Автор Тема: Project Facility: Предполагаеми подземни бази (инсталации) по света!  (Прочетена 48487 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен xthing

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 237
 • xthingxthingxthingxthing
Относно: Project Facility: Предполагаеми подземни бази (и
« Отговор #15 -: Март 03, 2008, 21:44:14 pm »
Намерих местата, ама няма никакъв шанс през google earth да се видят, тия зони някой ги е снимал с телефона си, ако съдя по качеството :)
« Последна редакция: Март 04, 2008, 00:26:17 am от Mirotvorec »

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Уважаеми ЕОN и HORUS-дали от тази трънка ще излезе заек? И ако има хляб, дали ще е топъл-какво мислите? ;)
Намерен е тайния подземен град на Путин
www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=28


Вестник Монитор бр.3207/24.04.2008г.
   Ноевият ковчег на руския президент
   Подземния град е глътнал 6 млрд.долара ;)?
www.209.85.129.104/search?q=cache&hNdOer5OHgEJ:www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/article%3Fsid%3D%26aid%3D154948%26cid%3D

   Yamantau: A Future Armagedon?//Viewzone-
www.viewzone.com/yamantau.html
www.globalsecurity.org/wmd/world/russia/yamantau.htm

   Yamantau Mounain Complex(Russia),page1
www.abovetopsecret.com/forum/thread171761/pg1
www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID_=17518-44k
   The Forge of Mars
www.pages.sbcglobal.net/bbalfour/yamantau.html
www.fas.org/news/russia/1997/bmd970404a.htm
   More Underground Cities/Outlaw News-
www.outlawjournalism.com/news/?p=2418-35k
www.thewhyfiles.net/russian2.htm
« Последна редакция: Май 12, 2008, 20:26:52 pm от Mirotvorec »

Неактивен extazo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Аз също наблюдавам консистентни и перманентни доказателства за тези бази , друг е въпроса как се интерпретира съществуването им

Неактивен alexinvader

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Който го мързи да си превежда ето преветения сайт
http://mail.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.geocities.com%2FArea51%2FShadowlands%2F6583%2Fbases015.html&hl=en&ie=UTF8&sl=en&tl=bg


а ето и мугала преводач

http://www.google.com./translate_t

густо :D :D :D

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Такива градове има под всяка по-голяма държава.

Неактивен mario

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 22
Аз също наблюдавам консистентни и перманентни доказателства за тези бази , друг е въпроса как се интерпретира съществуването им
Ето как:
http://www.xnetbg.com/new/content/view/514/40/


http://www.norvegia.bg/policy/News/biodiversity.htm

Неактивен cccpkgb

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 269
A Еонски тази карта имаш ли я щото вече не помня отде я  взех и ми се струва точно по темата

Интересна карта. Знам в кои щати се намират тези бази (Omega Files ;)), но така е по-добре 8) :D
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

Неактивен alexinvader

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
http://thepiratebay.org/torrent/4218073/Project_Camelot_Interviews_2008_%5BUFO_ET_alien_2012_illuminati%5D
Не знам дали има връзка с базите и проект камелот но звучи интересно!
« Последна редакция: Февруари 02, 2009, 14:23:16 pm от alexinvader »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Подземните градове
« Отговор #23 -: Март 11, 2009, 20:53:24 pm »
"- Съществата от Плеядите, Сириус и други планети създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на извънземни технологии тези стойности се смесват с други енергийни мощности и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. За съжаление и аз нямам понятие какво представляват. Засега не се дават повече подробности. Трябва да се отбележи, че Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка.

- Къде се намира тази Висша информационна банка?
- В Окото на Дракона. Това е Акаша. Затова всяка цивилизация се стреми да получи достъп до Земята. Пребивавайки тук, на Земята, инопланетяните спестяват време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Но често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

- Ще попитам за източника на електроенергия. Как се осветяват подземните селища?
- С помощта на слънчевата светлина. Тя се доставя чрез специални канали и с моделиращи генератори за подземните централи. Там, с допълнителна обработка и обогатяване с Алфа енергийни импулси, се излъчва в пространството.

- В подземните градове има ли небе и слънце?
- Небето е различно, няма звезди и слънца. То е илюзорно, много чисто и е ефективен филтър, който пречиства въздуха от тежките частици на елементите, изпълващи пространството около града.
- Предполагам, че няма като нашите морета, езера и реки...
- Има водни площи, които са организирани по планов начин. Но няма соленоводни басейни. Водата е чиста, богата на положителни йони. Въздухът се създава от проводници, генериращи необходимите съставки и свързващи ги в молекули. След смесването, във въздухоцентралите, готовият въздух се изпуска в пространството чрез специално изградена мрежа, снабдена с датчици и пропускателни механизми. Енергийните мощности за тази цел се черпят от земното ядро.

- Говори се за множество златни подземни градове в България.
- Не всички подземни градове са златни. Повечето градове са изградени от цветни мраморни блокове, с богати инкрустации от злато, различни сплави и скъпоценни камъни. Във всички подземни градове има сгради или отделни части от различни кристали. Това придава изключителна красота на градовете, с много отблясъци и нюанси. Обитателите им са били от различни цивилизации - атланти, лемурийци, предишни цивилизации и инопланетяни, живели през отделните периоди от историята на земята.

