Автор Тема: Септември-Октомври - 2008: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program  (Прочетена 38629 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

 • Гост
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #30 -: Януари 19, 2006, 11:28:54 am »
Май толкова беше.

То много дати много нещо
А и вече се бъркам и забравям

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #31 -: Януари 19, 2006, 18:54:13 pm »
Абе големи глупости се изписаха тука...

Първо: колко пъти да казвам, че Ануннаки НЕ СА създали човека!!! Това е една от критиките към Сътчин, на който според мен нарочно са казали да заблуждава с тази информация. Той твърди, че Ануннаките са били слезли в Шумер и са ни създали. Глупости на търкалета...
Единственото, което Ануннаки са направили на човека е да разделят 12-те нишки на ДНК - в резултат сега сме само с 2, но повечето започваме да градим 3-тата кристална нишка, която ще ни върне всички пси-способности.
Човекът е Божие творение! Човек е имало хиляди години преди Ануннаки да кацнат (като древната раса около Перу (къдетоима входове към Кухата Земя) която е въведена от Хората-Птици в Агарта), човек ще има и много след Ануннаки! Тъй като ние сме по-висши същества! Те са богове-създатели, но не почитат живота, който създават (за разлика от съществата от 9-то измерение от Сириус да кажем...) и затова са изритани от клуба на боговете-създатели. Ануннаки са висш клас рептилии, 4-та йерархия - лично сътворена от Твореца (според Урантия). Ануннаки също научават уроци като хората, тъй като в момента са от страната на Луциферианското съзнание. Само че повечето се осъзнават в момента...
Ануннаки са били тук по простата причина, че едно време са спечелили Великата Битка за Земята. Те са миньори. Преди са искали да проучат вътрешността на Земята, за да видят какво има вътре.
Друга причина Ануннаки да бъдат на Земята, е за да контролират честотите, за да имат източник на храна, да копаят вътрешността, да установят честотен контрол във вътрешността, а след това създали други същества, за да си играят със Земята - да създават мисловни шаблони - като внасят холограми на нашата планета, за да повлияят върху цялото поколение и да го накарат да промени курса на своите вярвания чрез събитията. Те стоят зад повечето религии (общо взето без истинското учение на Христос и учението на Сиддхарта), или зад изкривяването на главните религии.

Забравихте ли за 4-те раси преди нас??? Как ще са ни създали Ануннаки? Не вярвайте на това!!!

Второ: Сиви, рептилии и т.н. няма вече на Земята. Ако има, те не се показват вече и си стоят незаконно под земята и в подземните бази. Те ще си понесат заслуженото от Междугалактическата Федерация, когато дойде времето, за неизпълняване на Вселенски закон.
Сивите са си отделна раса, която е завладяна от рептилиите и е доусъвършенствана генно от тях. Сивите са с рептилски ген, но те са единствените с такъв, които нямат нищо общо с външността на рептилиите. Самите сиви, много често се бият с рептилиите, тъй като искат да са независими. Хранят се с отрицателна енергия (тъй като рептилския ген у тях си го иска) и с онези гадости, които спомена Еон. Затова са и тези масови обезобразявания на животни (fisk, айде бе, какво стана с новите снимки ??? :P).
Има различни йерархии сиви. Най-низшите са черноработници (стоят по-високо от Чупакабра) на рептилиите. Те са малки. Има и по-големи (на ръст) сиви. Те си имат своите си задължения.
Над тях стоят рептилиите, които работят с правителството. Те изглеждат общо взето така:Те също са низши рептилии, но притежаващи високи технологии. Над тях стоят Драконите. Над тях пък Крилатите Дракони. Последните два вида си трайкат в Агарта от доста време. За тях разказват всички легенди. Над тях вече са и Ануннаки. Има многобройни картинки на Ануннаки в Шумер. Ще се почудите може би защо се различават? Ами защото могат да заемат каквато си искат форма. Дракони, хора, полу-хора-полу-животни и т.н...

