Рабирам, аз съм риби, със преобладаващ елемент въздух, без един земен знак, и 3ри огнени, съответно асцедент и луна в лъв. През годините, особенно, когато природата се събужда, както е при всички изпитвам неудържим копнеж да пея, да копая, да рисувам, дори си сковавам рафтове, етажерки, бях изрисувала и стената в хола, защото последвах подобен на твоя всеобхватен порив. Така щото за близките все едно витая... И аз танцувах, и наистина в група е по-забавно, но тук се иска дисциплина и самоуважение, да продължиш, след първа стъпка, 2ра и т.н останалото идва само. И аз отварям шевната машина, днес шия утре не, но ако продължа знам ще ми се родят идеи и ако ги последвам, ще е чудесно. Но си намирам понякога оправдания и ми се ще енергията, която приижда на талази от мен просто сама да си търси пътя....не става
, затова сме цялостни, да изпълваме с ум и разум, да водим вътрешното така щото тялото да не се държи като разглезено дете. На мен пеенето и до сега ми пшомага. Мислила съм, че всеки може да пее и ако се отпусне дори наум да си припява, ще усети лекота, и няма да му е така разхвърляно в душата...
Тази година енергията се движи в бясна скорост, сякаш времето тече по-бързо. Годината е на дракона, за китайците знаеш е митично същество, енергия, именно това, което усещаш усезаемо се случва с цялата ни планета по един или друг начин, и понеже е по-мощно, за да няма отклоненив и да се движим в ритъм, е добре всеки да открие за себе си това, което го хармонизира. Да се обърнр към себе си съзнателно и отговорно. Да си даде това, за което душата му сигнализира.