Автор Тема: Рано или късно телевизия БиТиВи ще бъде закрита и оставена в историят  (Прочетена 8017 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Очевидно е, че всяка сутрин по една телевизия, с името БиТиВи, вероятно „Би” идва от Балканска, финансирана отнякъде отвън или отвътре, но очевидно от платежоспособни хора, които със сигурност не са българи, се излъчват ключови предавания с ключови фигури от позицията на случващото се в ежедневието на България. И поканените идват за да бъдат излъчени и популяризирани. Станат ли известни в общeството, с тях е и бизнеса, с тях са и парите, с тях са и познанствата, с тях е известността, с тях е и късмета. Тъй е то в България, Родината на Левски и Ботев, но и родината на Андрешко и Бай Ганьо!

Какво пък толкова, та нали Бог е все пак допуснал тази телевизия!” Така си мислят някои наивници! „И тя така или иначе, върши от време на време по някоя и друга благотворителност.” (Но в същото време, ще добави някой, и сее колко много лъжа!) Да, наистина, колко много лъжа!

Философията на поканените фигури в телевизията за съответното предаване, е много проста. Все пак, това е връзка с народа, „ще ме чуят мен, и моето мнение ще достигне до хората”. Във всеки един човек има тъй огромна нужда да бъде изслушан от водещия, и то по телевизия направена да бъде известна като тази, нали така? А зрителите! Народът - той бедният, не знае, фините ходове на манипулацията и всяка сутрин, хиляди пазачи, портиери, администратори, пенсионери, домакини  и пр., пускат прословутия БиТиВи канал, за да видят накъде духа вятъра. ЗА ДА СИ СВЕРЯТ ЧАСОВНИКА С ВАЖНОТО УТРИННО ПРЕДАВАНЕ! И една мастита фигура на едно момче юнак без калпак, с пловдивски произход, се величае от възможността да поднася някакви сензационни новини, но новини, режисирани от Майстора по Джиесема. (По подобие на пародийното предаване на Милен Цветков в съседната по манипулативен стил, Нова телевизия. Малки различия между двамината водещи, но очевиден е единния подход на техния избор от един и същи човек. Един и същ агресивен и самоуверен стил, един и същ метод на абсолютна привързаност към Господаря-работодателя!)

Така ли, е г-н Водещ! Вие ли вземате решенията, кого да поканите! Или някой ви подава идеите! Е, Майсторът по Джиесема! Тъй е то, това! Нали сте Наемник, плащат ви достатъчно!

И защо е всичката тази лъжа, която се излива по утринните блокове? Защо е това настройване (в случая с предаването на 13 февруари – настройване относно партия Атака) на хората по главните теми на деня. Докога въобще ще продължава тази лъжа!

Е, пък щом толкова се иска от страна на водещия утринния блок, високо платена телевизионна проститутка, то рано или късно, щом така продължават, ще бъдат наречени, справедливо ще бъдат назовани, точно с етикета като: Служител във Втора чифутска телевизия. (Чифутска в случая означава „старозаветна”.)

Да! Втората, а не Първата!

Втора след Нова телевизия! Да, заслужи си го водещият, след поредното невъздържано излъчване на мастития епизод, от сутрешния блок, в които двама юнаци - мъже – единият от които е някой си Азис, или Васко, ще правят семейство, и по този начин ще градят бъдещето на очакваното дете, заченато от единия от тях! А при това, единият се кани да му бъде майка, след износването на детето от истинска жена – о времена, комедия ли е това, или Содом и Гомор явно пристигат! (За справка – вижте информацията за предаването от 13 февруари, утринен блок).

Господа, за такова нещо, в Природата има наказания, и вие си го знаете. Содом и Гомор, има информация за тях, прочетете в Стария Завет и после не казвайте, че не сте били предупредени. Това няма да го бъде! Втори Рим няма да има на тази земя. Нали чувате добре! Отворете си ушите! И прословутата Балканска телевизия с име БиТиВи гордо излъчва такова сензационно чудо, за да се проучи от страна на някои хора, Кукловоди в сянка, как българите щели да възприемат това нещо!

Време е, собственикът на БиТиВи да се определи най-сетне, тъй ли ще я кара, защото времето е разделно. Докога Неговата телевизия ще разгражда българската нация! Все пак, неговата телевизия е на българска земя, и тука тази българска земя, това не е Америка! Това е страната на траките и българските канове, страната на богомилите, духовните кредитори на Европа и света! Който удря по тази страна и култура, удря по себе си! Който сече тази страна, сече клона върху който е стъпил.

