То и аз съм бунтар по природа, но ...

Повечето интересни неща се крият и пазят. Например за тайните мисии до луната (ако има такива), за извънземни цивилизации, за древни цивилизации на Земята и на Марс, за секретните експерименти.
Хората по тези теми излъчват прекалено противоречива информация, поднася се и дезинформация.

Точно за това, аз се концентрирам върху нещата, които виждам, докосвам и чувствам. @--- Ако ще ме лъже някой, то предпочитам това да са моите сетива. Но и тях ги подлагам на различни тестове и съпоставки.
Все още не съм имал срещи с НЛО, духове и какво ли още не. Имал съм срещи с различни гадателки (същевременно и лечителки), които са ми предсказвали бъдещето. Винаги се провалят пред мене. ;D Още с първия си въпрос към тях, започват да ме гледат стреснато. А попитам ли ги нещо за миналото ми, ела да видиш какво става... такива психолози и по филмите не съм виждал. Ханибал Лектър вода ще им носи.

Как ловко се опитват да избягат от въпроса ми, или как се опитват да ме накарат да им подскажа нещо за миналото си – уникални похвати. Както и да е, след време може да попадна на някоя „истинска“ гадателка.
А замисляли ли сте защо повечето гадатели са жени? А знаете ли, че жените са много по-големи психолози от мъжете като цяло?
Ти по-горе каза, че виждаш доста неща наяве, без да ти се налага да заспиваш. Може ли да обясниш по-подробно, ако не те притеснява? Как и какво по-точно виждаш?