Автор Тема: Коментари и въпроси от средностатистическият българин за конспира  (Прочетена 4155 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Уважаеми потребители,позволих си да сложа в един сайт тект от книгата на Хоръс просто да видят как ще реагират хората извън средностатистическото мислене за конспирации и духовност.Моля Хоръс да ме извини,че без негово съгласие съм пуснал в нета негови цитати.Ето въпросните коментар:

bTV и Нова Телевизия-масово зомбиране


За целта се създават масонски телевизии като bTV и Нова Телевизия по твърде прозрачен начин – изсипване на камиони с пари и превръщането на същите тези медии в национални. Нека са “безплатни” за хората. Масоните не дават безплатен обяд! Тези две телевизии “изведнъж” “израснаха” и се превърнаха във водещи, измитайки всякаква конкуренция за по-малко от 2 години! Тези две телевизии бяха създадени изкуствено (като чалгата) с помощта на продалите се наши държавници. Твърдя, че са създадени с цел довършване на тази страна! Дезинформацията и зомбирането, които се извършват чрез тях, не може да се сравни с нищо, атакувало досега България! Защо съм толкова сигурен в твърденията си ли? Има един факт, който говори сам за себе си и е твърде красноречив. И двете телевизии заляха зрителите си с НАТРАПВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ МОДЕЛ! Колко пъти сте чули да се говори за българщина или нещо родно по тези телевизии?! Не! Удостоени сме с честта на всеки един празник – Коледа, Великден, Осми март, Съединението – да има концерт на Слави Трифонов! Да не говорим за промивката, извършвана чрез американски сериали, американски риалити-шоута, американски тип предавания с нулева интелектуална стойност. С този им ход на нас ясно ни бе показано кой дърпа конците в страната ни и на кого се подчиняваме ние. На същите, на които се подчинява и целият свят. В главен възпитател на ценности се превърнаха предавания като “Шоуто на Слави”, “Биг Брадър”, “Сървайвър”, “Стар Академи”, “Огледала” и т.н... Ударът е най-голям срещу младите хора – главната цел на тайните общества от десетилетия насам. Помежду си момчетата и момичетата обсъждат или какво е станало вчера вечерта в “Биг Брадър”, или каква е най-новата измислена мода, представена в “Огледала”. Те взимат пример от това, без да се интересуват правилно ли е или не. Важното е, че то се котира! Нищо друго не е от значение. Кукловодите знаят това и са измислили техники за създаване на изкуствено котиране на тези образи.
Как става това.
Пример:
Стъпка № 1: Пуска се Биг Брадър. На човека му се предлага абнормно количество фалш, абсурдност, пошлост, секс, разврат и ни(с)(з)ки вибрации. Постановката е заложена и, тъй като в човешката природа е заложено любопитство към новото и различното, хората са много заинтересувани.
Стъпка № 2: Матричният модел на поведение е зададен. Тук е именно борбата за личностното и индивидуалният избор. За да се премахне второто, се пуска психотронното оръжие, което вкарва хората в състояние на еуфория, леност, потиснатост – според целта! Важното е да се знае, че този тип вълни отварят съзнанието на човека и правят подсъзнанието много по-лесно за манипулация и инфилтрация на идеи и команди. Така вече създадените различни модели имат възможността да достигат право своята цел. Образите се създават според целта. Образът на мързеливия глупак например – получовек, който няма никакви ценности; чийто речник съдържа 200-300 думи, които разбира се са му достатъчни, за да може да си купи водка от магазина; който е абсолютен безделник и е толкова потънал в собственият си мързел и деградация, че се е превърнал в еталон за простотията, която в днешно време е способна да те прави известен и богат в света на Матрицата, само и само да паднеш до нивото на плужек, с когото кукловодите могат да правят каквото си пожелаят съобразно техните цели.
.................................................................................................
Коментар направен на 6 Ноември 2007
Стига с глупави коментари! Радиото и телевизията са "МАШИНИ ЗА ПАРИ" създадени от няколко големи държави, преди всичко от САЩ. Това е бизнес и той се прави така. Сега у нас е модно да се копира чуждия стандарт, защото той носи отлични приходи! Радвай се, че имаш избор! Може да гледаш какъвто канал искаш! Отвращаваш се от чуждите формати? Гледай СКАТ тогава :))))
.................................................................................................
Коментар направен на 29 Октомври 2007

