Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220417 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gabo

• Стопанин на XNETBG.NET
  • Много Писал
  • Публикации: 6 668
  • Бивш Black Adder
Re: За Царичина
« Отговор #105 -: Април 01, 2007, 20:54:54 pm »
Мен по-скоро ме подразни начина на поднасяна не фактите, за пръв и последен път го гледам това предаване. Направено е в стил на най-добрите Американски бози, предназначени за тъпоумни и малограмотни зрители.
Множество стряскащо изкачащи снимки, повтаряне до втръсване на вече казаното 3 пъти, прекъсване за реклама с ' очаквайте още след ..'
Ама то какво друго да се очаква от бТВ
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

IGLATA

• Гост
« Отговор #106 -: Април 01, 2007, 22:33:18 pm »
и на мене ми направи впечатление като на добре подправена създърма  и в крайна сметка знае ли се дали са преминали тези 5-6 оставащи метра до "нещото" до колкото знам аз не са

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #107 -: Април 01, 2007, 22:48:11 pm »
На мен ми е интересно обаче след като такива видни "експерти" се изказаха в  подкрепа на несъстоятелността на цялата операция защо тези документи първо са засекретени и второ ги няма. Ако  "измамата" е 100% доказана защо я няма  документацията  да може всеки да прецени сам. Да не говорим че и тогава съда едва ли би приел решение, че няма неправомерно изразходване на средства. Документацията би подкрепила или отхвърлила дали има шашма или не. Но очевидно се крие нещо лошото е че има много варианти какво е то  ;)
« Последна редакция: Април 04, 2007, 23:29:55 pm от Alien »

IGLATA

• Гост
« Отговор #108 -: Април 04, 2007, 21:21:49 pm »
Не то е ясно че нещо там не е нормално ...незнам кой заблуждават с тези глупости които ги говорят....може би себе си да сам им чисти душите но след 50-тина години би трябвало тезинеща да излязат ако наистина са засекретени и са на най-високата секретност(защото толкова е периода в който тайните за пазени)

Неактивен AnTrakS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #109 -: Април 05, 2007, 11:49:52 am »
Ае да взимаме кирката и лопатата и да тръгваме за Царичина.

П.П: Доста е близко от София - 32км западно от София.То се намира в Община Костинброд, Софийска област.

Какво ще кажете?  ;D ;D ;)

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 740
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #110 -: Април 05, 2007, 12:51:41 pm »
Мммного пъти съм го казвал...но няма проблем...и да вземеш лопатата и да разбиеш този бетон (за който лопатата няма да ти помогне) вътре всичко е наводнено от подземните реки, защото кретените като затваряли дупката пробили и една от стените, които държели подземните реки... Така, че загубена кауза направо. Има шанс ако водата се е присушила (малко верятно) или се изпомпа със специални уреди. Но повярвай ми за нещо такова една лопата и 5 човека не стигат. Трябват финансии и то доста големи. Освен това ти трябва археолог, който да получи позволението за провеждане на разкопки. Току така не можеш да отидеш да копаеш. После и да намериш нещо държавата ще си те съди...Ко да праиш скапано законодателство. Освен това ти трябва истински сензитив, в България е останал само един и то е жена и се крие. Може да се пробва с Робърт Йовчев, но не съм сигурен вече в неговите способности, въпреки, че наистина знае какво прави и го прави по един уникален начин. НО, парите развалят хората. Както и да е...

Освен това ти трябват записките на Логинова, а нея можеш с много трудности да я откриеш в ЮАР. В тези записки съдържат невероятна информация, която ти е нужна, за да влезнеш в дупката. Колкото и странно да звучи за теб или за някой, който тепърва се запознава с тези безкрайно интересни факти, които ни заобикаляти ние не ги виждаме, тази дупка притежава много силно енергийно поле. Препоръчвам да прочетете малко повече за пещерите Сумати в Тибет. Руснаците имаха невероятни разкрития там.

Ако не намериш Логинова и записките и, тогава отиди в архива на досиетата. Не знам къде и как точн осе казва институцията и поискай копие то записките. Няко ми каза, че срещу заплащане може да ти изкопират разсекретени документи. А записките и част от документацията за Царичина е разсекретена. ДАно само не е потрита, че егати майтапа...

Та така приятелю. Лопата и кирка за отварянето на тази дупка, както и 10ина ентусиасти нища няма да направят. По добре ще е да се организира кампания за събиране средства, да се намерят нужжните хора и специалисти и да се започне работа по археологическото разкопаване на мястото.

Но съм почти 80% убеден, че ще завърши както последния път - НИЩО. Стига се до някъде и работата се спира. Проблемът е, че както в Сумати пещерите, така и тук можеби просто никой не е желан да стъпва.

