Това за Небиру е стара информация от много хилядолетия, знае се ,че преминава на 3,600г. край Земята, що се отнася до това, че е вече видяна и е прикрито от НАСА вчера ми го каза мой приятел който "рови" в интернет, а и тази информация я има из руските сайтове. Много от нещата аз ги получих и като Информация от Бог който ми отговаря на въпроси от различно естество вече 10г. , но тъй като знам, че ще ме обявите за луда предпочитам да не говоря сега за това. Казвам ви само ,че човек и Земя са едно цяло и ако човек намери Хармонията в себе си, а това става като се изпълним с Прошка и Любов и то не само към другите, но и към себе си, това ще увеличи Силата на Земята, а това ще смекчи земните катаклизми и тогава този Преход който ще протече и който е част от развитието на Земята като жив организъм ще бъде лек. Ивсеки има право да мисли за мен както иска, но аз ви споделям каквото знам защото ЗЕМЯТА И ВСИЧКИ ХОРА НА НЕЯ ИМАТ ШАНС, А ДОРИ И ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО ПОКЪРТИТЕЛНО, КАКВО ЛОШО ИМА ВСЕКИ ОТ НАС ДА СТАНЕ ПО-ДОБЪР!?