Туй е най-общо :)
« Последна редакция: Януари 19, 2006, 18:58:24 pm от Horus »

Eon

 • Гост
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #32 -: Януари 20, 2006, 09:27:53 am »
Е тъй де и аз имам това казвам:

"Те уж са създали хората"

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #33 -: Януари 20, 2006, 09:33:39 am »
Те не са създали хората, но пък така са орязали ДНК -то, че практически съвсем ново същество се е получило. Не е малко от 12 да ти оставят само  2 спирали.   :(
Не мисли като човек!-Крион

Eon

 • Гост
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #34 -: Януари 20, 2006, 10:04:12 am »
Абе всичко си е догадки.
Откъде да знаем кой какво ни е орязъл.
И дали изобщо е орязъл или прибавил

абе "заплетена" история
 :D

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #35 -: Януари 20, 2006, 10:07:53 am »
Прав си, да не изпадаме в крайности  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Eon

 • Гост
Отг: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #36 -: Януари 20, 2006, 10:11:33 am »
Ами да, така си е.
Не знам какво трябва да се случи, че да разберем
както му викат  the ultimate truth
то и тогава пак ще се съмняваме дали източника не ни лъже съзнателно или не
т.е. дезинформира...
така че....
 ;)

Eon

 • Гост
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #37 -: Ноември 14, 2006, 14:30:26 pm »
Оттук можете да си смъкнете документа по проект SERPO с коментарите на Bill Ryan.

Десен бутон и "Save Target As"  ;)

Смък
« Последна редакция: Ноември 14, 2006, 14:32:37 pm от Eon »

Oberon

 • Гост
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #38 -: Ноември 16, 2006, 16:08:51 pm »
В общи линии, прочетох някъде към половината. За какво иде реч:

1. 1949 г, в Ню Мексико ( Розуел ) катастрофират 2 НЛО-та, на 2 различни места
2. Едното НЛО е тотално смачкано и всичко живо вътре е измряло. Другото НЛО не е толкова смачкано, един от екипажа е намерен жив. Той е бил жив до 1953 г.

За тези 4 години е бил държан изолиран и са били допускани само МНОГО вътрешни хора до него. Разказвал е за тяхната планета ( Eben ),  в системата Zeta Recticuli ( близо до Магелановия облак ) - двойна система звезди, подобни на нашето Слънце. Не е уточнено в текста, дали са с общ център на тежестта или едната гравитира около другата.

На планетете Eben  било много топло, като в северното полукълбо било малко по-хладно. ЕТ-тата живели предимно в южната полусфера. Населението на на планетата било около 600-650 000 жители. Подробно е описан начина им на живот, административна система, отглеждане на деца и т.н

3. През 1953 г., когато ЕТ умира, от Eben идавт да си го приберат. Тогава правителството на САЩ и ЕТ-тата се разбират за сътрудничество. От наша страна, през 1965 г. са изпратени 12 човека, като след 6 години се връщат само 8 - 2ма са умрели, 2ма отказали да се върнат. Всичките 8 сега са мъртви, последният жив е умрял 2002 г.

4. Някъде 1969 г. ЕТ-тата отново идват и се срещат с тогавашния президент. Оставени са няколко прототипа на техни НЛО, за да могат пилоти на USAF да се обучават. Системата за пилотиране била много лесна, и нашите пилоти я схванали за около седмица. В този период, 1969 г., са докладвани много случаи на НЛО в района, които случаи се обесняват с тренировките на USAF пилотите. След което си заминали. Впоследствие се разбраво, от членовете по разменната програма, че ЕТ са кацнали на Земята с 2 малки  совалки. Кораба-майка е бил позициониран някъде м/у Марс и Луната и бил ОГРОМЕН.

5. Планетата Eben била сходна със Земята по размери и атмосфера. Нашите хора там ( те не знаели имената си, шефа им бил наричан Скипър; учените били Док 1, Док 2, пилотите били Флаш Гордън, Фалкън и т.н ), носели оръжия. ЕТ-тата осъзнавали какво е това, но никога не повдигнали въпроса. Също така нашите си носели и някакви специални съоръжения с течен нитроген ( за който знаели че ЕТ-тата ненавиждат :))), в случай, че последните станат враждебни.