Мисля, че това е всичко..
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

IGLATA

• Гост
« Отговор #111 -: Април 05, 2007, 13:35:21 pm »
ем няма да живеем цял живот така че....мисля че ще има хора които да се жертват за това един от тя мога да съм аз стига всичко да стане общесдтвено достояние и да няма НИЩО скрито и естествено да знаеме какво са намерили военните или какво се предполага :) може да ви звуча налудничево но.... а и мисля че смърта им е случайна незнам случаите за смърта им но ако се остави да се проветри известно време..предполагам че е нещо от въздуха ако найстина е на 3000-4000 години от тогава се е променил доста и може да е отровен или токсичен само так си го ебеснявам

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #112 -: Април 05, 2007, 14:00:40 pm »
Цитат
но ако се остави да се проветри известно време..предполагам че е нещо от въздуха ако найстина е на 3000-4000 години от тогава се е променил доста и може да е отровен или токсичен само так си го ебеснявам

Дупката е била отворена в продължение на месеци. Въпреки това повече от половината са изперкали. Н естава въпрос за отровни газове като в гробницата на Тутанкамон. Става въпрос за сходен случай като Сумати Пещерите. Ако вътре наистина се крие двуполово същество от предишните раси на земята, както в Сомати пещерите се намират представители на предишни земни раси, то е ясно, че ако ще и 10 години да го оставяш да се проветрява, пак ще е същото... Става въпрос за енергийно поле. Лично на мен ми е много трудно да си го представя, но тъй като друго не остава го приемам. Въпреки това сега се сещам. По време на тази експертиза на мястото от учени от БАН и представители на АСФЕН, са правени и проби на въздуха в дупката и около нея - нищо нередно не е било открито...
« Последна редакция: Април 05, 2007, 14:04:24 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #113 -: Април 05, 2007, 14:09:20 pm »
Имам една книга на един от военните, които са провеждали разкопките. Уникална е. Но в нощта когато са я изпечатали, от контраразузнаването нахълтали в печатницата и иззели всички книги. Останали само 30-40 копия. Две от които имам аз. Едното е в България, а другото го бях дал на един човек и след това така и не се срещнахме повече да ми я върне. Не знам дали не беше Бамзо... Ако е тук във форума да знае, че няма да му се разсърдя ако ми е върне или поне я сканира да се качи.
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #114 -: Април 05, 2007, 15:39:07 pm »
Мдааам. За нея. Тя е една черна...
VOX UNIUS - VOX NULIUS

IGLATA

• Гост
« Отговор #115 -: Април 05, 2007, 16:27:01 pm »
на мене ми е трудно също да си представя защото на живата материя малко видове полета имат влиание над нея  ;) а пък и висшите офицери които с копали дупката и тези двамата дето са им подсказвали(екстрасенсите) ми изглеждат много добре в интервютата не съм чувал също на войниците да им има нещо а и не знам за чужди военни сили  ;D колко разминавания станаха
ето това ме кара да мисля че наистина има нещо там различната информация идваща от всякъде!!!

IGLATA

• Гост
« Отговор #116 -: Април 05, 2007, 17:05:26 pm »
имам връзка с военни и не знам там да е имало чужди военни не се водя нито от предавания нито от каквото и да е друго а от военни    :D и може да си помислите "тое префърцунен глупак за какво се мисли" но .........
« Последна редакция: Април 05, 2007, 17:09:55 pm от IGLATA »

IGLATA

• Гост
« Отговор #117 -: Април 05, 2007, 17:29:51 pm »
ем баща ми е офицер от българската армия веднъж се събраха с един него приятел на по бира(само бира) и ози гостенина знаеше доста за царичина и аз охотно слушах всичко :) не смятам че не трябва да му се има доверие или по просто вярвам му  :P

IGLATA

• Гост
« Отговор #118 -: Април 05, 2007, 18:06:53 pm »
точно така :) по времето когаот е имало българи други е нямало...разбрах ме се
еми и той не знае най-важното какво са търсели тогава е бил командир на рота, и само са седеля за окраса така се изрази, иначе между войниците се е говорело първо че имало самуиловото съкровище но после пресигнали тея параненормалните и се заговорело за нещо по старо висшите офицери нищо не казвали само работели иначе до последно войниците мислели че  е съкровище чак към края на операцията се заговорило за двуполово същоство и извънземни ..общо взето това каза

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #119 -: Април 05, 2007, 20:10:34 pm »
Хехе...понякога като нямаме друго обяснение на нещата ги пращаме в папката Паранормално...
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27