Автор Тема: Project Greenstar  (Прочетена 39455 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Project Greenstar
« Отговор #30 -: Февруари 01, 2008, 09:16:56 am »
И тази глобална промяна, за която говориш, Alien, ще стане, едва когато ножа опре до кокала с петрола. Т.е. ако ще става нещо, ще е след 2025 ;)

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Project Greenstar
« Отговор #31 -: Февруари 05, 2008, 10:53:43 am »
Това е малко заблуждаващо твърдение, защото подхранва илюзията, че наистина петролът определя властовата дейност в най-голям мащаб. Действително, така ни убеждават да вярваме, че е. Ама не е. Много отдавна са изнамерени безпетролни способи за движение и ако няма петрол, властта просто ще премине на тези нови способи. Трагедиите на населението не са толкова важни, дори са добре дошли предвид на плътната зависимост, в която то би останало заради невъзможността му само да организира животоспасяващите си доставки. Може би и заради тази предстояща трагедия така усилено се поддържа усещането, че всичко е (за) петрол! Над това обаче има значително по-мащабни и важни въпроси, сравнен с които, петролът наистина изглежда като някакъв мръсен и черен екскремент, който не си струва да го вадиш от земята :P И за да завърша с въпроса от предходния post, който стана повод за намесата ми: наистина ли някой се надява, че зловонното състояние на нещата от днешния ден може да продължи цели двадесетина години, че да достигне до 2025?!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Project Greenstar
« Отговор #32 -: Февруари 14, 2008, 15:23:52 pm »
Цитат
...учените са най-уязвими към разкритията за извънземен живот, тъй като ще се обезсмислят много от високо ценените им научни теории...

:D

Щом си поставят за цел нещата да бъдат осъществени докъм 2013-та година, съдейки от мудността на институции като ООН, значи нещата наистина са доста неотложни и най-вероятно ще се "изтресат" върху главите на скептиците 50% или 75% по-рано от посочения срок... Всеки момент...
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 16:20:44 pm от H. »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

stiver

 • Гост
Относно: Project Greenstar
« Отговор #33 -: Февруари 14, 2008, 15:34:37 pm »
Източник съобщава за секретна среща в ООН по въпроса НЛО

Получих следния е-мейл от двама колеги, на които имам доверие (Клей и Шон Пикеринг), които съобщават, че са научили от достоверен източник, че вчера сутринта (12 Февруари)  се е състоял тайна среща в офиса на ООН в Ню Йорк относно масовото увеличаване на наблюдения на НЛО в последно време. Явно голям брой  държавни правителства са загрижени от това и желаят да бъдат осведомени за ситуацията.

Източникът, който в момента работи в дипломатическия корпус, трябвало да замине за неофициална ранна утринна среща в ООН. Той съобщава за съществуването на тайна работна група, ауторизирана да разпространява информацията за НЛО сред населението с цел то да бъде подготвено за предстоящите събития.

2013 година е дадена като датата, когато ще бъде направено официалното разкритие и/или когато извънземните ще се представят по начин неподлежащ на съмнение. Междувременно ще се пуска аклиматизираща информация. Важно е, както източника съобщава, че събитията водещи към официалното разкритие ще включват повече етично ориентирани извънземни които няма да демонстрират военна заплаха за света.

Информацията по-долу може да има връзка с последните дебати в Японския Парламент и изказванията на Японския Министър на Отбраната за това как Япония би реагирала при появата на извънземни, демонстриращи миролюбиви намерения, в японското въздушно пространство. Явно правителствата на отделните страни  започват работа върху създаването на официална държавна линия на поведение при представянето на извънземните. Така че, ако тази информация е точна, ние ще станем свидетели на все повече държави, които правят официални изявления отнасящи се до отношението им към извънземни във въздушното им пространство. Очаква се членовете на парламентите по света да започнат да получават инструкции които ще им помогнат да развият държавна политика по отношение на извънземния живот. Такива инструкции ще се разпространят и сред изтъкнати медийни източници, които ще дават повече информация за случаи с НЛО в популярни предавания като "Larry King Live"

Вероятно нарастването на съобщенията в медиите най-напред, като увод към разкритието за извънземен живот, ще доведе до разкриване на секретни антигравитационни технологии укривани повече от 50 години. Споменатите от източника самоубийства вероятно се отнасят за тези които ще научат, че повечето от това в което са вярвали цял живот е лъжа. Брукингският доклад от 1961 година споменава, че учените са най-уязвими към разкритията за извънземен живот, тъй като ще се обезсмислят много от високо ценените им научни теории и модели.

В обобщение, явно е зпочнало броенето на дните до официалното разкритие през 2013 година и държавните правителства и ООН са инструктирани за това. Процесът на аклиматизация ще се ускори през следващите пет години. Наблюденията на НЛО по целия свят силно ще се увеличи принуждавайки правителствата да правят публични официални изявления по въпросите за НЛО и извънземния живот.

