Автор Тема: Политиката на САЩ  (Прочетена 204502 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
Re:Политиката на САЩ
« Отговор #180 -: Юли 23, 2007, 03:03:20 am »
Аз се чудя другите силни държави как така толерират действията на администрацията на Буш те станаха прозрачни вече.

Очевидно или имат изгода от това, или ги е страх, или са притиснати от икономически фактори.
Ти например знаеш ли колко процента от електричеството на България идва от САЩ?

Ако ти кажа, няма да ми повярваш...  ::)

Я поразпитай да видиш  ;)

Стига бе :o
Не съм срещал подобна теза,дай някаква посока.

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Публикации: 104
  • Има надежда
« Отговор #181 -: Юли 23, 2007, 08:21:23 am »
   Веселяк,

Имам чувството че или не си чел какво съм писал или не си го разбрал или ме бъркаш с някого :)

За Майкъл Мур мнението ми е, че е много добър продуцент перфектен манипулатор, способен да докаже тезата си дори в много трудни условия. Гледал съм всичките му филми. Според мен "Bowling for Colombine" , "Pharenhite 911" са поръчкови. Първия тотално измества фокуса от реалните причини за стрелбите в училищата и университетите. Освен това чрез мощна сълзлива манипулация се внушава на населението и света, че са виновни оръжията и свободния достъп до тях. Странното е 4е той си противоречи във филма като доказва 4е и вдруги страни има широк достъп до оръжие като Канада. Извода какъв е? Че трябва да се конфискуват оръжията на населението, което е точно по плана на Елита и Администрацията на Буш защото един народ без оръжие не може да се защитава и се превръща в стадо роби. А това че на слабата психика на децата се влияе с невероятно силни антидепресанти, които отварят съзнанието за манипулация и от там много е лесно да сътвориш тинейджър убиец леко го замазва. Да беше казал кво представляват тия ужасяващи химикали (Prozak, Zoloft, и др.) дето ги предписват като бонбонки, вместо да скача на NRA(National Rifle Association). После като стане белята - оръжията виновни дайте ги тука. Прозрачно.  Другия филм за 911...там говори за семейството на Буш и връзките му със семейство Бин Ладен, както и кой къде е бил по време на "атаката" . Отвли4а вниманието от очевиндните доказателства за това кой стои зад атаката и по тоя начин подкрепя Елита. А Буш горкия е жертва от 2000г насам и той, но за това другаде, 4е Еон ако не ме банне след тоя пост ша е 4удо :) Чак наскоро г-н Мур каза 4е се съмнява в доказателствата на Бушмените за 911.Много дълго след "Pharenhite 911" си натискаше парцала по въпроса. Защо? ;)  За Sicko вече съм съгласен че е доста силен и вече клони към целта, но пак само докосва повърхността на нещата. Здравеопазването в САЩ е в лошо положение именно заради плана на Елита и политиката на администрацията на Буш/Чейни. С това здравеопазване помагат много за ограничението на популацията. Ако Глобалните не бяха захапали САЩ не само здравеопазването им щеше да е прекрасно, но и всичко останало.

Еон, прости ми
« Последна редакция: Юли 23, 2007, 09:59:42 am от pavlitos »
There is a war on your mind. Wake up.

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #182 -: Юли 23, 2007, 08:40:21 am »

Щом трябва по темата да пишем, да пишем. Аз съжалявам, че така се отклоних, но като чета разни постове ме засърбяват пръстите по различни причини.

По темата. Тва че режисират нов 911 е ясно от години и се 4ака отдавна. Даже доста се забави и това прави нещата интересни. Буш има още 18 месеца в Белия Дом. Рейтинга на администрацията, неговия и на политиката им е плачевен. Посрещнаха го с яйца по колата, може на изпращане на военен съд да го турнат заедно с дружките му. Та новия 911 ще има няколко цели :

- да стресне и изплаши до смърт населението на САЩ, за да се вкоп4и в правителството с думите "Въй, бате спасявай ни от тия мазни мюсюлмани!" (сори за израза). И рейтинга му да се ка4и, за да може да прокара някой закони, които да отрежат тотално главата на демокрацията. Например да въведе амнистия за 20-те милиона нелегални имигранти в САЩ и да прибере оръжията на народа. Да учреди Северно американския съюз със Мексико и Канада.

