Адвент, най-накрая ти се отвори парашута да ме набараш пил. Да, знам. В последните дни ще се умножи пиянстовото човешко, така пише нали? Само да ти кажа, че хората винаги са си пили, от римско насам.
Виждам че си ровил в icq-то ми. Там наистина съм Оберон Понтифекс.
Да, прав си, ти не можеш да се мериш с мен. Поне докато си в оковите на църквата и догмата ти пропива мозъка като червея, така бодро крачещ в "Стената" на Флойд.
Да, ти не можеш да се мериш с мен. Докато не бъдеш себе си, човека, със стремежите си, болката си, мечтите си, любовта към жена.
Да, ти не можеш да се мериш с мен. Докато Смъртта не те докосне толкова пъти, колкото мен. Докато Бог не те докосне, както докосна мен, и в онази тиха нощ не ме накара да се усмихна, нищо че възглавницата беше мокра от сълзите ми.
Да, ти не можеш да се мериш с мен. Ако си прочел в 1 клас "Ад" на Данте, тогава можеш. Ако си чел Данте и си слушал Пинк Флойд, защото някой така е решил, че ти помага,тогава можеш да се мериш с мен. Ако на 6 години си разбрал, че един ден ще умреш, тогава можеш да се мериш с мен.
Но, ти можеш да се мериш с мен. Аз съм на светлинни години от теб. Ти имаш вяра. Онази частица, която липсва на много от нас...Вярата в Бога, тя е твоя кръст и съдба. Засега.
Можеш да се мериш с мен, защото аз съм един обикновен човек, със страховете си и малките си победи, които са и твои. Аз също сес трахувам от тъмното и пикая скришно от другите:)
Аз и ти сме 2 страни на една и съща монета. Но монетата има и ръб. Опитвам се да ти покажа него.
Опитваме се не да разколебаем вярата ти, която наистина е силна и дълбок поклон пред нея!!!
Опитваме се да ти покажем...другите начини...
И понеже слушам един велик, един невероятен музикант, Фиш, бившия вокал на Мерилиън ( ако внимателно си разгледал аватара ми ), нека ти кажа нещо от негово име ( дано го разбереш ):
"The fool escaped form Paradise
will look over his sholder and cry
sit and chew on daffodils
and struggle the answer: Why?
As you grow up and leave the playground
where you killed your Prince and found your frog..
Rememeber the jester, that showed you tears..."
Oberon of Amber
Adept of Labyrinth & Logrus