Тъкмо като си помисля да спра да пиша, че много ми падат вибрациите в тоя форум, и някой пак ме провокира.
Ралния пример попитах откъде е, и къде са му гаранциите. Нищо чудно някой белобрад гуру да си го е съчинил.
До колкото 30те човека да ми доказвали нещо, което съм бил съгласен, тотално взе да увърташ.
Никога не съм бил съгласен с това и не съм смятал, че е вярно, не съм го и твърдял. Ти и да искаш не можеш да ми го докажеш. Просто е. Защото не е вярно.
Груповата медитация е като груповия секс, с тотално изменена основна идея и опорочен смисъл. Целта на медитацията по принцип е съвсем друго нещо, и не е за да се искат някакви конкретни работи.
Ако някой човек наистина ги може тия работи, той си тренира и се занимава по съвсем съвсем други начини, които на теб са ти абсолютно непонятни. Да му подражаваш с медитацията е все едно някое дете да си играе на полицаи с изкуствени пистолети, които никога не могат да стрелят.
По тая причина и 30 и 300 хиляди да докараш, медитацията ви няма да струва нищо.
Това, че някой фалшив гуру го е описал по тоя начин не го прави вярно. По тоя начин само се овчасва народа, щото така им е изгодно на приятелите илюминати и масони.
Съвсем други работи се искат за да се действа в Ралността.
Още ли не стана ясно?

Аз се отказвам да обяснявам вече.
п.с. сещам се за един староиндийски принц (или старобългарски, не знам) може би в Бхагават Гита е описан, не помня.
Някой ми беше разказвал легендата.
Та искал тоя принц нещо си. (или беше войн)
Застанал на един крак и то на пръсти, с ръцете изправени над главата си и допрени длани.
(май има такава стойка в йогата, не съм сигурен).
Седял така 3 дена и 3 нощи !!!!!
И накрая се явил еди кой си Бог (не помня кой) и му казал, добре де, какво толкова искаш!? Кажи да ти удоволетворя желанието.
Поуката, за тия които могат да мислят да си я извадят сами. Не ми се тълкуват очевидни работи.