-с подкрепата на народа да удари Иран и живот и здраве да продължи към Сирия, Ливан,Египет, Йордания...може би Пакистан.

-Да съсипе икономиката на САЩ тотално, за да може да заграби от хората всичко, което притежават и да ги подчини безусловно

П.С. Обаче има опасност тоя план да се провали по няколко причини, които ще постна в нещо като малко есе малко по-късно 4е имам малко работа
« Последна редакция: Юли 23, 2007, 08:48:48 am от pavlitos »

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #183 -: Юли 23, 2007, 09:35:13 am »
 Опасност от война Сирия/Иран срещу Израел/САЩ
 Обсада на Багдад.

Новия 911 ще може да послужи за катализатор на промяна на възгледите на американския народ спрямо окупационната политика на САЩ и за удар срещу Иран. Този удар според мен (а и не само) може да бъде съвместен САЩ и Израел, и което е по-лошо възможно е да бъде използвано ядрено оръжие за масово поразяване. 

САЩ никога в окупационната си история не са струпвали на едно място 5 самолетоноса4а и огромно коли4ество бойни кораби. Това или е много заплашителен ход или много глупав, защото целия този флот е в обхвата на Иранските ракети, които купиха от Русия. Иран в случая е в много изгодна позиция, тъй като бива заплашвана и е в правото си да се защитава. Международното право в този случай е на тяхна страна, както и ООН, ако не бъде сменен Кофи Анан. При провокация от САЩ америка рискува флота и въздушните и сили да бъдат изпепелени, да не говорим 4е Ирак и американските войници там също са в обхвата на Иранските ракети.  Ако САЩ и/или Израел използват ядрено оръжие и избият част или всичките 70 милиона иранци, то със сигурност останалия 1 милиард мюсюлмани (без приятелите на сащ) ще ско4ат на ИСТИНСКИ джихад (Сирия, Индия, Индонезия) и това съвсем реално може да се окаже 3та световна и началото на края на съвременния християнски свят.

Оръжие, екипировка вече са готови да отплават към Израел. Знае се чеДик Чейни натиска Буш за война, а Пентагона крие 75 000 ампутирани американски войници от знанието на народа и света! Ако Израел и САЩ атакуват - Иран са готови да изравнят ТелАвив със земята и още 15 000 ръкети най-вероятно ще се изсипят откъм Ливан. САЩ ще помага на Израел след удара, а тогава Иран ще отреже линията за снабдяване на Израел от САЩ , която минава през Персийския залив, Кувейт и Багдад. Ще започне обсада на Багдад и снябдяването по въздуха ще бъде преси4ано още в зародиш. При такова развитие Сирия може да удари Багдад от северозапад, а Иран ще въоръжи Шиитите и ще настъпи мощно от югоизток. Това ще доведе до геноцид на Сунитите и Американците в Ирак, тъй като събитията ще се развият мълниеносно, а САЩ са много далече от дома.Нека не забравяме, че Иран (Персия) са най-силната във военно отношение страна в Средния изток. Освен ако Американците не ударят нео4аквано и с пълна сила Иран по-въздуха и с ядрено оръжие не виждам как може да победят. А какво клане ще е след това само можем да гадаем.   

« Последна редакция: Юли 23, 2007, 09:41:34 am от pavlitos »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #184 -: Юли 23, 2007, 18:11:26 pm »
Между другото Буш предава президентската власт за неограничено време на Чейни щото щял да се подлага на някакава операция. Дали от това няма да изкочи някой заек  :-\

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #185 -: Юли 24, 2007, 08:43:27 am »
Между другото Буш предава президентската власт за неограничено време на Чейни щото щял да се подлага на някакава операция. Дали от това няма да изкочи някой заек  :-\

А, наистина ли...хм...интересно. От къде разбра? Чудя се как съм пропуснал...

