Автор Тема: За Сънищата, Осъзнатите Сънища и Опитностите Извън Тялото  (Прочетена 306102 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен eses

• Пишещ
  • Публикации: 824
Аз нямам пророчески сънища,но все пак бих искала да проверя някой имал ли е подобен сън,тази нощ.
Сънувах ,че гиганско светещо космическо тяло,идващо зад слунцето,но някак си преминаващо през него,до месец ще се сблъска със земята.
Естествено най вероятно е просто плод на мен самата,но от една проверка,не боли,а предполагам и не пречи на никой.

Неактивен al4u

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
eses, вероятно си сънувала, говориш за кометата Еленин. :)
"Робите не мечтаят за свобода,те мечтаят за свои роби." - Булат Окуджава

Неактивен eses

• Пишещ
Понеже не мога да отворя ютуб от тук ,искам да попитам тази комета от зад слънцето ли идва?В интернет не пише от къде идва или поне аз не намерих. Питам понеже това беше в съня ми, че някак си минава,през слънцето.Подобно на това да мине през земята но да не падне на земята,а да излезе от другия край.Предполагам ,че съня ми се дължи на това че преди 1-2 седмици четох тук за някакъв обект до слънцето,който не се знае какъв е.

Неактивен al4u

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
eses, мда от зад слънцето идва. А клипчето показва как ще направи рязък завой и ще промени траекторията си на около 0.295 АЕ от Земята.Октомври месец. Не съм търсил по-задълбочено инфо в нет-а освем показаното в ютуба. :)
"Робите не мечтаят за свобода,те мечтаят за свои роби." - Булат Окуджава

Неактивен voodoogoo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
Аз имам подобна случка.Спя и сънувам но не съвсем.Събуждам се от усещане за присъствие,което според мен може да се изпита само на сън,стряскам се и не смея да отворя очи ,защото го виждам дори и през клепачите,то е по-скоро усещане.Черна безформена движеща се маса или сянка,или даже защо не и като черний дим от lost.Стряскам се и се обръщам на тругата страна за да продължа да спя и усетих как сякаш ме натиснаха отгоре две ръце,усетих допира,и ме потопиха надолу през леглото в нещо което мога да нарека Забрава или нищото.Събудих се сутринта с физическото усещане за хлад на местата на допира и празна глава.Споменът за усещането трая няколко дена.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен Еруин

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
Тези статии наистина са изключително полезни и е добре, човек да се запознае с тях.
Цитат
Ако нещо ви тормози по-дълго и според вас източника му не е някоя машина:
Отваряте прозорците широко, ръсите в ъглите на стаята (или стаите) по няколко зрънца морска сол и по-късно като чистите с прахосмукачката обирате солта и изхвърляте боклука.

Може и да помогне, но не гарантирам, зависи какъв е източника на проблемите ви.
Аз си го правя поне веднъж в месеца профилактично, за изчистване на къщата.

Най-добрия начин е човек да не разчита на външни методи, а да вярва в себе си и силата си повече. Ако можете не се оставяйте на страха, че по-страшно от него няма.  :)

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
Аз нямам пророчески сънища,но все пак бих искала да проверя някой имал ли е подобен сън,тази нощ.
Сънувах ,че гиганско светещо космическо тяло,идващо зад слунцето,но някак си преминаващо през него,до месец ще се сблъска със земята.
Естествено най вероятно е просто плод на мен самата,но от една проверка,не боли,а предполагам и не пречи на никой.
На мен отвреме на време ми се случва да имам пророчески сънища. Но и аз имах такъв сън. Сънувах голям обект идващо зад слънцето да се разбива в земята. Появи се огромна вълна от която обаче оцелях.
Но не тълкувам съня буквално. След това ми се случи нещо не много приятно. Някак си понякога усещам кога си заслужава да обърна внимание на съня. Иначе от скоро си записвам сънищата. И вече започвам да ги помня по дълго. И понякога осъзнавам, че сънувам.