Трите стъпки на Империализма, според старите червени книги са:
1.Съсипване на работещото родно производство .
2.Съсипване на образователната система.
3.Превръщане на народа в усмихнати идиоти-потребители и почти безплатна работна ръка.
Изводите от тук нататък да си ги прави всеки сам!Боже, как ми се иска написаното в тези книги да не е вярно!!!
.................................................................................................
Коментар направен на 29 Октомври 2007
Само да довърша вчерашния коментар с един пример. Спомням си епизод от някакъв докуменален филм за един завод (или само цех)в който работят предимно жени и работата им е да правят едни метални сглобки (някакви части от машина). Жените не знаят какви са тези неща. Работят ги механично. Някои се старят да заработят повече за да получат премия или похвала. Те влагат своето време, своята енергия, своето старание и най-доброто от себе си в работата. Ударничките сигурно са горди със себе си, което се подсилва от ръководството чрез различни поущрения. Но никоя не си задава въпроса къде отиват тези сглобки след като излязат от завода. А отговорът е, че те отиват за направата на бомби за масово поразяване на хора - сред които и невинни жени, деца и стараци. Значи тези жени ударнички са вложили най-доброто от себе си в убиването на невинни хора. Нима тези жени са лоши? Нима искат да убиват? Не. Те искат да бъдат добри, те се старят в работата си. Като жени те биха могли да участват в създаването и съхраняването на живота, на любовта...Но реално те участват в сеенето на смърт...без изобщо да го съзнават. В подобно положение са повечето хора до момента в който не вземат отговорното решение за себе си да подлагат всяка своя мисъл, действие, постъпка на собствен качествен контрол който да отговаря най-грубо казано на въпроса "Това, което правя сега, или решавам да направя утре за добро ли е? Какви последици би имало то и дали без да разбера не съм се хванал на някоя въдица и след време като се събудя и видя какви съм ги надробил ...как ще се примиря със себе си?". Истината е че всички дробим попари в къде повече къде по-малко спящо състояние, но това не значи да се откажем от стремеж към съзнателност. Трябва да се стараем към бдителност за мотивите си по 24 часа в денонощието и без да се самоосъждаме или критикуваме едни други просто да се опитваме да действаме с отворени очи. Аз не бих искала да бъда на мястото на някоя от тези жени и един ден с кристална яснота и безпощадност да осъзная, че с моя помощ са се случили ужасни неща, просто поради моята незаинетерованост или от инерция или от нежелание да се замисля. Искам да знам, че поне съм се опитала да се събудя и да реша сама дали и в какво да участвам.
.................................................................................................
Коментар направен на 28 Октомври 2007
Отговор от авторката на коментара на 14-ти. Да избягаме не можем. Няма къде. Единствения начин е непрекъснато да си даваме сметка къде влагаме нашата енергия чрез поста, който заемаме, решенията, които взимаме, постъпките, които извършваме. Един стремеж към по-голяма осъзнатост дори за дребните неща. Това, естествено е много трудно особено за младите хора, които все още се опитват да се ориентират. Който все още не може да се ориентира по-добре да не бърза с кариерата. След време може да се събуди така омотан в обстоятелствата от собствената си амбициозност,в резултатите от действията си,че да не може да се измъкне. С други думи ако не знаеш на къде вървиш по-добре не отивай твърде далече. Много хора сега са се юрнали към професии и специалности, които се смятат за "престижни", които носят доходи или уважение....подобни мотиви не бива да са определящи. Хората трябва да усещат кък какво най-много ги влече, вътре в душата си...Ако нищо не усещат по-добре е да се занимават с нещо по-просто, не толкова престижно, докато им просветне...насаме със себе си, без да се влияят от мнението на други хора да вземат решенията си. Не е задължително да гоним цели, които другите ни натрапват. Това е начина за спасение. Няма друг. Ако лично на мен вършенето на някаква работа ми харесва нека ако ще цял свят да дойде да ми каже, че тази работа не е престижна, или пък да ме гледа презрително за ниските ми доходи. Пет пари не давам за мнението им...стига това, което правя да ме радва, да ми носи удовлетворение. Всичко трябва да се прокарва през вътрешния барометър - "това носи ли ми удовлетворение?". И другия въпрос - "на кого служа правейки това?".
.................................................................................................
Коментар направен на 27 Октомври 2007
vypros kym:
Коментар направен на 14 Октомври 2007
Oхо!! Настъпихме системата по опашката
i drugite goworeshti za Sistemata...