Ама наистина чудно...господин Чейни е всъщност президент в сянка още от 2000година. Той е човека на Елита и казва на Буш, често с натиск как да действа и какво да говори. Буш според мен не е лош човек, той даже е малко глупавичък, но има потекло. Научили са го да чете изразително (горе-долу се справя на моменти) и тва е. Гледал съм многобройни интервюта в които е меко казано неадекватен и говори глупости. И докато той е на екрана и по страниците на вестниците бате Чейни лети по света (не го виждаме със седмици) и се среща с Елита за да полу4и инструкции или ходи при отделните държавни управления да каже какво и как ще стане. Но той е преживял 5 инфаркта, истински Дарт Вейдър. Хората на неговата възраст играят голф и гледат внуци....а той... Ако него го нямаше в Белия Дом щеше да е съвсем разли4но, както и по света. Буш...съм 4увал че е алкохолик (може бивш) и тва е един от козовете с които го държат. Сега ако наистина отива де се лекува или са решили да го отстранят, 4е много му е нисък рейтинга и хората го мразят се надявам Чейни да полу4и 6ти последен инфаркт (пепел ми на устата).

А ако е верно..не заек ми цяла мечка със сигурност ще изкочи от цилиндъра....и ще хапе, ще хапе...
« Последна редакция: Юли 24, 2007, 08:47:08 am от pavlitos »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #186 -: Юли 24, 2007, 11:54:29 am »
pavlitos, харесват ми постовете ти брат, ти явно се инетерсуваш много повече от мен от политиката на САЩ. Аз съм го ударил на лека омраза само  :(
Продължавай в същият дух, не само на мен ми е интересно :)))

Добре дошъл, и запази чувството си за хумор хаха:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #187 -: Юли 24, 2007, 12:16:43 pm »
Да, наистина бая съм затънал в тва дето става със САЩ защото за сега ми се струва, че от това което стане там зависи съдбата на съвременния свят. За мен има два варианта
- Елита да победи и да установи контрол над света, при което ще навлезе строй наре4ен Неофеодализъм и ще бъдат избити близо 5 милиарда от нас
- Да избухне революция (дано да е безкръвна) в САЩ, да сложат администрацията на съд, да премахнат Федералния резерв, който ги съсипва и обезценява долара, да премахнат IRS и данъка печалба (данъците в някой слу4аи им стигат до 75% от дохода, а отиват директно в огромни корпорации), да вземат банките, да арестуват всички мегабогати за които се докаже 4е са у4аствали в престъпления срещу нацията и 4ове4еството (Рокфелер, Ротшилд, Бил Гейтс, Уорън Бъфет и мн.други, а такива диказателства с лопата да ги ринеш) да ги тикнат до живот в дранголника и да им отнемат средствата в полза на възстановяването на САЩ и третия свят, който те наро4но досега спъваха, ограбваха и избиваха. Да възстановят конституцията, да ограни4ат властта на правителството и да го намалят, да разоръжат тежкото въоражение на полицията, да изгонят нелегалните имигранти, които съсипаха икономиката и обществото, да затворят най-после границата с Мексико и да я укрепят та пиле да не прехвръкне, да приберат всички войници от 4ужбина и да прекратят завоевателната политика, да устяновят мирен диалог с всички нации за решаване на световните проблеми така 4е всички да сме добре и др.

Освен това, Handle, не бива да мразим Американците, защото те са жертви. Аз мисля 4е обикновения американец е много свястна твар като цяло. Винаги когато се запознавам и говоря с американци в мен пръква едно много странно чувство дето не го усещам с други. Сякаш няква доброта и съпри4астност струят от тях и са толкова позитивни и любезни един към друг и към 4ужденците също... иска ти се да ги гушнеш, да ги погалиш и да кажеш "Няма, няма мой сладки американски приятелю, те ша си полу4ат заслуженото и вие ша се оправите, а и ние покрай вас" . Зорлем ги у4ат и тях да мразят, а те за кво да мразят души4ките. А ние...ние сме нация на мразещите, то няма българин дето не мрази, ма докато мразим си4ко - ще ни се връща......кафяво.
« Последна редакция: Юли 24, 2007, 12:26:52 pm от pavlitos »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #188 -: Юли 24, 2007, 12:32:32 pm »
Не бре, не ме разбра. Ударил съм го на омраза към политиката им, не към амигосите :)
Аз познавам отделни личности, като араби, цигани, турци, евреи, и всички те са супер пичове. Говоря обаче за гнусната им външна политика, не за самите хора. Аз против хората нямам нищо. Леко ме нервират с голямото си самочуствие, ама то донякъде им е покрито.

