Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220477 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 740
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
Re: За Царичина
« Отговор #90 -: Декември 23, 2006, 11:47:38 am »
Е много добри материали. Между другото ако някой има желание може срещу някаква скромна сума да се разсекретят файловете за Царичина. Така ми каза един познат. Просто никой до сега не е изявил желание, но всичко може да се види напечатано, дневника на мисията, разговорите и т.н Ако някой е в София може да се поинтересува и да направи едно копие на всички материали и да го публикуваме онлайн.

Иначе, Рапсио, освен че е БЕТОНИРАНА с около 1 метър бетон, дупката е и наводнена, защото хората са толкова прости, че по прости никога не са били. Така, че ще трябва и отводнителна техника. Да не говорим, че, за да влезнеш в двете галерии трябва да си супер трениран човек и да си посветил поне 3-4 години на медитация, за да издържиш на полето, което ще те облъчи. Така, че никак не е лесно. Аз колко пъти съм искал да разбия тоя бетон. Даже веднъж със Зелатор ходихме и бяхме се снабдили с уреди за измерване и т.н Беше лудница. Но си заслужава веднъж завинаги да се разбере има ли двуполови същества вътре или не!

Аз единствено вярвам на Ванга, която ясно си го казва. А тази жена е невероятен медиум...можеби единствения, който е имала България освен Логинова
« Последна редакция: Декември 23, 2006, 11:50:09 am от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
« Отговор #91 -: Декември 23, 2006, 12:04:31 pm »
Пфу то било мн сложна работа бе. :-\ Аз си мислех - разбива се бетона и са влиза в подземния тунел.
Ам няма ли начин нещо със скенер да се види какво има отдолу или полето пречи на наблюдението (както при пирамидите в Египет)
Хващам бас че ако се отвори това и се покаже пред света тука ставаме световна сила.
А интересно къде са другите интересни места за копаене освен Царичина?

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #92 -: Декември 23, 2006, 12:29:14 pm »
Като цяло не е зле да се сформира една научно-изследователска експедиция там, защото резултатите верно могат да изведат България на световни позиции в археологията.. Не, че сега не е, но не се забелязва като че ли някакси..?

Даже веднъж със Зелатор ходихме и бяхме се снабдили с уреди за измерване и т.н Беше лудница.
 Но си заслужава веднъж завинаги да се разбере има ли двуполови същества вътре или не!

Е, какво открихте тогава, забелязахте ли нещо нередно...?
Заслужава си, и още как !!! Това ще е доказателството за толкова много неща...
« Последна редакция: Декември 23, 2006, 12:32:38 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 740
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #93 -: Декември 23, 2006, 14:33:13 pm »
Да забелезяхме, че уредите нищо не измериха. Не, че не работеха, но просто не измериха нищо. Ама вече съм забравил и какви уреди бяха. Той зелатор си спомня, защото те бяха негови.
« Последна редакция: Декември 23, 2006, 14:34:15 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
Re: Отг: За Царичина
« Отговор #94 -: Декември 23, 2006, 16:47:40 pm »
  Изчетох всичко за този феномен та имам няколко догатки:
Според мен каквото  важно е имало там е взето най много преградата  да е заради възможна радиация от мястото. Ако имаше нещо ценно там щеше да се пази с охрана.
  Преди няколко години мой познат е ходил там и е имало военни с АК47  :-X Срега не знам дали го пазят :-\
  Последно охранява ли се обекта или не и откога няма охрана , аз съм навит за тази експедиция  :) ,но нали все пак ни трябва разрешение ,то не може просто ей така да отидеме с 2 пръчки взрив  ,а и ако е наводнено и здрава помпа ,абе сложнотия си е  ,и не виждам как ще допуснат някакви ентусиасти да си ровят нещо което е засекретено  >:(

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #95 -: Декември 23, 2006, 18:11:11 pm »
E, разбира се няма да е съвсем на прима виста всичко, добре е да се подготви/плати евентуално, и така...
Но както и да е, прав е Админа че в момента се разсекретяват тези "обекти" и е като цяло по-лесно...
musica universalis

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
« Отговор #96 -: Декември 23, 2006, 18:14:34 pm »
E, разбира се няма да е съвсем на прима виста всичко, добре е да се подготви/плати евентуално, и така...
Но както и да е, прав е Админа че в момента се разсекретяват тези "обекти" и е като цяло по-лесно...
  Значи ,вече няма охрана там ,някой беше постнал снимка на дупката отблизо ,но дали е тя  :-\
  За гробницата на Бастет в Странджа как стои въпросът

Ако се организирваме с радост бих участвал и помогнал с каквото мога  (уча за химик-инженер ,дано има полза)  :-[

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #97 -: Декември 23, 2006, 18:20:29 pm »
За Странджа още по-малко контрол има, защото там по принцип е доста безлюдно и диво...
Надали си правят труда да плащат на някой който я отиде на работа, я - не.. ;)
Бих участвал с удоволствие също, то това нали отдавна си го говорим...
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #98 -: Декември 23, 2006, 19:12:59 pm »
Те щото ще дадат истинските "разсекретени" документи ;)

Иначе имам вътрешно усещане, че нещата изписани от Логинова и случилото се в Царичина се разминават.

