Условията да продължа дискусията с теб бяха изложени по-горе.
Между другото името което си си избрал се чете ['негътив].
Добре, умнико.
Това за мен значи, че признаваш поражението си и неспособността да обясниш идеологията си.
Хм... нещо много негативна енергия взе да навлиза във форума.
negative, още влязъл не влязъл, по подхода ти се вижда, че си тук за да си търсиш виновници за твои неуспехи и комплекси >
. Твойто не нормален спор, а дразнене, засягане и предизвикване. Явно така си научен де, кво да са прай.
За кви поражения и неспособности говориш, кой си ти да съдиш другите.Ако и да имаш много информация-тук не е място за съдене, както ти го казаха вече, а място за културно споделяне на информация.
Още повече, че темата е за нещо свято, създадено и градено с векове.
Мисля си, и това далеч не е само мое мнение-повярвай, че вече си кандидат за баннннн-че.
Нищо лично.
Ами и аз това правя - общувам и споделям информация, а вие ме нападате. Кой е виновният в случая? Да не говорим, че ме гложди дълбокото съмнение, че въобще не ми четете поустовете...
Виновници за неуспехите си не търся, а и честно казано, до момента съм постигнал нещата, които съм пожелал. Ако мога да бъда обвинен в нещо, това е в губене на свободно време.

Също така - не аз започнах да обиждам другите, само защото не приемат гледната ми точка и не излагат добри доказателства.
А щом ще ме банвате само заради инакомислието ми - направете го, няма с какво да ви спра. И хлябът, и ножът са в администраторите, дето се казва. Изтрийте мненията ми, ако желаете дори - ваш си е избора. Мисля си, че неудобните въпроси, които изникват от дискусиите с мое участие са ви наистина много неудобни.
Но ако ме баннете, после не пискайте, ако ви нарушават правата. Не мисля, че ще е уместно. А свободата на словото е човешко право, записано и удостоверено за такова в нужните документи...