Моя сценарий..:

Съвсем скоро всичко отива по дяволите :)  Искам да се случи наистина "В като Вендета", ей това искам!
Съвсем скоро, когато братята американци победят световния тероризъм, някак си не им остава вече с кого да се заяждат. Русия? Страх ги е!!! Балканите? Вече сме под калпака на ЕС. Ирак? Там работата опечена? Сирия? Рано е.
И какво им остава? Да решат, че искат целия свят да е техен ( т.е те са го решили отдавна, ама го прилагат лека полека, и това бас правя че много ги тормози), и какво правим?
Нострадамус го е казал, мисля. Следващият велик конфликт ще е м/у  християни ( американците се имат за такива, макар че според мен са най-безверната нация ) и мюсюлмани/араби.  Едните имат технологията, другите имат гнева и омразата. Какво се получава? Бая кръв за болна кауза..
А вече и жълтите имат голяма роля....

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #189 -: Юли 24, 2007, 12:47:11 pm »
Напълно те разбирам, Handle, аз също разсъждавах като теб, докато 4етях CNN и другите платени медии. Но като се заровиш и търсиш истинската информация пред теб се разкриват ужаси невъобразими, които нема как да предам така 4е някой да ме разбере даже и в тоя форум. Тва е като да избереш - ако вземеш 4ервеното хап4е, ще нау4иш истината и как да я търсиш и живота ти никога няма да е същия, ако гаврътнеш зеленото хап4е, то ти ще си 4етеш 24-4аса, ще гледаш БТВ (собсвеност на една от медийните империи на злото) и ще 4акаш да гледаш сеир, но тва един ден може да ти изиграе лоша шега.

Трябва да правим огромна разлика между политиката на Бушовата администрация (ръководена от Глобалния елит - Билдербергите, Череп и Кости, Илюминати, Ционисти,Масони,Съвета за чуждестранни връзки и мн. още калпазани) и истинския американец, който държи на свободата, независимостта, мира и прогреса. Трябва да се събуждаме, докато спим те4ението ни влачи където си поиска и ни кара да мислим каквото му оттърва, а през тва време малко по малко ни ока4ва примка на тънкото вратле и бута лекинко стол4ето под разтрепераните ни кра4енца.

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #190 -: Юли 24, 2007, 13:03:48 pm »

Следващият велик конфликт ще е м/у  християни ( американците се имат за такива, макар че според мен са най-безверната нация ) и мюсюлмани/араби.  Едните имат технологията, другите имат гнева и омразата. Какво се получава? Бая кръв за болна кауза..

Американците са едни от най-вярващите нации, грешно мислиш. Там почти всеки ходи на църква всяка неделя, а пастора е много уважавана личност с голямо влияние в обществото. Вярно е 4е конфликта, който предстои ако избухне ще противопостави мюсюлманския свят на християнския, но арабите нямат много място в него, те са с Щатите. Ще ско4ат основно Иран(Персия), Индия, Индонезия. Освен това Иран са толкова силни във военно отношение, че САЩ няма да могат май да ги победят без да използват ядрено такти4еско оръжие, а Индия са си ядрена нация, така 4е...
« Последна редакция: Юли 24, 2007, 13:07:51 pm от pavlitos »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #191 -: Юли 24, 2007, 13:39:28 pm »
Има огромна разлика м/у това да ходиш на църква и да уважаваш пастора, и в това да вярваш наистина! Това там според мен е по-скоро навик и някаква останала традиция, отколкото истинска вяра. Ако бяха вярваща и добродетелна нация, нямаше да я има тая ужасна статистика на убийства, изнасилвания и т.н гадости. Американците НЕ СА вярваща нация, те са СИМУЛИРАЩА вярваща нация :))))
Аз не ходя на църква и не уважам никой пастор, но това не ми пречи да съм добър и обичащ човек, който не мисли злото на никого, и няма намерения да убива ( ако не го предизвикат ), нито да изнасилва и т.н...