- С какво са се хранили?
...
- Храната е различна за всяка цивилизация. Най-близка до съвременната е тази на атлантите. Много цивилизации са използвали предимно природни продукти, обработвани със специфични технологии. Облеклото е характерно за всяка отделна цивилизация - материи, апликации, аксесоари. Но не всяка цивилизация се е нуждаела от облекла. Имало е от по-старите, които не са били така плътни като материя и поради тази причина, не са използвали облекла. Имали са постоянни обвивки от различни материали, покриващи ги целите.

- Животът във всички градове е бил организиран на принципа на съвършеното държавно устройство и управление. Всеки индивид е знаел точно какви са неговите задължения в структурата на общественото устройство. Всички са били изпълнени с позитивно чувство към общото благо и развитие на обществения живот. Йерархията се е спазвала строго и никой от висшите слоеве не е злоупотребявал с властта и положението, което има. Взаимоотношенията са се базирали на взаимопомощ, толерантност и стремеж към добруването на всеки отделен индивид.

- Всяка от цивилизациите е имала собствена култура, високо развита, богата и с високи духовни ценности. Всеки град е притежавал архив, разкриващ и най-малките детайли от живота на живущите.
- А по какви подземни коридори се е стигало до тези градове?
- Имало е създадени транспортни коридори, които осигуряват безпрепятствено влизане и излизане от недрата на Земята. Там тече друго измерение...

- С други думи, тези градове днес не се намират под земята и никога ние няма да можем да ги видим.
- Входовете на подземните градове и всички богатства, пренесени в други измерения предстои да бъдат отворени и разкрити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им.
- Добре казано, но кога ще се случи това? След колко хиляди години?
- Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството, и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята в различните периоди от досегашното й съществуване. В подземните коридори, под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основите на 3-те най-големи пирамиди.

- В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които Атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършенните условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с други планети. Много са богатствата, които се намират на планетата Земя, но са останали скрити от очите на земните хора. Наближава времето за откриване на всички тях и използването им по предназначение. Великите учители ни повеляват: "Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост."

"Тайните подземия на Б-я" - 3 част, Милан Миланов

Неактивен foest

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Ето от и от мен малко интересни снимки:

Както сами ще видите е карта за бърз достъп на VIP хора до тайните убежища в Вороново,Шарапово и др.

Yamantau Mountain

Убежището Шерапово.Мисля че тази е най-интересна но не мога да направя качествен зуум да се прочетат надписите кое какво е.

И още една много интересна карта на Москва  ;)
.... And slowly, and surely They drew their plans against us

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Coast to Coast AM - Sep. 30th, 2009 - Underground Bases (tracker.concen.org)

Неактивен Aequitas

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
33.1 в Метрополис, собственост на Лекс Лутър хихихи :-) // Защо тези предполагаеми подземни бази са ви толкова интересни?

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
Ако не са ни интересни няма да сме в този сайт. Тука е за откачалки-поне така ни смятат повечето хора.

Неактивен rofl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 164
http://www.welt.de/politik/ausland/article13481396/Warum-bauen-die-Schweizer-so-viele-Bunker.html

"Куриозна традиция: защо швейцарците си строят бункери?"

"...300 000 защитени помещения има в швейцария, осигуряващи място за 8.6 милиона човека като страната има 7.6 население! А бункерите продължават усилено да се строят!"

...
Някой доста упорито ми трие съобщенията ;-)

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 919
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Project Facility: Предполагаеми подземни бази (инсталации) п
« Отговор #29 -: Септември 22, 2011, 00:44:37 am »
Сериозно обяснение за загадачната пещера в Кабардино-Балкария

http://www.dnes.bg/science/2011/09/21/zagadychna-peshtera-tyrsena-ot-esesovci-otkriha-v-kavkaz.129326

а оригинала е от тук;

http://forum.kbrnet.ru/showthread.php?t=24648

Тази дупка би трябвало сериозно да разклати моите твърдения, че древните не са копали никакви тунели, макар че са извършвали множество корекции и облагородяване на терена. Обяснението за този феномен е че той не е никак древен, а свастиките посочват дело на теософското общество от началото на 20-ти век. Изкуственната пещера е всъщност недовършено шлифоване на естественна цепнатина, която по надолу свързва друга естественна пещера, ако е вярно твърдението за приток на свеж въздух.

Интересната част не свършва все пак с това, явно е че много секти наистина копаят надълбоко през последните 100 години. Нищо чудно някъде другаде по света да са изкопани или поне да се копаят в момента дупки с мистични и окултни цели.
Soli Deo Gloria!

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
52 Отговора
38762 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2014, 21:54:28 pm
от Fiery
Project Greenstar

Започната от H. « 1 2 3 4 5 » НЛО

65 Отговора
39068 Прегледи
Последна публикация Август 11, 2010, 21:06:00 pm
от sedere
4 Отговора
5310 Прегледи
Последна публикация Май 16, 2007, 17:25:15 pm
от Jean-Luc Picard
0 Отговора
9928 Прегледи
Последна публикация Септември 04, 2008, 12:43:14 pm
от Eon
6 Отговора
15437 Прегледи
Последна публикация Април 26, 2012, 02:25:15 am
от fD

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27