kak da izbjagame ot Neja?

mlad sym, zawyrshwam wisheto si obrazowaie... pred men stoi wyprosa s kakwo da se zanimawam, da rabotja li wyobshte za Konsumatorskoto Obshtestwo...
.................................................................................................
Коментар направен на 19 Октомври 2007
Съгласен съм с разсъжденията относно двете медии. Дълго време се чудих защо въобще има СЕМ, след като се допуска толкова пошлост в телевизията.
Абсурдни са някои от изброените предавания, тъжно е Слави Трифонов да бъде еталон за нещо. Целта е наистина младото поколение и опорочаването на ценностната система.
Не знам до колко съм прав, но все пак подобни предавания в САЩ, съвсем по същия начин ли изглеждат. Може би рамката е тази, защото е атрактивна, но едва ли чак такава манипулация и псевдоценности се натрапват.
Много дълго време ме убеждават, че чалгата винаги си я имало / сръбска и гръцка музика, слушана преди /. Нито беше в такива мащаби, нито е била цяла индустрия на лансиране на сладки едрогърдести кукли, които пеят за връзките си с мафиоти. Това наистина е наложен модел, чалгата се култивира и тенденциозно.
Никога не съм вярвал сляпо на теории за конспирация, защото е прекалино трудно да се предвидят всички последствия от една подобна деятелност, но има известна логика.
А дали ще успеем по някакъв начин да се противопоставим, имаме деца, те заслужават да опитаме.
.................................................................................................
Коментар направен на 17 Октомври 2007
Няма страшно човече.Не я мисли толкова конспирацията,колкото това да помогнеш на хората попаднали в капана.Сега до всички които си мислят,че конспирация няма.Конспирация ИМА.Но светската система винаги е работила по този начин,винаги ще има зли и безскруполни хора които ще пожелаят да управляват света и да направят всичко по силите си да го постигнат,ръководени от илюминатско-масонския принцип,който гласи "Всичко в името на каузата".Именно от тези хора трябва да се пазиме.Библията ни казва:"пазете се не от тези които могат да убият тялото,но от тези които могат да погубят душата.Врагут на нашите души е дяволът,който винаги е използвал хора за целите си,готови да му се подчинят и да донесат ада на света.Аз заедно с още няколко човека-идеалисти и истински христяни,тук отварям скоба да кажа че истинските христяни не са по църквите,те са тези хора на които Бог живее в сърцето и те го следват с най-искренна вяра уверени че Той е Пътят и Истината и Живота и които се противопоставят на атаките и кроежите на Сатана.Та аз и тези хора,които няма да се разберат кои са,понеже ние вършим нашата дейност в интернет от компютърни клубове и е трудно да бъдем разкрити,сме приели за кауза да се борим срещу заблудата в която тъне нацията,както и света в днешно време.Искам да ти кажа,че Бог е обещал в словото си Един ден(а денят е близо)Абсолютна и пълна победа над Сатана.Тоест Той ще сложи край на цялата тази порочна и зловеща система.За НТВ и БТВ си абсолютно прав,но това е само малка от многото по завоалирани техники на кукловодите за контрол и промиване мозъка на населението.Но това няма значение,важното е,че в тезипоследни дни битката за душите на хората се е засилила и такива псевдо патриоти като Слави Трифонов и другите предавания които изброи са малка част от тъмната армия на злото подготвена да извращава,покварява,манипулира,използва и изхвърля млади хора.Та нима няма днес разбити семейства и хора без ценности и морал,корупция,престъпност,наркомания,организирана престъпност,хаос,безредици,дезинформация,заблуда,безчестие и всички тези плодове на шепа хора създали си за цел да въздигнат ада на земята и да възкресят спомена за древната Римска империя,която се е разраствала и е поглъщала теритирия след територия в земите си цел да създаде нов световен ред на Земята.Но ние няма да позволим това да се случва.Може да сме по-малко от вас скъпи 'кукловоди' но няма да оставим нещата така.Бог ни е дал сили да се борим със злото на земята и ние ще го направим не просто така че да победим,а така че да смажем.