Това е сериозен въпрос, зададен в началото на 2007 година към тези, които финансират телевизия БиТиВи!

Нека българската общественост знае, че въпросът е вече зададен и часовникът отмерва времето за очаквания отговор.

Едно е да се правят допустими в етиката шаржове, но съвсем друго е, нагло да се лъже, и то с невероятна подмолна скрита агресия, изпълнявайки поръчение, за да се очерни или оклевети даден човек.

Това е уважаеми Господа, истината за сутрешните блокове на тази телевизия, работеща със скъпа и прескъпа техника. 

А кой е този, който дава възможност професионалната техника да обслужва лъжата и лицемерието в обществото! Българин ли е този Господар на телевизията, именувана БиТиВи!

Откъде идва днешното заболяване на обществото и защо е нужно да се борим с метастазите обхващащи все повече и повече нацията, когато излъчвателят на вируса под носа на цялата нация, работи по точно тази телевизия, съвкупно разбира се, и с други някои Нови уж телевизионни канали.

Време е, тези честни български общественици, журналисти и обикновени граждани, да осъзнаят написаното, и да се осмелят да отказват на поканите, които им се излъчват куртоазно, но спекулативно, за участие в сутрешните блокове.

Лицемерието и послушанието на новия митрополит, гост на споменатото утринно предаване, скоро ще станат очевадни. Да, но същият този митрополит, ако е толкова сигурен че не допускайки папата на святото място в храма, е свършил нещо добро, защо не направи опит да спре и разрастването на вируса на лицемерието и лъжата в църквата?  А вместо това, е седнал на интервю, в предаване по най-антихристовата телевизия! Нима другите митрополити не виждат каква е насоката на предаванията на тази телевизия! А нима е толкова трудно Светият синод да излезе с едно заявление за някои пресолени предавания, наблюдавани от българския народ по нея! Нима е толкова трудно!Да, трудно е! И точно поради това, младите хора не вярват на днешното Външно православие!

И няма все повече и повече да влизат в православните храмове, (в тях днес удобно пристъпват видни бившите атеисти и партийни функционери), защото в тези храмове отсъства Духът. В тях се е настанила попщината и администрацията.

Интервюто, което беше излъчена на 13 февруари, сутринта, уважаеми Господа, между водещия Пловдивчанин журналист и начинаещия по пътеката на православната администрация млад митрополит на пловдивска епархия, е най-точния пример за болестта, която разяжда нашето общество.

Единият – водещ утринния блок, със самоуверено държане, кипи от енергия, но насочена в невярна посока, ревностен и послушен служител на една разрушителна за обществото ни телевизия, а другият – овчедушен и заблуден пастир, който смята, папата за еретик, а не вижда, че в момента за нашия Господ Христос, оставил чрез личния си пример Своето Учение, по големи еретици от фанатиците православници няма. Нима един истински патриарх като днешния Максим би мълчал, ако не бе под нечий контрол, цялата институция на Българската административна православна църква, пред безобразията, които ставаха през последните години, в които все повече изстиваше вярата в сърцата на уж православните християни. Защо мълчеше патриарх Максим? Нима той нямаше силата да заяви своята позиция! Нима и младият новоизбран митрополит не се размина след даденото интервю в коридора на телевизията, с другата кукловодска фигура в лицето на Азис! Нима не знаеше, какво следва по същата телевизия, и защо точно тази кукла Азис бе поканена случайно в утринния блок да говори след него? Нима Господ Бог е разрешавал поведение от рода на това, което се издига в култ чрез шоу звезди като тази на Азис! Ама ще каже някой, хората го искат и всеки има свещено право на избор! Е, да, ама утринния блок се гледа и от децата ни! И в този смисъл, по какво се различава откритата порнография от идеологията, която се изповядва от прословутата „звезда” на цигански фолклор! Тази втората е много по-разрушителна от най-откровения порнофилм! Да припомняме ли на водещия, какво е станало със Содом и Гомор! Нима водещият е толкова заблуден, и не е чувал за изкуствените методи на създаване на геьове и т.нар. „обръщане на резбата”. Нима геьовете са от Бога! Нима Създателят е създавал заедно с Адам и Ева и някой друг унисекс екземпляр! „Обръщането на резбата” не е от Бога и това го знаят даже и самите бездомни деца от Централна гара! А през това време на последните десетки години г-н Софиянски приютяваше бездомните кучета! Да, това са жестоки факти, Господа! Това са и въпроси към тези, които забравят поговорката: „Който сее вятър, ще пожъне бури!”