Хендъл

п.с Специално за един Наблюдаващ - току-що убих една муха, която 15 мин ми кацаше на лицето и устните! Сори:)

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #192 -: Юли 24, 2007, 13:45:08 pm »
Еми добре, Handle, уважавам мнението ти макар, 4е моето е противоположно. И статистиката на престъпността и убийствата си имат един корен посят от Елита, който прави това в цял свят почти. Щом смяташ 4е цял народ симулира вяра ходейки на църква, а зад гърба на пастора му се смеят и го псуват...пак си помисли, все пак никой не ги кара насила. Даже тва е едно от оръжията на Елита, които корумпират пастори да убеждават американците да си предадат оръжията и да продължат завоевателска външна политика, да внушават 4е Иранците са врагове и т.н.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #193 -: Юли 24, 2007, 14:08:57 pm »
Добре де, колко от населението на САЩ са коренни американци, и колко % са отишли да търсят новия живот? Китаеца, дето им прави ориз по цял ден, дали ходи на църква? Виетнамеца-докер, дали в неделя му е до църква?
Там бъка от секти, нямащи нищо общо с християнкста вяра. Особено ония мозъкопромиващи пастори, дето както говорят изведнъж изцепват една моя ( и на ЕОН хаха ) фраза : "ОООООууууу, Йееееее! Джиизъс ис ъпон ми, оуууу йееее"! И всички гледат жадно : "Леле, Спасителя слезе в нашта малка църква"
Оууу, йеее!

Да, ама не:) Същия тоя Джийзъс, е казал че църквата е във всеки от нас, и това не е някаква сграда, в която да ходим в неделя, и да си даваме 10% от заплатата в името на доброто и дебелите шкембета с лъскави лимузини. Гнус ме е от тях. Новите тихи Инквизитори са това!!!! Да ми обесняват те, че ако не вярвам в Джийзъс, ще съм вечно умрял! Да ми обеснява Елена Вайт, пророчицата на Очакващите, как имала видение, че само адвентния народ щял да бъде спасен, другите щели да го духат! Повдига ми се, нови мой приятелю. Виждал съм на място как промиват мозъци и говорят пълни глупости на хората. Виждал съм, в Петдесятна църка, как ми тикват едно книжле с песни, отварят ми го на страница Хикс, и ми казват: Ето тази песен пеем! Аз озадачено казвам: Днес точно не ми се пее! И вече съм анатемосан! Смехурковци!!!
Виждал съм как нашите пастори-папагали се учат от немските си колеги, ама какво учене само пада. Немеца както говори, така повишава вибрации и глас, че няма накъде, като зомбиран..3 дена след като швабата си замина, нашите се опитаха да го копират, и то толкова некадърно, ще аз от първия ред буквално се засмях, и съответно получих един истински благочестив християнски поглед...
Имах познат, който се обеси, защото така му обяснили....
Имам познат, на който жена му се остави да умре от рак на гърдата, и го остави сам с 2 деца, защото беше дъновистка и някаква вяра не и позволявала да се лекува...
Имам познат, който беше адвентист. Не намери това, което търсеше там, и заби към Канада да обрязва градинки..

За Америка и американците? Нищо ново под Слънцето...

Хендъл The Clan Buffer

Неактивен pavlitos

• Четящ
  • *
  • Има надежда
« Отговор #194 -: Юли 24, 2007, 14:22:41 pm »
E, ми те Американцитв са над 300 милиона. Да имат много църкви и религии и секти, но къде ги няма? Ти самия изреди само радикални примери, които са малцинство ( е да някой 4ерни пастори се увли4ат и пеят здрво, но не са лоши, така са по близо до народа). Основните религии с най-голяма 4аст от населението са Roman Catholic Chirch, после Southern Baptist Convention, United Methodist Church,National Baptist Convention и т.н Но в основата си не са радикални, а изповядват сходни общо4овешки ценности. Аз също хи4 не съм религиозен, но явно хората имат нужда да са сплотени, да са заедно и да се учат един от друг как да живеят. Но това е 4аст от при4ините за техния невероятен прогрес за 200 години има няма.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27