Ръката ни тепърва набира мощ и може и да е казано,че Дяволът има огромна власт на Земята но победата принадлежи на нас Вярващите.Ние ще подготвим и в един близък момент ще стоварим с ДУХОВНА МОЩ нашата десница.Тогава ше се почувства съживление сред хората,много ще се осъзнаят.Това ще бъде най-големият удар срещу вас.Та не трупате ли вие камари пари на медии и корпорации да държат хората в заблуда,не сте ли вие които измисляте коварни начини да стоите в сянка и да манипулирате.Обаче това няма да се търпи вечно.В момента праведният ни гняв пламти срещу вас.Очаквайте ни скоро.Обещавам ви че ще усетите,когато ударим.Тогава много от парите които сте вложили в заблуда на хора,ще отидат по дяволите,както и самите вие ще направите.Какво може да направите по въпроса да ни спрете.Няма система,която може да измислите да спрете човек с истинска горяща вяра в сърцето си.Е това което можете да направите е да седите със скръстени ръце и евентуално политиците ви марионетки да внесат някой и друг закон за забрана на публично вероизповедание и така нататък.Помислете добре господа.
.................................................................................................
Коментар направен на 17 Октомври 2007
Не си "недорасъл" приятелю, ти просто се опитаваш да си лоялен към системата, която те храни, твоят ум, твоята енергия и интелект не са свободни. Ти нямаш друг шанс освен всячески да се опитваш да "не видиш" какво става. Но помисли...системата ЛЪЖЕ и МАНИПУЛИРА цялата планета (създавайки глад, мизерия, войни, проблеми...за да не могат хората да мислят свободно и нормално),а ти се опитваш да си ЛОЯЛЕН!! Бъди честен пред себе си (душата си), а системата надхитри. Бъди сигурен, че тя няма да пощади и теб...сега те залъгва с дранкулки, но рано или късно ще те остви опустошен, съзнаващ, че си се продал....за едното нищо! За неща, които си изконсумирал и освен сланини, цинизъм и болести, друго не си спечелил. И тъй като съвестта, колкото и да я приспиваш тя не може да изчезне, когато осъзнаеш как си продал живота си (енергията си) ще бъдеш покрусен...Никога не е късно човек да си направи равносметка, да се събуди и да направи първите си стъпки като свободен...Боли, но си струва. Защото със всяка свободна стъпка (с честност пред себе си)ще започнеш да трупаш нещо, което сега дори не можеш да си представиш, ще трупаш енергия, ще трупаш радост, удовлетворение...но сега няма смисъл да ти говоря това защото едва ли ще допуснеш тази мисъл, тя би те разтърсила сериозно...би подронила основите на които си стъпил...това е бавен процес, но той започва с едно вътрешно решение...вземе ли се веднъж решението..после всичко си идва на мястото..А че гладните и босите не могат да се занимават с ценности е ясно и нали точно за това се поддържа тяхното количество!!! Я си предтсави, че повечето хора се пробудят...и разберат откъде им идва всичко...ами кой тогава ще обслужва системата?!! Кой ще храни чудовището??!! Тогава вместо да търсят да си го изкарат на себеподобните си те ще вдигнат стачка. Ще откажат да дават Е на системата, ще потърсят начини да се измъкнат и системата здраво ще се разклати...Ще и лъсне задника като на павиан...което честно казано май вече се случва...щом такива обикновени хора като мен се пробудиха..значи нещата са доста лъснали вече....
.................................................................................................
Коментар направен на 15 Октомври 2007
Еми аз съм оня "недорасъл" с ценностната система... 11 години съм работил за Американците и то здравата! А на гладен и бос човек неможеш да обясниш що е то ценност, защото тя, ценността, е понятие от второ ниво, тоест - можеш да го възприемеш едва когато не си гладен и бос... А гладните и босите мечтаят само за едно - за работа! Колко жалко!
.................................................................................................
Коментар направен на 15 Октомври 2007
Дяволски си права ! А това че подкрепата която получаваш е под 10% е напълно закономерно - това си е пропорцията и в световен мащаб ...
« Последна редакция: Ноември 07, 2007, 13:48:41 pm от Ricardo »

