Може би ги е страх,че хората ще станат неконтролируеми.А и нали повечето от форума са чели книгата "Той говори"-та,там нали "Посветеният" обясняваше за положителната и негативната Жътва,и защо подтикват хората към лошо(ако въобще има понятие лошо-добро).Ако всеки се осъзнае и успее да постигне Христовото съзнание-къде остават тези,които се стремят да се измъкнат оттука?!
Явно,че и Папата,и нашите управници,и ние самите,и всички са в кюпа,но малцина го осъзнават.А доколкото знам католицизмът е свързан и с така наречената "магия",тъй че за какво им е да ни казват истината?!Даже всячески се опитват да я скрият,но аз съм оптимист и вярвам,че,който търси-намира.
Иисус Христос го изкарват нещо коренно различно от обикновените хора-ок,бил е,но според мен това,че е Син на Бога,че само и единствено Той може да достигне онова съзнание,което е успял-точно там е конспирацията.Един вид взимаш някой,който се стреми да "събуди" хората и го правиш идол,"бого"-човек,и ха да видим после какво ще правят онези,които Той се е опитвал да "събуди".
Сещам се за Толстой и как добре описва какво е направил Дяволът,и как онова,което е било казано/направено за добро,Сатаната използва за друго.Въпрос на избор.Но аз отказвам да отрека съществуването на някой,който може пък и да го е имало.