Автор Тема: Земята  (Прочетена 32043 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Отг: Земята
« Отговор #75 -: Август 17, 2006, 02:36:46 am »
До мен все сядат такива и после ми мирише :) . Да не би да ги привличам с нещо?

Ха-ха...къде беше другата тема на Хорус, че му се привиждат приятни миризми? ;D

Мога ли аз да добавя мнението си? Миризмата си е локатор и се включва и изключва според ОБСТОЯТЕЛСТВАТА. Може понякога природата да ви мирише, може понякога не, може същото да стане с човек....

Миризмите обаче са ВИБРАЦИИ и не би трябвало да се учудвате ако един човек, умит с един и същи шампоан / сапун и напръскан със същия парфюм или облечен със същите дрехи ви мирише по друг начин. Това е защото ВАШИТ ВИБРАЦИИ са на друго ниво в момента!

Приемствеността на вибрациите обаче е друга работа! Тъй като и звука и светлината и миризмата са вибрации, то различни вибрации ще се приемат ор различните хора като различен "дразнител" и, ако на Хорус и asdfghjkl им мирише духа на Св. Михаил, на Ги може да му пее на ухото или на Флай да му се явява в образа на светлинно кълбо....Не мислите ли?

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #76 -: Август 17, 2006, 21:21:51 pm »
Всеки:

- ИЗМИТ СЪС НОВИЯТ СУПЕР СКЪП ОРИ-ГИ-НА-ЛЕН САПУН "CAMAY" ОТ ТЪМНО-ЧЕРВЕНАТА СЕРИЯ.
- НАПАРФЮМИРАН СЪС ОРИГИНАЛЕН "EAU SAUVAGE" НА CHRISTIAN DIOR, ПО 300 $ ЗА 60 МЛ.
- НАМАЗАЛ СЕ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ИЗВЛЕЧЕНИ СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО.
- СТОЯЛ ВЪВ ВАНА ОТ БЛАГОУВОНИЯ ЦЯЛ СЛЕДОБЕД

Не може да заличи истинската си миризма!!!
« Последна редакция: Август 23, 2006, 03:41:38 am от Horus »

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #77 -: Август 17, 2006, 22:37:35 pm »
Тогава се питам, защо ни е да се парфюмираме и мажем с глупости?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #78 -: Август 17, 2006, 22:45:15 pm »
Някои го смятат за нужно.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #79 -: Август 18, 2006, 02:32:19 am »
Тогава се питам, защо ни е да се парфюмираме и мажем с глупости?

:D Света в града наоколо мирише толкова гадно, че предпочитам да си сложа парфюм, за да не усещам миризмата му!

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #80 -: Август 18, 2006, 16:06:01 pm »
А пък аз по традиция не ползвам никакъв парфюм, а къпането ми става с един най-обикновен, безароматен и естествен сапун. Погрешно е да се заливаме с благовония и така да се надяваме, че ще преодолеем вонята. Това показва безпомощност, подобна на френския средновековен двор, който чешал въшките под уханните перуки със специални кукички на широко разпространените в онова време елегантни ветрила... Психическата настройка, начинът на хранене и начинът на живот въобще са основополаганията на това какво и как ще мирише.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #81 -: Август 22, 2006, 11:36:33 am »
Като гледам темата за Земята се превръща в тема за миризмите. Но това е типично за нас хората – да разводняваме темите. :) И да не остана по – назад  и аз ще кажа нещо за ароматите. По – точно за феромоните. Това са химически вещества които се отделят от живите организми  и  в повечето случаи служат за  комуникация между тях – да съобщават за наближаваща опасност, за източник на храна.Човек също отделя феромони които служат за привличане на противоположния пол.Феромоните не миришат.Те се възприемат от малък рецептор в носа.Той от своя страна ги препраща като сигнали в мозъка и той ги преобразува в  сексуално привличане. Парфюмите с феромони в момента са хит. Който излъчва повече феромони е желан партньор Жените започват да приемат мъжете като близки по душа същества – изведнъж чертите му стават нежни, погледът му игрив, устните му изричат толкова познати неща, все едно никога не са били разделени. При мъжете феромоните действат по-първично и падат всякакви задръжки – дали е тя, дали не е рано, дали си заслужава... Тогава мъжете тръгват в атака. И всичко завършва с бурен животински секс. Феромонът за мъже се нарича андростенол, а за жени – андтростенол. Макар имената им да звучат почти еднакво, те са напълно различни. Обикновено 1-2 капки от парфюма със специалната химическа субстанция се впръскват както обикновенния парфюм и на същите места. Те действат в продължение на 4-6 часа. Парфюм с феромони те кара да правиш неща, за които ще се чудиш после цял живот. Те още веднъж  ни показват  как във всяка област  от живота човек е манипулиран. Затова скъпи съфорумци, умната с ароматите :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #82 -: Август 22, 2006, 17:36:43 pm »
Миризмата е един от индикаторите за нашето поведение, neven, имащ пряко значение за това как живеем. Това как нещо мирише и за какво използваме ароматите е ясен показател за еволюцията ни, за ценностите ни и за всичко, което пряко се отразява на нашата планета и я заставя да ни отговаря по своя си начин. Твоята тема, neven, също потвърждава този факт. Ето защо тук няма непременно offTopic, а един вид разширение - важен аспект около нашето положени, живот и "разговори" на Земята и с нея. Не случайно например светостта се свързва с естествено благовоние. Не случайно здравият човек, който не е задръстен със замърсяванията и алергиите на града, се наслаждава на толкова много миризми, с които майка му Земята му говори, говори, говори...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #83 -: Август 23, 2006, 04:37:37 am »
 neven, от кое списание набара текста :) ? Този абзац съм го чел някъде преди години. :)

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Дъвиан

• Гост
« Отговор #84 -: Август 26, 2006, 16:37:56 pm »

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #85 -: Август 29, 2006, 06:55:27 am »
Ми, не е от там. Беше още преди да имам комп.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #86 -: Август 29, 2006, 09:16:39 am »
Ами хубаво - значи и те са преписали. ;D

Неактивен neven

• Пишещ
« Отговор #87 -: Септември 22, 2006, 18:46:00 pm »
Като се замислих, почти не знам как изглежда  нашата планета отстрани, например от Луната или от друго тяло. Сигурно някой ще сложи някоя и друга снимка, а?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #88 -: Септември 22, 2006, 18:57:00 pm »
Ето я   :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен neven

• Пишещ
« Отговор #89 -: Септември 22, 2006, 19:13:09 pm »
Миро, благодаря, но тази всички я знаем! Искам други, от друго тяло снимани. Абе, толко совалки и какво ли не хвърчи из Космоса, а повечето хора са виждали само една, или две снимки на Земята. Нещо не е в ред!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27