Автор Тема: METAPHYSICA 3  (Прочетена 2005 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ----------

  • Доста Писал
  • ****
  • Публикации: 1 583
METAPHYSICA 3
« -: Октомври 30, 2006, 11:29:32 am »
И така, продължаваме с разчекването на пасажи от "МатрицатаV". Този път изследването излиза от триизмеримия свят, който беше предмет на работата ни в предходната тема и използва наготово знанията, които получихме за човешките инкарнации от най-първата тема по разглеждания тук въпрос. На читателите, които не са се запознали с тези материали, предлагаме да ги погледнат преди да продължат с четенето тук. Сега ще цитирам един пасаж, който Авторът на "МатрицатаV" е съставил в система със знанията, дадени му от работата с Монро - всеизвестен духовен изследовател на възможностите за излизане извън тялото. И така...

... И двете полярности са много активни в Астрала (4-та плътност). Ниските нива на четвърта плътност е населена от Тъмните. Можете да срещнете влечугоподобните, които Дейвид Айк описва, можете да срещнете и Светлата полярност. И двете страни се опитват да ви попречат да узнаете кои наистина сте. Те имат много голям успех при ниските до ранните Напреднали инкарнации. Това са онези, които не са духовно съзрели, за да видят отвъд Земята от трета плътност и които вярват, че щом умрат, всичко ще е наред.
При едно масивно земетресение излизащите в Астрала докладват, че имало тунел, който отвеждал душите на загиналите там, където трябва да бъдат. Поради големият брой инкарнации на любимци в Азия, Африка и Южна/Централна Америка, този тунел е бил създаден, за да улесни завръщането на любимците  в съответната групова душа, от която са дошли.
Светлата полярност се опитва да спаси хора в Астрала както и тук, на Земята. Изумителното е, че те така лесно се съгласяват да направят каквото им се каже без изобщо да го поставят под въпрос. ТРЯБВА да го поставяте под въпрос, обаче – иначе може да се окажете в ситуация, която съвсем не е по вкуса ви.
Тези, които не са любимци отиват на нива 25 и 27. ЛЮБИМЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ НА ТЕЗИ НИВА. Те са само за инкарнациите с Висш Аз. Любимците отиват в долните нива на астрала.
Междувременно, Тъмните се опитват да предизвикат интензивен страх в онези, които са прекарали твърде много време близо до трета плътност след смъртта си. Те се хранят с вибрациите на страх, страдания и т.н. Те много обичат да предизвикват страх във все още инкарнираните. Ако не могат да ви накарат да се страхувате, няма да стоят с вас. Страхът е оръжие по избор в астрала. Само чрез визуализация се появяват ужасни създания – единствено, за да ви изплашат. Страхът забавя вашия напредък и ТРЯБВА да бъде превъзмогнат. Могат да ви изплашат само АКО им позволите.
На ниво 25 по системата на Монро има и тъмни и светли създания. Представените на земята религии са представени на ниво 25. Християнският “рай” е точно до “свещените” места на другите религии, но никой от едните не усеща другите – толкова обгърнати са от своите илюзии. Всички тези неща са етапи от израстването на Висшите Аз. И двете крайности на полярностите – от Хитлер до Сталин, папите, майка Тереза и т.н., могат да се окажат тук, тъй като всички те имат Висш Аз.
Роберт Монро разказва в “Окончателното пътешествие”, че е говорил с голямо светещо същество, което искало той да го боготвори. Това е станало на ниво над 4-то, където полярностите все още съществуват. Съществото било от светлата полярност. Когато Монро отказал, то си отишло. Монро е устоял на силата му, така трябва да направите и вие. Огромният брой преживявания, които имате на Земята от трета плътност,  ви подготвят за онова, което предстои. Голяма част от тези преживявания ви учи да разпознавате и да се справяте с полярностите, на които ще се натъкнете в 4-та плътност и отвъд нея. Вие ще се справите много по-добре от тези, които избират по-безопасните пътища за инкарниране.
Едно от най-населените места в Астрала е системата от вярвания – ниво 26.
Ниво 26 е нивото на християнския рай, ориенталската нирвана, гръцките “Елисейски полета” и т.н. За която и обещана земя да се сетите (а някои от тях са направо невероятни), всичките са на ниво 26 и готови да приемат новопристигналия духовен вярващ. Посещавал съм някои от тези центрове. Тези, които са там, са си изработили вярвания къде ще отидат след като тялото им умре. Това е нивото за персоналните вярвания, а не висшите центрове за обучение, които са на ниво 27.
Монро описва как е искал да отведе духа на току-що умрял човек на ниво 27, но когато стигнали до ниво 26, той изчезнал. Това се е случвало на няколко пъти и показва, че духът не може да отиде на нива по-високи, отколкото тези, за които той/тя е готов.
Едно нещо е общо за тези от ниво 26 – никой от тях не осъзнава съществуването на друга, освен на собствената си група, защото това не е неговата реалност.
Гръцката област е изключително красива. Огромен мраморен храм с мраморни колони се намира в центъра и да - можете да взаимодействате с древните божества на Гърция. Можете да видите Зевс, Тор, Исус, Мария, Куан Ин и други.
Тези божества са просто астрални творения, формирани от енергиите на своите привърженици във времето. Те съществуват само защото хората продължават да влагат енергии в техните форми. Ако искате да наблюдавате един интересен ефект, престорете се на това, което християните вярват, че е Исус или Мария и се спуснете върху облак пред тях и наблюдавайте как духовете започват да ви обожават. Това е интересен експеримент.
(…)
ВСИЧКИ структури на вярвания на ниво 26 са просто това – вярвания. Всеки от нас е минал през тях по време на инкарнациите си. Щом дадено вярване изгуби привържениците си, то започва постепенно да избледнява с времето. Има някои бивши вярвания, от които са останали само части от разпадаща се енергия.
Всички центрове на вярванията са изкуствени творения - те упражняват известен контрол и се подчиняват на определени правила. Всъщност, няма божества или възнесени владици, които да седят и да ви съдят там, освен ако ВИЕ не им позволите да го направят. Ето защо е важно да се свържете със своя Висш Аз. Щом стане това, вие ще преминавате ниво 26 и ще отивате при напредналите, на ниво 27, където няма божества и т.н. и където можете да контактувате със своя Висш Аз.


Както и друг път, ви предлагам долу цитирания текст и в word-овски формат, подходящ за домашно четене. Приятна работа!
« Последна редакция: Октомври 30, 2006, 22:21:47 pm от Horus »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
METAPHYSICA

Започната от ---------- « 1 2 ... 5 6 » Езотерика

77 Отговора
23401 Прегледи
Последна публикация Март 27, 2009, 22:43:13 pm
от хадзапи
METAPHYSICA 2

Започната от ---------- Езотерика

1 Отговора
2328 Прегледи
Последна публикация Октомври 30, 2006, 11:42:40 am
от ----------

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27