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
« Отговор #99 -: Декември 23, 2006, 19:47:44 pm »

Иначе имам вътрешно усещане, че нещата изписани от Логинова и случилото се в Царичина се разминават.
  :( ?!

Кога ще излиза книгата й ,може да ни е от полза  :-\

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #100 -: Декември 23, 2006, 20:10:01 pm »

:( ?!

Кога ще излиза книгата й ,може да ни е от полза  :-\

3 книги са, има ги от години на пазара ;)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #101 -: Февруари 11, 2007, 04:18:55 am »
В Странджа мястото е близо до граноцата и трябва разрешение за да отидеш. Но иначе ако поискаш предварително ти дават и можеш да отидеш. Доколкото съм чувал всичко е наводнено и няма много за гледане. Единствената алтернатива е да отидеш в деня, в който се е появил светещият образ на скалите с надеждата да се появи пак.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
« Отговор #102 -: Февруари 11, 2007, 12:37:49 pm »
В Странджа мястото е близо до граноцата и трябва разрешение за да отидеш. Но иначе ако поискаш предварително ти дават и можеш да отидеш. Доколкото съм чувал всичко е наводнено и няма много за гледане. Единствената алтернатива е да отидеш в деня, в който се е появил светещият образ на скалите с надеждата да се появи пак.
  То трябва да се изчисли кога планетите ще се наредят така  :-\

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #103 -: Март 28, 2007, 20:20:52 pm »
Каква е тайната на "Феномена Царичина"

www.actualno.com

Вторият филм от поредицата "Факти и мистерии" на Борислав Лазаров разследва прекратената секретна операция на Генералния щаб на българската армия в село Царичина през 1990 г.

Тогава екстрасенси и висши военни започват търсенето на тайнственото съкровище на цар Самуил. Скоро след началото на операцията става ясно, че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята. Тази информация е изпратена от извънземна цивилизация, с която екстрасенсът Елисавета Логинова поддържа телепатичен контакт.

Логинова насочва военните, които прокопават тунел с дължина повече от 160 метра и дълбочина 135 метра. Две години и половина след началото на секретната операция разкопките са прекратени.

Дали Царичина крие доказателството, че не сме сами във Вселената, или всичко е било голяма измама на стойност над 16 милиона лева? Зрителите на bTV ще преценят сами с помощта на мненията на преките участници в операцията.

Сред тях са Елисавета Логинова, бившият съветник по националната сигурност на президента Жельо Желев - ген. Стоян Андреев, двама от учените, изследвали прокопания тунел - бившият директор на Националния археологически институт - проф. Димитър Овчаров и директорът на Националния исторически музей - проф. Божидар Димитров. Жителите на село Царичина, които са били свидетели на разкопките, също споделят своите мнения във филма.

За първи път във "Феноменът Царичина" зрителите ще видят виртуална възстановка на събитията отпреди 17 години и ще чуят признанието на висши военни, пожелали анонимност, че всички документи и предмети, свързани с операцията, са засекретени от Генералния щаб на българската армия и Министерството на отбраната.

Кой и защо има изгода от прикриването на фактите за най-загадъчната военна операция в най-новата история на България? Защо президентът Жельо Желев и бившият министър на отбраната Димитър Луджев отказват да коментират какво се е случило в Царичина? Какво ще открием, ако влезем отново в Царичинската дупка?

Зрителите ще намерят отговорите за себе си, след като станат свидетели на разследването на екипа на Борислав Лазаров, продължило повече от 4 години.

Откъси от мненията на преките участници в секретната военна операция в Царичина:

Елисавета Логинова - екстрасенс: "...нямаше и пет минути и се върна Генерала много развълнуван и каза: "Каца космически кораб. Елате всички! ... Постепенно непознатият летящ обект започна да слиза, като от облака излизаха тези големи, силни светлини, въртящи се в кръг..."

Ген. Стоян Андреев, Бивш съветник по нац. сигурност на президента Жельо Желев:
"...не мога да си представя, че едновременно всичко е било толкова нагласено, че ще видят едно и също явление 10 души..."
« Последна редакция: Март 28, 2007, 20:21:45 pm от ultrafutur »
musica universalis

anna

• Гост
« Отговор #104 -: Април 01, 2007, 16:21:39 pm »
  И в крайна сметка всичко във филма беше лъжем-мажем!
Нищо ново,нищо интересно, всеки се оправдаваше с другия. Прехвърляха си топката.
В началото започнаха с фактите, към края оправдаха операцията с повода, че е била за източване на държавната хазна. Никой нищо не е видял или не ПОМНИ. Беше просто една фактология на събитията.
 Накрая казаха, че всичко е изчезнало-и снимките, и дневниците, и записите на Логинова, и т.н....
А интервюто с нея не беше някак изчерпателно.В крайна сметка дори и тя не била разбрала защо са прекратили проекта, така поне го представят.
Както обикновено- луди хора, които сами си измислят виденията и контактите с извънземни! :-X

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27