Неактивен eses

• Пишещ
ЕЕЕЕ вярно ли,еми дано не са пророчески,в моя сън нямаше сблъсък а само знаех ,че ще има.
А иначе искам да ви питам нещо.Вече имам много рядко ОС,но аз и не правя нищо по въпроса,но въпроса ми е свързан с едно зацикляне.Последните сигурно 10 ос се повтаря едно и също - искам да събудя някой друг в съня си и все не успявам.Вие зацикляте ли така в ОС? Свързвате ли ОС с действителността? По едно време пък зациклих на секс в ОС,ама с който ми падне  ;D познати ,непознати,нямаше значение.

Неактивен артанние

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
Здравейте, имам нужда някой да ми обясни, какво е това което ми се случи ... Вчера заспах през деня, сънувах мъж който уби семейството си и запали къщата, след което се опитваше да се скрие в моята къща на село. Събудих се и малко след това видях съня си в новините,аз буквално знаех дума по дума случая, без това че се криеше в къщата на село. Помогнете ми да си го обясня, моля.

Неактивен eses

• Пишещ
Ама в твоята къща ли се крие?  ::)
Първи вариант, ти си съучастник и се опитваш да се измъкнеш от факта че знаеш всичко
2 вариант,имал си прорчески сън
3 вариант, някакъв вид телепатия между теб и убиеца,или може би  с къщата или не знам кой друг  :o

Неактивен артанние

• Четящ
  • *
:) Едва ли, в тази къща от много години никой не живее, но в съня ми този човек се криеше там.
Та първия вариант е лудост :)
За втория и третия, ако можеш да ми обясниш малко повече. Аз не разбирам от езотерика, нито от сънища, нито от телепатия, за първи път ми се случва такова нещо днес цял ден за това мисля и не мога да си го обясня. За това моля някой да ми помогне да си  обясня случая. Видимо разбирате повече от мен.

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
артанние,
в деня преди съня случайно да си спомняла нещо за твоето село или да си минавала през място, което да ти е напомнила за него, може да е предмет, някакъв аромат и пр.? Какви са спомените ти от село? Има ли отрицателни такива, свързани с възрастен човек? През последните няколко дни отказала ли си се от нещо, наложи ли ти се да отстъпваш?
« Последна редакция: Септември 22, 2011, 00:52:22 am от Iveta »
oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен артанние

• Четящ
  • *
Да, често мисля за там напоследък, разглеждам сайтове, чета форуми за кирпичени къщи, защото искам да ремонтирам къщата която е пред разпадане, а е много скъп спомен за мен, но е само ясна мисъл какво искам да направя, не е случайност която да ми е напомнила за село. Спомените са ми от детството ... невероятни, много любов, смях, спокойствие и свобода. По- късно и много болка от загубата на най- близките ми хора. Остана само празната разрушаваща се къща. Не съм се отказала от нещо или поне в момента не мога да се сетя.

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Не съм специалист психоаналитик, но ще ти споделя как "виждам" нещата. Не си длъжна да се съгласяваш с мен :)
Вчера заспах през деня, сънувах мъж който уби семейството си и запали къщата, след което се опитваше да се скрие в моята къща на село.
Това е картинката, която ти описа по-долу:
Да, често мисля за там напоследък, разглеждам сайтове, чета форуми за кирпичени къщи, защото искам да ремонтирам къщата която е пред разпадане, а е много скъп спомен за мен, но е само ясна мисъл какво искам да направя, не е случайност която да ми е напомнила за село. Спомените са ми от детството ... невероятни, много любов, смях, спокойствие и свобода. По- късно и много болка от загубата на най- близките ми хора. Остана само празната разрушаваща се къща.
Но вероятно има причина, която те спира да направиш първата крачка за момента?
Огънят в съня е твоята душа.
oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен артанние

• Четящ
  • *
Хора, аз непрекъснато сънувам какви ли не неща и никога не се опитвам да си разяснявам съня или да тълкувам. Това обаче е друго, съня ми е паралелен с реално случващото се действие. Как и защо ... това не ми е ясно ...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27