6. ЕТ-тата оставили доста технологични играчки на янките. В документа, във втората му половина, доста се говори за тях. Освен оставените прототипи на НЛО, имало и разни други джаджи, най-вече енергоизточници. Янките доста понаучили и за химията. ЕТ-тата са им помогнали да направят стабилна кристална решетка на някои нови за времето си елемента ( Тритиум и Пентаген, като последното е изотоп на водорода ).

Ами това е в общи линии. Дано да ви е било интересно. На мен лично да !!! Текста е написан много стилно, много неща според мен са верни. Не надуших измислици, скицирани са доста важни теми.

Оберон

Eon

 • Гост
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #39 -: Ноември 16, 2006, 16:19:16 pm »
Благодаря.

Oberon

 • Гост
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #40 -: Ноември 16, 2006, 16:30:15 pm »
Прочетох го почти целия, но умишлено не влизам в подробности. Например, че на планетата Eben, нашите видели някакво змиеподобно нещо, което убили. Или пък че насекоми имало, приличали на нашите хлебарки, ама по малки и били безобидни ( все едно нашите хлебарки са страшни хехе ).

Характерно е, обаче, че в документа се говори, че лансираният филм за аутопсията на извънземни, за който се заговори напоследък, е тотален фейк. Да, казва документът ( или по -точно, Анонимния, който праща е-мейлите ), аутопсия е правена, но от нея имало само 4-5 снимки, които той ( Анонимния ) бил виждал през 1978, но не му е позволено да направи копия.
Тези 12 човека били подбрани много внимателно. Имало и лингвисти. През 1953 г., когато идват да си приберат умрелия приятел, ЕТ-тата носели някакво превеждащо устройство, нещо като сегашното хендсфри. Те говорели със особени звуци, но нашите хора не могли да скалъпят думи от тез звуци.

На планетата им имало някаква странна кула, от която ЕТ-тата научавали колко е часа. Т.е, нямали часовници, а по някакъв начин се свързвали с тая кула, и научавали каквото им трябвало от нея. На цялата планета имало само едно учебно заведение, и там били пращани най-умните деца. Ясно е казано, че тази планета, Eben, не е родна за ЕТ-тата, а те са се преселили там от родната си планета, която претърпяла някакъв чудовищен катаклизъм.


Оберон

Eon

 • Гост
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #41 -: Ноември 16, 2006, 16:32:27 pm »
Бря! Кога го прочете целия... 130 стр.  :o

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #42 -: Ноември 16, 2006, 23:34:12 pm »
Мерси Обе!!! :D

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #43 -: Ноември 20, 2006, 10:44:16 am »
Незнам, много объркано взема да става. Защо от СЕРПО нищо не казват за очите на сивите? Нали идеята сега е че сивите идат от място, което е тъмно и блясъкът на нашето слънце е много силен за тях.

Викам, направо да се обадим в CIA PUBLISHING и да ги питаме за някои работи...

"..Алоу... ЦРУ! Тука Шумлян....алоу..."

Oberon

 • Гост
Re: PROJECT SERPO! The Zeta Reticuli Exchange Program
« Отговор #44 -: Ноември 20, 2006, 10:46:49 am »
Говориш така, сякаш единствените извънземни, които идат тук са лоши и гадни сиваци...
Няма ли да се отърсим накрая от всички глупости, и да започнем да мислим:)))?  Лично аз смятам, че на Земята идват ЕТ-та от най-различни краища. Защо се ограничаваме само до малки злобни сиваци???

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
52 Отговора
39306 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2014, 21:54:28 pm
от Fiery
46 Отговора
49130 Прегледи
Последна публикация Февруари 25, 2022, 23:49:04 pm
от stomanata
0 Отговора
12516 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2008, 14:57:47 pm
от Admin
0 Отговора
10072 Прегледи
Последна публикация Септември 04, 2008, 12:43:14 pm
от Eon
6 Отговора
15852 Прегледи
Последна публикация Април 26, 2012, 02:25:15 am
от fD

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27