От  Проф. д-р Майкъл Сала
[email protected]  

http://www.ufodigest.com/news/0208/unmeeting.html


Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Относно: Project Greenstar
« Отговор #34 -: Февруари 14, 2008, 15:56:22 pm »
А дано... Поне тази стъпка да се направи.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Project Greenstar
« Отговор #35 -: Февруари 22, 2008, 22:36:59 pm »
Цитат
В обобщение, явно е зпочнало броенето на дните до официалното разкритие през 2013 година и държавните правителства и ООН са инструктирани за това.

Сега излезе нова информация с потвърждение за срещата само че годината е сменена на 2017г. при това се споменава че тези които щели да се покажат били с име "Контрольорите" което определено не звучи добре  ;)

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Project Greenstar
« Отговор #36 -: Февруари 23, 2008, 22:03:27 pm »
Цитат
В обобщение, явно е зпочнало броенето на дните до официалното разкритие през 2013 година и държавните правителства и ООН са инструктирани за това.

Сега излезе нова информация с потвърждение за срещата само че годината е сменена на 2017г. при това се споменава че тези които щели да се покажат били с име "Контрольорите" което определено не звучи добре  ;)

а кво стана с масовото ни изтребление през 2012??  :D
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Project Greenstar
« Отговор #37 -: Февруари 23, 2008, 22:28:45 pm »
Е това са различни източници  ;)

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Project Greenstar
« Отговор #38 -: Февруари 23, 2008, 22:30:46 pm »
Аз не се готвя за никакво "масово изтребление"... Само мъртъвците (тези, които по принцип са си мъртви) ще бъдат положени в своите гробове според мен... Никакво умиране на живи хора не смятам, че ще се случва към 2012-2013!...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ulgen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Относно: Project Greenstar
« Отговор #39 -: Февруари 24, 2008, 22:39:02 pm »
Сигурен съм, че всички от Вас са чували за Ролевите игри!
Сигурен съм, че и всички са чували за Социалното инженерство като наука.
Дали има нещо общо между двата елемента?-разбира се че има!
Различни източници в различни точки спускат различна информация от общата и се провеждат наблюдения в примерно две насоки;

-реакции на приемниците (на въпросната информация):
*действия(какви действия предприемат приемниците, примерно Xnetbg обществото)
*мисли(предположения относно развитие на дадени случки, сценарий, сюжети и т.н.)
*констатации(изводи и заключения относно информацията)

Какво се опитвам да обясня, че зад всяко действие стои определено насочено намерение и цел, а намеренията и целите не винаги са едно или две, те са много, тогава въпроса е какви са?-контрол посредством формиране на определени възгледи, но преди да се формират определените възгледи се нала- гат редица изследвания на реакциите, действията, мислите и заключенията на приемника бил той индивид или общество.Изследванията довеждат до предска- зуемост на изследваните, с други думи вече се знае какво се мисли и какво не си мисли, знае се какво се очаква, но се знае и какво не се очаква, раз- вити са определени сценарий и не са развити други сценарий - Те използват част от нашите, разбирания, мисли, чувства и възгледи за основа на бъдещи събития, като по този начин формират всеобща реалност, която всеки от нас възприема като достоверна, защото и "той" преди време си помислил  нещо такова!

Всичко е заблуда, постоянно ни насочват във варианти на случки и събития, мислете какво предстои след 5г., след 5г. те пак ще намеря с какво да Ви изненадат, но ще Ви посочат срок за след 10г. и така до края на живота Ви, това е играта, така са успявали и така ще успеят, докато не се събудим всички в настоящия момент и неформираме собствена реалност!!!Те формират реалности, те формират Вашите реалности, а не Вие техните, ето защо винаги ще са във водеща позиция и след 1000земни човешки години