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Коментар направен на 13 Октомври 2007
О, хайде моля ви се! Телевизията е виновна за деградацията на населението?! За упадъка на младото поколение?! Абсурдно е да се разсъждава толкова едностранчиво! Не мога да повярвам, уважаеми авторе, че си отделил толкова време и мозъчна дейност, за да достигнеш до тези параноични изводи! Но ако това, че си намерил "виновника" те успокоява - моля! Само не се опитвай да го поднесеш по същия манипулативен начин, за който говориш, защото честно казано ми писна от сърдити черногледи хора, които само се чудят от какво да се оплачат! Ами хайде, след като си толкова убеден в правотата си, излез от анонимността на този сайт и от своята малка перфектна анти-американска, анти-масонска, анти-глобалистична матрица и имай смелостта да изразиш своето мнение гласно! И ако е възможно, да представиш по-убедителни аргументи, защото това горе е просто смешно.
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Човече,нуждаеш се от помощ.Нуждаеш се от спешна медицинска помощ.Отиди в психиатрията и им разкажи това което написа тук.Те знаят какво да правят.
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Тази изповед проферос Вучков ли я е писал?
А най верочтно отговорите са от неговата голяма и интелегентна алдитория..
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007

Естествено, телевизията е най-големият манипулатор, жалкото е, че хората по света не се инетресуват от масонство и Световната Конспирация достатъчно :///
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007

До всички недорасли и "много умни" разбиращи от живота, то оня дето ми обяснява как са били Американците и говорите за липсата на "ценностна система". Ти първо би ли ми дал дефиниция на това понятие - кажи на нас простите що е то "ценностна система" и има ли то почва у нас. Кой го определя, кой определя кое е цвнностно и кое не? Вие дето сте толкова интелигентни и искрено се вълнувате от ценностната система - давате ли си сметка че поне 80% от хората не могат да си позвалят даже да се хранят както биха искали? Или сте некви шибани тиинове умрели от скука които вместо да се хванат на работа и подмпомогнат изтерзаните си родители ръсите глупости по Интернет. Дявате ли си сметка че трябва да благодарите на Бога за това че поне не гладувате и имате питейна вода - ми ако се бяхте родили в Зимбабве? Стегнете се и работете иначе се превръщате в лузери и това - обществото ще ви отхвърли без да го е еня дали имате грам мозък или сте Айнщаин и спрете да хленчите - никой не обича хленчещите некадърници дето само те се имат за нещо специално.
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Не знам дали е масонско зомбиране или просто зомбиране с цел постоянно пране на пари.Но че се изсипват камиони с пари в безстойностни неща-спор няма.Наистина медиите и чалгата са най-фрапантните примери за това, а иначе има още хиляди.Абсолютно прав си, бате, само не знам какво общо има с масонството.
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Много си прав, ама някои хора докато го разберат ще бъдат превърнати в зомбита вече! Погледни САЩ - пълно със зомбирани хора, чиито интереси се свеждат до 5 дни умопобъркваща работа и 2 дни умопобъркващо пиене... И нищо друго не ги интересува освен тяхното собствено самодоволство... Няма ценности, няма мисъл за ближния - само фалшиви усмивки и "How are you?" без въобще наистина да се интересуват как си. И какво друго очакваш щом на управляващите са им необходими послушни и работни пионки чрез които да стават все по-богати? Какво друго им е по-необходимо от зомбита, вкарани в матрица??
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Не знам кой е писал това, обаче очевидно много обича да чете книжки за конспирации. За това че телевизиите са просташки, пълни с глупави реклами и т. нат. - вярно е 100%, обаче ако народа който ги гледа беше малко по-наред просто щеше да работи и да прави други полезни неща вместо да гледа TV. Обаче народа си гледа простотията и тва си е. Може би си заслужаваме простотията която гледаме...
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Ти не си луд, ти си напълно прав.
Но нали знаеш, на накаква основа трябва да се градят въздушни империи. Медията е такава сила която превръща въздушните империи и фантасмагории на болни умове в пъна реалност.
Въпроса е кое хапче ще избереш мистър Андерсън.
Морфей
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
“Шоуто на Слави” е най-тъпото предаване и името ну подхожда : “Шоуто на СЛАВИ”, самият него, в цял ръст, пипон, иначе дребно по душа човече, което е накарало дори когато има интервю с голяма световна личност, камерата да показва НЕГО,учиндолецът, поне 70%, а другия 30%.
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Пич, дяволски си прав и мн хубаво си го казал! Затова не гледам ТВ - за да не затъпея и да не се зомбирам! :) Много боклук се излива от малкия екран и попива в гладките мозъчета (по-научно tabula rasa) на младите хора...Пълна деградация... :(

