! Кой какво з
« Отговор #164 -: Януари 23, 2009, 10:02:17 am »
От години сънувам един сън със странни подземия в сгради и проходи в стените, благодарение на които в съня си се крия от някакви хора, дето постоянно ме гонят  и все едни и същи места, уж прилича на София, а не е съвсем същотото .
По принцип се опитвам да си разтълкувам сънищата, но този така и не съм успял , често сънувам неща, които се сбъдват на истина. В последно време тези " пророчески" сънища твърде зачестиха, дори започнах сериозно да се замислям и да опитвам да ги предизвиквам .
Пишете повече по тази тема, лично аз много се интересувам, но нямам никаква информация .

Човече, и аз го сънувам същия сън най-редовно!  :o
Бахти...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27