stiver

 • Гост
Относно: Project Greenstar
« Отговор #40 -: Февруари 25, 2008, 09:43:31 am »
Ulgen, това, което казваш е много, много вярно. Винаги тези изтекли информации са намирисвали на планирана подготовка и проучване на общественото мнение. Когато пускат мухата, че извънземните ще се наричат "контрольорите" човек може да си направи хиляди изводи. Защото "контрольор" както може да има отрицателно значение за едни, така може да носи смисъла на ред и сигурност в други. Също както добре премерената секретност на явлението НЛО - уж хем не съществуват, а в същото време периодично летят, понякога на армади осветени като коледни елхи. Цялото това шоу е така добре премерено според човешката психика, че не може да не си помисли човек, че или извънземните ни познават откакто съществуваме, или тук са намесени чисто човешки методи на социална манипулация.
Това, за което пишеш ми напомня и за една от основните доктрини на мистичните илюминати. Не случайно часовникът в параклиса на детската им организация "Череп и Кости" е умишлено сверен с една минута напред, което символизира, че те живеят по-напредвъв времето от обикновените хора. Единствено, не съм убедена, че решението на този проблем е да живеем в настоящето. Нашето сега е тяхното минало. Живеейки сега, ние живеем в миналото. Мисля, че напротив, добре е да живеем именно напред, с поглед към бъдещето, за да бъдем в крак с това, което ни се готви. Според мен именно от такива изтекли информации, от това, кои наши реакции те се опитват да изучат, хората могат да си направят изводите за това, какво ни очаква.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Project Greenstar
« Отговор #41 -: Февруари 25, 2008, 12:06:24 pm »
А не допускате ли, поне с една частичка на мозъка си, че като говорите за "тях" като за напълно еднолични монополисти в спускането на информация, подсъзнателно ставате техни "абонаментни клиенти" за получаване на дирижираната от "тях" информация?

Аз например постоянно търся и външни канали, които нямат нищо общо с "тях" (или с представата ми за тях!), което малко или много, поне на теория, ме поставя извън зависимостта от "тях"...

Една крайна параноя и неверие в каквото и да било, понеже то може да се окаже социално инжениран проект за дезинформация може да превърне човека именно в това - овца без ориентири, без път и без смисъл... Не е ли точно това концепцията за "профаните", които следва да бъдат управлявани от "посветените" ложи?!

Project Greenstar е военна разработка за симулиране на враждебно извънземно нашествие, което да наложи пускане в ход на цялата скрита мощ на военната машина и установяването на извънредно световно правителство във вида на глобален военносекретен щаб.

Като многоизмерно и космично същество обаче, човекът може би е в състояние да комуникира и по директен начин със своите извънземни братя, без да се нуждае от оптичните комуникационни кабели на своите ведомствени разузнавания!... Медитации, астрални проекции, channelingи...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ulgen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Относно: Project Greenstar
« Отговор #42 -: Февруари 25, 2008, 16:28:50 pm »
Stiver :), както е казал Буда: "Концентрирай в настоящето".

Концентрацията в настоящето те предпазва от всичко, дори и от теб самия, да не говорим за други елементи:)

Флай.., приятелю, до този момент не съм ги определял, а споделих информация относно стратегията им.А по отношение на външните канали ако правилно съм разбрал, то те не са външни а вътрешни, но ако не съм разбрал се извинявам:).

А наимнованието, което използвам към просветените(до определени нива)е Заблуденото братство, те имат свои възгледи и разбирания и ги приемат като единствено правилните, но нима всички не сме така?Не знам..., може би, може би не, не знам - Вие кажете!

Бъдете господари на своето бъдеще, престанете да определяте бъдещето си и това на поколенията, планетата Земя и на всичко около нас в следствие на някакви външни сигнали, индикации и т.н.Споделяте, че сте просветени, посветени, тогава защо не използвате природните космически закони, защо? Братството ги използва, а после ги обвиняваме,че те това или онова!

Законите са еднакви за всички!Оборете ме ако не е така!

Свобода и мир всекиму и всекиму своето - Основен закон - ха-ха-ха

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Относно: Project Greenstar
« Отговор #43 -: Февруари 25, 2008, 21:47:26 pm »
оплетохте се яко момчета
Моята философия е простичко-егоцентрична:Аз съм си господ,прав съм за себе си,и възгледите ми са си мой,лично мой,верни за мен и максимално безпристрастни.А "ТЕ" да ходят круши да берат ако искат  :P
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Project Greenstar
« Отговор #44 -: Март 02, 2008, 21:08:01 pm »
2013 година е дадена като датата, когато ще бъде направено официалното разкритие и/или когато извънземните ще се представят по начин неподлежащ на съмнение.
От 2012 скочиха на 2013 ;D

Вероятно нарастването на съобщенията в медиите най-напред, като увод към разкритието за извънземен живот, ще доведе до разкриване на секретни антигравитационни технологии укривани повече от 50 години.
Ще си измият ръцете с извънземните, щото няма да им е удобно да кажат, че тези технологии са дело на човек ;)

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
52 Отговора
39306 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2014, 21:54:28 pm
от Fiery
46 Отговора
49130 Прегледи
Последна публикация Февруари 25, 2022, 23:49:04 pm
от stomanata
4 Отговора
5426 Прегледи
Последна публикация Май 16, 2007, 17:25:15 pm
от Jean-Luc Picard
0 Отговора
10072 Прегледи
Последна публикация Септември 04, 2008, 12:43:14 pm
от Eon
6 Отговора
15852 Прегледи
Последна публикация Април 26, 2012, 02:25:15 am
от fD

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27