АКО ПРАВОСЛАВИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ФАНАТИЧНО НАСТРОЕНО КЪМ ТЕМИТЕ ОПИТВАЩИ СЕ ДА ПРОМЕНЯТ ТОЗИ ОБЪРКАЛ СЕ СВЯТ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТАКА БЕЗМЪЛВНО И ПЛАШЛИВО КЪМ ТЕМИТЕ, АКТУАЛНИ В РАЗВРАЩАВАНЕТО НА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО, ТОВА ПРАВОСЛАВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПАСИ ДАЖЕ И БДЯЩИЯТ НАД БЪЛГАРИЯ СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ.

ТОВА ПРОВОСЛАВИЕ С ФАНАТИЧНИ ЛЮДЕ И СВРЪХОСТАРЕЛИ АДМИНИСТРАТИВНИ ЧИНОВНИЦИ, ИЗГЛЕЖДАЩИ СЪС СВОЯ ВЪНШЕН ВИД, КАТО ВКАМЕНЕЛОСТИ ОТ МИНАЛА ЕПОХА, КОЕТО Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНСКИТЕ ГРИЖИ НА НАРОДА, НЕ Е ПО БОГА!

ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЯТО Е ДРЪЗНАЛА ДА СЕЕ РАЗРУШЕНИЕ СРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, И КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА НАХАЛНО ДА ПРОПОВЯДВА АНТИЦЕННОСТНИ МОДЕЛИ, СРЕД МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, СЪЩО НЯМА ДА Я БЪДЕ И СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗОСТАВЕНА В МУЗЕЯ НА ЛЪЖАТА.

Време е да се каже Истината за някои отживели вкаменелости от нашия социален живот ТУК И СЕГА, ЗА ДА ГО ИМА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ В ТАЗИ СТРАНА, за да могат младите хора в България да не се превръщат в геьове и проститутки, за да останат в България, за да се съхрани Културата на тази България. Време е да спасим младото поколение на България!

България ще бъде управлявана от тези, които съумеят да предоставят на младото българско население по-добър модел за живот и личностно развитие. Личностно развитие, това не е само материално обезпечаване и слугинстване в Кариерата на фирмата. Личностното развитие предполага изградени модели на баланс между материята и духа. Защото не е проблем да бъде купен един човек, за да служи като вярно куче на дадена телевизия! Не е проблем даже и да се купи цял един народ от роби. Проблемът идва после: Господарят, който прави покупките от този род, да съумее да задържи събуждащите се роби! Защото рано или късно, и най-заспалият роб разбира, че му дърпат конците с кадифяна ръкавица и направляват неговите интервюта по ДжиЕсЕма.

Много здраве на Дърпащият конците, тези на Телевизията БиТиВи, именувана вече като „Втора чифутска”, и тези конци на администрацията на Православната църква!

Antonium

 • Гост
Що така приказвате за телевизията направила филма за българите. Тук има доста фенове на ония обикалящ с камерата. Това е едно от най-поръчковите предавения. Личи си дори от Луната /кухата/.
Съгласен съм с гнева на Хоръс, обаче в консуматорското общество в което живеем, тази телевизия ще надживее доста други, особенно ако онова предаване премине от Нова в Бтв, както се говори. :D

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Кое предаване, не съм в течение?...

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Кое предаване, не съм в течение?...

Онова, при което затварят една дузина човеци в една къща и и после тримесечен хипнотичен сън за голяма част от "будното" българско население :(
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Oberon

 • Гост
Кое предаване, не съм в течение?...

Ми като не ви течение и не гледаш телевизия, особено БиТиВи, отде тез разсъждения?
предаването е за БЪЛГАРИТЕ, и там открито се говори че кановете са били християни и т.н и т.н....
Всяка една телевизия е като БиТиВи, ненужни предавания, лигавщина и кич. И реклами, толкова блудкави и тъпи, че чак ми иде да ритна телевизора, ако беше мой...

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
НЕ мога да разбера отношението ви към предаването за българите отрицателно ли е или не? Щото дават много готини неща в него9и още повече премълчават)
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Oberon

 • Гост
НЕ мога да разбера отношението ви към предаването за българите отрицателно ли е или не? Щото дават много готини неща в него9и още повече премълчават)

При мен е по-скоро положително, защото и много неща казват и се опитват донякъде да набият в каските на келешите, колко трябва да бъдат достойни, че са българи и т.н. 100% има неща, които се премълчават, но все пак и това е напредък, не мислиш ли?