Ама малко си го прекалил с тия масони - мн книжки четеш и ти се привиждат конспирации :)
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Абсолютно си прав. Но де да баха само тези 2 канала зомобиращите!!! Телевизията като цяло е в ръцете на зомбиращата система. Децата особено са най-уязвими, защото нямат изградена ценностна система, не могат да правят подбор...те поемат всичко...А то е 90 % насилие, непочтителност, сексмания....лайна! Ако теиз деца имаха избор как да си запълнят времето те сами щяха да намерят изход, като си намерят естетсвено занимание нарвчено ИГРА със себеподобни. Но затворени в панелните затвори, заобиколени от изкуствени вещи и играчки, изоставени от заети родители те скучаят! Скуката е абсолютно неестествено състояние на човешкото същество. Естественният и еквивалент е любознателност. Самото наличие на скука показва, че човекът е в капана, че се е откъснал от реалността. Когато детето казва "скучно ми е" това е сигнал...и естествено в скуката си сяда пред телевизора и започва зомбирането. Родителите (а вече и лелките в детската градина) доволни, че не им висят на главата...а детето поглъща ЛАЙНА. Дори филмчетата да не са чак толкова лоши, самия процес на пребиване в нереалния свят на натрапените образи и случки вече повежда детето по един път на обсебеност на вниманието....то вече не е способно само и по естествен път да се справи със скуката без веднага да посегне към някаква дрога. Видове дрога днес колко щещ - някои са обсебени от секс, други от алкохол, трети от наркотици.... Ако детето расте в досег с живия свят - примерно на село, сред животни и растения...ако играе с други деца, където развива собствената си фантазия...то никога не би изпитало скука. Скуката е признак, че човека се е отделил от реалността и е в капана на измислен свят. Той е зомбиран. От там нататък може да му се предложи всякаква измислица. Може да се води за носа. Самите междучовешки отношения добиват вид на сапунени латиноамерикански сериали. Не занм хората дали се досещат, че почти са престанали да са хора, че отдавна живеят в измислен свят...само понякога, в моменти на депресия се усещат за това...но веднага им се предлагат медикаменти за да заспят отново...вечния си сън...така удобен за някои. Затова казвам - не се плашете от депресиите защото само тогава се обажда здравата и естествена човешка природа...Със системата не може да се води открита битка...тя е ужасяваща по своя обхват. Единствената възможна битка е отвътре, чрез промяна на съзнанието...оставете депресиите да говорят! Нека ви кажат какво сте загубили и как и къде да го намерите отново!
Извинявам се много, че превръщам коментарите си в нещо като призиви...но за мен в това е смисъла на подобен форум..в който хората излагат болките и въпросите си....да се опиташ да помогнеш с каквото можеш.
.................................................................................................
Коментар направен на 13 Октомври 2007
Да,приятелю,много си прав,съгласна съм напълно с теб.Това го осъзнах лично за себе си вечерта на "големия" финал на Вип брадър-тази огромна тъпня.Тогава всички циркаджии от екипа надминаха себе си .В гнева си изключих Нова тв от менюто си ,така и до днес. За себе си установих,че съм се поддавала на манипулациите на Нова тв и по този начин сега, след като вече не я гледам ми е много по-спокойно.Визирам цялата Нова тв ,заради съпричастността на всичките и водещи с въпросното предаване. Надпреварваха се в един глас да ни убеждават,че това,което виждаме не е черно,а е бяло,че ние не разбираме нищо,видите ли.Със сигурност е така със всички телевизионни програми-те зарибяват,манипулират, бавно ни обсебват и ние сме пленници, за жалост малко са хората, които не са подвластни. А решението е в ръцете ни и се нарича "дистанционно".Хубавото е ,че можем все пак сами да изберем какво да гледаме , или дали да гледаме. Добре е,че имаме избор.Има програми , които ни обогатяват и ни карат да се чувстваме много добре.Искаме или не телевизорът е част от ежедневието ни, от нас зависи как ще се чувстваме гледайки го.
.................................................................................................
Коментар направен на 12 Октомври 2007
Ти си луд, не зомбираните от тия телевизии. В света на масовите комуникации и времената, в които сме всеки сам си избира пътя - много по-зле беше когато НАВСЯКДЕ се ловеше само една програма. Иначе другото е в главата ти:) А в твоите американски предавания “Шоуто на Слави”, “Биг Брадър”, “Сървайвър”, “Стар Академи”, “Огледала” и т.н се канят българи, коментират се български проблеми и те изглеждат по начин, който ние си ги правим. Ще го разбереш лесно, ако си гледал и някоя друга тяхна версия. Те затова са уникални и гледани навсякъде.

