Така и така размишляваме за религиите,та се сетих за още една манипулация на християнството-самоубийството.Защо се отрича самоубийството и се счита за грях,при положение,че самият Исус Христос се е самоубил.Факта,че е дошъл тук на Земята,за да ни изкупва греховете и то съзнателно,си е самоубийство!!!Той самият е знаел,че ще го разпнат заради греховете ни,и не се е съпротивлявал
.Е,това ако не е самоубийство,здраве му кажи.И то съзнателно.Не е действал против волята си
.За мен самоубийството,не е грях!
Ама разбира се,че не е грях!Хайде де..остава и животът ми тук да принадлежи на някой друг..как ли пък не..ако реша си тегля куршума и хич,ама хич не ми пука дали ще ме опее поп!
п.с.Според мен уловката е другаде..(тва е за тези които вярват в прераждането и в свободният избор

)..Значи..да предположим,че идвайки на Земята съм си избрала някаква по-тежка програма.Обаче в един момент не мога да понеса"изпитанията"и се гътвам..там..хапчета-мапчета..влак,въже..пистолет..пак мой избор ще си е

..обаче какво става..Отивам си у дома,и виждам,че реално съм се предала..Т.е.не съм се справила със задачата,не съм понесла там квото е било..И съответно не съм си изкарала играта до край..Няма еволюция..сорри..айде обратно в същата ситуация та да я надделея..да я преживея отново,този път без да избягам..и няма повече да ми се налага да се вкарвам във същият филм..Като с геймовете бе,Арри..ако се откажеш по средатат на 7-мо ниво..язък дето си го играл 5 часа примерно..ще трябва да почнеш отначало