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Какво да си говорим?  БТВ не е ли съобственост на Мърдок?

Мърдок е един от "яростните противници" на Иран!  "Да ги нападнем", би казал

А след това ще се покрие под земята, и наслаждава на мелето!
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Eon

 • Гост
Мърдок е опора на Тони... Кво говорим?

Имам книга за него, към 700 стр. който иска да си я купи.

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
TVто е чиста доза хипноза - особенно такива като БТВ

Може би само микрочипът, би се конкурирал, въздействието на телевизията..., не знам!
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Мърдок е опора на Тони... Кво говорим?


Ех - с такива съюзници, БГ няма нужда от врагове  :o
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Кое предаване, не съм в течение?...

Ми като не ви течение и не гледаш телевизия, особено БиТиВи, отде тез разсъждения?

По простата причина че не съм го писал аз.

Всяка една телевизия е като БиТиВи, ненужни предавания, лигавщина и кич. И реклами, толкова блудкави и тъпи, че чак ми иде да ритна телевизора, ако беше мой...

Защо гледаш тогава?

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
То че почти всички медии разчитат на манипулацията - така е, но че баш бТВ са майстори на това - спор няма, да е едно предаване, да са едни новини - с мед да ги намажеш, но това си е политика на самата телевизия - промиване на мозъка на българина в американски стил
Новините започват с информация кой са убили, след това кой са ограбили, след това поредния митинг, представен в негативна светлина и така до края. Насаждат негативизъм от всякъде, дори когато ви се струва че правят добрини.
Спомнете си миналата година наводненията, показваха само и единствено мазни цигани, плачещи колко били зле. А колко хиляди българи останаха без подслон?
И при всяка новина са така. Това е умишлено насаждане по американски тертип на начин на мислене у българина.
А че давали документален филм за прабългарите - мигар не гледахте преди 5-6 месеца много, много по качествен по Канал 1.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

anna

 • Гост
То че почти всички медии разчитат на манипулацията - така е
   Да, така  е! :-X Всичко  това  е  самата  истина, колкото  и  да  е  болезнена.
Освен, че  пускат  предавания  в  американски  стил, не  мога  да  пропусна  да  отбележа  какви  хора  използват  за  репортажите  си! Може  да  звучи  грубо, но  са  пълни*.......*(с  целия  си  идиотизъм!) >:(
  Това  хора  ли  са?(цял  арсенал  от  репортери?) Да  затъпят  народа  ли  се  опитват? Че  голяма  част  и  сега  са  си  тъпички. laugh
  О, и  последната  новина- за  вота, който  ще  даваме  за  европейски  депутати- изселниците  не  могат  да  гласуват... >:( От  сутринта  вдигат  кръвното  на  човек! >:( Въпросът  е  там, че  го  представят  по  най- ниЗкия  начин! Само  негативизъм! >:(
  Спомням  си  как  отдавна  по  К1  даваха  руски  филми, наистина  интересни. Вече  няма  такива  филми, само  помия...Латино- сериали?! >:( Предназначени  са  да  ограбват  хората  от  тяхната  интелектуалност  и  разсъдък! :-X
  Ето  откъде  идват  зомбитата  и  психарите:( :o  Това  е  само  една  от  причините. Деградацията  цари  отдавна!

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Поредицата за ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРИ (стига с тия Прабългари :) ) по бтв е полезна донякъде. Въпреки, че се прикриват доста неа все пак е една голяма крачка за обикновенните зрители, които не ги знаят тези неща. Имам позната, която не знаеше какво е това Волжска България, а е над средното ниво по интелигентност. Така, че да се радваме, че въобще има такова предаване, а тези които трябва ще научат неизказаните неща.
По въпроса за Канал 1, там все още дават светсни неща (ноима и доста помия, да). Пример, почти всяка седмица дават симфонични концерти, имат няколко интересни предавания (примерно онова, което прави обзор на нови книги), от време на време се сещат да дават добри филми: Maind Walk (така и не го гледах), Бразилия, документалния за Дънов... Така, че канал 1 периодично се сещат да дават добри неща (най - ги признавам за симфоничните концерти и Минута е много да не забрави :) )
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27