Неактивен Trandev

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 739
 • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
  • Елементи от някои умозаключения
Хехех Рикардо, много добра работа.  :) :)
Какво си очаквал, реакцията на населението е предвидима.  :D

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Рикардо ти ли си бил ;D Пуснаха ми го преди седмица този линк и се чудих кой ли може да е пуснал цитата от книгата ;D Няма какво да се извиняваш обаче, писал съм че може да се пуска абсолютно свободно из нета, без позволение :)

Добре дошъл отново :)

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Хехех Рикардо, много добра работа.  :) :)
Какво си очаквал, реакцията на населението е предвидима.  :D
И все пак положението не е толкова зле, определено, има и ценни коментари, както и такива на хора, които инстинктивно вече напипват нещата, макар и да не са още наясно с подробностите, тайни общества и т.н., но важно е усещането като цяло, което имат. Ако човек има непоносимост към това, което му се предлага в медийното пространство (И не само, разбира се), на първо време поне няма чак такова значение дали е запознат по-конктетно с конспиративните планове, защото пак работи срещу тях и  в своя полза.  ;)

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Това е важното според мен да се разбере народа на какво равнище е и дали иска промяна за нещо по-добро.Нещо като социологическо проучване.Попаднах случайно в www.izpoved.com съдби всякакви и там пуснах просто да разнообразя този сайт ,но темата се хареса и доста е коментирана в сравнение с личните драми на хората.Отностно идването ми във форума,няма да пиша,тъй като нямам нищо за казване :)
Това е в България,всеки гледа да се докопа до властта,пари и т.н.Еволюционен процес през който трябва да преминем според мен.
..и най-важното гледайте СКАТ и предаването "ПАРАЛАКС" :)

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отдавна не съм гледал, но от Скат, най - доброто им предаване беше онова дето го водеше Цветан Начев, просто такова дар слово настръхваш като го слушаш. Много се вълнуваше и се поболя и вече май не го води той. Търся стари предавания с него.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27